BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 dni temu #48546 przez Lacrijka
Bewipo gratulacje !!!!! Kolejna dobra wiadomośc!!!

A ja o sobie to juz nie wiem co mam myślec...Czwartek i piatek to miałam takie objawy @ ze byłam skłonna mojego kota postawic na to ze przyjdzie..a teraz cisza..Nawet piersi mnie juz tak nie bola, ale są takie dziwne z wyglądu i w dotyku..Rano robiłam test i nic, jedna kreska..Wczoraj powinna nadejsc @ (ale po wczesniejszym cyklu nie jestem tego taka pewna) Nadal ciągle latam do wc i cały czas mam wrażenie ze cos ze mnie wycieka, juz jestem pewna ze to @ lece do wc a tu jej nie ma :dry: Chyba juz sie kompletnie rozregulowałam..i jak tu się teraz zapisac do gina jak w kazdej chwili @ moze nadejsc..a do mojego nie ma opcji dostac sie z dnia na dzien..Poczekam jeszcze do wtorku jak nie przyjdzie to kolejny test..alez ile mozna zrobic tych testów :):):)
Temat został zablokowany.
14 lata 5 dni temu - 14 lata 5 dni temu #48547 przez angellika1
wiesz co tak napisała lekarz a na usg jest 0,89cm czyli niecały centymetr...
14 lata 5 dni temu #48549 przez magduska
1) bewipo
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze;
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
12) Magda M od maja 2010; 9.12.2010 ciąża obumarła; od stycznia 2011, dla mnie drugie...
13) Magduśka od czerwiec-lipiec 2010 pierwsze

dopisalam sie do was i mam nadzieje,ze 13-stka bedzie moja szczesliwa liczba :-))))
14 lata 5 dni temu #48551 przez Cattivella
Witam wszystkie forumowiczki no i moje dziewuszki co mnie znaja z innego forum :P ;)
Jakby nie patrzec mamy juz nowy roczek 2011 a co z tym idzie nowe plany , postanowienia i wiele marzen do spelnienia. I wiecie co mysle ze ten nowy rok bedzie dla kazdej z was rokiem specjalnym . Tak jak dla mnie. Nie bawem w tule w me ramiona moje dzieciatko:)
Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ze sobie tu zagladnei naskrobie od czasu do czasu pare zdan?
Musialam zaspokoic moja babska ciekawosc, po tym jak zachwalalyscie to forum. NO i prosze wywolalyscie wilka z lasu.
No to trzymamy kciukasy za starajace sie o fasolke. Pozdrawiam :kiss:

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17521 [/image] [/link]
14 lata 5 dni temu #48552 przez Iwonka
1) bewipo
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
8) Agusia83
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze;
12) Magda M od maja 2010; 9.12.2010 ciąża obumarła; od stycznia 2011, dla mnie drugie...
14) Iwonka lipiec-sierpień 2010 pierwsze

Hej dziewczynki dopisuję się do listy staraczek:) 14to moja szczęśliwa liczba:)
Nie pisałam z Wami ale na bieżąco wszystko czytałam :):):) Gratuluje wszystkim zafasolkowanym dbajcie o siebie i maleństwo dziewczynki:)
Ja testować będę dopiero około 17 stycznia jak ta @ nie przylezie
14 lata 5 dni temu #48554 przez Mała
1) bewipo od października 2009, pierwsze, nieaktualne
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała od maja 2010, drugie
6) delfinek, od grudnia 2009, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana od grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze
14) Iwonka lipiec-sierpień 2010 pierwsze

chyba ta lista jest najbardziej aktualna.
14 lata 5 dni temu #48556 przez Marta M
bewipo gratulacje!! To jestesmy juz obie na wrzesien :) Ja sie dopiesze na wrzesniowki jak przyjde od gina z potwierdzeniem ze wszystko jest w porzadku :)

Strasznie sie ciesze Twoim szczesciem :)
14 lata 5 dni temu #48557 przez PM
Bewipo jakie fantastyczne dwie kreseczki. To chyba na dobrą wróżbę na rok 2011 :)
G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 lata 5 dni temu #48558 przez magduska
bewipo moje gratulacie,widzisz jaki cudowny prezent dostalas w Nowym Roku 2011,tylko sie cieszyc i dbac o siebie
u mnie jak narazie @ nie widac,tlko tak jak pisalam brzuch mnie dolem troche pobolewa i mam straszny apetyt-ale to tez moze byc oznaka nadejscia kolezanki @ hehe :-) narazie nic nie mysle,zobaczymy,co bedzie 6.01 narazie to 30dc,a zwykle mam 28-30 dniowe,zobaczymy dziewczynki i pozdrawiam,gratuluje jeszcze raz bewipo :-)))))
14 lata 5 dni temu #48560 przez Marta M
Cattivella witaj :)

Jak ten czas szybko leci, juz niedlugo bedziesz miala swoje dzieciatko w ramionach, a jeszcze niedawno czytalam Twoje posty na fajnej mamie, wszystkie poczawszy od maja o twoich oczekiwaniach na pierwsze usg, itd... :) Teraz ja jestem na tym wlasnie etapie :)
14 lata 5 dni temu #48562 przez Marta M
Nati mam pytanko: Ty przyszlas z fajnej mamy..powiedz czy Nati np z 7 str tamtego forum to Ty czy inna Nati?
14 lata 5 dni temu #48564 przez sylka
bewipo gratulacje :D
14 lata 5 dni temu - 14 lata 5 dni temu #48570 przez Mirella
Iwonka i Cattivella witajcie i rozgośćcie się :lol:
Catti możesz tu sobie skrobać ile chcesz, my lubimy :) I pogłaszcz brzuszek od cioci Mirelli :)

A gdzie się podziały czerwone wpisy na liście?

Bewipo od jakiego to czasu my Ci mówimy że masz humorki ciązowe? My się nie mylimy :P
Buziaki raz jeszcze :kiss: :kiss: :kiss:
14 lata 5 dni temu #48572 przez bewipo
Dzięki dziewczyny ;)
Muszę sobie wynaleźć teraz jakiegoś gina, chciałam na fundusz chodzić, ale w mojej przychodni to z miesiąc będę czekać na wizytę. Chyba, że na pierwszą pójdę prywatnie, bo to oczywiście od ręki, a następne jakoś przekombinuję na fundusz. Mam dobrze wyposażony gabinet w przychodni (USG 2D/3D, KTG i inne cuda) więc po co mam płacić, jak to samo na fundusz jest co prywatnie (ten sam lekarz, ten sam sprzęt) :)
14 lata 5 dni temu #48573 przez Mirella
Bewipo możesz śmiało na fundusz chodzić, ja tak robiłam od połowy ciąży i było wszystko super, w drugiej ciązy na pewno będę chodzić na fundusz. I powiem Wam po cichu że łażenie ciągle do lekarza i na badania to było to co mi w ciązy przeszkadzało najbardziej, bardziej niż wszystkie dolegliwości ;)
A tak naprawdę jak się coś dzieje niedobrego to matka i tak wie od razu niezależnie od lekarza, który zauważy albo nie, przyjmie do wiadomości albo nie, itp.... nieważne prywatnie czy na fundusz
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia