- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48034 przez angellika1
Sylwik gratulacje.
Ja przed chwilą byłam w szpitalu założyłam nowy wątek zeby tego nie zaśmiecać.....
Ja przed chwilą byłam w szpitalu założyłam nowy wątek zeby tego nie zaśmiecać.....
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 tydzień temu #48036 przez Mirella
Sylwik no nie pamietam czy gratulowałam czy nie, to na wszelki wypadek buziakuję, jakby co to będzie powtórnie, ale lepiej dwa razy niż wcale
Angellika, nie chce mi się tam pisać, nie mam takich doświadczeń i nie słyszałam nic o takowych, powiem jedno, weź Ty się połóż i leż. No chyba że masz lapka i z łóżka piszesz
Jak któraś ma gg do Asik to jej powiedzcie żeby się odezwała zanim się czarownica porządnie wkurzy!
Angellika, nie chce mi się tam pisać, nie mam takich doświadczeń i nie słyszałam nic o takowych, powiem jedno, weź Ty się połóż i leż. No chyba że masz lapka i z łóżka piszesz
Jak któraś ma gg do Asik to jej powiedzcie żeby się odezwała zanim się czarownica porządnie wkurzy!
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48042 przez Nati
1) bewipo od października 2009, pierwsze
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała
6) delfinek
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
Sylwik gratulacje!!!
Ojj a u mnie chyba będzie przerwa ze staraniem, chyba że przyjdzie nie planowane... Mój mężuś powiedział, że już nie chce wynajmować, lecz kupić mieszkanie i chce abyśmy zaczęli odkładać. a co za tym idzie? mniej pieniędzy na inne wydatki, więc dziecko teraz planować to tak trochę lipa. planowaliśmy lecz jemu coś nagle się umysliło, że zamiast wynajmowania lepiej kupić. zgadzam się z tym, gdyż dziecko powinno być już na "swoim" że tak powiem. Także będziemy dalej się kochać, a czy fasoleczka z tego wyjdzie to się okaże. Dobranocka
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała
6) delfinek
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
Sylwik gratulacje!!!
Ojj a u mnie chyba będzie przerwa ze staraniem, chyba że przyjdzie nie planowane... Mój mężuś powiedział, że już nie chce wynajmować, lecz kupić mieszkanie i chce abyśmy zaczęli odkładać. a co za tym idzie? mniej pieniędzy na inne wydatki, więc dziecko teraz planować to tak trochę lipa. planowaliśmy lecz jemu coś nagle się umysliło, że zamiast wynajmowania lepiej kupić. zgadzam się z tym, gdyż dziecko powinno być już na "swoim" że tak powiem. Także będziemy dalej się kochać, a czy fasoleczka z tego wyjdzie to się okaże. Dobranocka
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48044 przez kaśku
oj wiem coś o tym odkładaniu.
wzielismy kredyt na mieszkanie, odbieramy we wrzesniu. ceny za metr są obłędne!
no ale cóz, trzeba spiąć cycki i do przodu trafiliśmy w niezłą okazje u dewelopera, 3 pokoje w 50m. dla dzidzi będzie ten najmniejszy.
teraz zbieramy na drugi garaż.
wzielismy kredyt na mieszkanie, odbieramy we wrzesniu. ceny za metr są obłędne!
no ale cóz, trzeba spiąć cycki i do przodu trafiliśmy w niezłą okazje u dewelopera, 3 pokoje w 50m. dla dzidzi będzie ten najmniejszy.
teraz zbieramy na drugi garaż.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 1 tydzień temu #48045 przez magduska
no niestety jesli chce sie cos miec to trzeba czasami sobie cos odmowic,nie znam sie na kredytach,ale z tego co wiem,duzo moich znajomych korzystala z programu "rodzina na swoim" i teraz mieszkaja sobie w swoich dokach,a rata kredytu nie taka duza,owszem,zalezy tez ile kto potrzebuje i jakie mieszkanie dom chce miec.podrawiam was coraz blizej nowego roku,moze bedzie szczesliwysz niz ten oby )))
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #48049 przez Marta M
Jak Wam powiem co sie stalo to nie uwierzycie...bo sama w to nie wierze...
Zmierzylam temperature i zamiast opasc sie podniosla, do tej z wtorku...i to mi dalo do myslenia...nie wytrzymalam i zrobilam test...i sa!! Dwie kreski, jedna troche slabsza, ale widac nawet z wiekszej odleglosci...Trzeslam sie jak galareta...i nie moge do siebie dojsc...jak sobie pomysle, ze mam fasolke w brzuszku
Zmierzylam temperature i zamiast opasc sie podniosla, do tej z wtorku...i to mi dalo do myslenia...nie wytrzymalam i zrobilam test...i sa!! Dwie kreski, jedna troche slabsza, ale widac nawet z wiekszej odleglosci...Trzeslam sie jak galareta...i nie moge do siebie dojsc...jak sobie pomysle, ze mam fasolke w brzuszku
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48051 przez Sylwik
Marta M GRATULJĘĘĘ....!!!! wiedziałam że fasolki sie posypią pod koniec roku czekamy na kolejne dobre wiadomości...
Angelika Ty kochana dbaj o siebie, dużo odpoczywaj, leż a napewno wszystko będzie ok
dziękuje wszystkim za gratulacje
zmykam i do poczytania w przyszłym roku
Angelika Ty kochana dbaj o siebie, dużo odpoczywaj, leż a napewno wszystko będzie ok
dziękuje wszystkim za gratulacje
zmykam i do poczytania w przyszłym roku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48052 przez agi-p
Cześć Dziewczyny
Ja co prawda nie z tego wątku , ale czasami tu zaglądam . Sama nie tak dawno toczyłam batalię o Fasolkę . Udało się i w czerwcu przyjdzie na Świat Nasze maleństwo:)
Marta serdeczne gratulacje!!! u mnie też na początku pojawiła sie bardzo słaba 2 kreska...dla pewnosci zrobiłam jeszcze 2 inne testy Ale 2 kreska (nawet słabiutka) to juz na 100% ciąża
Więc teraz uważaj na siebie i Trzymajcie się z Fasolką cieplutko...Magiczne chwile przed Wami :)Gratulacje raz jeszcze
Ja co prawda nie z tego wątku , ale czasami tu zaglądam . Sama nie tak dawno toczyłam batalię o Fasolkę . Udało się i w czerwcu przyjdzie na Świat Nasze maleństwo:)
Marta serdeczne gratulacje!!! u mnie też na początku pojawiła sie bardzo słaba 2 kreska...dla pewnosci zrobiłam jeszcze 2 inne testy Ale 2 kreska (nawet słabiutka) to juz na 100% ciąża
Więc teraz uważaj na siebie i Trzymajcie się z Fasolką cieplutko...Magiczne chwile przed Wami :)Gratulacje raz jeszcze
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #48055 przez Marta M
Lacrijka a moze Bozia rozdala za malo fasolek w tym roku i zeby wykorzystac limit teraz rozdaje?? Zobacz ile dziewczyn ma teraz testowac, a w ilu juz moze jest fasolka?
Ja naprawde myslalam juz ze nigdy sie nie uda, ze to niemozliwe zebym JA byla w ciazy...a tak tego pragnelam...
Dla pewnosci jeszcze jutro zatestuje Bo chyba snie
Ja naprawde myslalam juz ze nigdy sie nie uda, ze to niemozliwe zebym JA byla w ciazy...a tak tego pragnelam...
Dla pewnosci jeszcze jutro zatestuje Bo chyba snie
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48056 przez Diana
SUUUUUPER MARTA M !!!
Moje gratulacje i buziaczki, uściski
To na pewno to bo ile testów robiłaś i ani śladu tej drugiej kreseczki a teraz jest i tylko się cieszyć!!!
I uszczypnij się to zobaczysz, ze to nie sen bo przecież wszystkie śnić nie możemy
Jeszcze raz GRATULACJE z całego serduszka!!!
Moje gratulacje i buziaczki, uściski
To na pewno to bo ile testów robiłaś i ani śladu tej drugiej kreseczki a teraz jest i tylko się cieszyć!!!
I uszczypnij się to zobaczysz, ze to nie sen bo przecież wszystkie śnić nie możemy
Jeszcze raz GRATULACJE z całego serduszka!!!