BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #47970 przez Lacrijka
Mi działa dobrze :)
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #47971 przez angellika1
to jesteś jedyna :)może to jakiś znak?????
14 lata 1 tydzień temu #47973 przez gosiak
ja dodaje posty z 42 strony kurde ciekawe czy na 44 tez tak będzie jak tak to będziemy musiały sie chyba przenieść do poprzedniego wątku :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47974 przez gosiak
jest na 44 udalo sie widac cały post...a jak u Was?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #47977 przez angellika1
u mnie też oki :)i nawet 43 str widzę w całości :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
14 lata 1 tydzień temu #47983 przez Marta M
A ja tak wlasnie nadrabiam i sobie mysle, ze chyba cos jest nie tak, bo raczej malo prawdopodobne zebyscie tak nieskladnie pisaly...hahah...widzialam tylko poczatki linijek a koncowki mi urywalo...na szczescie wszystko jest ok :)

Nie cierpie spozniajacej sie @!!!!!!
14 lata 1 tydzień temu #47986 przez kaśku
:)
przeżyłam. wyniki wszystkich badań w piątek za tydzien
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47989 przez Lacrijka
Ja widziałam dobrze cały czas...zobaczycie ze będę u mnie II za to hihihihih :P

Martuśka, każda z nas czeka na spóźnienie @ a Ty narzekasz ??????????? Ciesz się kobito bo w piątek będą II !!!!
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48000 przez Marta M
Nie ciesze sie bo wydaje mi sie ze to nie ciaza...tempka mi spadla i tak mnie brzusio boli, ze wiem ze przyjdzie..tylko sie gdzies zawieruszyla...ale jak do rana nie przyjdzie i tempka nie bedzie znow nizsza to chyba jutro testa strzele...dla spokojnosci bo mnie rozerwie...strasznie nerwowa jestem...nie umiem sie skupic...albo raczej czuje sie spieta

a gdyby @ juz byla mozna by kolejny cykl zaczac :D:D
14 lata 1 tydzień temu #48003 przez angellika1
kaśku troche długo będziesz czekała na te wyniki ale jestem pewna ze będzie oki trzymam kciuki :) daj znać od razu jak je odbierzesz.
Dziewczyny jeszcze raz napiesze : podziwiam waszą wytrwałość z tytmi testami MArta ja to już bym ze 32 testy miała zrobione, zreszsztż ja zawsze testowałam przed @ i potem jeszcze kilka razy....
14 lata 1 tydzień temu #48011 przez Mirella
dalej nie widzicie 43 strony? ja widzę wszystko....
no ja też bym pewnie testowała, na zasadzie im więcej....

kaśku pisz natychmiast jak będziesz miała, czekam i trzymam kciuki

ale mam niemoc twórczą po tych świętach....
14 lata 1 tydzień temu #48015 przez angellika1
Mirella ja już widzę wszystkie strony :)
No coś =tak właśnie zauważyłam, że taka małomówna jesteś ;)
14 lata 1 tydzień temu #48022 przez Diana
Ja też nie miałam problemów z forum, ale ja mam ustawione tak, że ostatnio napisane posty mam na pierwszej stronie :side:

Wszystkie czekacie żeby się @ spóźniała a potem wogóle nie dojechała :blink: a ja właśnie dzisiaj dostałam i się bardzo cieszę bo to moja pierwsza "normalna" @ i teraz w końcu będę mogła zacząć na poważnie swoje starania!!!

A więc ogłaszam, że 29.12.2010 to pierwszy dzień cyklu w którym zaczynam staranka :cheer: :lol: :blush: :side: , ciekawe ile wytrzymam (kiedy pierwszy teścik machnę)!???

Marta M, ty chyba kiedyś pytałaś się o te testy za 1 zł? I co kupiłaś? Bo ja też się przymierzam i chyba kupię bo pewnie u mnie duzo ich zejdzie :blush: .
14 lata 1 tydzień temu #48024 przez Sylwik
Witam dziewczyny
wylądowałam jednak dziś u ginekologa,ale nie dlatego że nie wytrzymałam niepewności tylko dlatego , że dostaam plamienia...przeraziłam się bo lekarz wczoraj mi coś gadał o jakimś krwawieniu :angry: więc wiele nie myśląc telefon i sie umówiłam na dziś. Lekarz a raczej dwoje mnie uspokoiło, zrobili usg i się okazało że ....jesttttttttttt....maleńki pęcherzyk ciążowy :woohoo: lekarka przepisała mi lekarstwa i powiedziała że mam się zgłosić za 3 tygodnie , a jak się będzie coś działo to przyjeżdzać natychmiast. Nawet nie wiecie jak się cieszę :woohoo: mój mąż tylko powiedział jak wyszłam że słyszał zza drzwiami, że lekarz powiedział że jestem w ciąży ... "będzie Gabrysia" hihi bo tak się zwracamy do fasoleczki, mąż mówi ze będzie dziewczynka :)
A co do torbieli to lekarz tego nie potwierdzi...powiedział że coś jest ale może to być ciałko zółte /nie wiem czy dobrze zapamiętałam :blush: /
Dziewczyny trzymię kciuki za wszystkie starające się i wierzę że wkrótce i Wy się będziecie cieszyć z takiej wiadomości jak ja dzisiaj :)
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki!!!!!!!
Wyjeżdzamy na Sylwestra ale jak wrócimy w Nowy Rok to zaglądnę i mam nadzieję, że będzie kolejna fasolka :woohoo:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZĘ I OWOCNEGO ZAFASOLKOWANIA DLA STARAJĄCYCH...i nie tylko :woohoo:
14 lata 1 tydzień temu #48026 przez Diana
Będę pierwsza :lol:
MOJE GRATULACJE SYLWIK!!! :kiss: :kiss: :kiss: Całuski dla Fasoleczki!!!
Trzymajcie się i uważajcie na siebie :side: ale bez przesady bo i tak wszystko będzie dobrze!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia