- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis dzien zlych wiesci
Ktoras pytala do kgo chodze do lekarza Chrostowskiego w krakowie bow myslenicach nie znalazlam nikogo fajnego i odpowiedniego
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety nic o nich nie slyszalam... Ale jeszcze sprawdze. O jednym Panu slyszalam tylko, ze jak pomysle o tym szpitalu... Nie ma szans, wole Krakow
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
- Otrzymane podziękowania: 0
A jeśli chodzi o te tanie owulacyjne to też przez przypadek 5 zamówiłam bo złą ktatkę wcisnełam tak więc też zobaczę czy działają chociaż wcale nie chciałm .
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Witajcie laseczki ja niestety neta nie mam i tylko wpadlam się zameldować że o mnie wsio okk we środę idę do gina na następne badanie.Jak tylko neta mi podłączą to nadrobię czytanie i wrócę na forum pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za staraczki :*
woooooooww kogo ja widzę nawet nie wiesz jak się cieszę że Cię się pojawiłaś my tu dosłownie z niecierpliwości o Ciebie włosy wyrywamy:) no ale już Nas uspokoiłaś troszkę wiemy że wsio ok
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Takie kłucie w dole brzucha to tez cały czas czuję, na @ wydaje mi się że troszkę inaczej bolało i bardziej takie skurcze były niż kłucie, tak że to pozytywny objaw
Ja poszłam dzisiaj na betę, tak zgodnie z nową tradycją, ale wyniki w środę dopiero. Chyba mam jakieś prowincjonalne laboratorium, ale przynajmniej pod domem
Byłam też w przychodni, chciałam iść do gina na fundusz i wiecie co, nie ma wolnych terminów do końca marca!!!! Zapisałam się prywatnie na 12.01. Musze jakąś inną przychodnie poszukać. Nie ma tu kogoś z Poznania na forum??
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
....hmmm...tak sie zastanawiam czy nie pojsc do apteki i nie kupic 2 testow...jeden zrobilabym moze teraz a nastepny jutro?....mam swiadomosc, ze jesli nawet jestem w ciazy to test moze teraz nie wyjsc, bo musi byc spore stezenie hormonu...ale.....mam taka ochote.....co Wy na to?
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Delfinek83 i Agusia83 trzymam za was kciuki, bo ja też jestem 83, więc może teraz na nasz rocznik czas nastał
Takie kłucie w dole brzucha to tez cały czas czuję, na @ wydaje mi się że troszkę inaczej bolało i bardziej takie skurcze były niż kłucie, tak że to pozytywny objaw
Ja poszłam dzisiaj na betę, tak zgodnie z nową tradycją, ale wyniki w środę dopiero. Chyba mam jakieś prowincjonalne laboratorium, ale przynajmniej pod domem
Byłam też w przychodni, chciałam iść do gina na fundusz i wiecie co, nie ma wolnych terminów do końca marca!!!! Zapisałam się prywatnie na 12.01. Musze jakąś inną przychodnie poszukać. Nie ma tu kogoś z Poznania na forum??
kochane ja też jestem 83
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Agusi83 no to ZAPIERNICZJ do apteki bo zwerjujemy od tej niepewności
tak jak Diana pisze ZAPIERNICZAJ tylko powoli spokojnie bo może jesteś więc wiesz w tym stanie:D ale ciekawość nas zżera więc leć już mam zaciśnięte kciuki:)
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania