- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Suari
Jak to roczek, już???????????????????? to dlaczego ja myślałam że Igorek listopadowy???
I jakim cudem udało mi się przegapić że Igorek i Emilka urodzili się w tym samym dniu?????
No na emeryturę mnie poslać trzeba jak nic
a Igorka mocno wybuziakuj i życz mu siostrzyczki i braciszka do kompletu, mnośtwa zabawek i cierpliwych rodziców
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
o widzisz @nulka, pięknie mi wyjaśniłaś co ja tu właściwie robię, odmładzam się bo o starankach ciężko mówić z moim zdrowiem a raczej jego brakiem, dobrze że kiedyś o tych brakach nie wiedziałam
Suari
Jak to roczek, już???????????????????? to dlaczego ja myślałam że Igorek listopadowy???
I jakim cudem udało mi się przegapić że Igorek i Emilka urodzili się w tym samym dniu?????
No na emeryturę mnie poslać trzeba jak nic
a Igorka mocno wybuziakuj i życz mu siostrzyczki i braciszka do kompletu, mnośtwa zabawek i cierpliwych rodziców
Bo miał być listopadowy i to skorpion, ale spieszyło mu się i jest październikowa waga
Też dopiero niedawno zauważyłam, że Emilka też z tego samego dnia, tyle, że ona to ranna dziewuszka, a Igor wieczorowy kawaler
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No widzicie, jak sobie coś w mózg wbiłam to zapomniałam zrobić korektę Pewnie jak się szkraby rodziły to zauważyłam, że ten sam dzień, ale potem wróciłam do starej wersji A ta fota na molo boska, zatęskniło mi się... morza szum, ptaków śpiew....
złota plaża pośród drzew lalalalaaaa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzeba by na meldunku dokładny porządek zrobić, albo gdzieś jakąś listę wystaranych dzieciaczków żeby nam żadne urodziny nie umkły bo to nie przystoi
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@nulka, spoczko, ja po datach dokładnych to też niewiele, reszta tak bardziej miesiącami, Emilkę jakoś zapamiętałam bo trzy dni po mojej bratanicy się urodziła, ale dlaczego w ten sam sposób Igorka nie zapamiętałam to nie wiem
Trzeba by na meldunku dokładny porządek zrobić, albo gdzieś jakąś listę wystaranych dzieciaczków żeby nam żadne urodziny nie umkły bo to nie przystoi
Zwłaszcza tak ważnej forumowej cioci nie przystoi
dobrej nocki !!!!! uciekam, coby pospać kilka godzin
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
trza by faktycznie jakąś osobną listę wystaranych bejbików z imieninami i urodzinami wysmyczyć.
Ale ja się nie podejmę bo mam sklerozę okrutną.
Idę lulu bo jutro od rana miotła w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
od świtu do wieczora.
Pa, dzięki za miły wieczór
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Mirella Zgadadzam sie z tekstem w całęj rozciągłości... no może depresja troche przesadzona, ale... jakieś małe dołeczki na pewno MOja Wiki się przygotowuje do jakiegoś koncertu, konkursu czy coś i ciągle słucha takiej piosenki arki noego, wrzucę Ci może Duśce sie spodoba Ja też nucę ją ciągle
w444.wrzuta.pl/audio/99bgx1tPbze/07_mama_krolowa
żeby wszystkie pieśni religijne były takie rytmiczne
Sauri śiwetny chłopak Wiki też była mega blondynką a co rok ciemniejsza a szkoda...
POzdrawiam wszystkie staraczki i te wystarane już... korzystajcie z pogody bo jest cudnie!!!
Ja mam troche doła bo wczoraj była sprezczka z mamą, a ja nie lubie sie kłócić i zawsze to przeżywam strasznie... NO i dziś już mam zrypany humor!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idziemy na spacerek zaraz, Ty też idź, a do mamy zadzwoń tak po prostu, ona też się nie lubi kłócić pewnie,m sama pomyśl, jakbyś się czuła jakbyś się z Wiki pokłóciła?
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
My tylko na chwilkę...
Trzymamy nadal kciuki, aby tej pieknej jesieni posypało się mnóstwo fasoleczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.