- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #47328 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ciesze się ogromnie z każdej nowej wiadomości o ciąży. To naprawdę cud nad cudy.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 tygodni temu #47334 przez Mirella
Vifi, weź idź do innego lekarza. Jak powie to samo to idź do kolejnego. Albo nie idź do żadnego, w końcu masz mnie. Czarownica Ci mówi że będzie dzidź, to będzie dzidź no!
A tak w ogóle to niby dlaczego ma być trudno?
Bierz przykład z kaśku. Chodzący optymizm i niezachwiana wiara w potomstwo. A też nie ma lekko w sensie zdrowotnym...
A zwyczaj macie faaaajny, podoba mi się u mnie nic takiego nie ma niestety
Dziś jest świąteczna noc, także wszystkie staraczki: do dzieła!!! Dziś się uda, ja Wam to mówię
A tak w ogóle to niby dlaczego ma być trudno?
Bierz przykład z kaśku. Chodzący optymizm i niezachwiana wiara w potomstwo. A też nie ma lekko w sensie zdrowotnym...
A zwyczaj macie faaaajny, podoba mi się u mnie nic takiego nie ma niestety
Dziś jest świąteczna noc, także wszystkie staraczki: do dzieła!!! Dziś się uda, ja Wam to mówię
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 tygodni temu #47342 przez angellika1
Mirella jak wróciłam na forum też pisałaś że to taki specjalny dzień a zafasolkowałam ")
ViFi nie ma u nas takiego zwyczaju szkoda
Marta a może za szybko zrobiłaś teścik moze spróbuj w poniedziałek jak to Mirella pisała ja byłam zdania ze im wiecej ich zrobię tym większa szansa na 2 kreseczki
ViFi nie ma u nas takiego zwyczaju szkoda
Marta a może za szybko zrobiłaś teścik moze spróbuj w poniedziałek jak to Mirella pisała ja byłam zdania ze im wiecej ich zrobię tym większa szansa na 2 kreseczki
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 tygodni temu #47344 przez Lacrijka
Cześć dziewczynki. Juz półmetek Świąt, ale to leci
Ja miałam robić test w wigilię ale sobie odpuściłam bo to byłby 25 d.c z 33 więc nie było sensu. Poczekam sobie do Sylwestra albo jeszcze troszkę (jak dam rade:) )
U nas też nie ma takich zwyczajów, a szkoda bo to zawsze coś ciekawszego
Macie jakieś więści od Asika, coś tak milczy od tygodnia, mam nadzieję ze u niej wszystko ok.
U nas świeci słoneczko więc od razu nastrój lepszy i jakoś tak pogodniej
Zycze Wam owocnych Świąt w dalszym ciągu
Ja miałam robić test w wigilię ale sobie odpuściłam bo to byłby 25 d.c z 33 więc nie było sensu. Poczekam sobie do Sylwestra albo jeszcze troszkę (jak dam rade:) )
U nas też nie ma takich zwyczajów, a szkoda bo to zawsze coś ciekawszego
Macie jakieś więści od Asika, coś tak milczy od tygodnia, mam nadzieję ze u niej wszystko ok.
U nas świeci słoneczko więc od razu nastrój lepszy i jakoś tak pogodniej
Zycze Wam owocnych Świąt w dalszym ciągu
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #47345 przez angellika1
Asik moze wyjechała na Święta dlatego milczy
Dziewczyny podziwiam Was z tymi testami że macie taką silną wolę
Dzisiaj jedziemy do przyjaciół na urodziny to już nasza tradycja ze w 1 dzień Świąt oni są u nAs a w 2 my jedziemy do nich
Dziewczyny podziwiam Was z tymi testami że macie taką silną wolę
Dzisiaj jedziemy do przyjaciół na urodziny to już nasza tradycja ze w 1 dzień Świąt oni są u nAs a w 2 my jedziemy do nich
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 tygodni temu #47348 przez Agusia83
Witam Was dziewczyny!
W ten piekny drugi dzien swiat...zycze wszystkim kobietkom cudownych swiat oraz slicznych fasolek w 2011 roku:)
przesylam Wam buziaki....
Vifi, nie zalamuj sie, wierze tak jak Mirella, ze na pewno sie uda i u Ciebie zajasni gwiazdeczka...w brzuszku oczywiscie ....naprawde jestem o tym swiecie przekonana...
Przesylam Ci gorace wibracje bożonarodzeniowe
W ten piekny drugi dzien swiat...zycze wszystkim kobietkom cudownych swiat oraz slicznych fasolek w 2011 roku:)
przesylam Wam buziaki....
Vifi, nie zalamuj sie, wierze tak jak Mirella, ze na pewno sie uda i u Ciebie zajasni gwiazdeczka...w brzuszku oczywiscie ....naprawde jestem o tym swiecie przekonana...
Przesylam Ci gorace wibracje bożonarodzeniowe
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 tygodni temu #47360 przez Marta M
To ja tez mowie, ze nic z tego...jutro termin @ i wszystkie objawy jakie mam przed nia sa, takze...nie licze na nic...
Kasku, znam takie malzenstwo, ktore tez przez trzy lata sie starali i nic..mieli jakies problemy zdrowotne i nie dawali im szansy...ktos im powiedzial zeby wstrzymali sie przez kilka miesiecy od wspolzycia i tak zrobili..trzy miesiace wstrzemiezliwosci...i zaraz potem zafasolkowali...w pierwszym cyklu...juz jest w czwartym miesiacu i dalej nie moze w to uwierzyc
Kasku, znam takie malzenstwo, ktore tez przez trzy lata sie starali i nic..mieli jakies problemy zdrowotne i nie dawali im szansy...ktos im powiedzial zeby wstrzymali sie przez kilka miesiecy od wspolzycia i tak zrobili..trzy miesiace wstrzemiezliwosci...i zaraz potem zafasolkowali...w pierwszym cyklu...juz jest w czwartym miesiacu i dalej nie moze w to uwierzyc
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 2 tygodni temu #47361 przez magduska
juz sie prawie koncza swieta,odemnie juz pojechala rodzinka pare minut temu,nikestety troche drogi maja a i tak jutro do pracy:-( niechce mi sie isc,wolalabym w domku byc ,a tak pozatym to zycze wam fasolek w nowym roku i trzeba cwiczyc cierpliwosc kobitki z tymi testami,chcialabym taki prezen w nowym roku,ale i tak u mnie nie bedzie i odpuszczam sobie.
pozdrowionka
pozdrowionka
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 2 tygodni temu #47362 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc babeczki!!
Zadnych smutkow, zero smutkow bedzie dobrze i juz!!
U mnie tez nie kolorowo ale co tam, poki co nie mysle, przestalam sie martwic, jest tak jak musi byc i chyba jest ok.
Sciskam wszystkie
Zadnych smutkow, zero smutkow bedzie dobrze i juz!!
U mnie tez nie kolorowo ale co tam, poki co nie mysle, przestalam sie martwic, jest tak jak musi byc i chyba jest ok.
Sciskam wszystkie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #47371 przez kaśku
angellika1 napisał:
ale ja mam czarno na białym zakażenie po raz kolejny i nie mam jak tego niestety zakwestionować. dostałam antybiotyki i tyle. ja piernicze. no sory.
lipa. jak tylko wróce do wawy znowu do urologa.
w srode kolejne badania tym razem urografia także trzymajcie kciuki moje drogie i to mocno we wszystkich dostępnych kończynach.
i tak wlasnie mam - ze z jednej strony mówię dobra luzik rzucam sie w prace i odpuszczam, a z drugiej strony się wkurzam
chyba jestem zmęczona tymi lekami, ciągłe "coś" itd.
kaśku - ja też mówiłam że nic z tego nie będzie a okazała sie inaczej także mów tak dalej.........
ale ja mam czarno na białym zakażenie po raz kolejny i nie mam jak tego niestety zakwestionować. dostałam antybiotyki i tyle. ja piernicze. no sory.
lipa. jak tylko wróce do wawy znowu do urologa.
w srode kolejne badania tym razem urografia także trzymajcie kciuki moje drogie i to mocno we wszystkich dostępnych kończynach.
i tak wlasnie mam - ze z jednej strony mówię dobra luzik rzucam sie w prace i odpuszczam, a z drugiej strony się wkurzam
chyba jestem zmęczona tymi lekami, ciągłe "coś" itd.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #47380 przez Diana
Cześć dziewczyny.
Kaśku ale jak cały czas powraca to samo to może idz do innego lekarza jeśli ten nie może cię pożądnie wyleczyć.
I nie poddawaj się, nie daj się chorobie, główka do góry. Oczywiście trzymam za ciebie mocno kciuki.
W końcu po świętach. Jakoś nie lubię tego całego rozgardiaszu .
Pewnie to się zmieni jak już będę miała upragnionego dzidziusia.
Jeszcze na dodatek siostra mojego jest w ciąży (już końcówka)i ona łazi jak by miała umżeć a nie urodzić. Ja rozumiem, że to była wpadka ale do tej pory powinna się z tą myślą oswoić.
Nie wiem o co jej chodzi bo z ciążą jest wszystko ok, a ona nawet z domu nie wychodzi bo boi się, że się przwróci. Kupiłam jej pod choinkę mały prezęcik dla dzidzi a ona nawet nie rozpakowała. Naprawdę jak tak na nią patrzyłam to aż mi się przykro robiło bo ona ma a nie chce a ja bym BARDZO chciała a jeszcze nie mam i muszę czekać.
A u mnie dalej nie ma @, także nawet nie wie kiedy będe mogła rozpocząć starania
Buziaczki
Kaśku ale jak cały czas powraca to samo to może idz do innego lekarza jeśli ten nie może cię pożądnie wyleczyć.
I nie poddawaj się, nie daj się chorobie, główka do góry. Oczywiście trzymam za ciebie mocno kciuki.
W końcu po świętach. Jakoś nie lubię tego całego rozgardiaszu .
Pewnie to się zmieni jak już będę miała upragnionego dzidziusia.
Jeszcze na dodatek siostra mojego jest w ciąży (już końcówka)i ona łazi jak by miała umżeć a nie urodzić. Ja rozumiem, że to była wpadka ale do tej pory powinna się z tą myślą oswoić.
Nie wiem o co jej chodzi bo z ciążą jest wszystko ok, a ona nawet z domu nie wychodzi bo boi się, że się przwróci. Kupiłam jej pod choinkę mały prezęcik dla dzidzi a ona nawet nie rozpakowała. Naprawdę jak tak na nią patrzyłam to aż mi się przykro robiło bo ona ma a nie chce a ja bym BARDZO chciała a jeszcze nie mam i muszę czekać.
A u mnie dalej nie ma @, także nawet nie wie kiedy będe mogła rozpocząć starania
Buziaczki
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 tygodni temu przez Diana.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #47390 przez gosiak
Witam kobitki:)
no i jak to się mówi "święta święta i po świętach" i człowiek bardziej zmęczony jak w normalne dni:( masakra nic się nie chce człowiek przejedzony, mąż jutro do pracy aż mi Go szkoda bo niedawno wróciliśmy od jego rodziców a mamy trochę kawałek a tu jutro trzeba wstawać przydały by się tak ze dwa dni na odpoczynek poleniuchowanie w domku pospanie do 12 popołudniu ach\...
Lacrijka ja właśnie zaglądam i patrzę co napiszesz po teście bo wiem że miałaś na wigilię a tu proszę jednak czekasz:) ale dobrze bo małe szanse żebyś zobaczyła 2 kreseczki ale w sylwestra no kto wie może będziemy się znowu tu wszystkie cieszyć z kolejnej fasolki:)
miłego świątecznego wieczorku Wam życzę papatki:)
no i jak to się mówi "święta święta i po świętach" i człowiek bardziej zmęczony jak w normalne dni:( masakra nic się nie chce człowiek przejedzony, mąż jutro do pracy aż mi Go szkoda bo niedawno wróciliśmy od jego rodziców a mamy trochę kawałek a tu jutro trzeba wstawać przydały by się tak ze dwa dni na odpoczynek poleniuchowanie w domku pospanie do 12 popołudniu ach\...
Lacrijka ja właśnie zaglądam i patrzę co napiszesz po teście bo wiem że miałaś na wigilię a tu proszę jednak czekasz:) ale dobrze bo małe szanse żebyś zobaczyła 2 kreseczki ale w sylwestra no kto wie może będziemy się znowu tu wszystkie cieszyć z kolejnej fasolki:)
miłego świątecznego wieczorku Wam życzę papatki:)
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej