BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 dni temu #48623 przez Marta M
Jak tylko uda mi sie jutro dostac do lekarza i bedzie wsio ok, to zakladam suwaczek i nowy watek..:) Bedziemy czekac na reszte dziewczyn razem z bewipo na wrzesniowkach :):) A 6 stycznia pewnie kilka z Was dolaczy :)
Temat został zablokowany.
14 lata 5 dni temu #48626 przez Lacrijka
Orientujecie się moze ile kresek w ciagu dnia jest sie sklonna podniesc temperatura ?? Jakos dziwnie sie dzis czuje i zmierzyłam sobie tempke wewnętrzna i mam 37,6.. Wiem ze powinno sie mierzyc rano i dlatego sie zastanawiam ile mogło byc rano...
14 lata 5 dni temu #48627 przez Iwonka
No ja trzymam za wszystkie testujące teraz dziewczyny oby dwie kreseczki były:)
Ja próbuję się nie nakręcać ale za to mój mąż ciągle doszukuje się u mnie objawów ciążowych:) heheheh i nie da mu się wytłumaczyć że przecież za szybko na jakiekolwiek objawy:)
14 lata 5 dni temu #48645 przez Cattivella
:) hee OJ leci ten czas jak nie wiem co.Na poczatku ciazy myslalam ze te 9 miesiecy beda dlugie. A tu prosze przelecialo to jak mrugniecie oka. I nie bawem wyladuje na porodowce. Czasami wydaje mi sie ze moja ciaza to jeden wielki sen. Naprawde nie sadzilam ze bycie w ciazy moze byc tak cudownym stanem.

Mam nadzieje ze macierzynstwo bedzie jeszcze lepsze :D

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
14 lata 5 dni temu #48647 przez ViFi
Marta M napisał:

Ale gosiak na 7 stronie fm, czyli w maju jest jakas Nati i pisze ze stara sie juz od roku..a nasza Nati stara sie od pazdziernika...i to chyba inna Nati...:)

co to jest za forum fm ???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 5 dni temu #48650 przez MagdaM
bewipo gratulacje :) :)

Ja czekam na @ juz czuuuuje ze lezie, ale dobrze dobrze :) :)
I witam nowe przyszle mamusie :) I trzymam kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 dni temu #48654 przez magduska
fm to forum fajna maMA,tam wiekszosc z nas byla,a potem asik zaproponowala,zebysmy sie przeniosly tutaj i oczywiscie niezapominamy o tamtym forum:-)) ja staram,sie tez tam zagladac,choc powiem,ze nie udzielam sie tak jak tutaj
14 lata 5 dni temu #48671 przez ViFi
Czy słyszałyście o kłopotach z zajściem w ciążę dla par które mają konflikt serologiczny? (ja:Rh - ; mąż: Rh + albo odwrotnie)po zabieg miałam podany zastrzyk immunologiczny.

ViFi

14 lata 5 dni temu #48674 przez ViFi
MagdaM możesz mi polecić jakiegoś lekarza z Krakowa mój niestety nie pracuje w żadnym szpitalu.... Tak myślałam że chciałabym rodzić w Krakowie z dobrą opieką. Wiem, że Ci już marudziłam na ten temat....

ViFi

14 lata 5 dni temu #48704 przez MagdaM
ViFi jedyne co mi przychodzi do glowy to tak jak pisalam wielokrotnie dr Bartosz Chrostowski lub dr Dorota Nowak-Stelmach oboje pracuja w Rydygierze jesli chodzi o szpital :) no a dr Chrostowski moze polecic kogos z Siemiradzkiego, jego polecam z czyyyyyystym sercem

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 dni temu #48705 przez Agusia83
hej dziewczyny,
my wlasnie wrocilismy z cudownego sylwestra.....bylo przeeeeeeeee....super:)...dawno sie tak nie bawilismy....
gratuluje bewipo:) cudownie jest zobaczyc 2 kreseczki....chyba:P :lol: tzn na pewno...
a w ktorym dniu testowalas? ile Ci sie spozniala @?..
ja powinnam dzis dostac, ale jak narazie cisza....nawet nie mam takowych objawow, tzn jesli chodzi o bol brzucha...czasem mam ciagniecie jakby lewy jajnik czy cos w tym stylu...poza tym piersi bola ...oj bola, a @ przychodzi wowczas jak przestana calkiem...
mam niewielka nadzieje, ze moze @ nie przyjdzie...i zrobie tescik np 6.01.
zobaczymy...trzymajcie kciuki:)
14 lata 5 dni temu #48706 przez baby_55
ViFi ja osobiscie bardzo polecam dr Bogdana Czekajskiego, to on uratował moją ciążę i dzięki niemu jestem teraz w 27 tygodniu, gdyby nie on, to pewnie naszego maluszka juz by nie było B) ma prywatny gabinet i przyjmuje na kobierzyńskiej oraz na os. oświecenia, a pracuje w żeromskim, pod tymi samymi adresami pracuje tez dr juszczyk, a dyżury ma w ujastku, nie byłam u niego ale słyszałam, że też jest dobry, jak chcesz to wyślę Ci adres stronki dr czekajskiego
14 lata 5 dni temu #48708 przez bewipo
Dzięki za wszystkie gratulacje :) Ja się cieszę, że we wrześniówkach będę bo mam akurat imieninki. Dziewczyny mam nadzieję, że niedługo będzie więcej wrześniowych fasoleczek, trzymam mocno kciuki :)
Agusia83 ja testowałam w 28 dc i wyszła bardzo, ale to bardzo blada kreseczka ledwo widoczna no i dzisiaj w 30 dc wyszła już całkiem wyraźna. Cykle mam tak od 27 do 30 dniowe, więc można uznać że mi się @ nie spóźniała.
14 lata 5 dni temu #48710 przez Agusia83
ja tez mam dzis 31dc....niby @ powinna przyjsc dzis, ale moze tez jutro...zobaczymy
14 lata 5 dni temu #48722 przez Marta M
baby_55 ja z checia poznam doktora czekajskiego, zwlaszcza ze przyjmuje na kobierzynskiej, mialabym blisko bo mieszkam na Ruczaju :) Powiedz mi prosze jeszcze jedno: jak dlugo czeka sie na wizyte? Czy mozna sie umowic w ten sam dzien, w ktorym sie dzwoni? Potrzebuje na jutro, w sumie mam swoja pania ginekolog, ale ona przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu, jest z Myslenic, a mnie by sie przydal ktos na miejscu :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia