- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48255 przez Nati
Gosiaczku ja akurat byłam w Vision Express i tam wizyta była za darmo, ponieważ kupowałam u nich soczewki. Po badaniu lekarz zaprowadza Cię do pokoju z soczewkami i tam do woli siedzisz i uczysz się zakładania. Ja byłam tydzień temu i dzisiaj odebrałam soczewki (musiałam czekać aż je dostarczą gdyż mam plusy a w VE mają na magazynie tylko minusy gdyż są częściej sprzedawane). Tak więc dopiero dzisiaj je zakładałam po raz pierwszy od tamtego momentu, a wtedy w VE zajęło mi 1,5h założenie soczewek. A dzisiaj? 5 min nie jest to trudne a są baaardzo wygodne
Dziewczynki nie wiem czy jutro będę na kompie, tak więc już teraz wszystkim życzę udanej zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku 2011 - aby był bardziej owocny
Dziewczynki nie wiem czy jutro będę na kompie, tak więc już teraz wszystkim życzę udanej zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku 2011 - aby był bardziej owocny
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #48259 przez gosiak
Marta ucina ucina mi bynajmniej tak:( szkoda bo nie wiem co napisałaś tylko środek czytałam bo po bokach ucina więc tylko sie domyslalam co tam pisalo cieszę sie z Tobą i na pewno dziś szybko nie zaśniesz no chyba że senność masz? hahah dobranoc i jeszcze raz gratulki dla szczescliwych rodziców:) i jutro postaram sie wejsc na forum zobaczyc Twoje tesy i na pewno II kreseczki nadal będą nie bój żaby:)
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #48271 przez Marta M
Gosiak masz racje, nie moglam zasnac...krecilam sie jak nie wiem co, o 3ej juz sie obudzilam i chcialam isc juz testowac, ale nie chcialam wstawac bo mialam w planie jeszcze mierzenie temperatury..i kurcze dzisiaj mam tylko 36,7...nie wiem czemu tak malo, skoro przy ciazy jest niby podwyzszona...nie wiem..ale nie bede o tym myslec bo jakby czlowiek tak myslal to by zwariowal..dosc ze jestem matematykiem
Wybieram sie dzisiaj na bete, tylko ze z relacji mamy wynika, ze dzisiaj jedyne laboratorium w Nowym Targu jest czynne tylko chwile...i nie wiem co z wynikami...jesli dzisiaj ich nie dostane to nie robie badania, bo po wyniki nie bede jechac specjalnie 100km w poniedzialek..
Mirella o co chodzi z tymi testami? Ze niby co te testy?
I ktos twierdzil, ze ja pytalam o testy za 1zl...to nie o mnie chodzilo...
Wybieram sie dzisiaj na bete, tylko ze z relacji mamy wynika, ze dzisiaj jedyne laboratorium w Nowym Targu jest czynne tylko chwile...i nie wiem co z wynikami...jesli dzisiaj ich nie dostane to nie robie badania, bo po wyniki nie bede jechac specjalnie 100km w poniedzialek..
Mirella o co chodzi z tymi testami? Ze niby co te testy?
I ktos twierdzil, ze ja pytalam o testy za 1zl...to nie o mnie chodzilo...
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48273 przez PM
Uwielbiam soczewki od 13 lat i szczerze polecam. Chyba nigdy bym nie chciała wrócić do okularów.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNKI Z OKAZJI NOWEGO ROKU 2011, OBY TEN ROK PRZYNIÓSŁ NAM MNÓSTWO TESTÓW Z DWOMA KRESECZKAMI A CO ZA TYM IDZIE WIELE UŚMIECHU I RADOŚCI
DLA WAS WSZYSTKICH I SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY ( dla niektórych przy Picolo )
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNKI Z OKAZJI NOWEGO ROKU 2011, OBY TEN ROK PRZYNIÓSŁ NAM MNÓSTWO TESTÓW Z DWOMA KRESECZKAMI A CO ZA TYM IDZIE WIELE UŚMIECHU I RADOŚCI
DLA WAS WSZYSTKICH I SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY ( dla niektórych przy Picolo )
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 tydzień temu #48279 przez Lacrijka
Ja juz po teście i jedna kreseczka..Objawy @ narazie ustąpiły ale ja jej nie ufam..jutro uderzy ze wzmożoną siła ..Stawiam 100 !! W sumie termin mam na 1-2 więc jak @ sie nie pojawi to strzele testa w poniedziałek jeszcze.
Dziewuszki, zycze Wam wszystkiego dobrego w 2011r...Spełnienia marzeń o II kreskach i nie tylko
Dziewuszki, zycze Wam wszystkiego dobrego w 2011r...Spełnienia marzeń o II kreskach i nie tylko
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 1 tydzień temu #48286 przez magduska
ja niestety chyba tez juz nie bede testowac 6.01. czuje,ze @ sie zbliza wczoraj juz zaczal mnie pobolewac brzuch jak na nia,wiec nawet sie nie ludze i chyba przyjdzie zgodnie z terminem 1-2.01,tylko,ze piersi mnie nadal nie bola,ale to malo wazne ))))
ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2011 ROKU,OBY BYLO CORAZ WIECEJ FASOLEK I KAZDA SPELNILA SWOJE NAJSKRYTSZE MARZENIA I ZEBY TEN PRZYSZLY ROK BYL LEPSZY NIZ POPRZEDNI )) ) ))
ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2011 ROKU,OBY BYLO CORAZ WIECEJ FASOLEK I KAZDA SPELNILA SWOJE NAJSKRYTSZE MARZENIA I ZEBY TEN PRZYSZLY ROK BYL LEPSZY NIZ POPRZEDNI )) ) ))
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48301 przez bewipo
sylka próbowałam zrobić fotkę, ale mój aparat nie chwyta tego, więc nic nie widać. Poczekam do niedzieli, albo jutro jeszcze powtórzę. U mnie to dopiero 28 dc, a średnio mam 30-dniowe, nawet 33-dniowe się zdarzają. Ale powiem że w duchu się cieszę Chociaż mam też trochę stresa...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 tydzień temu #48302 przez sylka
Oj jak widać deko to już coś musi być :D Jakbyś nie była to by nie było delikatnej nawet krechy. Skoro masz jeszcze czas do końca cyku to po prostu stężenie hormonów jest jeszcze niskie i dlatego bladziuchna. #mam kciuki i czekam na info po kolejnym testowaniu.