- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 tydzień temu #47792 przez nikusia1988
Ja nie, bo się boję że dobrego humoru nie będę miała w noc sylwestrową A poza tym to i tak dla mnie to za szybko więc i tak by nic nie wykazał...
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #47794 przez Marta M
Ale duze opoznienia dziewczyny mialyscie...ja zawsze mialam nieregularne miesiaczki, jednak odkad poznalam mojego meza to mi sie uregulowaly dziwnym zbiegiem okolicznosci...jakby przesylal mi dobre fluidy...zaznaczyc trzeba ze wiem np ze moga sie uregulowac po rozpoczeciu wspolzycia, a my wtedy nie mielismy jeszcze o tym pojecia...
wczesniej mialam co 3 trzygodnie albo co 3 mieiace, nigdy nie wiedzialam...a najlepsze bylo ile czekalam na druga i trzecia miesiaczke w swoim zyciu...na druga 11 miesiecy a na trzecia 6 miesiecy..haha..
wczesniej mialam co 3 trzygodnie albo co 3 mieiace, nigdy nie wiedzialam...a najlepsze bylo ile czekalam na druga i trzecia miesiaczke w swoim zyciu...na druga 11 miesiecy a na trzecia 6 miesiecy..haha..
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 tydzień temu #47800 przez sylka
Marta M ja miałąm bardzo nieregularne miesiączki i nieszło ich wyregulować taka moja uroda. Lekarze mówili że wszystko z jajnikami w porządku choć niektórzy podejrzewali policystyczne i od tego ta nieregularność. Nie poddawałam się zadnej terapi hormonalnej stwierdziliśmy z mężem że jak nie będzie nam wychodzić to dopiero. Z lekarzy nikt nie dawał szans na szybkie zajście. Jakież było nasze zdziwienie gdy okazało się ze po naszym 2 cyklu starań jestem w ciąży :D
Głowa do góry będzie oki. Swoją drogą miałam objawy @ tylko senność i roztrzepanie mi nie pasowały zrobiłam test i były 2 kreseczki.
Głowa do góry będzie oki. Swoją drogą miałam objawy @ tylko senność i roztrzepanie mi nie pasowały zrobiłam test i były 2 kreseczki.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47818 przez angellika1
Ja miałam cykle co 28 dni tak było przez ostatnie 3 lata jak w zegarku, ostatni cykl był 31 dni takze sie wydłużył a w kolejnym była dzidzia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47866 przez bewipo
Vifi no ty trochę dłużej ode mnie się starasz. Ja to staram się nie przejmować i nie myśleć ile to już czasu minęło, ale wczoraj to akurat wszystko mnie wkurzało. Włącznie z mężem, który się na mnie obraża teraz Ale co ty piszesz o jakimś świecowaniu, nie słyszałam jeszcze o czymś takim. Co to za magia jest, może wypróbuję
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #47871 przez gosiak
czesc
bewipo swiecowanie to nóżki do góry po przytulanku żeby plemniczki szybciej dotarły do celu średnio 10 min w takiej pozycji, ja najpierw musiałam sobie na sucho tak poćwiczyć bo juz tyle lat świecy się nie robiło że trochę ciężko albo poducha pod pupkę, to dziewczynki w piątek trzymamy za Was kciukasy i mniejmy nadzieję że nwy rok powitacie z picolo w rączce:D hahah ja 6.01 mam dostać okres więc 9 jak coś to będę testować
bewipo swiecowanie to nóżki do góry po przytulanku żeby plemniczki szybciej dotarły do celu średnio 10 min w takiej pozycji, ja najpierw musiałam sobie na sucho tak poćwiczyć bo juz tyle lat świecy się nie robiło że trochę ciężko albo poducha pod pupkę, to dziewczynki w piątek trzymamy za Was kciukasy i mniejmy nadzieję że nwy rok powitacie z picolo w rączce:D hahah ja 6.01 mam dostać okres więc 9 jak coś to będę testować
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 1 tydzień temu #47875 przez magduska
a ja jak nie dostane na poczatku to tez bede testowac i widze,ze nie bylabym sama,gosiak moze jednego dnia zatestujemy w nowym roku hehe,we dwie to razniej :-)i bedziemy wyedt cierpliwsze i wytrzymamy jak wstretna @ nie przyjdzie
pozdrawiam
pozdrawiam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47892 przez Agusia83
Czesc wszytskim, teraz to i ja sie dopisuje...
1) bewipo od października 2009, pierwsze
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze;
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze ...
ja mam dostac 2,3 styczen...mam nadzieje, ze nie przyjdzie....chociaz czuje [email protected] bol brzuszka i bol piersi....ich bol jest okropny...czuje jakby mialy peknac....ale zawsze mnie bola wiec nie podpinam tego objawu pod dzidzie...ale bardzo bym chciala ...na sylwestra wyjezdzamy...tak wiec jakbym nie dostala to testowac bede dopiero w Krakowie ...pozdrawiam Was
1) bewipo od października 2009, pierwsze
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati
5) Mała
6) delfinek
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od wrzesnia 2010, pierwsze
9) Diana do grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła; od sierpnia 2010,pierwsze;
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze ...
ja mam dostac 2,3 styczen...mam nadzieje, ze nie przyjdzie....chociaz czuje [email protected] bol brzuszka i bol piersi....ich bol jest okropny...czuje jakby mialy peknac....ale zawsze mnie bola wiec nie podpinam tego objawu pod dzidzie...ale bardzo bym chciala ...na sylwestra wyjezdzamy...tak wiec jakbym nie dostala to testowac bede dopiero w Krakowie ...pozdrawiam Was
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47899 przez angellika1
Dziewczyny to trzymam kciuki za Was w sylwestra odpalam kompa i czekam na kreseczki ...
Bewipo - teraz ja obstawiam Ciebie
Zreszta kazdej zycze fasolki na Nowy Rok
Bewipo - teraz ja obstawiam Ciebie
Zreszta kazdej zycze fasolki na Nowy Rok
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47900 przez gosiak
magduska napisał:
Magduś kochanie ja najwczesniej 9 stycznia już taka nauczkę dostałam żeby za wcześnie nie testować 6-go mam termin @ i sobie powiedziałam że min 3 dni po spodziewanej@ , ale kurde tyle dziewczyn testuje akurat w końcówce roku że na pewno któraś musi nosić fasoleczke najlepiej jak by wszystkie kurde a może się skusze żeby tego 6 zatestować hmm może to jakiś znak na trzech króli akurat hmm zobaczymy:D
a ja jak nie dostane na poczatku to tez bede testowac i widze,ze nie bylabym sama,gosiak moze jednego dnia zatestujemy w nowym roku hehe,we dwie to razniej :-)i bedziemy wyedt cierpliwsze i wytrzymamy jak wstretna @ nie przyjdzie
pozdrawiam
Magduś kochanie ja najwczesniej 9 stycznia już taka nauczkę dostałam żeby za wcześnie nie testować 6-go mam termin @ i sobie powiedziałam że min 3 dni po spodziewanej@ , ale kurde tyle dziewczyn testuje akurat w końcówce roku że na pewno któraś musi nosić fasoleczke najlepiej jak by wszystkie kurde a może się skusze żeby tego 6 zatestować hmm może to jakiś znak na trzech króli akurat hmm zobaczymy:D
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej