- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46446 przez Diana
Ja kupiłam na zapas i to chyba był błąd bo teraz dopiero czekam na pierwszą @ po tabletkach i nawet nie wiem kiedy to będzie . A testy leżą i kusić będą.
A właśnie dziewczyny jak miałyście po tabsach, kiedy pierwszy okres.
Dziekuje za dopisanie.
A teraz uciekam bo koniec pracy i po prezenty trzeba jechać. Ale wpadne później.
Fajnie jest u was dziewczyny !!!
A właśnie dziewczyny jak miałyście po tabsach, kiedy pierwszy okres.
Dziekuje za dopisanie.
A teraz uciekam bo koniec pracy i po prezenty trzeba jechać. Ale wpadne później.
Fajnie jest u was dziewczyny !!!
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46447 przez angellika1
Mirella 2 dni temu byłam na izbie przyjęć ginekologicznej, wczoraj byłam u swojej gin już nie wiem gdzie mam iść na razie leże tak jak kazała usg miałam robione w szpitalu i wczoraj u gin pęcherzyk ciążowy urósł ponad 1,3mm przez niecałe 2 dni. A plamienia jak były tak są
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 4 dni temu #46449 przez gosiak
no ja tez mówię że na wszystko przyjdzie czas, ale wkurza to strasznie i to przy każdej wizycie takie podpytywanki i przykro się robi przez to tylko dochodzi do kłótni między mną a mężem jak mu mówię że mam dość tych ciągłych pytań ale on oczywiście mówi że przewrażliwiona jestem i wyolbrzymiam wszystko a jego matka to tylko pyta i nic w tym złego ohhh...
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46456 przez Nati
Lacrijka piękny wierszyk
Diana witam Cię bardzo serdecznie, fajnie że do nas dołączyłaś
gosiak głowa do góry, jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj co teściowa mówi a swoje róbcie i wam w końcu też się uda, powodzonka
dziewczyny, mam taki dylemat... @ dostałam 11.12 i trwała 5 dni. 6dc nic nie było a wczoraj czyli 7dc zobaczyłam na wkładce spore ilości krwi nigdy tak nie miałam, żeby w czasie okresu był 1 dzień przerwy od krwawienia. Nie wiem co o tym myśleć. Może któraś z was tak miała? proszę o radę
Diana witam Cię bardzo serdecznie, fajnie że do nas dołączyłaś
gosiak głowa do góry, jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj co teściowa mówi a swoje róbcie i wam w końcu też się uda, powodzonka
dziewczyny, mam taki dylemat... @ dostałam 11.12 i trwała 5 dni. 6dc nic nie było a wczoraj czyli 7dc zobaczyłam na wkładce spore ilości krwi nigdy tak nie miałam, żeby w czasie okresu był 1 dzień przerwy od krwawienia. Nie wiem co o tym myśleć. Może któraś z was tak miała? proszę o radę
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 4 dni temu #46458 przez Mirella
Nati, no ja miałam takie przerwy ale po ciąży, to Ci to raczej nie pomoże w niczym....
ale wcześniej miewałam tak że było słabiej, prawie nic, a potem silniejsza końcówka.
Angellika no to leż, więcej teraz nie wymyślisz. W ogóle nie mysl za dużo, a jak musisz to tylko pozytywnie. Na relaks polecam mahjonga na interii, zakochałam się w nim
Gosiak, kiedyś chyba tutaj pisałam, tylko jakieś sto lat temu, bo to do Eash, a ona już niebawem urodzi, żeby na takie głupie pytania odpowiadała coś w stylu, no za trzy lata zamierzamy zacząć się starać A jeszcze bardziej radykalne jest, my to w ogóle, bo mamy inne plany na życie Cokolwiek by sobie teściowa nie pomyślała, zamknie się radykalnie, tak ją zatka
Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jakoś tak mi wyszło, że w mojej rodzinie wszyscy myśleli że nie lubię dzieci i nie zamierzam ich mieć. Jak wyszłam za mąż, a to był baaaardzo cichy ślub, to myśleli że w ciązy jestem, jak się okazało ze nie, to ich radykalnie pozatykało. A jak dwa lata później powiedziałam że będziemy mieli dziecko to zatkało jeszcze bardziej
No i całe to pseudo życzliwe gadanie mnie ominęło, i tylko ja wiem ile łez wylałam przy kazdej @
ale wcześniej miewałam tak że było słabiej, prawie nic, a potem silniejsza końcówka.
Angellika no to leż, więcej teraz nie wymyślisz. W ogóle nie mysl za dużo, a jak musisz to tylko pozytywnie. Na relaks polecam mahjonga na interii, zakochałam się w nim
Gosiak, kiedyś chyba tutaj pisałam, tylko jakieś sto lat temu, bo to do Eash, a ona już niebawem urodzi, żeby na takie głupie pytania odpowiadała coś w stylu, no za trzy lata zamierzamy zacząć się starać A jeszcze bardziej radykalne jest, my to w ogóle, bo mamy inne plany na życie Cokolwiek by sobie teściowa nie pomyślała, zamknie się radykalnie, tak ją zatka
Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jakoś tak mi wyszło, że w mojej rodzinie wszyscy myśleli że nie lubię dzieci i nie zamierzam ich mieć. Jak wyszłam za mąż, a to był baaaardzo cichy ślub, to myśleli że w ciązy jestem, jak się okazało ze nie, to ich radykalnie pozatykało. A jak dwa lata później powiedziałam że będziemy mieli dziecko to zatkało jeszcze bardziej
No i całe to pseudo życzliwe gadanie mnie ominęło, i tylko ja wiem ile łez wylałam przy kazdej @
- martela89
- Gość
14 lata 4 dni temu #46470 przez martela89
gosiak napisał:
Gosiak u nas też były takie pytania bo my 1,5 roku się staraliśmy,a mój szwagier zasiał przed ślubem 4 lata.
I na pytanie"a wy kiedy?" odpowiadałam-jak przyjdzie czas teraz używamy życia,a dziecko jak będzie to będzie,to nasze życie i nasza decyzja
Wiecie co dziewczyny a ja w tym roku jakoś świąt specjalnie nie wyczekuję z jednego powodu odwiedziny u teściowej i głupie podpytywanki "a Wy kiedy?" bo mojego męża siostra akurat jest w ciąży i to będzie oczywiście główny temat... a w podobnym czasie się chajtaliśmy...
Gosiak u nas też były takie pytania bo my 1,5 roku się staraliśmy,a mój szwagier zasiał przed ślubem 4 lata.
I na pytanie"a wy kiedy?" odpowiadałam-jak przyjdzie czas teraz używamy życia,a dziecko jak będzie to będzie,to nasze życie i nasza decyzja
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46475 przez Zuza
Diana witam cie serdecznie
Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale wszystko nadrabiam czytaniem.
Gosiak nie martw się oni wszyscy mądrzy sa a nie wiedza jak to nie jest łatwo.
Ja @ miałam dostać 15 i..... do teraz nie ma staram się nie cieszyć żeby nie zapeszyć testu jeszcze nie robiłam żeby nie było rozczarowania test kupie dopiero w poniedziałek oczywiście jak nie dostane. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało
Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale wszystko nadrabiam czytaniem.
Gosiak nie martw się oni wszyscy mądrzy sa a nie wiedza jak to nie jest łatwo.
Ja @ miałam dostać 15 i..... do teraz nie ma staram się nie cieszyć żeby nie zapeszyć testu jeszcze nie robiłam żeby nie było rozczarowania test kupie dopiero w poniedziałek oczywiście jak nie dostane. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46479 przez gosiak
Mirello dobry sposób chyba go zastosuje to się przymknie na jakiś czas! Nati ja tak mam od kąd pamiętam mam okrse 3dni potem 2 dni przerwy i takie jednorazowe krwawienie dosyc mocne ale tak jakby raz się wyleje ta krew na cały dzien i potem jeszcze na drugi dzień lekkie plamienie i koniec, byłam z tym kiedys u gina i powiedziala ze to normalne u niektórych kobiet nie wiem czy miala rację ale mam tak od ką pamiętam
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46480 przez gosiak
Zuza napisał:[/b
Ja @ miałam dostać 15 i..... do teraz nie ma staram się nie cieszyć żeby nie zapeszyć testu jeszcze nie robiłam żeby nie było rozczarowania test kupie dopiero w poniedziałek oczywiście jak nie dostane. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało [/quote]
zuzka to super trzymam kciukasy może w końcu następna sie zafasokuje:)
Ja @ miałam dostać 15 i..... do teraz nie ma staram się nie cieszyć żeby nie zapeszyć testu jeszcze nie robiłam żeby nie było rozczarowania test kupie dopiero w poniedziałek oczywiście jak nie dostane. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało [/quote]
zuzka to super trzymam kciukasy może w końcu następna sie zafasokuje:)
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 4 dni temu #46503 przez Marta M
No to Zuza trzymam kciuki Oby Ci sie udalo
Nati, ja podobnie jak gosiak mam przerwe w @...z reguly jest to czwarty dzien i tak samo mam tak odkad pamietam...i nigdy sie nie zastanawialam czy tak powinno byc czy nie...jest i juz..
Mysle, ze nie masz sie czym przejmowac...organizm kobiety jest skomplikowany i ciagle potrafi zaskakiwac..
Nati, ja podobnie jak gosiak mam przerwe w @...z reguly jest to czwarty dzien i tak samo mam tak odkad pamietam...i nigdy sie nie zastanawialam czy tak powinno byc czy nie...jest i juz..
Mysle, ze nie masz sie czym przejmowac...organizm kobiety jest skomplikowany i ciagle potrafi zaskakiwac..
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #46511 przez gosiak
dziewczynki ale się zacZYtałam postanowiłam przestudiować cały wątek "starania o ciąże" z tego zepsutego wątku...jestem dopiero na 20 str. ale strasznie wciąga i polecam na te długie zimowe wieczory i widzę tam dużo historii podobnych do moich czyli kilka cykli starań, ile gadania, narzekań, zwątpień...a teraz widzę dziewczyny suwaczki mają założone ze zdjęciami maluszków jedna dzidzia ma ponad tydzień oczywiście Mirella to jest naprawdę anioł wspiera od początku i jak widać nadal jest z nami nowymi staraczkami, szkoda ze tamte dziewczynki tu nie zaglądają bynajmniej od mojego czasu pobytu na tym forum...strasznie po przeczytaniu tych kilku stron mam pozytywne nastawienie bo w końcu na każdą z Nas przyjdzie pora i będziemy mamusiami...
a tak w ogóle to cisza tu dziś niesamowita, ale jest weekend ostatni dzwonek na świąteczne zakupy, porządki i wiele innych...ja jutro będę walczyć z zakupami mialam to wczoraj załatwić ale sama nie dała bym rady, a tak to z mężem się wybiorę zresztą sama nie lubię na zakupy...
a tak w ogóle to cisza tu dziś niesamowita, ale jest weekend ostatni dzwonek na świąteczne zakupy, porządki i wiele innych...ja jutro będę walczyć z zakupami mialam to wczoraj załatwić ale sama nie dała bym rady, a tak to z mężem się wybiorę zresztą sama nie lubię na zakupy...
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 4 dni temu #46517 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
1)bewipo