- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47906 przez angellika1
gosiak właśnie chciałam zapytać o to samo?? juz prawie 2 tygodnie sie nie odzywa w ostatnich postach nic nie pisała że wyjeżdża.... gdybym miała gg to bym do niej napisała.....ale nie mam
Temat został zablokowany.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 1 tydzień temu #47910 przez magduska
gosiak ja i tak nie zatestuje w sylewstra bo nie chce rozczarowania,wole po terminie @,wiec mozemy zatestowac 6.01,moze to swieto cos nam przyniesnie,jakies trzy fasoleczki hehe
dziwne,ze asik sie nie oddzywa,ma nadzieje,ze wszystko ok z nia,przeciez zawsze pisala,ze nie ma jej jakis czas bo wyjezdza
dziwne,ze asik sie nie oddzywa,ma nadzieje,ze wszystko ok z nia,przeciez zawsze pisala,ze nie ma jej jakis czas bo wyjezdza
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #47913 przez gosiak
Magduś ok wstępnie sie umawiamy że jak nie wytrzymam do 9-go to razem testujemy 6-go
angellika ja do niej chciałam napisać i jak na złość gadulec mi się zawiesił ale jeszcze dziś postaram się jej wysłac wiadomość że wszystkie się tu o Nią niecierpliwimy
a jeszcze jedno magduś wiesz kusi mnie tych trzech króli bo dla chlopca mam wybrane imię Kacper bądź Filipek więc jak będą dwie krechy i jak będzie chłopiec to na pewno będzie Kacper:D no i może to rzeczywiście jakiś znak że chcę takie imię i termin @ 6.01.11
angellika ja do niej chciałam napisać i jak na złość gadulec mi się zawiesił ale jeszcze dziś postaram się jej wysłac wiadomość że wszystkie się tu o Nią niecierpliwimy
a jeszcze jedno magduś wiesz kusi mnie tych trzech króli bo dla chlopca mam wybrane imię Kacper bądź Filipek więc jak będą dwie krechy i jak będzie chłopiec to na pewno będzie Kacper:D no i może to rzeczywiście jakiś znak że chcę takie imię i termin @ 6.01.11
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47926 przez nikusia1988
ASIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WRACAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tera to chyba mnie usłyszy he he I napewno na dniach się pojawi
Ja też nie wiem czy dotrwam do tego 19 więc jeżeli @ do 9 nie przyjdzie to 9 rano robie teścik
Ja też nie wiem czy dotrwam do tego 19 więc jeżeli @ do 9 nie przyjdzie to 9 rano robie teścik
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47927 przez magduska
no moze tak asik nic nie zapeszam,tak jak mowie,moze beda az trzy fasoleczki,ale bysmyn sie zdziwily hehe ,moze ktoras bedzie miala blizniaki,ja tam bym sie cieszyla i wtedy zaswietujemy trzech kroli jak trzeba hehe:-) ja trzymam kciuki,choc powiem,ze ostatni wogole juz sama nie wiem kiedy mam owulacje,nie mam tak jak przedtem ze kluly mnie jajniki,dziwnie sie jakos u mnie poprzestawialo,ale nie szukam objawow,co ma byc to bedzie,na kazda z nas przyjdzie pora,tylko powiem ci szczerze wkurza mnie to ,ze ostatnio duzo znajomych zaciazylo,teraz sie dowiedzialam,ze nastepna znajoma w ciazy./inne to chyba nie maja takich problemow jak my,rach ciach i faSOLKA gotowa
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47949 przez angellika1
kurcze znowu mam jakiś problem z forum a dokładnie z ostatnią stroną...obcina mi po obu stronach aaaa moze któraś zafasolkowała dlatego znowu mi coś nie działa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej