- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #47983 przez Marta M
A ja tak wlasnie nadrabiam i sobie mysle, ze chyba cos jest nie tak, bo raczej malo prawdopodobne zebyscie tak nieskladnie pisaly...hahah...widzialam tylko poczatki linijek a koncowki mi urywalo...na szczescie wszystko jest ok
Nie cierpie spozniajacej sie @!!!!!!
Nie cierpie spozniajacej sie @!!!!!!
Temat został zablokowany.
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47989 przez Lacrijka
Ja widziałam dobrze cały czas...zobaczycie ze będę u mnie II za to hihihihih
Martuśka, każda z nas czeka na spóźnienie @ a Ty narzekasz ??????????? Ciesz się kobito bo w piątek będą II !!!!
Martuśka, każda z nas czeka na spóźnienie @ a Ty narzekasz ??????????? Ciesz się kobito bo w piątek będą II !!!!
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Lacrijka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48000 przez Marta M
Nie ciesze sie bo wydaje mi sie ze to nie ciaza...tempka mi spadla i tak mnie brzusio boli, ze wiem ze przyjdzie..tylko sie gdzies zawieruszyla...ale jak do rana nie przyjdzie i tempka nie bedzie znow nizsza to chyba jutro testa strzele...dla spokojnosci bo mnie rozerwie...strasznie nerwowa jestem...nie umiem sie skupic...albo raczej czuje sie spieta
a gdyby @ juz byla mozna by kolejny cykl zaczac :D
a gdyby @ juz byla mozna by kolejny cykl zaczac :D
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Marta M.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48003 przez angellika1
kaśku troche długo będziesz czekała na te wyniki ale jestem pewna ze będzie oki trzymam kciuki daj znać od razu jak je odbierzesz.
Dziewczyny jeszcze raz napiesze : podziwiam waszą wytrwałość z tytmi testami MArta ja to już bym ze 32 testy miała zrobione, zreszsztż ja zawsze testowałam przed @ i potem jeszcze kilka razy....
Dziewczyny jeszcze raz napiesze : podziwiam waszą wytrwałość z tytmi testami MArta ja to już bym ze 32 testy miała zrobione, zreszsztż ja zawsze testowałam przed @ i potem jeszcze kilka razy....
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48022 przez Diana
Ja też nie miałam problemów z forum, ale ja mam ustawione tak, że ostatnio napisane posty mam na pierwszej stronie
Wszystkie czekacie żeby się @ spóźniała a potem wogóle nie dojechała a ja właśnie dzisiaj dostałam i się bardzo cieszę bo to moja pierwsza "normalna" @ i teraz w końcu będę mogła zacząć na poważnie swoje starania!!!
A więc ogłaszam, że 29.12.2010 to pierwszy dzień cyklu w którym zaczynam staranka , ciekawe ile wytrzymam (kiedy pierwszy teścik machnę)!???
Marta M, ty chyba kiedyś pytałaś się o te testy za 1 zł? I co kupiłaś? Bo ja też się przymierzam i chyba kupię bo pewnie u mnie duzo ich zejdzie .
Wszystkie czekacie żeby się @ spóźniała a potem wogóle nie dojechała a ja właśnie dzisiaj dostałam i się bardzo cieszę bo to moja pierwsza "normalna" @ i teraz w końcu będę mogła zacząć na poważnie swoje starania!!!
A więc ogłaszam, że 29.12.2010 to pierwszy dzień cyklu w którym zaczynam staranka , ciekawe ile wytrzymam (kiedy pierwszy teścik machnę)!???
Marta M, ty chyba kiedyś pytałaś się o te testy za 1 zł? I co kupiłaś? Bo ja też się przymierzam i chyba kupię bo pewnie u mnie duzo ich zejdzie .
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48024 przez Sylwik
Witam dziewczyny
wylądowałam jednak dziś u ginekologa,ale nie dlatego że nie wytrzymałam niepewności tylko dlatego , że dostaam plamienia...przeraziłam się bo lekarz wczoraj mi coś gadał o jakimś krwawieniu więc wiele nie myśląc telefon i sie umówiłam na dziś. Lekarz a raczej dwoje mnie uspokoiło, zrobili usg i się okazało że ....jesttttttttttt....maleńki pęcherzyk ciążowy lekarka przepisała mi lekarstwa i powiedziała że mam się zgłosić za 3 tygodnie , a jak się będzie coś działo to przyjeżdzać natychmiast. Nawet nie wiecie jak się cieszę mój mąż tylko powiedział jak wyszłam że słyszał zza drzwiami, że lekarz powiedział że jestem w ciąży ... "będzie Gabrysia" hihi bo tak się zwracamy do fasoleczki, mąż mówi ze będzie dziewczynka
A co do torbieli to lekarz tego nie potwierdzi...powiedział że coś jest ale może to być ciałko zółte /nie wiem czy dobrze zapamiętałam /
Dziewczyny trzymię kciuki za wszystkie starające się i wierzę że wkrótce i Wy się będziecie cieszyć z takiej wiadomości jak ja dzisiaj
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki!!!!!!!
Wyjeżdzamy na Sylwestra ale jak wrócimy w Nowy Rok to zaglądnę i mam nadzieję, że będzie kolejna fasolka
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZĘ I OWOCNEGO ZAFASOLKOWANIA DLA STARAJĄCYCH...i nie tylko
wylądowałam jednak dziś u ginekologa,ale nie dlatego że nie wytrzymałam niepewności tylko dlatego , że dostaam plamienia...przeraziłam się bo lekarz wczoraj mi coś gadał o jakimś krwawieniu więc wiele nie myśląc telefon i sie umówiłam na dziś. Lekarz a raczej dwoje mnie uspokoiło, zrobili usg i się okazało że ....jesttttttttttt....maleńki pęcherzyk ciążowy lekarka przepisała mi lekarstwa i powiedziała że mam się zgłosić za 3 tygodnie , a jak się będzie coś działo to przyjeżdzać natychmiast. Nawet nie wiecie jak się cieszę mój mąż tylko powiedział jak wyszłam że słyszał zza drzwiami, że lekarz powiedział że jestem w ciąży ... "będzie Gabrysia" hihi bo tak się zwracamy do fasoleczki, mąż mówi ze będzie dziewczynka
A co do torbieli to lekarz tego nie potwierdzi...powiedział że coś jest ale może to być ciałko zółte /nie wiem czy dobrze zapamiętałam /
Dziewczyny trzymię kciuki za wszystkie starające się i wierzę że wkrótce i Wy się będziecie cieszyć z takiej wiadomości jak ja dzisiaj
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki!!!!!!!
Wyjeżdzamy na Sylwestra ale jak wrócimy w Nowy Rok to zaglądnę i mam nadzieję, że będzie kolejna fasolka
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZĘ I OWOCNEGO ZAFASOLKOWANIA DLA STARAJĄCYCH...i nie tylko
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej