BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 dni temu #48924 przez MagdaM
Za chiny WAs nie nadrobie... Niestety praca nie pozwala mi juz siedziec non stop na kompie :(
Dzis dzien zlych wiesci :(
Ktoras pytala do kgo chodze do lekarza Chrostowskiego w krakowie bow myslenicach nie znalazlam nikogo fajnego i odpowiedniego

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 3 dni temu #48930 przez Marta M
Magdo M juz pytalam ale pewnie nie przeczytalas...a slyszalas o paniach Stangel z Myslenic?
14 lata 3 dni temu #48931 przez Marta M
baby_55 serdecznie dziekuje za informacje, w takim razie tam sie zglosze do badan ;):)

A mezus tez chetnie poczyta :)
14 lata 3 dni temu #48932 przez MagdaM
Marta czytalam wszystko ale nie sposob Was zapamietac...
Niestety nic o nich nie slyszalam... Ale jeszcze sprawdze. O jednym Panu slyszalam tylko, ze jak pomysle o tym szpitalu... Nie ma szans, wole Krakow

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 3 dni temu #48933 przez Diana
Pisałyśmy o ciążowych za 1 zł bo ja właśnie je zamówiłam a dziewczyny mówią, że wskazują dobrze więc po co przepłacać :silly: !
A jeśli chodzi o te tanie owulacyjne to też przez przypadek 5 zamówiłam bo złą ktatkę wcisnełam tak więc też zobaczę czy działają chociaż wcale nie chciałm :angry: .
14 lata 3 dni temu #48934 przez Asik
Witajcie laseczki :D ja niestety neta nie mam i tylko wpadlam się zameldować że o mnie wsio okk :) we środę idę do gina na następne badanie.Jak tylko neta mi podłączą to nadrobię czytanie i wrócę na forum :D pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za staraczki :*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 3 dni temu #48939 przez gosiak
Asik napisał:

Witajcie laseczki :D ja niestety neta nie mam i tylko wpadlam się zameldować że o mnie wsio okk :) we środę idę do gina na następne badanie.Jak tylko neta mi podłączą to nadrobię czytanie i wrócę na forum :D pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za staraczki :*

woooooooww kogo ja widzę nawet nie wiesz jak się cieszę że Cię się pojawiłaś my tu dosłownie z niecierpliwości o Ciebie włosy wyrywamy:) no ale już Nas uspokoiłaś troszkę wiemy że wsio ok :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 3 dni temu #48940 przez angellika1
OOOO Asik dobrze że sie odezwałaś :) bo juz sie martwiłyśmy...
14 lata 3 dni temu #48942 przez bewipo
Delfinek83 i Agusia83 trzymam za was kciuki, bo ja też jestem 83, więc może teraz na nasz rocznik czas nastał ;)
Takie kłucie w dole brzucha to tez cały czas czuję, na @ wydaje mi się że troszkę inaczej bolało i bardziej takie skurcze były niż kłucie, tak że to pozytywny objaw :)
Ja poszłam dzisiaj na betę, tak zgodnie z nową tradycją, ale wyniki w środę dopiero. Chyba mam jakieś prowincjonalne laboratorium, ale przynajmniej pod domem :)
Byłam też w przychodni, chciałam iść do gina na fundusz i wiecie co, nie ma wolnych terminów do końca marca!!!! Zapisałam się prywatnie na 12.01. Musze jakąś inną przychodnie poszukać. Nie ma tu kogoś z Poznania na forum??
14 lata 3 dni temu #48943 przez Agusia83
Asik, super, ze sie odezwalas, przynajmniej wiemy, ze nic sie nie stalo...tylko nie masz neta.....witamy Cie z powrotem:)
....hmmm...tak sie zastanawiam czy nie pojsc do apteki i nie kupic 2 testow...jeden zrobilabym moze teraz a nastepny jutro?....mam swiadomosc, ze jesli nawet jestem w ciazy to test moze teraz nie wyjsc, bo musi byc spore stezenie hormonu...ale.....mam taka ochote.....co Wy na to?
14 lata 3 dni temu #48944 przez Diana
Agusi83 no to ZAPIERNICZJ do apteki bo zwerjujemy od tej niepewności :cheer:
14 lata 3 dni temu #48946 przez gosiak
bewipo napisał:

Delfinek83 i Agusia83 trzymam za was kciuki, bo ja też jestem 83, więc może teraz na nasz rocznik czas nastał ;)
Takie kłucie w dole brzucha to tez cały czas czuję, na @ wydaje mi się że troszkę inaczej bolało i bardziej takie skurcze były niż kłucie, tak że to pozytywny objaw :)
Ja poszłam dzisiaj na betę, tak zgodnie z nową tradycją, ale wyniki w środę dopiero. Chyba mam jakieś prowincjonalne laboratorium, ale przynajmniej pod domem :)
Byłam też w przychodni, chciałam iść do gina na fundusz i wiecie co, nie ma wolnych terminów do końca marca!!!! Zapisałam się prywatnie na 12.01. Musze jakąś inną przychodnie poszukać. Nie ma tu kogoś z Poznania na forum??

kochane ja też jestem 83 :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 3 dni temu #48947 przez Agusia83
dobra,Diana przekonalas mnie, ubieram sie i zapierniczam do apteki:) :) ...boje sie tylko 1 kreski..... :(
14 lata 3 dni temu #48950 przez gosiak
Diana napisał:

Agusi83 no to ZAPIERNICZJ do apteki bo zwerjujemy od tej niepewności :cheer:

tak jak Diana pisze ZAPIERNICZAJ tylko powoli spokojnie bo może jesteś więc wiesz w tym stanie:D ale ciekawość nas zżera więc leć:) już mam zaciśnięte kciuki:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 3 dni temu #48952 przez Diana
To juto zrobisz jeszcze raz ten dzisiejszy to będzie taki prubny :woohoo:
A i tak co ma być to będzie ale ja jestem strasznie niecierpliwa :blush:
To czekamy!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama