- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48303 przez Mała
1) bewipo od października 2009, pierwsze
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała od maja 2010, drugie
6) delfinek, od grudnia 2009, pierwsze
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana od grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
Gratuluję fasolek! Na Nowy Rok pozostałym życzę odwiedzin bociana
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała od maja 2010, drugie
6) delfinek, od grudnia 2009, pierwsze
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana od grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
Gratuluję fasolek! Na Nowy Rok pozostałym życzę odwiedzin bociana
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 tydzień temu #48352 przez angellika1
bewipo a mówiłam, że stawiam na Ciebie przypomnij sobie jakie moje testy były!!! bardzo blade kreseczki praktycznie niewidoczne: BUZIAKI
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48356 przez Mirella
Bewipo buziaki dla Ciebie ciesz się, co Ci zależy, fasolka roooooośnieeeeee będzie dziewczynka jak malowana
Marta no dziewczyny się chwaliły testami, na poczatku to normą tu było że sie wstawiało zdjęcie jak wyszły dwie krechy i to fajne jest, powinna nam zostać taka tradycja, tak mi się wydaje
Poczytaj sobie jak Eash w śmieciach grzebała bo wariatka wyrzuciła pozytywny test a my jej kazałyśmy szukać i trzymać na pamiątkę
www.zyczenianoworoczne.1k.pl
Marta no dziewczyny się chwaliły testami, na poczatku to normą tu było że sie wstawiało zdjęcie jak wyszły dwie krechy i to fajne jest, powinna nam zostać taka tradycja, tak mi się wydaje
Poczytaj sobie jak Eash w śmieciach grzebała bo wariatka wyrzuciła pozytywny test a my jej kazałyśmy szukać i trzymać na pamiątkę
www.zyczenianoworoczne.1k.pl
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Mirella.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48388 przez Diana
Marta M sorki z tymi testami to nie o ciebie chodziło!
Bewipo jak coś widać to na pewno to to co myślisz
Ale z gratulacjami jeszcze poczekajmy, żeby nie zapeszyć
Życzę wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY
Bewipo jak coś widać to na pewno to to co myślisz
Ale z gratulacjami jeszcze poczekajmy, żeby nie zapeszyć
Życzę wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Diana.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #48404 przez gosiak
Marta widziałam testy super wyraźnie widać
Dziewczyny już wczoraj składałam życzenia, ale dzis weszlam na forum właśnie żeby zobaczyc testy Marty:) więc przy okazji życzę jeszcze raz Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanej zabawy!
Dziewczyny już wczoraj składałam życzenia, ale dzis weszlam na forum właśnie żeby zobaczyc testy Marty:) więc przy okazji życzę jeszcze raz Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanej zabawy!
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #48417 przez Marta M
Dziekuje dziewczyny jeszcze raz Jestescie KOCHANE
Normalnie czuje sie tu wsparcie i zainteresowanie
Gosiak to trzymam kciuki teraz za Ciebie, czekam na Trzech Kroli..tyle dziewczyn testuje..Lacrijka, Nati, magduska...zycze powodzenia...
A wczesniej czekam na wiesci od Bewipo. Mam nadzieje, ze sie uda
Tymczasem przesylamy, ja mezeus i nasz robaczek wszystkiego co najpiekniejsze w NOWYM ROKU
Normalnie czuje sie tu wsparcie i zainteresowanie
Gosiak to trzymam kciuki teraz za Ciebie, czekam na Trzech Kroli..tyle dziewczyn testuje..Lacrijka, Nati, magduska...zycze powodzenia...
A wczesniej czekam na wiesci od Bewipo. Mam nadzieje, ze sie uda
Tymczasem przesylamy, ja mezeus i nasz robaczek wszystkiego co najpiekniejsze w NOWYM ROKU
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48418 przez angellika1
Marta jeszcze raz buziaki i gratulacje od Nas
Dziewczyny w Nowym Roku życze Wam spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich HAPPY NEW YEAR!
Dziewczyny w Nowym Roku życze Wam spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich HAPPY NEW YEAR!
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48423 przez delfinek83
Szczęśliwego Nowego 2011 roku!!! Mnóstwa fasolinek kochane
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #48436 przez gosiak
Witam w Nowym Roku, Wy pewnie jeszcze odsypiacie szalona noc, a ja miałam w domu imprezke ale słuchajcie tak mnie angina rozłożyła że w kocyku siedziałam w sumie do 2 w nocy dałam rady, boję się leki brać bo może a nóż widelec fasolkę mam no i pić wczoraj też nie miałam sumienia za nim mnie na dobre rozłożyło to jeden toast zaliczyłam a potem to tylko o północy łyczek szampana z leków to dziś tylko wzięłam rutinosckorbin bo boję sie inne leki brać no i jeszcze na gardło strepsils...no to ładnie mi się roczek zaczął z anginą ah...
Marta dzięki za kciuki no mam nadzieję że Święto Trzech Króli przyniesie mi Tego upragnionego Kacperka:)
bewipo no życzę żeby te kreseczki w następnym teście były wyraźniejsze, ja Ci powiem że w poprzednim cyklu też tak miałam że jakiś dosłownie cień widziałam, ale nie wiem to chyba zwidy były przez to że tak bardzo chcę..no i nie powtarzałam bo @ przyszła z 3 dniowym poślizgiem ale jednak mnie nie ominęła:(
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku spełnienia marzeń szczególnie tych fasolkowych
Marta dzięki za kciuki no mam nadzieję że Święto Trzech Króli przyniesie mi Tego upragnionego Kacperka:)
bewipo no życzę żeby te kreseczki w następnym teście były wyraźniejsze, ja Ci powiem że w poprzednim cyklu też tak miałam że jakiś dosłownie cień widziałam, ale nie wiem to chyba zwidy były przez to że tak bardzo chcę..no i nie powtarzałam bo @ przyszła z 3 dniowym poślizgiem ale jednak mnie nie ominęła:(
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku spełnienia marzeń szczególnie tych fasolkowych
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 1 tydzień temu #48442 przez magduska
no ja tez witam wsa dziewczyny w nowym roku 2011 oby szczesliwym dla nas,z mnostwem fasolek,ja tez imprezke mialam u mnie w domku i niestety tez podobnie jak gosiak zaliczylam tylko jeden toast,na reszte nie mialam ochoty,pozatym mnie chyba tez jakies grypsko bierze,narazie wstretnej @ nie ma,ale brzuch daje powoli o sobie znac,piersi nadal nie bola,ale za to od papierosow mnie cos odrzuca ostatni,ale watpie w szczescie,pewnie znow na @.
pozdrawiam was i odsypiajcie imprezy dziewczyny ))) )))
pozdrawiam was i odsypiajcie imprezy dziewczyny ))) )))
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 tydzień temu #48462 przez Lacrijka
Cześc mamuśki i przyszłe mamuśki
Ja mam dziś 33d.c więc powinna mnie nawiedzic @..Wczoraj wieczorem to juz myslałam ze jest ale dalej bawi sie ze mna w kotka i myszke.. Ale tyle o @ bo nie chce jej wywołac... Ja tez wczoraj jakos nie miałam ochoty na alkohol..zgłosiłam się na kierowce i miałam problem z głowy Znajomi poprzychodzili z pocieszkami więc wybawiłam sie za wszystkie czasy, ale nie na tyle zeby nie starac sie o swoje
Ide jeszcze chyba odespac troszke, coprawda nie wrociliśmy późno bo koło 2 ale głowa mi spada na klawiature..tymbardziej ze leze sobie w ciepłym łózeczku i nic tylko sie kopyrtnąc na bok..
Piszcie jak tam Wasze zabawy sylwestrowe, udane ?????
Ja mam dziś 33d.c więc powinna mnie nawiedzic @..Wczoraj wieczorem to juz myslałam ze jest ale dalej bawi sie ze mna w kotka i myszke.. Ale tyle o @ bo nie chce jej wywołac... Ja tez wczoraj jakos nie miałam ochoty na alkohol..zgłosiłam się na kierowce i miałam problem z głowy Znajomi poprzychodzili z pocieszkami więc wybawiłam sie za wszystkie czasy, ale nie na tyle zeby nie starac sie o swoje
Ide jeszcze chyba odespac troszke, coprawda nie wrociliśmy późno bo koło 2 ale głowa mi spada na klawiature..tymbardziej ze leze sobie w ciepłym łózeczku i nic tylko sie kopyrtnąc na bok..
Piszcie jak tam Wasze zabawy sylwestrowe, udane ?????
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 tydzień temu #48471 przez Mirella
a mnie ucho boli a zabawy żadnej nie było, siedzieliśmy w domku, Klaudia oglądała fajerwerki przez okno i straaaaasznie jej się podobały
a wuzetka z masą krówkową jest pyszna jakby ktoś chciał wiedzieć na łatwiznę poszlam straszną bo mi się kremu nie chciało zrobić
a wuzetka z masą krówkową jest pyszna jakby ktoś chciał wiedzieć na łatwiznę poszlam straszną bo mi się kremu nie chciało zrobić
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #48473 przez Nati
Witam w Nowym Roku mam nadzieję, że dla was dziewczynki będzie lepszy od 2010 ale gorszy od 2012 życzę wam jeszcze raz spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze
A jeśli chodzi o zabawę sylwestrową to była bardzpo udana, dobre jedzonko, dobry alkohol i fajna muzyka a kiedy o północy piłam szampana to po cichu w myslach życzyłam sobie i wam drogie staraczki aby w tym roku fasoleczki się pojawiły
Także jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ!
A jeśli chodzi o zabawę sylwestrową to była bardzpo udana, dobre jedzonko, dobry alkohol i fajna muzyka a kiedy o północy piłam szampana to po cichu w myslach życzyłam sobie i wam drogie staraczki aby w tym roku fasoleczki się pojawiły
Także jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 tydzień temu #48483 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzien dobry w Roku 2011!!
Boziuuuuu nigdy tyle nie wypilam, nawet przez cale moje zycie
Nie wiem o co biega z tabelkami typu pierwszy itp... ale chcialam sie dopisac
Buziaki