BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #450539 przez Mirella
o widzisz @nulka, pięknie mi wyjaśniłaś co ja tu właściwie robię, odmładzam się :lol: bo o starankach ciężko mówić z moim zdrowiem a raczej jego brakiem, dobrze że kiedyś o tych brakach nie wiedziałam ;)

Suari :kiss:
Jak to roczek, już???????????????????? to dlaczego ja myślałam że Igorek listopadowy???

I jakim cudem udało mi się przegapić że Igorek i Emilka urodzili się w tym samym dniu?????

No na emeryturę mnie poslać trzeba jak nic ;)

a Igorka mocno wybuziakuj i życz mu siostrzyczki i braciszka do kompletu, mnośtwa zabawek i cierpliwych rodziców :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #450540 przez gosiak
Suari piękny Twój skarbek, sto latek :kiss: , i to już roczek minął :ohmy: szok jak ten czas zapitala :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #450543 przez Suari
Mirella napisał:

o widzisz @nulka, pięknie mi wyjaśniłaś co ja tu właściwie robię, odmładzam się :lol: bo o starankach ciężko mówić z moim zdrowiem a raczej jego brakiem, dobrze że kiedyś o tych brakach nie wiedziałam ;)

Suari :kiss:
Jak to roczek, już???????????????????? to dlaczego ja myślałam że Igorek listopadowy???

I jakim cudem udało mi się przegapić że Igorek i Emilka urodzili się w tym samym dniu?????

No na emeryturę mnie poslać trzeba jak nic ;)

a Igorka mocno wybuziakuj i życz mu siostrzyczki i braciszka do kompletu, mnośtwa zabawek i cierpliwych rodziców :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bo miał być listopadowy i to skorpion, ale spieszyło mu się i jest październikowa waga :)
Też dopiero niedawno zauważyłam, że Emilka też z tego samego dnia, tyle, że ona to ranna dziewuszka, a Igor wieczorowy kawaler ;)
12 lata 2 miesiąc temu #450544 przez @nulka
Suari - Brunet, wieczorową porą :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu #450545 przez Mirella
No widzicie, jak sobie coś w mózg wbiłam to zapomniałam zrobić korektę :lol: Pewnie jak się szkraby rodziły to zauważyłam, że ten sam dzień, ale potem wróciłam do starej wersji :lol: A ta fota na molo boska, zatęskniło mi się... morza szum, ptaków śpiew....
12 lata 2 miesiąc temu #450547 przez @nulka
Mirella ja Cię podziwiam za tę pamięć i kojarzenie faktów. Ja przyznaję bez bicia że ciężko trybię... Pamiętam starania Staraczek, jakieś z tym związane sytuacje - kojarzę wsio , ale daty?! Kiedy która urodziła, wybaczta... :) Po zdjęciach pamiętam czyje - które, ale po datach nydyrydy.. :dry:
12 lata 2 miesiąc temu #450549 przez Suari
Mirella napisał:

No widzicie, jak sobie coś w mózg wbiłam to zapomniałam zrobić korektę :lol: Pewnie jak się szkraby rodziły to zauważyłam, że ten sam dzień, ale potem wróciłam do starej wersji :lol: A ta fota na molo boska, zatęskniło mi się... morza szum, ptaków śpiew....

złota plaża pośród drzew :laugh: lalalalaaaa
12 lata 2 miesiąc temu #450550 przez Suari
@nulka napisał:

Suari - Brunet, wieczorową porą :laugh:

Może i brunet jeszcze będzie, na razie blondas i to podkręcany, nie wiadomo po kim ;)
12 lata 2 miesiąc temu #450551 przez @nulka
oj tam, oj tam.... :)
mój jak się urodził był brunet mocno kręcony a my oboje z eMem proste blondyny :laugh: !!!
jak miał 2 tygodnie to miał fryz sąsiada!!! :ohmy: :lol: :lol: :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #450552 przez Mirella
@nulka, spoczko, ja po datach dokładnych to też niewiele, reszta tak bardziej miesiącami, Emilkę jakoś zapamiętałam bo trzy dni po mojej bratanicy się urodziła, ale dlaczego w ten sam sposób Igorka nie zapamiętałam to nie wiem ;)

Trzeba by na meldunku dokładny porządek zrobić, albo gdzieś jakąś listę wystaranych dzieciaczków żeby nam żadne urodziny nie umkły bo to nie przystoi ;)
12 lata 2 miesiąc temu #450553 przez Suari
Mirella napisał:

@nulka, spoczko, ja po datach dokładnych to też niewiele, reszta tak bardziej miesiącami, Emilkę jakoś zapamiętałam bo trzy dni po mojej bratanicy się urodziła, ale dlaczego w ten sam sposób Igorka nie zapamiętałam to nie wiem ;)

Trzeba by na meldunku dokładny porządek zrobić, albo gdzieś jakąś listę wystaranych dzieciaczków żeby nam żadne urodziny nie umkły bo to nie przystoi ;)

Zwłaszcza tak ważnej forumowej cioci nie przystoi ;)

dobrej nocki !!!!! uciekam, coby pospać kilka godzin :)
12 lata 2 miesiąc temu #450554 przez @nulka
no wstyd jak byk B)
trza by faktycznie jakąś osobną listę wystaranych bejbików z imieninami i urodzinami wysmyczyć.
Ale ja się nie podejmę bo mam sklerozę okrutną. :dry:

Idę lulu bo jutro od rana miotła w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
od świtu do wieczora.
Pa, dzięki za miły wieczór :)
12 lata 2 miesiąc temu #450696 przez emka
Hej
Mirella Zgadadzam sie z tekstem w całęj rozciągłości... no może depresja troche przesadzona, ale... jakieś małe dołeczki na pewno :) MOja Wiki się przygotowuje do jakiegoś koncertu, konkursu czy coś i ciągle słucha takiej piosenki arki noego, wrzucę Ci może Duśce sie spodoba :) Ja też nucę ją ciągle :)
w444.wrzuta.pl/audio/99bgx1tPbze/07_mama_krolowa
żeby wszystkie pieśni religijne były takie rytmiczne

Sauri śiwetny chłopak :) Wiki też była mega blondynką a co rok ciemniejsza :) a szkoda... :blink:

POzdrawiam wszystkie staraczki i te wystarane już... korzystajcie z pogody bo jest cudnie!!!
Ja mam troche doła bo wczoraj była sprezczka z mamą, a ja nie lubie sie kłócić i zawsze to przeżywam strasznie... NO i dziś już mam zrypany humor! ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #450715 przez Mirella
Emka, dzięki :kiss: znalazłam na jutubie bo Duśka lubi sobie pooglądać, jak jej ze sto razy puszczę to zacznie śpiewać :)

Idziemy na spacerek zaraz, Ty też idź, a do mamy zadzwoń tak po prostu, ona też się nie lubi kłócić pewnie,m sama pomyśl, jakbyś się czuła jakbyś się z Wiki pokłóciła?
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #451076 przez madziaska
Ruch tu słaby ostatnio ;)

My tylko na chwilkę...
Trzymamy nadal kciuki, aby tej pieknej jesieni posypało się mnóstwo fasoleczek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia