BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #47489 przez bombel779
Klaudia mogłaby reklamować jakieś produkty dla dzieci :) Może pastę do zębów? :P :) Piękny ma uśmiech!!! :) I w ogóle śliczna dziewczynka!! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47503 przez PM
A o Asik to ja pamiętam, bo wtedy jeszcze czytałam na bieżąco i gratulowałam :) Ale fakt taki wysyp fasolek, że można kogoś pominąć.

Obfity koniec tego roku, oby taki był i przyszły rok :)
14 lata 1 tydzień temu #47504 przez gosiak
Lacrijka ja tak samo siedze na necie i tylko wyczytuję i już mi się zaczyna włączać nakręcarka i różne objawy np. slinotok, który też jest objawem u wielu zafasolkowanych, albo też mam straszne pragnienie, i co jeszcze dziś w kawie czułam jakiś metaliczny posmak hmm...a dopiero mam 17 dc :) a do końca to jeszcze pewnie ze 100 objawów wynajdę :silly: uwielbiam ten etap cyklu :blush: ale testować nie będe wcześniej jak na trzeci dzień p ospodziewanej @ (oczywiście jeśli nie przyjdzie :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47506 przez angellika1
Lacrijka - ja robiłam test w 25 dc a cykle miałam 28-30 dni wyszła co prawda mega blada kreska, także testować warto!
14 lata 1 tydzień temu #47513 przez Lacrijka
Moze i wyszłaby juz jakas kreska, ale chyba szlag mnie trafi jak teraz wyjdzie krecha i za pare dni przyjdzie @..wole poczekac do terminu.. W zeszłym cyklu juz i tak dziwnie sie czułam bo poszłam na bete i wyszło 1,5 czyli zarodek był a za pare dni przylazła @.. Juz boje sie tych wszystkich testów robic... Nie chce kolejnego rozczarowania z jednej kreski... W sumie to lepiej bo robie tylko raz w cyklu i jeden raz przezywam rozczarowanie...
14 lata 1 tydzień temu #47514 przez angellika1
JA bete robiłam chyba 2 dni przed @ i wyszło 72, mówią że ciąża jest powyżej 5, rozumiem Cię bo też takie rozczarowania przeżywałam jak robiłam setki testów. W takim razie czekamy .... :)
14 lata 1 tydzień temu #47516 przez Agusia83
Czesc wszystkim....
u mnie swieta przebiegly pracowicie i praktycznie nie odpoczelam, ale i tak byly fajne:) :)
widze, ze dziewczyny staraja sie odnajdywac u siebie objawy zafasolkowania...a u mnie jak na zlosc nic....piersi bardzo bola, ale to normalka...czasem bus pobolewa i ciagnie...ale to tez normalny objaw....
malpa ma przyjsc 2 stycznia...akurat bede jeszcze na wyjezdzie:) :) ...kto wie, moze wlasnie ten cykl przyniosl mi szczescie...
hmmmmmmm......juz nawet moj mezus sie rozkreca i mowi, ze chce synka....a ja? ....byle by bylo zdrowe......jak dostane @ to sie troche zalamie...bo wlasnie sie dowiedzialam, ze kolezanka, z ktora mniej wiecej w tym samym czasie zaczelysmy sie starac zaciazyla...a ja???????
14 lata 1 tydzień temu #47519 przez Marta M
Agusia83, ja nie widze zadnych objawow zafasolkowania....ale za to widze wszystkie objawy @, ktora miala dzis przyjsc...pewnie jutro bedzie...

Do tych zafasolkowanych: powiedzcie mi, czy w tym szczesliwym cyklu mialyscie tak, ze robilyscie testa i pokazywal jedna kreske a okazalo sie pozniej ze jestescie w ciazy? I w jakim dniu cyklu test nie wykazal Wam jeszcze ciazy?

Mam jeszcze propozycje: czy mozecie staraczki dopisac do naszej listy jak dlugo sie staracie i czy to bedzie Wasze pierwsze dziecko??

1)bewipo
2)Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3)gosiak
4)Nati
5)Mała
6)delfinek
7)Lacrijka
8)Agusia83
9)Diana
10) ViFi
11) Nikusia1988

Rozjasni mi to bardziej sytuacje :)
14 lata 1 tydzień temu #47521 przez Lacrijka
Ja tez od czerwca i to bedzie moje pierwsze dziecko :)

Co do Twojego pytania, to ja sie juz tak naczytał♦am na róznych forach ze szok.. Dziewczyny pisały ze robiły testy i nic, pozytywne wychodziły czasem nawet po 3 tyg od spodziewanej @.. @ przyszła ale objawy były niepokojące i robiły testy po @ i dwie krechy..Każda z nas jest inna, wiec nie ma reguły :) Moze Twoja @ nie przylezie, a objawy fasolki czesto sa mylone z objawami @...Głowa do góry :)
14 lata 1 tydzień temu #47522 przez Marta M
Oj ja tez buszowalam duzo po necie, ale juz z tym skonczylam, to jest jedyne forum ktore czytam :) I jeszcze na fm czase wchodze, zeby zobaczyc co u dziewczyn, ktore sie tu nie przeniosly razem z nami...

wiec dopisuje do listy: :)

1) bewipo
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83
9) Diana
10) ViFi
11) Nikusia1988
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47523 przez ViFi
Marta M napisał:

Oj ja tez buszowalam duzo po necie, ale juz z tym skonczylam, to jest jedyne forum ktore czytam :) I jeszcze na fm czase wchodze, zeby zobaczyc co u dziewczyn, ktore sie tu nie przeniosly razem z nami...

wiec dopisuje do listy: :)

1) bewipo
3) gosiak
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
8) Agusia83
9) Diana
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze;
11) Nikusia1988

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47530 przez angellika1
DZiewczyny mi teścik jak pisałam pokazał szybko, ale u mojej przyjaciółki troche później (w dniu @ robiła test wieczorkiem i nic nie pokazał a za 2 dni juz 2 kreseczki) zależy to od tego jaki poziom stężenia hormonu jest.
Trzymam za Was kciuki napiszcie kiedy testujecie....
A ja za chwilkę jadę do gina i na usg :) :)
14 lata 1 tydzień temu #47537 przez Marta M
Angelika to daj znac jak wrazenia po usg...moze wrzucisz fotke fasolki? :):)

Ja mialam wczoraj termin @, jeszcze nie przyszla...bol krzyzy i piersi troche zelzal...i jesli nie przyjdzie, nie bede wnet testowac...mierzylam dzisiaj temperature: 36,9, jednak nigdy nie kontrolowalam temperatury i nie wiem czy to jest moja wyzsza czy juz opada przed @. Jak nie przyjdzie dzisiaj, jutro tez zmierze...:)
14 lata 1 tydzień temu #47538 przez Diana
1) bewipo
3) gosiak
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
8) Agusia83
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
11) Nikusia1988

Ja dopiero zaczynam :) :silly:
14 lata 1 tydzień temu #47539 przez nikusia1988
1) bewipo
3) gosiak
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
8) Agusia83
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
11) Nikusia1988- od listopada 2010r :) pierwsze :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia