- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47399 przez angellika1
Witam
Ja jeszcze tydzień mam wolny także odpoczywam po świątecznych wariacjach
Tak mi sie wydaje ze ostatnio żadnego testu nie było testować kochane testować
Ja juz rano byłam na badaniach wyniki będą jurto akurat na wizytę u gina no i jutro czeka mnie usg
Ja jeszcze tydzień mam wolny także odpoczywam po świątecznych wariacjach
Tak mi sie wydaje ze ostatnio żadnego testu nie było testować kochane testować
Ja juz rano byłam na badaniach wyniki będą jurto akurat na wizytę u gina no i jutro czeka mnie usg
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #47406 przez Marta M
Dokladnie..swieta, swieta i po swietach...
Ja mam dzisiaj termin @ i juz wiem ze o mnie nie zapomniala, bo tak mnie krzyze bola i piersi mam jak nadmuchane...zawsze sie tak czuje przed w dzien lub przeddzien @...
I teraz tylko liczyc znow na przyszly cykl...a juz wiem ze mezus ma kolejny wylot, akurat w moja owulke...wiec licze na nastepny juz...
A co u Ciebie Lacrijka? Ty masz dostac 1 stycznia, tak?
Ja mam dzisiaj termin @ i juz wiem ze o mnie nie zapomniala, bo tak mnie krzyze bola i piersi mam jak nadmuchane...zawsze sie tak czuje przed w dzien lub przeddzien @...
I teraz tylko liczyc znow na przyszly cykl...a juz wiem ze mezus ma kolejny wylot, akurat w moja owulke...wiec licze na nastepny juz...
A co u Ciebie Lacrijka? Ty masz dostac 1 stycznia, tak?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 tydzień temu #47411 przez Lacrijka
Ja tak 1-2 stycznia powinnam dostac, ale nie jestem pewna po poprzednim dziwnym cyklu.. Ale jezeli wróciło do normy to w tych okolicach.. Jajniki mnie już kłuja i cycuchy dziwnie pikaja więc pewnie coś się zbliża Albo @ albo dwie kreski Kusi mnie zeby testa strzelic bo mam ten z wigilii nie wykorzystany :/ Ale chyba jeszcze za wcześnie..Poprzednie rozczarowania z jednej kreski chyba nauczyły mnie cierpliwości
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47414 przez kaśku
fajnie ze wszystko dobrze sie uklada
mirella z asikiem pewnie wylegują się w świątecznym lenistwie. i dobrze. na zdrowie!
jak tam w ogole pierwsze świeta z brzuszkiem lub... maluszkiem ?
dzięki za troskę :*
mam świetnych lekarzy, wiele im zawdzięczam. długo trwalo zanim znalazłam ludzi, ktorzy dają maleńką nadzieję, że się uda.
u mnie to jest przewlekła sprawa.
walczę zawzięcie i nie poddaję się tak łatwo tylko czasami czlowieka takie coś nachodzi ze juz nie ma sily i nadziei na nic.
w środe okaze sie czy cewnik mi pomoże. wtedy jest szansa na donoszenie ciąży.
problem polega na tym, ze jak zajdę to przy pierwszym zakażeniu musze brac taki silne leki ze po nich po prostu poronię. a zakazenie mam co miesiac teraz. kiedys bylo co 8-10 dni, potem 2-3 tygodnie. także jest progres. zeby zaczac brac kwas foliowy musi być 3 miesiące bez syfu.
tak czy siak w koncu po to mamy naszą forumową grupę wsparcia zeby wierzyć ze sie uda i jest to mozliwe
mirella z asikiem pewnie wylegują się w świątecznym lenistwie. i dobrze. na zdrowie!
jak tam w ogole pierwsze świeta z brzuszkiem lub... maluszkiem ?
dzięki za troskę :*
mam świetnych lekarzy, wiele im zawdzięczam. długo trwalo zanim znalazłam ludzi, ktorzy dają maleńką nadzieję, że się uda.
u mnie to jest przewlekła sprawa.
walczę zawzięcie i nie poddaję się tak łatwo tylko czasami czlowieka takie coś nachodzi ze juz nie ma sily i nadziei na nic.
w środe okaze sie czy cewnik mi pomoże. wtedy jest szansa na donoszenie ciąży.
problem polega na tym, ze jak zajdę to przy pierwszym zakażeniu musze brac taki silne leki ze po nich po prostu poronię. a zakazenie mam co miesiac teraz. kiedys bylo co 8-10 dni, potem 2-3 tygodnie. także jest progres. zeby zaczac brac kwas foliowy musi być 3 miesiące bez syfu.
tak czy siak w koncu po to mamy naszą forumową grupę wsparcia zeby wierzyć ze sie uda i jest to mozliwe
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #47417 przez Marta M
Ja w tamtym cyklu bylam wytrwala i nie zrobilam testu..w tym nie wytrzymalam bo ten nastroj swiatwczny mi sie udzielil i pomyslalam ze moze sie udalo...i w 25dc strzelilam... Oczywiscie 1 krecha...ja to juz nie wiem...nie wiedzialam ze to tak dlugo trwa...cale to staranie itd...juz mysle sobie, ze cos jest nie w porzadku...
To Lacrijka powodzenia!
To Lacrijka powodzenia!
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47419 przez PM
łojojoj nie wiem od czego zacząć. Długo mnie nie było i bardzo dużo się wydarzyło na forum. Stanowczo stwierdzam że nigdy więcej Was nie zaniedbam jeżeli chodzi o czytanie
Witam wszystkie nowe dziewczyny starające się
Stałe bywalczynie ściskam i buziaki przesyłam
No i oczywiście GRATULACJE dla Angeliki, Sylwik, Asieńki (?) no i Zuzy.
Mam nadzieje że nikogo z gratulacjami nie pominęłam.
Madziu fantastycznie wyglądasz we fryzurce. Uwielbiam krótkie włosy. Sama takie posiadam No i bardzo dobry krok do zmian.
A u nas spokojnie Wyniki wszystkie prawidłowe. Czuje się tak fantastycznie, że góry bym mogła przenosić. Hania daje mi w brzuszku taki łomot że hej
Witam wszystkie nowe dziewczyny starające się
Stałe bywalczynie ściskam i buziaki przesyłam
No i oczywiście GRATULACJE dla Angeliki, Sylwik, Asieńki (?) no i Zuzy.
Mam nadzieje że nikogo z gratulacjami nie pominęłam.
Madziu fantastycznie wyglądasz we fryzurce. Uwielbiam krótkie włosy. Sama takie posiadam No i bardzo dobry krok do zmian.
A u nas spokojnie Wyniki wszystkie prawidłowe. Czuje się tak fantastycznie, że góry bym mogła przenosić. Hania daje mi w brzuszku taki łomot że hej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47422 przez Lacrijka
Wiecie co zauważyłam od paru dni ?? Ze mam strasznie zimne stopy i dłonie.. I ciagle chce mi sie pic.. Pije herbate za herbata, soki, wode wszystko wszystko..I wyczytałam właśnie ze to moze byc objaw ciazy..burza hormonów i wtwarzajace się łożysko...ale wiem wiem, miało byc bez nakrecania..To tak w ramach ciekawostki anegdotki
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47460 przez nikusia1988
Witam was dziewczynki Mam pytanko do was: Czy używała któraś albo używa testu owulacyjnego: allegro.pl/mikroskop-owulacyjny-donna-te...jne-i1368349566.html
PROSZĘ O ODP
PROSZĘ O ODP
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #47465 przez Mirella
kaśku, ja Cię za przykład stawiam, to nie możesz mi się załamywać, bo mi opinię zepsujesz jasne że się uda, musi i koniec, limit nieszczęść został już nie tylko wykorzystany ale i przekroczony, teraz muuuuusi być dobrze, każdej się uda, statystyka jest nieubłagana
Podczytuję Was sobie, ale nie mam siły się porządnie odezwać. Odpoczęłyście przez święta? Bo ja nijak, strasznie pracowite dni to dla mnie były. Dopiero dziś odpoczywam.
PM, Asik pominęłaś chyba, ona też już zafasolkowana. tylko gdzieś nam wsiąkła chwilowo...
a tak wyglądała Klaudia przy ubieraniu choinki
Podczytuję Was sobie, ale nie mam siły się porządnie odezwać. Odpoczęłyście przez święta? Bo ja nijak, strasznie pracowite dni to dla mnie były. Dopiero dziś odpoczywam.
PM, Asik pominęłaś chyba, ona też już zafasolkowana. tylko gdzieś nam wsiąkła chwilowo...
a tak wyglądała Klaudia przy ubieraniu choinki
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Mirella.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #47466 przez gosiak
jaka śliczna kruszynka:)
ja tez bardziej się napracowałam niż odpoczęłam dziś właśnie trochę odpoczywam od tej bieganiny, teraz tylko do sylwestra, ale tu już nie będzie tyle szykowania a więcej zabawy:) No Asik normalnie wsiąkł i to już dosyć długo jej nie ma hmm..mam nadzieje że u Niej wszystko oki
ja tez bardziej się napracowałam niż odpoczęłam dziś właśnie trochę odpoczywam od tej bieganiny, teraz tylko do sylwestra, ale tu już nie będzie tyle szykowania a więcej zabawy:) No Asik normalnie wsiąkł i to już dosyć długo jej nie ma hmm..mam nadzieje że u Niej wszystko oki
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47474 przez angellika1
PM dziekuję za gratulacje
Lacrijka Ty sie kochana nie nakręcaj tylko testuj! A tak po cichu Ci powiem że ja cały czas piję i piję także kto wie
Mirella- malutka jak zwykle rewelka
Lacrijka Ty sie kochana nie nakręcaj tylko testuj! A tak po cichu Ci powiem że ja cały czas piję i piję także kto wie
Mirella- malutka jak zwykle rewelka
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #47486 przez Lacrijka
angellika1 napisał:
PM dziekuję za gratulacje
Angelika, jeszcze za wczesnie na test.. ja mam dziś dopiero 28 d.c z ok 32-33 wiec w nowy rok jak nic bede dopiero testowała jak nie pojawi się @.. A co do picia, to wyczytałam ze sporo dziewczyn ma takie objawy ze ciagle piją i piją .. Ja mam chyba za duzo czasu wolnego bo ciagle siedze na necie i czytam niestworzone rzeczy