BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 4 dni temu #48748 przez Nati
Bewipo gratulacje, trzymam kciuki aby wszystko się udało :)

Dziewczynki kochane, to jest inna Nati. Ja pojawiłam się na forum jakoś w listopadzie :) Mam nadzieję, że wszelkie wątpliwości rozwiane :)

A teraz już idę spać! Buziole dla wszystkich :kiss:

Never judge the book by its cover...
Temat został zablokowany.
14 lata 4 dni temu #48749 przez MagdaM
dr Juszczyk jest cholernie drogi... kuzwa jak uslyszalam ze kolezanka placi 300 zl za wizyte to padlam...
A ja place 80 zl :) A lekarz jest swietny ma rekomendacje i wszystko na miejscu 3d/4d genetyczne itp :)

Marta M a kogo masz z Myslenic?? Szukalam tu ale nikogo mi nie polecono :/

Dzien dobry
Czas do pracy - wkoncu :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 4 dni temu #48751 przez magduska
no dziewczyny ja odpadam z testowania 6.01,dzis rano nawiedzila mnie @ i rozwiala wszelkie moje watpliwosci,niestety,a juz tak skrycie myslalam,ze nie przyjdzie :-)))a tu prosze niespodzianka noworoczna,ale nic zaraz po niej zaczynam super cykl,ktory napewno skonczy sie fasolka i w pazdzierniku dostane prezent :-)) hehe na urodzinki cudowny,a tak poza tym wybieram sie do ginekologa po 7.01 wiec zobaczymy co tam slychac
milego dnia,a ja do pracki ruszam
niestety :-)))
14 lata 4 dni temu #48756 przez Lacrijka
Ja tez sie obudziłam z niespodzianka :/ Ale w sumie jak miala przyjsc to dobrze ze teraz a nie tak jak poprzedenio, z 13 dniowym poślizgiem...Kolejny cykl czas rozpocząc :):):)
14 lata 4 dni temu #48758 przez Marta M
Magda M ja bylam poki co raz u tej pani ginekolog, ale slyszalam same pozytywne opinie, poprzednia wizyte tez wspominam bardzo przyjemnie :) To jest pani dr Klaudia Stangel Wojcikiewicz, jej mama rowniez jest ginekologiem: Maria Stangel..nie wiem czy obie przyjmuja w Myslenicach, czy tylko pani Maria...co do pani Marii nie wiem, nie znam...a mozesz podac nazisko swojego lekarza?
14 lata 4 dni temu #48759 przez Marta M
I dziewczyny trzymajcie kciuki, bo wlasnie sie umowilam na wizyte na 17..:):)
14 lata 4 dni temu #48764 przez bewipo
Trzymam kciuki :) Ja dzisiaj podjadę się umówić, ale chyba na przyszły tydzień, bo ten wydaje mi się, że troszkę za wcześnie będzie. No i potem mogę się do wrześniówek dopisać :)
14 lata 4 dni temu #48770 przez gosiak
Witam :)

Marta jasne że kciuki będą trzymane i wszystko będzie ok:)

magdusia czy to znaczy że się pogodziłaś z mężem??? jeśli tak to cieszę się:)

Lacrijka głowa do góry następny cykl będzie Twój, ja też się strasznie boję że 6-go obudzi mnie @ i nawet nie zdążę zatestować i spóźnień też nie lubię bo zawsze tak się nakręcę :( jeszcze trzy dni, nie wiem jak wytrzymam testu jeszcze nie kupuję bo będzie mnie za bardzo korciło :silly:

No to wiemy już że Ta Nati to nie ta sama co ze str 7 na fm:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 dni temu #48778 przez Agusia83
Dzien dobry!
Ja jeszcze dzis leniuchuje...okres mialam dostac wczoraj i nie bylo go...a dzis rano mierzylam temp. i pokazala 37,1...czyli dosc wysoka...poczekam jeszcze 2 dni, jesli bedzie sie tak utrzymywac to zrobie tescik :laugh: ...ale z drugiej strony nie chce sie nastawiac....ale wiecie, co???...niestety juz sie nakrecilam....
a mam takie pytanko...jak dlugo bolaly was cycuszki? bo mnie zawsze przed @..i jak mialam dostac to przestawaly...teraz troszke przestaja..ale jak sie okazywalo, ze jestescie w upragnionej ciazy to po kilku dniach przestawaly bolec, czy dlugo sie to ciagnelo??....
dzieki za odpowiedz! :laugh:
14 lata 4 dni temu - 14 lata 4 dni temu #48780 przez sylka
Mnie chyba cały czas bolały z przerwami do końca 3 mies. Ból piersi i zmęczenie skłoniły mnie do zrobienia testu.
14 lata 4 dni temu #48783 przez gosiak
Agusia83 no to tempka ładnie Ci się trzyma oby tak dalej bo na razie to zalatujesz fasolką:) ja bym chyba nie wytrzymała szczególnie jak bym taką temp. miała to bym po testa chyba leciała:)) oj a co do NIEnakręcania sie to wiem o czym mówisz(piszesz) ciężko się nie nakręcać:) tym bardziej że tyle fasolek w koło:) ja jak na razie mam typowe objawy na @ z tym że wczoraj dziewczyny jak leżałam na boku i się obróciłam na plecy strasznie mnie w jajniku prawym zakuło aż się zgiełam tak zabolało ale tak przez 15sek i przestało nie wiem co to mogło być;/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 dni temu #48784 przez bewipo
Mnie bolą cały czas. A zmęczenie, masakra, codziennie po południu śpię. Nowy Rok o mało nie przespałam, mąż mnie obudził o 23.55 ;) Przynajmniej teraz nie mam problemów z zasypianiem, główka do podusi i już mnie nie ma ;)
14 lata 4 dni temu #48791 przez Marta M
Agusia ja mialam @ dostac 27.12, mialam wrazenie ze dzien przed przestaly mnie bolec piersi i brzuch...ale dwa dni pozniej bole zaczely sie od nowa..z tym ze piersi bola mnie nie tylko po bokach jak na okres, ale na srodku rowniez...brzuch spodem tak boli ze momentami musze przykucnac...ponoc to objaw rozciagania sie macicy :)

A powiem Ci Agus ze temperature masz rewelacyjna..:) Ja dwa dni po @ mialam 36,9, trzy dni po @ 36,8, cztery dni po @ 36,9, kolejna 36,7 i nastepna 37,0 :)

jesli chodzi o jajniki to przez caly ten cykl mnie ani razu nie bolaly..ale spod brzucha bolal juz jakies 4 dni przed @ :)
14 lata 4 dni temu #48805 przez angellika1
Agusia mnie też cały czas baaaardzo bolą piersi, na samym początku bolały tak jak na @. A z tym bólem jajnika to tak jak bym czytała o sobie... jak jeszcze nie zrobiłam testu (około 2 dni przed) tak mnie zabolał jajnik że aż się zgięłam i nie mogłam sie ruszyć trwało to kilka sekund i potem przeszło.
Temperaturę mam cały czas około 37 :) :D także trzymam kciuki za Was i czekam na nowe fasolki :)
14 lata 4 dni temu #48814 przez Marta M
Jeszcze sie chcialam z Wami czyms podzielic, pewnie wiekszosc z Was zna ten film, ale gdyby, ktoras nie ogladala to polecam: W łonie matki..:):)

Ja juz kilka razy go ogladalam, ale powiem Wam jak dzisiaj ogladnelam to patrzylam jak zahipnotyzowana, myslac, ze to wszystko sie dzieje :)

Tutaj macie link do tego filmu, składa sie z dwoch czesci:

rundowntv.pl/Dokumentalne/W-lonie-matki/Czlowiek.php

Jesli macie jakies fajne filmy lub ksiazki to podzielcie sie ze mna :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia