BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #48132 przez MagdaM
Czesc dziewczyny
Nie idzie Was nadrobic i nie idzie sie wkrecic...
Chcialam tylko pogratulowac nowym mamusiom, oraz zlozyc zyczenia. Szczesliwego Nowego Roku. Spelnienia marzen, zdrowka, usmiechow i radosci. Szczesliwych testow, rozwiazan i fasolkowan.
Buziaki

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #48145 przez nikusia1988
BEWIPO już dawno chciałam zapytać ale zapominałam :) skąd taki dziwny nick? skąd go wzięłaś? :) jak mogę wiedzieć oczywiście :) ostatnio stawiałaś na mnie że zafasolkuję i cię zawiodłam :) ale tym razem się postaram nie zawieźć :D weźmy się obie w garść i stańmy na przekór tej wrednej @ :D
14 lata 1 tydzień temu #48149 przez Agusia83
Dziewczynki wlasnie wychodze z domu i jade na wspanialego sylwestra w gory...chcialam wszystkim zlozyc zyczenia szczesliwego Nowego Roku....no i oczywiscie Martusia, Tobie ogromne gratulacje!!!!!!
...kto wie, moze na poczatku roku bedzie wiecej fasolek?:) :)
trzymajcie sie dziewczynki....sciskam Was bardzo mocno!
14 lata 1 tydzień temu #48185 przez bewipo
nikusia wcale mnie nie zawiodłaś, ja wiem, że niedługo obie się doczekamy fasolki :)
A mój nick to taki skrót ;) Hehe, no może trochę dziwny :D
14 lata 1 tydzień temu #48195 przez gosiak
no i Asik na gg też milczy, mam nadzieje że u niej wszystko ok, no ja robię małe porządeczki przed jutrzejszym sylwkiem robię małą imrezkę w domku w tym roczku na spokojnie przywitamy nowy rok z racji tego że w tym roku byliśmy na 6 weselach w tym na swoim więc troszkę się wykosztowaliśmy a na sylwestrowy bal w restauracji to jednak też trzeba sie wykosztować i jeszcze ubrać uczesać, a imprezka w domu to jednak zawsze taniej wyjdzie i tez będzie miło:) ale Agusiu83 zazdroszczę Ci sylwestra w górach zawsze chcialam sylwka w górach spędzić na jakimś kuligu potem ognisko super sprawa może kiedyś:) więc miłego i udanego sylwestra w górach!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48197 przez Nati
Martusiaaaa GRATULACJE kochana! Nawet nie wiesz jak się cieszę! :D :****

A my z mężem właśnie do lokalu na Sylwka sie wybieramy :):):)
dzisiaj jadę odebrać wreszcie szkła kontaktowe, bo mam dosyć okularów ;)

Never judge the book by its cover...
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48208 przez _aga86_
Tak sie troche do Was wtrace :) Chcialabym pogratulowac Wszystkim tym, ktore "zafasolkowaly" ;) A starajacym zycze cierpliwosci i upragnionych 2 kreseczek w nadchodzacym Nowym Roku :* Caly czas trzymam za Was kciuki (chociaz rzadko sie odzywam- obseruje ten watek) !!! :)

14 lata 1 tydzień temu #48212 przez gosiak
aga86 odzywaj się do Nas częściej im więcej Nas tym weselej i zawsze któraś coś ciekawego dopowie:)

nati ja mam ten sam problem mam okulary ale strasznie ich nie lubię a niestety musze nosić i się właśnie nad szkłami zastanawiam tylko nie wiem czy będę umiała w nich chodzić:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48221 przez angellika1
cześć, ja tylko na chwilkę :) Na początku Marta GRATULACJE!!!!!!!! mówiłam żebyś zrobiła test już dawno bys wiedziała :) Bardzo sie kochana ciesze buziaki dla Ciebie i Twojej fasolki.
Asik gdzie Ty sie podziewasz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Mirella właśnie przeczytałam pos w którym dziewczyna pisze o podobnej sytuacji jak ta moje
Dzisiaj zero plamien itp :)wszystko sie unormowało biorę luteinke 3x2 (zwiększona dawka) i mam labe :)
14 lata 1 tydzień temu #48238 przez ViFi
Marta M napisał:

Jak Wam powiem co sie stalo to nie uwierzycie...bo sama w to nie wierze...:)

Zmierzylam temperature i zamiast opasc sie podniosla, do tej z wtorku...i to mi dalo do myslenia...nie wytrzymalam i zrobilam test...i sa!! Dwie kreski, jedna troche slabsza, ale widac nawet z wiekszej odleglosci...Trzeslam sie jak galareta...i nie moge do siebie dojsc...jak sobie pomysle, ze mam fasolke w brzuszku :):):)

Gratulacje!!!!! :))
Czy prowadzisz gdzieś zapiski temperatury?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 tydzień temu #48245 przez Diana
Gosiak nie ma się czego bać z tymi soczewkami!
Jak pójdziesz do okulisty to ona ci wszytko dopasuje pokaże jak włożyć i może nawet dostaniesz jakieś na początek w cenie wizyty.
Idz do Fiellmana tam często są takie promocje i okulista za darmo (nie wiem czy dopasowanie szkieł też ale i tak tam jest najtaniej).
Ja też chyba 5 lat nosiłam kontakty i było wszystko ok, i naprawdę polecam bo nic ci nie paruje i jak pada to masz naturalne "wycieraczki" :).
A jak się nauczysz i przyzwyczaisz to z wkładaniem też nie będziesz miała problemu.
Jak już dobrze je włożysz to nic ich nie czujesz!
Ja musiałam przestać nosić jak zaczełam brać tabletki anty bo mi oczy wysychały.
Ale naprawde polecam!!!
14 lata 1 tydzień temu #48248 przez gosiak
Diana dziękuję za polecenie soczewek, na pewno po nowym roku się wybiorę do okulisty i dobierze mi soczewki jednak to zawsze wygoda i człowiek normalnie wygląda bo często rezygnuję z okularów bo ich nie lubię a niestety szkoda wzroku, więc myślę że soczewki to dobre rozwiązanie! no ja dziś zaczynam odczówać że okres niebawem mnie nawiedzi, coś mnie pobolewa brzuch jak na okres:( czy Wam też znowu ucina stronę? bo mi tak znowu to samo co na 43. Marta się nie odzywa pewnie z mężem się cieszą z dzisiejszej niespodzianki:) dobranoc dziewczyny i jakbym jutro nie zaglądała to już dziś składam Wam życzonka Szczęśliwego Nowego 2011 roku obfitego w fasoleczki przez nas staraczki najbardziej wyczekiwane dla zafasolkowanych żeby cieszyły sie tym cudownym stanem w zdrowiu,a dla mamusiek cierpliwości wytrwałości i wiele uśmiechów wywołanych przez wasze skarbki:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #48251 przez Marta M
Dziewczyny z tego calego zamieszania zapomnialam Wam podziekowac za gratulacje...tak milo mi sie czyta Wasze komentarze...

Ja z mezem mielismy na dzisiaj sporo zaplanowane, mieszkam w Krakowie, ale pochodze z Podhala i na sylwka wybralismy sie do domu..pojechalismy przez nowy sacz do mojej chrzesniaczki na urodzinki...i dopiero teraz jestesmy w domu..maz juz spi..na dzis ma dosc wrazen :) Obudzilam go z samego rana, a potem to juz wiadomo...sie nie zasnie...

Takze dziewczyny jeszcze raz dziekuje kazdej z osobna :):)

Mirella przeczytalam tyle stron forum i spotkalam sie ze zdjeciami brzuszkow, fasolek, ale z II nie...nie wierzysz?? ;)

Jeszcze jutro zrobie jeden..dzisiejszy oczywiscie mam...takze jak Wam zalezy bardzo to wkleje zdjecie z dwoma testami z IIII kreseczkami...:) Mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo :)

Nie prowadzilam zapiskow temperatury bo jej nie mierzylam nigdy..ostatnie trzy dni...36,9 to wysoka temperatura i tylko to mi dalo do myslenia...dopiero test potwierdzil...

A jeszcze pytalyscie jak powiedzialam mezowi..plany mialam inne, ale z emocji wyszlo jak wyszlo...obudzilam go trzesacym glosem stojac w drzwiach i wymachujac testem...zrobil oczy jak 5zl, odchylil koldre i mnie przytulil...moim rodzicom tez wlasnie powiedzielismy...moich jak i jego rodzicow to bedzie pierwsza wnuczka/wnuczek...

Do jutra..dobrej nocy :)
14 lata 1 tydzień temu #48253 przez Marta M
Znow ucina strone czy mnie sie wydaje?? Ze duzo napisalam skopiowalam wiadomosc:

Dziewczyny z tego calego zamieszania zapomnialam Wam
podziekowac za gratulacje...tak milo mi sie czyta
Wasze komentarze...

Ja z mezem mielismy na dzisiaj sporo zaplanowane,
mieszkam w Krakowie, ale pochodze z Podhala i na sylwka
wybralismy sie do domu..pojechalismy przez nowy sacz do
mojej chrzesniaczki na urodzinki...i dopiero teraz
jestesmy w domu..maz juz spi..na dzis ma dosc wrazen :)
Obudzilam go z samego rana, a potem to juz wiadomo...
sie nie zasnie...

Takze dziewczyny jeszcze raz dziekuje kazdej z osobna :):)

Mirella przeczytalam tyle stron forum i spotkalam sie ze
zdjeciami brzuszkow, fasolek, ale z II nie...nie wierzysz?? ;)

Jeszcze jutro zrobie jeden..dzisiejszy oczywiscie mam...
takze jak Wam zalezy bardzo to wkleje zdjecie z dwoma
testami z IIII kreseczkami...:) Mam nadzieje, ze nic
sie nie zmienilo :)

Nie prowadzilam zapiskow temperatury bo jej nie
mierzylam nigdy..ostatnie trzy dni...36,9 to wysoka
temperatura i tylko to mi dalo do myslenia...dopiero
test potwierdzil...

A jeszcze pytalyscie jak powiedzialam mezowi..plany mialam
inne, ale z emocji wyszlo jak wyszlo...obudzilam go trzesacym
glosem stojac w drzwiach i wymachujac testem...zrobil oczy
jak 5zl, odchylil koldre i mnie przytulil...moim rodzicom
tez wlasnie powiedzielismy...moich jak i jego rodzicow to
bedzie pierwsza wnuczka/wnuczek...

Do jutra..dobrej nocy :)
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #48254 przez wiola
Marta my również gratulujemy,i sciskamy,mocno mało piszemy ale jesteśmy z wami i obserwujemy każde wasze zmagania,buziole..... :) :) :) :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia