BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #47906 przez angellika1
gosiak właśnie chciałam zapytać o to samo?? juz prawie 2 tygodnie sie nie odzywa :( :( w ostatnich postach nic nie pisała że wyjeżdża.... gdybym miała gg to bym do niej napisała.....ale nie mam :(
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #47910 przez magduska
gosiak ja i tak nie zatestuje w sylewstra bo nie chce rozczarowania,wole po terminie @,wiec mozemy zatestowac 6.01,moze to swieto cos nam przyniesnie,jakies trzy fasoleczki :-) hehe
dziwne,ze asik sie nie oddzywa,ma nadzieje,ze wszystko ok z nia,przeciez zawsze pisala,ze nie ma jej jakis czas bo wyjezdza
14 lata 1 tydzień temu #47913 przez gosiak
Magduś ok wstępnie sie umawiamy że jak nie wytrzymam do 9-go to razem testujemy 6-go :lol:

angellika ja do niej chciałam napisać i jak na złość gadulec mi się zawiesił ale jeszcze dziś postaram się jej wysłac wiadomość że wszystkie się tu o Nią niecierpliwimy :cheer:

a jeszcze jedno magduś wiesz kusi mnie tych trzech króli bo dla chlopca mam wybrane imię Kacper bądź Filipek więc jak będą dwie krechy i jak będzie chłopiec to na pewno będzie Kacper:D no i może to rzeczywiście jakiś znak że chcę takie imię i termin @ 6.01.11 :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47926 przez nikusia1988
ASIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WRACAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Tera to chyba mnie usłyszy he he :D I napewno na dniach się pojawi :D
Ja też nie wiem czy dotrwam do tego 19 :D więc jeżeli @ do 9 nie przyjdzie to 9 rano robie teścik :D
14 lata 1 tydzień temu #47927 przez magduska
no moze tak asik nic nie zapeszam,tak jak mowie,moze beda az trzy fasoleczki,ale bysmyn sie zdziwily hehe :-),moze ktoras bedzie miala blizniaki,ja tam bym sie cieszyla i wtedy zaswietujemy trzech kroli jak trzeba hehe:-) ja trzymam kciuki,choc powiem,ze ostatni wogole juz sama nie wiem kiedy mam owulacje,nie mam tak jak przedtem ze kluly mnie jajniki,dziwnie sie jakos u mnie poprzestawialo,ale nie szukam objawow,co ma byc to bedzie,na kazda z nas przyjdzie pora,tylko powiem ci szczerze wkurza mnie to ,ze ostatnio duzo znajomych zaciazylo,teraz sie dowiedzialam,ze nastepna znajoma w ciazy./inne to chyba nie maja takich problemow jak my,rach ciach i faSOLKA gotowa
14 lata 1 tydzień temu #47930 przez magduska
asik czekamy na ciebie :) za duzo bedziesz miala do nadrobienia :) wracaj szybko :lol:
14 lata 1 tydzień temu #47932 przez magduska
dziewczyny a ja nie moge wkleic tego suwaczka:-((( npomozcie gdzie to wkleic ten kod i cos trzeba w tej witrynie URL
14 lata 1 tydzień temu #47943 przez Lacrijka
pierwszy kod bodajze bbcode czy jakos tak, kopiujesz i wklejasz a miejsce podpisu ..ustawienia forum----> Twój profil i tam jest miejsce na podpis..wklej ten skopiowany kod
14 lata 1 tydzień temu #47949 przez angellika1
kurcze znowu mam jakiś problem z forum a dokładnie z ostatnią stroną...obcina mi po obu stronach :( aaaa moze któraś zafasolkowała dlatego znowu mi coś nie działa :D
14 lata 1 tydzień temu #47955 przez gosiak
no mi też ucina pół strony znowu cos sie psuje!!! u Was też?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47958 przez gosiak
proponuje zapełnić tą stronę może na 44 nie bedzie ucinać

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47960 przez nikusia1988
14 lata 1 tydzień temu #47964 przez gosiak
kurde ale ucina nic nie idzie przeczytac co piszecie na 42 stronie jest ok a 43 masakra moze jak zapełnimy tą stronę to następna będzie juz ok piszcie i dodawajcie nawet puste posty może wypchniemy ten problem:(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47966 przez angellika1
ja nawet nie widze która z Was pisze... moge sie domyślać jedynie po suwaczkach :(
14 lata 1 tydzień temu #47967 przez angellika1
jak na złość !
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży