BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #47740 przez Marta M
Narazie nie ma...:) Z tym ze brzuch spodem mnie strasznie boli...

A jesli nie przyjdzie, to najwczesniej testuje w piatek...zalecenie meza :) A my sie sluchamy :)

Zreszta nawet jesli nie ma fasolki to ciesze sie ze @ sie spoznia bo mezus w takim wypadku zdazy wrocic z Afganistanu na moje dni plodne w styczniu :D
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #47743 przez Lacrijka
Ja tez myslałam o teście w sylwestra..moze troche za wczesnie ale wole strzelic testa przed zabawą.. W takim razie w piątek testujemy Martuśka :)
14 lata 1 tydzień temu #47744 przez Lacrijka
Usiłuje sobie wkleic suwaczka i niestety nie wiem jak..Gdzie mam wkleic ten kod czy link ??? Technika technika hahaha
14 lata 1 tydzień temu #47745 przez Marta M
Oj chcialabym zeby franca nie przyszla do piatku, ale to jeszcze cale jutro i pojutrze...a ona w kazdej chwili moze przyjsc, nawet jeszcze dzisiaj...bo jakos tak na nia sie czuje..:(

A Lacrijka Tobie zycze powodzenia :) Ktoras musi zajsc, miesiac nie moze byc stracony ;)

Rano napisze czy przyszla, jak nie przyjdzie to napisze jaka mialam tempke :)

Dobrej nocki
14 lata 1 tydzień temu #47746 przez Marta M
Ja tez sie z tym mordowalam...jak wejdziesz na swoj profil jest cos takiego jak witryna URL, ja tam wkleilam i dziala...znaczy ja go widze ;)
14 lata 1 tydzień temu #47748 przez Marta M
Zle napisalam...

To bylo tak: Profil-Ustawienia forum-Moj profil-Podpis

Wklejam do tego okienka gdzie jest Podpis

Przepraszam za pomylke ;)
14 lata 1 tydzień temu #47749 przez magduska
a ja dziewczynki @ mialam 5.12 i niby bz moich obliczen wynika,ze powinnam dostac 2-4.01.2011 i a i tak przdluzam cykl(zwykle mam 28-30 dni,)a jak narazie zadnych objawow @,alemoze to przez ten stres nic nie czuje,czasami zakluje mnie jajnik,ale troszke,piersi nie bola nic jednym slowem,ale nie nakrecam sie przeciez w dni nieplodne nie moglam zajsc w ciaze,jedno jest tez dziwne moze duzo nie jem,ale zamiast przytyc znow schudlam,ale i tak nie bede testowac bo pewnie znajac moje szczescie nic nie bedzie
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47758 przez Diana
TO JEST TEST :lol:

Zrobiłam według instrukcji Marty M i sprawdzam czy działa.

Udało się :laugh:
Dziękuje Marta M :kiss: :lol:
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47759 przez Diana
Teraz będę czekać żeby założyć suwaczek ciążowy :side:

Dobranoc staraczkowe dziewczyny :blink: i kibicki również dobrej nocki.

A jeszcze jedno!
Mirella ta twoja Klaudunia naprawde śliczniutka, i naprawde widać, że w oczkach ma diabełki :lol: łobuzica jedna. Całuski dla Klaudii :kiss: :kiss: :kiss:
14 lata 1 tydzień temu #47760 przez Marta M
Ciesze sie, ze moglam sie na cos przydac..:):):)
14 lata 1 tydzień temu #47768 przez Lacrijka
A ja nadal nie zrobiłam suwaczka :( która wersje tam wklejacie ?? bo mi 4 wyskakują..
14 lata 1 tydzień temu #47771 przez Marta M
Wiesz jak ja Lacrijka sprawdzalam ktory kod? Wkleilam sobie do wiadomosci jakie Wam wysylam i dalam podglad wiadomosci...i przy dobrym kodzie widzialam suwaczek..i juz wiedzialam ktory kod jest dobry :):)

Ja rozczarowanko dzisiaj...bo wiem juz ze @ w drodze i coraz blizej....tempka spadla: 36,8 :( Z dzidzi nici..:(
14 lata 1 tydzień temu #47772 przez Lacrijka
Chyba się udało :) Dzięki Martuśka :)
14 lata 1 tydzień temu #47774 przez Lacrijka
Ja tez juz wyczuwam @ z wolna..ale lipa :( Rano jak wstałam to tak mnie brzuch nawalał ze myslałam ze to juz ...ale jeszcze mam niepewnośc..jak ma przyjśc ta menda jedna to niech atakuje juz a nie sie czai :angry:
14 lata 1 tydzień temu #47782 przez nikusia1988
Ja niestety jak dobrze pójdzie to będę testować 16.01 bo niby okres mam dostać 4.01 ale po ostatnim cyklu 46dniowym nie wiem czego mogę się doczekać więc jeżeli @ nie przyjdzie to będę testować aż w 50dc :D Chyba że się nawróci i będzie w 36dc :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia