- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 3 dni temu #46614 przez Lacrijka
Coz tak żadna nie chce się testowac ?? Ja sobie walne testa na wigilie, a nóz gwiazdor sie pojawi i będa dwie kresunie Fajnie by było męzowi do prezenta dopakować test z krechami ..tak mi sie marzy, a jak będzie zobaczymy Zimno mi jest strasznie, takie normalnie drgawki mam, zaraz chyba zmerze tempke bo cos mi tu smierdzi rozłozeniem przed świętami... Zuzka, testować się ładnie a nie nam tu nerwy szargac
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 3 dni temu #46616 przez angellika1
Ja planowalam test zrobić w mikołajki 6 grudnia.... ale nie wytrzymałam i zrobiłam chyba 2- dni wcześniej i wyszła bladziocha
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 3 dni temu #46628 przez Diana
Gosiak, to bardzo polecam Westa bo to bardzo fajne pieski!
Ale nie wiem jak to będzie jak już będziemy mieli dzidziusia bo jest bardzo o nas zazdrosna i ciągle chce być w centrum uwagi, ale jest grzeczna więc jakoś się przyzwyczai.
Zuza jak zrobisz teścik to zaraz pisz bo ja trzymam kciuki!
Ale nie wiem jak to będzie jak już będziemy mieli dzidziusia bo jest bardzo o nas zazdrosna i ciągle chce być w centrum uwagi, ale jest grzeczna więc jakoś się przyzwyczai.
Zuza jak zrobisz teścik to zaraz pisz bo ja trzymam kciuki!
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 dni temu #46650 przez bewipo
delfinek ode mnie również fasolki
Ja ostatnio tez sobie o bliźniakach zaczęłam knuć No ale byle to jedno się wreszcie pojawiło, bo ile można czekać. Już nawet mężuś pyta mnie codziennie czy jestem w ciąży... Wszyscy tak mi wróżą, a na końcu nic z tego nie będzie...
Ja ostatnio tez sobie o bliźniakach zaczęłam knuć No ale byle to jedno się wreszcie pojawiło, bo ile można czekać. Już nawet mężuś pyta mnie codziennie czy jestem w ciąży... Wszyscy tak mi wróżą, a na końcu nic z tego nie będzie...
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 2 dni temu #46685 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzien dobry babenki
Napisalyscie tyle, ze przelecialam ale nie sposob nadrobic...
U nas wieje okropnie :|
Pozatym posprzatalam domek, pomalowalam orzechy i wlasnie zdycham bo sie nawachalam farby :/
Jeszcze mi zostalo ubrac choinke, zrobic pierniczki, pierniki, rybe i raz jeszze posprzatac. A no i spakowac prezenty
I jeszcze dzis fryzjer, ale chyba mi braknie odwagi na to co bym chciala i jeszcze musze akwa wysprzatac uf...
W czwartek wizyta... Mam nadzieje, ze bedzie ok i lekarz bedzie mial dla mnie prezent, bo juz dluzej nie wytrzymam
Buziaki
Napisalyscie tyle, ze przelecialam ale nie sposob nadrobic...
U nas wieje okropnie :|
Pozatym posprzatalam domek, pomalowalam orzechy i wlasnie zdycham bo sie nawachalam farby :/
Jeszcze mi zostalo ubrac choinke, zrobic pierniczki, pierniki, rybe i raz jeszze posprzatac. A no i spakowac prezenty
I jeszcze dzis fryzjer, ale chyba mi braknie odwagi na to co bym chciala i jeszcze musze akwa wysprzatac uf...
W czwartek wizyta... Mam nadzieje, ze bedzie ok i lekarz bedzie mial dla mnie prezent, bo juz dluzej nie wytrzymam
Buziaki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 dni temu #46697 przez Marta M
Nie jestem lekarzem..moge Ci powiedziec tylko tyle, ze mnie czesto przed @ boli brzuch dolem i krzyze...ale rownie dobrze moze to byc objaw zagniezdzania zarodka...a i czasem przy ciazy taki bol moze zle zwiastowac...takze jak widzisz nie jestem w stanie Ci pomoc i odpowiedziec jednoznacznie...
mam jednak gleboka nadzieje i dziwne przeczucie, ze Ci sie udalo Z tego co pamietam starasz sie od lipca...tak samo jak ja.. (moze prawie...ja od czerwca)...i jakby sie Tobie udalo to mysle ze mnie tez niedlugo
co do testu to najwieksze stezenie hormonu jest w porannym moczu...wazne to jest w pierwszych tygodniach, kiedy to stezenie nie jest jeszcze na tyle duze, zeby test je wykryl...dlatego lepiej robic rano...ale zawsze mozna sprobowac...
Ja zawsze bylam niecierpliwa i robilam testy nawet przed @, ale wiele rozczarowan mnie nauczylo, ze trzeba jednak poczekac...
mam jednak gleboka nadzieje i dziwne przeczucie, ze Ci sie udalo Z tego co pamietam starasz sie od lipca...tak samo jak ja.. (moze prawie...ja od czerwca)...i jakby sie Tobie udalo to mysle ze mnie tez niedlugo
co do testu to najwieksze stezenie hormonu jest w porannym moczu...wazne to jest w pierwszych tygodniach, kiedy to stezenie nie jest jeszcze na tyle duze, zeby test je wykryl...dlatego lepiej robic rano...ale zawsze mozna sprobowac...
Ja zawsze bylam niecierpliwa i robilam testy nawet przed @, ale wiele rozczarowan mnie nauczylo, ze trzeba jednak poczekac...