BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 tygodni temu #47218 przez angellika1
Cześć dziewczynki :)
Dziekuję za życzenia :D Świetować rocznicę będziemy w 1 dzień Swiat, bedzie cała rodzina i świadkowie :) dzisiaj tak skromniutko tylko buziaczki były. W końcu przestałam plamić :D :D :D :D :D :D :D wydaje mi sie że było to plamienie w terminie @
Życzę Wam wszystkim już dzisiaj WESOŁYCH ŚWIĄT W SPOKOJNEJ I RODZINNEJ ATMOSFERZE NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WAM WSZYSTKIE MARZENIA I WIERZĘ W TO ŻE TEN MAGICZNY CZAS ZAOWOCUJE FASOLKAMI U STARACZEK.

buziaki
Temat został zablokowany.
14 lata 2 tygodni temu #47220 przez Mirella
14 lata 2 tygodni temu #47230 przez Sylwik
Witam wszystkie forumowiczki te starające się i te wspierające :)
u mnie bez zmian....czekam na wizytę u gina /mam we wtorek/ i boję się jak cholera...
ale nie po to tu zaglądłam żeby Wam smęcić tylko po to aby złożyć życzenia...bo jutro wiadomo jak to będzie zwariowany dzień na pełnych obrotach...choć może juz nie tak pełnych ;)
tak więc...
WSZYSTKIM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SAMYCH RADOSNYCH CHWIL , SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ ŚLICZNYCH FASOLEK WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIĘ ŻYCZĘ :kiss:
Pozdrawiam serdecznie...
Miłego Dnia Papatki
14 lata 2 tygodni temu #47241 przez bombel779
Zuza napisał:

Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test DWIE KRECHY i to mocne HURRRA

Wiedziałam że tak będzie!!! :) :D :D Super!!!!! Serdecznie gratuluję!!!!! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 2 tygodni temu #47242 przez gosiak
dziewczynki wpadłam na chwilkę po to żeby złożyć Wam życzonk:

WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ SZCZEGÓLNIE WYCZEKIWANEJ FASOLECZKI DLA WSZYSTKICH STARACZEK

GOSIA

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 tygodni temu #47246 przez Madzia89862
czesc dziewczyny wiele widze mnie ominelo..wszytskim serdecznie gratuluje i kibucuje przyszlym mamusia ktore sie staraja.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIAT BOZEGO NARODZENIA<NIECH TEN CZAS BEDZIE PEŁEN CIEPLA I MILOSCI NIECH RADOSC U WAS ZAGOSCI
14 lata 2 tygodni temu #47261 przez bewipo
Cześć dziewczyny.

ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT, SPEŁNIENIA MARZEŃ ZWŁASZCZA FASOLKOWYCH :)I DUŻO, DUŻO RADOŚCI :)
14 lata 2 tygodni temu #47283 przez magduska
dziewczyny
ZDROWYCH, WESOLYCH ,POGODNYCH I PRZED WESZYSTKIM PELNYCH MILOSCI SWIAT BOZEGO NARODZENIA I DUZO FASOLEK WAM ZYCZE,OBY W NOWYM ROKU ZAFASOLKOWALO NAS JAK NAJWIECEJ.BUZIACZKI
14 lata 2 tygodni temu #47285 przez delfinek83
Dużo szczęścia, eee ... to banalne. Dużo seksu, hmm ... to normalne.
Dużo kasy, yyy ... nie wiem skąd. Oj po prostu - Wesołych Świąt! :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 tygodni temu #47301 przez angellika1
My już po kolacji....ale się objadłam :( pierogów zjadłam chyba z tonę a do tego rybki mmmyy a na koniec ciasta mam wrażenie ze jestem 10kg cięższa. A przy stole głównym tematem było iomię dla dzidzi.... wszyscy wymyślali tylko ja z mężem siedzieliśmy cicho..:D
14 lata 2 tygodni temu #47302 przez Sylwik
Witam witam ja również już po kolacji...i pojedzona, ja z tym jedzeniem ostrożnie bo mam usunięty woreczek żółciowy więc nie jadam smażonego, rybka na parze zrobiona była ale również pycha :woohoo: zresztą ja do najmniejszych nie należę więc trza z rozsądkiem z tym jedzeniem , bo tyłek mi jeszcze urośnie :laugh: a co do naszej fasoleczki to jeszcze nikomu żeśmy nie powiedzieli, czekamy do wizyty we wtorek :) jeszcze 3 dni!!! Ale juz mnie korciło aby powiedzieć :lol: Teraz to chyba szkolę swoją cierpliwość...na przyszłośc będzie jej sporo potrzeba :laugh:
14 lata 2 tygodni temu #47312 przez Zuza
Hej kochane wszystkiego dobrego i oczywiście fasolki :)

Ja jestem w 5 tygodniu ciąży Wczoraj na wigilii dowiedzieli się moi rodzice zaraz idziemy do mojego rodziców i oni się dowiedzą.

Pomału zaczynają mi się objawy rano mnie mdli i strasznie jestem wyczulona na różne zapachy :(

Pozdrawiam was serdecznie :) :kiss:

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

14 lata 2 tygodni temu #47314 przez Marta M
Witam dziewczyny...
dawno mnie nie bylo..moj przylecial dopiero w poludnie 24tego...ale na szczescie zdazyl :)
Wiecie co...podkusilo mnie zrobic sobie test w czwartek, ze a noz moze cos wyjdzie i bede mogla cos mezowi wlozyc pod choinke...no i jak zwykle nic..:(

Przepraszam, ze dopiero teraz, ale swieta ciagle trwaja, takze zycze spokojnych, radosnych Swiat i wielu lask bozych!!
14 lata 2 tygodni temu #47315 przez bombel779
Zuza to zrobiłaś rodzince cudowny prezent :) A w przyszłe święta będzie już Was więcej :) :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 2 tygodni temu #47326 przez ViFi
Cześć dziewczyny długo się nie odzywałam. Lekarz powiedział mi ze u mnie może być trudno z zajściem teraz liczę po prostu na cud. Nie wiem co robić. Tyle się upłakałam....
Nie ma sprawiedliwości....

U mnie przed kolacja jest taki zwyczaj, że nalewamy do talerz łyżkami stołowymi wodę (12 łyżek)
i rozpoczynamy kolacje. Po zjedzonej kolacji zlewamy wodę też łyżkami i liczymy i wiecie przybyło 2 łyżki (14 łyżek) były żarty że będą bliźnięta ..... zobaczymy.... tak bardzo bym chciała.

Czy u Was też są jakieś zwyczaje???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby