BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #48255 przez Nati
Gosiaczku :) ja akurat byłam w Vision Express i tam wizyta była za darmo, ponieważ kupowałam u nich soczewki. Po badaniu lekarz zaprowadza Cię do pokoju z soczewkami i tam do woli siedzisz i uczysz się zakładania. Ja byłam tydzień temu i dzisiaj odebrałam soczewki (musiałam czekać aż je dostarczą gdyż mam plusy a w VE mają na magazynie tylko minusy gdyż są częściej sprzedawane). Tak więc dopiero dzisiaj je zakładałam po raz pierwszy od tamtego momentu, a wtedy w VE zajęło mi 1,5h założenie soczewek. A dzisiaj? 5 min :) nie jest to trudne a są baaardzo wygodne :)

Dziewczynki nie wiem czy jutro będę na kompie, tak więc już teraz wszystkim życzę udanej zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku 2011 - aby był bardziej owocny :) :kiss: :kiss:

Never judge the book by its cover...
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #48259 przez gosiak
Marta ucina ucina mi bynajmniej tak:( szkoda bo nie wiem co napisałaś tylko środek czytałam bo po bokach ucina więc tylko sie domyslalam co tam pisalo cieszę sie z Tobą i na pewno dziś szybko nie zaśniesz no chyba że senność masz? :lol: :lol: hahah dobranoc i jeszcze raz gratulki dla szczescliwych rodziców:) i jutro postaram sie wejsc na forum zobaczyc Twoje tesy i na pewno II kreseczki nadal będą:) nie bój żaby:) :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48260 przez gosiak
Nati też jak kupowałam okulary to w Vision Express i badanie miałam za free bo wlaśnie u nich kupowałam okularki, także widzę że z soczewkami tak samo:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48264 przez Mirella
a mi znowu nic nie ucina....
Marta na bank są testy Kivi i Eash, te pamiętam, ale coś mi się wydaje że i inne też są, nie chce mi się grzebać w archiwum. Zafasolkowane, która się testem chwaliła rączka do góry :D
14 lata 1 tydzień temu #48269 przez Marta M
Dzisiaj tez wyszly II, juz bardziej wyrazne :)

A to jest zdjecie moich testow :) Ponizej jest test wczorajszy, powyzej dzisiejszy :)
Załączniki:
14 lata 1 tydzień temu #48271 przez Marta M
Gosiak masz racje, nie moglam zasnac...krecilam sie jak nie wiem co, o 3ej juz sie obudzilam i chcialam isc juz testowac, ale nie chcialam wstawac bo mialam w planie jeszcze mierzenie temperatury..i kurcze dzisiaj mam tylko 36,7...nie wiem czemu tak malo, skoro przy ciazy jest niby podwyzszona...nie wiem..ale nie bede o tym myslec bo jakby czlowiek tak myslal to by zwariowal..dosc ze jestem matematykiem ;)

Wybieram sie dzisiaj na bete, tylko ze z relacji mamy wynika, ze dzisiaj jedyne laboratorium w Nowym Targu jest czynne tylko chwile...i nie wiem co z wynikami...jesli dzisiaj ich nie dostane to nie robie badania, bo po wyniki nie bede jechac specjalnie 100km w poniedzialek..

Mirella o co chodzi z tymi testami? Ze niby co te testy?

I ktos twierdzil, ze ja pytalam o testy za 1zl...to nie o mnie chodzilo...
14 lata 1 tydzień temu #48273 przez PM
Uwielbiam soczewki od 13 lat i szczerze polecam. Chyba nigdy bym nie chciała wrócić do okularów.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNKI Z OKAZJI NOWEGO ROKU 2011, OBY TEN ROK PRZYNIÓSŁ NAM MNÓSTWO TESTÓW Z DWOMA KRESECZKAMI A CO ZA TYM IDZIE WIELE UŚMIECHU I RADOŚCI :) :) :)
:kiss: :kiss: :kiss: DLA WAS WSZYSTKICH I SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY ( dla niektórych przy Picolo :) )
14 lata 1 tydzień temu #48279 przez Lacrijka
Ja juz po teście i jedna kreseczka..Objawy @ narazie ustąpiły ale ja jej nie ufam..jutro uderzy ze wzmożoną siła ..Stawiam 100 !! W sumie termin mam na 1-2 więc jak @ sie nie pojawi to strzele testa w poniedziałek jeszcze.

Dziewuszki, zycze Wam wszystkiego dobrego w 2011r...Spełnienia marzeń o II kreskach i nie tylko :):):)
14 lata 1 tydzień temu #48285 przez bombel779
Marta M napisał:

A to jest zdjecie moich testow :)

Super Marta!!! :) Jeszcze raz gratulacje!!! :) Zostaw sobie testy na pamiątkę ;) Ja swoje trzymam w szafce :lol:

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 1 tydzień temu #48286 przez magduska
ja niestety chyba tez juz nie bede testowac 6.01. czuje,ze @ sie zbliza wczoraj juz zaczal mnie pobolewac brzuch jak na nia,wiec nawet sie nie ludze i chyba przyjdzie zgodnie z terminem 1-2.01,tylko,ze piersi mnie nadal nie bola,ale to malo wazne :-)))))
ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2011 ROKU,OBY BYLO CORAZ WIECEJ FASOLEK I KAZDA SPELNILA SWOJE NAJSKRYTSZE MARZENIA I ZEBY TEN PRZYSZLY ROK BYL LEPSZY NIZ POPRZEDNI :-))) ;-)) :-)))
14 lata 1 tydzień temu #48287 przez bewipo
Dziewczyny ja też po teście i nie wiem, niby jakiś cień widać, ale dosłownie wręcz cień cienia. Hmmm może mam zwidy albo wmówiłam sobie. W niedzielę przetestuję i zobaczymy.
14 lata 1 tydzień temu #48291 przez Zuza
Marta M napisał:

Dzisiaj tez wyszly II, juz bardziej wyrazne :)

A to jest zdjecie moich testow :) Ponizej jest test wczorajszy, powyzej dzisiejszy :)

Gratulacje super ciesze sie bardzo. :kiss: :laugh:

Nie wiem co mam powiedziec zatkało mnie suuuperrr

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

14 lata 1 tydzień temu #48292 przez sylka
bewipo wrzuć zdj. zobaczymy :) U mnie też za I testem była jasna na II wyraźniejsza.
14 lata 1 tydzień temu #48301 przez bewipo
sylka próbowałam zrobić fotkę, ale mój aparat nie chwyta tego, więc nic nie widać. Poczekam do niedzieli, albo jutro jeszcze powtórzę. U mnie to dopiero 28 dc, a średnio mam 30-dniowe, nawet 33-dniowe się zdarzają. Ale powiem że w duchu się cieszę :) Chociaż mam też trochę stresa...
14 lata 1 tydzień temu #48302 przez sylka
Oj jak widać deko to już coś musi być :D:D Jakbyś nie była to by nie było delikatnej nawet krechy. Skoro masz jeszcze czas do końca cyku to po prostu stężenie hormonów jest jeszcze niskie i dlatego bladziuchna. #mam kciuki i czekam na info po kolejnym testowaniu.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia