BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 tygodni temu #47056 przez Agusia83
Tak, tak Mirellka, pamietam i tego bede sie trzymac....I raz na zawsze musze wyrzucic przykre mysli z mojej glowy....bo w koncu kiedys musi sie udac...moze nie w tym miesiacu, moze nie w nastepnym....ale kto wie, moze za kilka miesiecy bedziecie sie cieszyc razem ze mna jak przesle wam zdjatko moich 2 kreseczek:) :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 tygodni temu #47058 przez Mirella
jakie może, na pewno będziemy się cieszyć jak wariatki :D
14 lata 2 tygodni temu #47062 przez bewipo
Agusia na pewno się uda, trzeba myśleć tylko pozytywnie. Czasem można trochę pomarudzić, a nawet trzeba, a poza tym tylko optymistyczne myśli :) W końcu już prawie święta :)
14 lata 2 tygodni temu #47065 przez angellika1
Dziewczyny ja tylko na chwilke bo dopiero wróciłam :( od 6:00 na nogach, padam na twarz.
Madzia super fryzurka czas \na zmiany??? dobre zmiany!!!!!
Jutro przenosimy sie do mojej mamy bo tam robię wigilie (ma większe mieszkanie ) na 15 osób.W miarę możliwości będę zaglądała na forum :)) dobrej nocki życzę Wam a staraczkom przede wszystkim owocnej nocki ;)
14 lata 2 tygodni temu #47097 przez gosiak
Ale tu dziś echo:) ja jakiegoś doła łapie nie wiem to chyba wina tej pogody za oknem ponuro i do du... już wole mróz i jak śnieg sypie a tak Święta będą w roztopce, ale mnie w tym boku kuje masakra chodzę w pół zgięta, dziś tempka znów o jedną kreseczkę do góry, i jeszcze od tygodnia mam zapalenie ucha masakra już tydzień trzyma no ale tak to jest jak bez czapki się chodzi...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 tygodni temu #47099 przez magduska
no widzisz gosiak,dziewczyny pewnie zajete przygotowaniami do swiat,a mi sie nic nie chce,na sama mysl,ze to moje pierwsze swieta bez mojego to,az mi sie plakac chce,ja u siebie w domu,a on u siebie,juz od dwoch tygoni zero kontaktu,zadnego sms a,a nie wspomne juz o rozmowie,ale takie zycie,ktos mi powiedzial,ze jestesmy sobie pisania,moze potrzeba nam takiego kopa,zeby uswiadomic,ze sie kochamy,ale zreszta ja nie wiem co mam myslec o tym wszystkim,przeciez milosc polega na wspolnym wybaczaniu sobie bledow,ja bym wybaczyla,ale on nie.szkoda chyba mojego czasu na myslenie o nim,ciagle zagladam do telefonu,czy przypadkiem nie napisal,ale jestem glupia ciagle sie ludze,ale szkoda wylewania mojego zalu,co komu jest pisane to bedzie.
nie wiem czy gratulowalam juz zuzia,a jesli tak to sie powtorze,szczescia dla waszej trojeczki zycze
powodzenia
14 lata 2 tygodni temu #47137 przez gosiak
dziewczyny co może być jeszcze przyczyną silnego bólu jajnika kurde kiedyś mnie pobolewało na ow... ale kurde aż taki ból słuchajcie nie mogę nawet chodzić promieniuje mi aż po nodze rwący ból leże bo nic innego nie daje rady robić...już miałam podejrzenia że to wyrostek ale już kiedyś miałam atak wyrostka i ten ból jest zupełnie inny tyle że wlasnie po prawej stronie, sorry że Wam tu marudzę ale już nie wiem co robić;/

Magduś bardzo mi przykro że tak Ci się akurat przed Świętami porobiło, a może coś Go ruszy i przyjedzie pogadać w Święta?? może dobrze że trochę się od siebie odizolowaliście przemyślicie wszystko na spokojnie i odpowiecie sobie na pytanie czy chcecie być ze sobą i czy to ma sens...czasem taka rozłąka dobrze robi, byle nie na długo, na taki czas żeby za sobą zatęsknić...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 tygodni temu #47152 przez kaśku
trafiłam dziś do gina z infekcją niestety nie mojego. Oczywiście padło pytanie czy planuję zajść w ciąże. Komentarz "hmmm... acha. naprawdę?".
A własnie ze będe mamą. o!
do konca września bede miala komplet badań, w lutym bielański i... zobaczymy :D
14 lata 2 tygodni temu #47154 przez bewipo
gosiak a nie zaziębiłaś sobie jajników, bo to też boli jak cholera, albo może ci od czegoś promieniuje??

kaśku pewnie, że będziesz mamą. A głupie komentarze lepiej przemilczeć.
14 lata 2 tygodni temu #47175 przez delfinek83
Hello Robaczki :silly:
zaległości nadrobione, uff

Zuza, gratuluję Ci serdecznie małej fasolki :kiss:

Kaśku, trzymaj się, a komentarze olej!

Madzia, fryzurka świetna, też swego czasu miałam prawie taką samą :lol: SUPER!

Magduska, trzymam za Was kciuki :)

Gosiak, to jak tak bardzo boli, to może lepiej pójdź jutro do lekarza.

A ja padam, od dwóch dni śpię po 3 godziny, zaraz biorę prysznic i idę lulu, odeśpię i od razu lepiej się poczuję. Bo teraz to nie mam siły nawet na igraszki :blush:

Asik, co tam u Was???

Pozdrawiam, buziaczki, pa pa

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 tygodni temu #47182 przez Agusia83
czesc dziewczyny...ja tz tylko na chwilke...bo nog nie czuje...glowa mnie juz boli przez te wszystkie przygotowania i chodzenia po super marketach z nadzieja, ze znajdziemy prezenty pod choinke...PADAM NA TWARZ....
dawno tak nie bylam zmeczona....ostatnio kilka miesiecy temu jak sie pobieralismy :) ..
dlatego tez wchodze wieczorkami..czytam wszytskie zalegle posty i dokladam swoje 3 grosiki:)
a teraz ide do lazienki a nastepnie lulu....
Milej nocki zycze wszystkim staraczkom i nie tlko :blink:
14 lata 2 tygodni temu #47186 przez Mirella
Staraczki i nie tylko dziękują :D

Jakoś nie mam weny na pisanie, na nic nie mam....
14 lata 2 tygodni temu #47194 przez delfinek83
Angellika, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :kiss: :kiss: :kiss:
Jak samopoczucie w 6 tc? Oszczędzaj się przy przedświątecznych porządkach :)

Miłego dnia dziewczynki :lol:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 tygodni temu #47195 przez gosiak
wiecie co tak późna godz a ja dopiero idę spać...trochę ból zelżał więc już jest ok myślę że ow mi sie zaczyna i jakoś szczególnie daje o sobie znać, a jak na złość z mężem padamy i nie mamy sił na igraszki :( ciężki ten tydz oj ciężki...

Angellika Wszystkiego Naj, spóźnione ale szczere:)

ide bo padam Dobranaoc kobitki a w zasadzie to dzień dobry bo chyba nie ma takiej wariatki co o 3 nad rańcem siedzi jak zombi przed laptopem. :cheer: :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 tygodni temu #47199 przez MagdaM
Czesc laseczki!!
Dziekuje bardzo za wszystkie opinie i komentarze nie spodziewalam sie samych pozytywnych :blush: :) BArdzo mi milo!! :)
Wpadlam tylko zyczyc Wam Zdrowych Wesolych i Rodzinnych i Szczesliwych Swiaz Bozego NArodzenia z mnostwem dobrych wiadomosci i prezentow pod choinka :)
Buziaki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży