- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 5 dni temu #48626 przez Lacrijka
Orientujecie się moze ile kresek w ciagu dnia jest sie sklonna podniesc temperatura ?? Jakos dziwnie sie dzis czuje i zmierzyłam sobie tempke wewnętrzna i mam 37,6.. Wiem ze powinno sie mierzyc rano i dlatego sie zastanawiam ile mogło byc rano...
Temat został zablokowany.
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 5 dni temu #48627 przez Iwonka
No ja trzymam za wszystkie testujące teraz dziewczyny oby dwie kreseczki były:)
Ja próbuję się nie nakręcać ale za to mój mąż ciągle doszukuje się u mnie objawów ciążowych:) heheheh i nie da mu się wytłumaczyć że przecież za szybko na jakiekolwiek objawy:)
Ja próbuję się nie nakręcać ale za to mój mąż ciągle doszukuje się u mnie objawów ciążowych:) heheheh i nie da mu się wytłumaczyć że przecież za szybko na jakiekolwiek objawy:)
- Cattivella
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 5 dni temu #48645 przez Cattivella
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
hee OJ leci ten czas jak nie wiem co.Na poczatku ciazy myslalam ze te 9 miesiecy beda dlugie. A tu prosze przelecialo to jak mrugniecie oka. I nie bawem wyladuje na porodowce. Czasami wydaje mi sie ze moja ciaza to jeden wielki sen. Naprawde nie sadzilam ze bycie w ciazy moze byc tak cudownym stanem.
Mam nadzieje ze macierzynstwo bedzie jeszcze lepsze
Mam nadzieje ze macierzynstwo bedzie jeszcze lepsze
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 5 dni temu #48647 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Marta M napisał:
co to jest za forum fm ???
Ale gosiak na 7 stronie fm, czyli w maju jest jakas Nati i pisze ze stara sie juz od roku..a nasza Nati stara sie od pazdziernika...i to chyba inna Nati...
co to jest za forum fm ???
ViFi
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 5 dni temu #48650 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
bewipo gratulacje
Ja czekam na @ juz czuuuuje ze lezie, ale dobrze dobrze
I witam nowe przyszle mamusie I trzymam kciuki!!
Ja czekam na @ juz czuuuuje ze lezie, ale dobrze dobrze
I witam nowe przyszle mamusie I trzymam kciuki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
14 lata 5 dni temu #48671 przez ViFi
ViFi
Czy słyszałyście o kłopotach z zajściem w ciążę dla par które mają konflikt serologiczny? (ja:Rh - ; mąż: Rh + albo odwrotnie)po zabieg miałam podany zastrzyk immunologiczny.
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
14 lata 5 dni temu #48674 przez ViFi
ViFi
MagdaM możesz mi polecić jakiegoś lekarza z Krakowa mój niestety nie pracuje w żadnym szpitalu.... Tak myślałam że chciałabym rodzić w Krakowie z dobrą opieką. Wiem, że Ci już marudziłam na ten temat....
ViFi
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 5 dni temu #48704 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ViFi jedyne co mi przychodzi do glowy to tak jak pisalam wielokrotnie dr Bartosz Chrostowski lub dr Dorota Nowak-Stelmach oboje pracuja w Rydygierze jesli chodzi o szpital no a dr Chrostowski moze polecic kogos z Siemiradzkiego, jego polecam z czyyyyyystym sercem
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 5 dni temu #48705 przez Agusia83
hej dziewczyny,
my wlasnie wrocilismy z cudownego sylwestra.....bylo przeeeeeeeee....super:)...dawno sie tak nie bawilismy....
gratuluje bewipo:) cudownie jest zobaczyc 2 kreseczki....chyba:P tzn na pewno...
a w ktorym dniu testowalas? ile Ci sie spozniala @?..
ja powinnam dzis dostac, ale jak narazie cisza....nawet nie mam takowych objawow, tzn jesli chodzi o bol brzucha...czasem mam ciagniecie jakby lewy jajnik czy cos w tym stylu...poza tym piersi bola ...oj bola, a @ przychodzi wowczas jak przestana calkiem...
mam niewielka nadzieje, ze moze @ nie przyjdzie...i zrobie tescik np 6.01.
zobaczymy...trzymajcie kciuki:)
my wlasnie wrocilismy z cudownego sylwestra.....bylo przeeeeeeeee....super:)...dawno sie tak nie bawilismy....
gratuluje bewipo:) cudownie jest zobaczyc 2 kreseczki....chyba:P tzn na pewno...
a w ktorym dniu testowalas? ile Ci sie spozniala @?..
ja powinnam dzis dostac, ale jak narazie cisza....nawet nie mam takowych objawow, tzn jesli chodzi o bol brzucha...czasem mam ciagniecie jakby lewy jajnik czy cos w tym stylu...poza tym piersi bola ...oj bola, a @ przychodzi wowczas jak przestana calkiem...
mam niewielka nadzieje, ze moze @ nie przyjdzie...i zrobie tescik np 6.01.
zobaczymy...trzymajcie kciuki:)
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
14 lata 5 dni temu #48706 przez baby_55
ViFi ja osobiscie bardzo polecam dr Bogdana Czekajskiego, to on uratował moją ciążę i dzięki niemu jestem teraz w 27 tygodniu, gdyby nie on, to pewnie naszego maluszka juz by nie było ma prywatny gabinet i przyjmuje na kobierzyńskiej oraz na os. oświecenia, a pracuje w żeromskim, pod tymi samymi adresami pracuje tez dr juszczyk, a dyżury ma w ujastku, nie byłam u niego ale słyszałam, że też jest dobry, jak chcesz to wyślę Ci adres stronki dr czekajskiego
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 5 dni temu #48708 przez bewipo
Dzięki za wszystkie gratulacje Ja się cieszę, że we wrześniówkach będę bo mam akurat imieninki. Dziewczyny mam nadzieję, że niedługo będzie więcej wrześniowych fasoleczek, trzymam mocno kciuki
Agusia83 ja testowałam w 28 dc i wyszła bardzo, ale to bardzo blada kreseczka ledwo widoczna no i dzisiaj w 30 dc wyszła już całkiem wyraźna. Cykle mam tak od 27 do 30 dniowe, więc można uznać że mi się @ nie spóźniała.
Agusia83 ja testowałam w 28 dc i wyszła bardzo, ale to bardzo blada kreseczka ledwo widoczna no i dzisiaj w 30 dc wyszła już całkiem wyraźna. Cykle mam tak od 27 do 30 dniowe, więc można uznać że mi się @ nie spóźniała.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 5 dni temu #48722 przez Marta M
baby_55 ja z checia poznam doktora czekajskiego, zwlaszcza ze przyjmuje na kobierzynskiej, mialabym blisko bo mieszkam na Ruczaju Powiedz mi prosze jeszcze jedno: jak dlugo czeka sie na wizyte? Czy mozna sie umowic w ten sam dzien, w ktorym sie dzwoni? Potrzebuje na jutro, w sumie mam swoja pania ginekolog, ale ona przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu, jest z Myslenic, a mnie by sie przydal ktos na miejscu