BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #48057 przez Lacrijka
Martuśka, problem w tym ze Bozia duzo fasolek rozdała w tym roku, co druga moja kolezanka jest ciazy..albo urodziły juz w tym roku.. Ja tez sie jutro przetestuje ale czuje ze @ wielkimi krokami sie zbliza.. Beznadziejne uczucie :huh:
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #48058 przez Diana
Nosek do góry jak to mówi Mirella :side:
Za chwilę przecież mamy Nowy Roczek i coś czuję, że już od początku tego 2011 roczku będzie wysyp fasolek.
A teraz cieszmy się tymi fasoleczkami co już mamy a dziewczyny przecież dalej będą trzymać za nas kciukasy więc nie może się nie udać!
14 lata 1 tydzień temu #48068 przez Marta M
Lacrijka czytalas moje ostatnie posty to widzisz, ze ja do teraz czuje objawy @...a mialam je juz od ponad tygodnia..i bylam pewna ze to @...jedynie co zawsze bardziej bolalo mnie z tylu niz z przodu, a tym razem wiecej bolal mnie przod...i troche czulam ciagniecie od spodu, ale to tez czulam przy okresie, tylko troche mniej niz tym razem...przez te dni bylam w toalecie 500 razy, bo mi sie wydawalo ze juz dostalam...maz juz mial chyba dosc bo co sie z nim polozylam do lozka to wstawalam do toalety...i piersi mnie bolaly, ale tez jak przed okresem...takze gdybym dzisiaj nie zrobila testu dalej bym czekala na okres...

I ten test, ktory zrobilam w 25dc mnie utwierdzil w tym, ze napewno nie jestem w ciazy..

Zdziwilo mnie troszke to, ze w poniedzialek, kiedy mialam termin @ mialam zaparcia, zawsze w 1 dzien miesiaczki mam zaparcia i byly, tylko krwi nie bylo...;)

Chcialabym wszystkim wykrzyczec ze jestem w ciazy..:)
14 lata 1 tydzień temu #48079 przez kaśku
to krzycz :) ja będę jak lekarz powie mi start! :D a jak zafasolkuję to chyba transparent wywieszę :D
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48081 przez delfinek83
Hello Robaczki :)

jeszcze tylko Mała się do starej listy dopisze i będzie komplet aktualnych staraczek,
no i jeszcze może Mirella się zdecyduje? :silly:

1) bewipo od października 2009, pierwsze
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne :kiss:
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała
6) delfinek, od grudnia 2009, pierwsze
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana od grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze

Marta M, gratuluję serdecznie :kiss:
Sylwik, Tobie również :kiss:

Kurczę, co u Asik??? hmm

Ja mam dziś 26 dc, krzyż i piersi strasznie bolą. Wczoraj machnęłam test, bo leżał na półce i mnie tak kusił że nie wytrzymałam ;) ale niestety 1 krecha :( @ wypada mi na 2.01. ale może znów mnie przetrzyma z 4 dni i przylezie 6.01. a jak nie to też 6 zrobiłabym teścik :laugh: Może też będzie Kacperek :lol:

A tak ogólnie to nie mam nawet nastroju na zabawę sylwestrową. Wczoraj pogrzeb, jutro też jedziemy na kolejny, ehh :( Jak to mówią, nieszczęścia chodzą parami. Ale tak to już jest w życiu, starsi ludzie odchodzą a na ich miejsce rodzą się dzieci, nasza przyszłość.

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 1 tydzień temu #48091 przez bewipo
Ja też Wam serdecznie gratuluje dziewczyny :) Mam nadzieję, że niedługo dołączę ;)
14 lata 1 tydzień temu #48092 przez PM
Sylwik no i teraz nogi do góry i hodujemy fasoleczkę :) :) :)

Marta M
G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!

Oj mamy wysyp fasolek i oby tak dalej :) :) :)

Ja zaciskam kciuki za wszystkie testujące dziewczynki żeby same tłuściutkie kreseczki były.
14 lata 1 tydzień temu #48102 przez magduska
Matra M gratulacje,oby teraz wiecej fasolek bylo :-)
widze,ze duzo dziewczyn szykuje sie na testowanie 6.01,czyzby byl wtedy wysyp fasolek
dziewczyny dziwi mnie tylko to,ze za pare dni powinnnam dostac okres,a mnie kluje tylko czasami lewy jajnik i nic wiecej,zawsze rowny tydzien przed mialam objawy zblizajacej sie @,a tu bolu plecow nie ma,bolu piersi tez nie,tylko to klucie i na dodatek dzis duzo sluzu ze mnie wyplynelo,ale to pewnie na @,ona tylko ucichla objawami,a uderzy malpa ze zdwojona sila :-)))) heheh
14 lata 1 tydzień temu #48103 przez bombel779
Marta congratulations!! ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 1 tydzień temu #48105 przez gosiak
Marta G R A T U L A C J E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super Ci się rok kończy dbaj o siebie, a mąż już wie? jak zareagował?? a teraz poprosze jakieś czary mary od wszystkich zafasolkowanych na mnie i inne staraczki:)

sylwik dla Ciebie tez ogromne G R A T U L A C J E!!!!!!!

delfinek to będzie nas trzy do testowania w święto trzech króli:) może to kolejny znak:D jesczze Wam powiem że śniło mi się dziś że testowałam i dwie takie mega czerwone krechy były może to znak że nasza Martuśka dziś miała zatestować i ujrzeć kreseczki:) oj Marto podobie się chajtałyśmy miesiąc szybciej ode mnie zaczełaś starania, więc może ja już długo nie będę czekać :) OBY

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48107 przez gosiak
aaa i podoba mi się wpis do listy na czerwono nieaktualne:) oby jak najszybciej sie zaczerwieniła ta lista:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48109 przez gosiak
i jeszcze jedno:) przypomnialo mi się jak Asik mówiła że jak przyszła z forum FM i tu na tym nowym forum to był jej pierwszy cykl starań i zafasolkowała teraz historia się powtarza coś w tym musi być mój też jest to pierwszy cykl (na tym forum)

a jesli chodzi o Asika to już do niej napiszę na gg i dam Wam znać czy coś się odezwała!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48116 przez raczek10
SUPERRRRR FAJNIEEEE :laugh: GRATULACJE :laugh: :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
14 lata 1 tydzień temu #48117 przez Mirella
Marta dla Ciebie buziaki do przemnożenia przez milijon :kiss: :kiss: :kiss:
no ale wiesz, u nas to jest taka tradycja że testy sie pokazuje.....

Lacrijka, wcale nie jedna na miesiąc, widać że Ci się archiwum czytać nie chce :P u nas fasolki stadami chodzą, także testować dziewczynki, testować :lol:

Nati to jak nic lada moment zafasolkuje bo odpuszcza, najlepsza metoda, niedowiarkom również polecam archiwum :D

Delfinek, Mirella się nie zdecyduje, bo teraz to co najwyżej wpadnie :) no chyba ze dwa tygodnie temu pisałam że mnie @ zaskoczyła bo myślałam że później będzie o jakiś tydzień :D Wy tu piszecie o śluzach tempkach i diabli wiedzą czym jeszcze, ja o tym pojęcia nie mam żaaadnegooooooooooo :) No i uważam że dzieci się powinny na wiosnę rodzić, ta wiosna już dla mnie stracona, muszę czekać na następną ;)

Angellika chyba leży bo milczy, dobrze, niech leży, w jej przypadku brak wiadomosci to dobra wiadomość :)
Ale Asik to oberwie za moje siwe włosy ;)

No a wszystkie niezafasolkowane niech słuchają Diany jak mówi co ja mówię :lol:
Noski do góry, będzie dobrze :lol:
14 lata 1 tydzień temu #48131 przez gosiak
właśnie Marta pokaż testa! dziewczyny pisałam do Asi żeby się w końcu odezwała, i na razie milczy zobaczymy kiedy się odezwie, ale będzie miała do nadrobienia i się pogubi komu gratulować bo tu co chwila nowa dobra wiadomość:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży