- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 3 miesiąc temu #46975 przez gosiak
Lacrijka napisał:
Asik o ile mi wiadomo to chyba naciesza się kochanym bo chyba zjechał, ale hmm wlazła by frania na minutke dać znać co u Niej:)
Nati u mnie staranka w pełni dziś mi tempka o 3 kreski skoczyła(wczo- 36.3 dziś 36.6) to dziewczyny powiedzcie mi czy to ow sie zaczyna czy już jest ? bo już zgłupiałam;/ no i w nocy mnie strasznie w prawym boku kuło aż ciężko mi sie było przekręcić na bok..to mój 11dc u mnie staranka co dzień aczkolwiek wczoraj mnie w tym boku tak kuło więc sobie odpuściliśmy ale dziś chyba zadziałamy:)
MagdoM odważna wryz, ale bardzo do Ciebie pasuje
Dziewuszki, a co jest z Asia (Asik)????
Asik o ile mi wiadomo to chyba naciesza się kochanym bo chyba zjechał, ale hmm wlazła by frania na minutke dać znać co u Niej:)

Nati u mnie staranka w pełni dziś mi tempka o 3 kreski skoczyła(wczo- 36.3 dziś 36.6) to dziewczyny powiedzcie mi czy to ow sie zaczyna czy już jest ? bo już zgłupiałam;/ no i w nocy mnie strasznie w prawym boku kuło aż ciężko mi sie było przekręcić na bok..to mój 11dc u mnie staranka co dzień aczkolwiek wczoraj mnie w tym boku tak kuło więc sobie odpuściliśmy ale dziś chyba zadziałamy:)
MagdoM odważna wryz, ale bardzo do Ciebie pasuje

Temat został zablokowany.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 3 miesiąc temu #46986 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Eeeee to jest RUDY nie czerowny

Dzieki laseczki!! Siedze i sie zacieszam

Dzieki laseczki!! Siedze i sie zacieszam

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #46996 przez nikusia1988
MagdaM odważnie, odważnie
i również twierdzę że bardzo pasuje ta fryzurka do twojej buźki 
Gosiak- Sąsiadeczko
Ja niedaleko bo głubczyce :d

Gosiak- Sąsiadeczko

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 3 miesiąc temu #46997 przez Mała
Gratuluje Zuza.
Mój mąż dowiedział się od razu, że jestem w ciąży, bo byliśmy na zakupach i przechodziliśmy obok laboratorium, a mnie się @ spóźniała, więc zrobiłam test z krwi. Po godzinie odebrałam wyniki, a potem to z wielkimi bananami na twarzach robiliśmy zakupy, że ludzie dziwnie na nas patrzyli. Super sprawa.
To której następnej gratulujemy...?
Mój mąż dowiedział się od razu, że jestem w ciąży, bo byliśmy na zakupach i przechodziliśmy obok laboratorium, a mnie się @ spóźniała, więc zrobiłam test z krwi. Po godzinie odebrałam wyniki, a potem to z wielkimi bananami na twarzach robiliśmy zakupy, że ludzie dziwnie na nas patrzyli. Super sprawa.

To której następnej gratulujemy...?
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #47019 przez gosiak
nikusia1988 napisał:
no proszę to Głubczyce też mi są bliskie bo mój mąż z tamtych okolic pochodzi:)
MagdaM odważnie, odważnie
i również twierdzę że bardzo pasuje ta fryzurka do twojej buźki
Gosiak- SąsiadeczkoJa niedaleko bo głubczyce :d
no proszę to Głubczyce też mi są bliskie bo mój mąż z tamtych okolic pochodzi:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosiak.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #47029 przez Lacrijka
Widze ze zadna z nas nie pisze o objawach w tym cyklu
Ja pomimo tego ze sie wyjątkowo w tym miesiącu ich nie doszukuje to one same się pojawiaja. Zgaga-ostatnio nawet po wodzie mnie męczy. Piersi znów czuje ze mam a to się nieczesto zdarza. I kłuje mnie w jajnikach ale to kłucie to jakies dziwne bo kłuje mnie juz od tamtego cyklu.. Nic mi sie nie chce i ciągle bym spała..Echhhhh a to dopiero 22 d.c gdzie tam do @ albo i nie @ tylko test...

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #47039 przez bewipo
MagdaM fryzurka rewelacyjna, bardzo twarzowa 
Jak już tak ponarzekać mamy trochę to mnie wczoraj i przedwczoraj brzuchol bolał, więc pewnie owu. A spać to śpię ciągle od 4 dni. Ale że się doszukiwać nie miałam i nie przejmować, to stwierdzam że pogoda źle na mnie wpływa i za dużo się stresuję
Taką wersję oficjalną przyjmujemy
A że do @ to tak ze 2 tyg jeszcze to wersja oficjalna jest jedyną możliwą i prawdziwą!

Jak już tak ponarzekać mamy trochę to mnie wczoraj i przedwczoraj brzuchol bolał, więc pewnie owu. A spać to śpię ciągle od 4 dni. Ale że się doszukiwać nie miałam i nie przejmować, to stwierdzam że pogoda źle na mnie wpływa i za dużo się stresuję

- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #47040 przez kaśku
Magda jak dla mnie totalnie rockowo
z pazurem!
muszę chyba codziennie do was zaglądać bo pare dni mnie nie było i nie moglam sie dokopać do ostatatniego postu...
na razie kot mi ząbkuje, gryzie wszystko i wszystkich. zmieniam pracę na lepiej płatną, ale taką samą, ogarniam podyplomówkę i ostatnie papierki przy kredycie.
ze zdrówkiem trzymam formę
i oby tak dalej.
cały czas o was myślę i ściskam mocno

muszę chyba codziennie do was zaglądać bo pare dni mnie nie było i nie moglam sie dokopać do ostatatniego postu...
na razie kot mi ząbkuje, gryzie wszystko i wszystkich. zmieniam pracę na lepiej płatną, ale taką samą, ogarniam podyplomówkę i ostatnie papierki przy kredycie.
ze zdrówkiem trzymam formę

cały czas o was myślę i ściskam mocno

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 3 miesiąc temu #47054 przez Agusia83
Magda, fryzurke masz bardzo nowoczesna, odwazna, ale rewelacyjna:) fajnie, ze cos zmienilas u siebie...mozesz sie poczuc jakbys sie na nowo urodzila:)...i teraz wszystko bedzie na plus...
...a u mnie wsztstko po staremu...teraz sie ciesze, ze mam kilka wolnych dni od jednej pracy i bede mogla posprzatac na blysk mieszkanko i zrobic pyszne potrawy na wigilie i nie tylko
...wlasnie sobie zdalam sprawe, ze trza ubrac choinke
..no to moze jutro juz sie za to zabiore, bo w inny dzien na pewno nie bedzie czasu...a jak u Was przygotowania?..
..odnosnie starania to mam 19dc, dzien przed owulka bylo przytulanko...ale zobaczymy czy to cos da....staram sie troche wyluzowac i nie myslec...ale wiecie jak to jest.....czasem ktos cos przypomni, albo zapyta "a Wy to kiedy sie postaracie?"...czy cos w tym rodzaju i od nowa nachodza was mysli.....i tak troche smutnawo...ale wszystko trzeba przezyc i wierze, ze w koncu sie uda..no bo w koncu dlaczego mialoby sie nie udac?????
...a u mnie wsztstko po staremu...teraz sie ciesze, ze mam kilka wolnych dni od jednej pracy i bede mogla posprzatac na blysk mieszkanko i zrobic pyszne potrawy na wigilie i nie tylko

..odnosnie starania to mam 19dc, dzien przed owulka bylo przytulanko...ale zobaczymy czy to cos da....staram sie troche wyluzowac i nie myslec...ale wiecie jak to jest.....czasem ktos cos przypomni, albo zapyta "a Wy to kiedy sie postaracie?"...czy cos w tym rodzaju i od nowa nachodza was mysli.....i tak troche smutnawo...ale wszystko trzeba przezyc i wierze, ze w koncu sie uda..no bo w koncu dlaczego mialoby sie nie udac?????

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72