- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
14 lata 1 dzień temu #49120 przez Mirella
Dziewczyny chyba najprościej to przy pisaniu kolejnego posta na dole odhaczyć otrzymywanie subskrybcji, a jak nie to w profilu jest opcja moje subskrybcje i tam usunąć. Ja korzystam z opcji szybka odpowiedź i wtedy się subskrybcja automatycznie nie włącza, tylko skrótów do mordek musialam się nauczyć
Agusia dla Ciebie buziaki do przemnożenia przez milijon
A co do soku z malin to nie wiem skąd ale plącze się po mnie taka wiedza że nie powinno się w ciązy go pić bo jest rozgrzewający a to niedobrze dla fasolki. Ale mówię, nie wiem skąd wiem, więc może to bujda
Ja byłam u gina pierwszy raz chyba z miesiąc po teście a bety nigdy nie robiłam jak teraz Was czytam to mam wrażenie ze ja w zupełnie innych czasach zaszłam w ciążę
Tak tu dużo staraczek teraz że ciężko mi to wszystko ogarnąć, może dlatego i czary jakieś kiepskie, ale widzę że same też sobie świetnie radzicie
Ale suuuper że tak dużo dziewczyn chce mnieć szkraba, a mówią że kobiety rodzić nie chcą.... skąd oni te dane biorą???
Agusia dla Ciebie buziaki do przemnożenia przez milijon
A co do soku z malin to nie wiem skąd ale plącze się po mnie taka wiedza że nie powinno się w ciązy go pić bo jest rozgrzewający a to niedobrze dla fasolki. Ale mówię, nie wiem skąd wiem, więc może to bujda
Ja byłam u gina pierwszy raz chyba z miesiąc po teście a bety nigdy nie robiłam jak teraz Was czytam to mam wrażenie ze ja w zupełnie innych czasach zaszłam w ciążę
Tak tu dużo staraczek teraz że ciężko mi to wszystko ogarnąć, może dlatego i czary jakieś kiepskie, ale widzę że same też sobie świetnie radzicie
Ale suuuper że tak dużo dziewczyn chce mnieć szkraba, a mówią że kobiety rodzić nie chcą.... skąd oni te dane biorą???
Temat został zablokowany.
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 dzień temu #49130 przez sylka
Mirella napisał:
Mirella może chodzi Ci o herbatę czy sok zawierające liście malin bo on powoduje skurcze. Dlatego ja piję tylko własnej roboty bo wiem co w nim jest czyli zrobiony z samych owocków, do kupnych przekonania nie mam.A co do soku z malin to nie wiem skąd ale plącze się po mnie taka wiedza że nie powinno się w ciązy go pić bo jest rozgrzewający a to niedobrze dla fasolki. Ale mówię, nie wiem skąd wiem, więc może to bujda
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 dzień temu #49150 przez Marta M
Iwonka na spodzie masz Odpowiedz na temat, Subskrpcje, Ulubione...ja odhaczylam Subskrybuj i nie przychodza mi zadne maile na poczte...tak jak mowi Mirella..
Mirella ja tez nie bylam nigdy na becie, ale z tej paniki dzisiaj jutro juz bym poleciala...ale jak mowisz ze bylas miesiac po terminie @ i wogole dziekuje dziewczyny za te wszystkie pozytywne komentarze, to juz sie przestaje przejmowac...
ciesze sie z mojego pecherzyka ciazowego, w ktorym juz niedlugo pojawi sie zarodeczek
Mirella ja tez nie bylam nigdy na becie, ale z tej paniki dzisiaj jutro juz bym poleciala...ale jak mowisz ze bylas miesiac po terminie @ i wogole dziekuje dziewczyny za te wszystkie pozytywne komentarze, to juz sie przestaje przejmowac...
ciesze sie z mojego pecherzyka ciazowego, w ktorym juz niedlugo pojawi sie zarodeczek
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 dzień temu #49153 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Tak sie zastanawiam po co pisac takie bzdurki o soku z malin
Szkodliwy jest napar z lisci a nie sok...
Szkodliwy jest napar z lisci a nie sok...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 dzień temu #49157 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Marta tutaj ->
www.znanylekarz.pl/gabinet-ginekologiczn.../ginekolog/myslenice
Boshh sie naczytalam na noc...
Boshh sie naczytalam na noc...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 dzień temu #49160 przez Marta M
Ale przeciez Magdo M tam sa same dobre opinie...nie bardzo rozumiem co tam jest zlego...poza tym ja chodze do jej corki i uwazam ja za przemila kobiete...jako fachowiec nie wiem, ale kazda wizyte dobrze wspominam..zawsze mi wszystko tlumaczy...i zanim wlozy wziernik zawsze mi pokazuje i mowi jak moge sie czuc..na usg tez mi pokazuje wszystko i opisuje..poki co jestem zadowolona...moze dzisiaj bylam ziesmaczona bo nastawilam sie na sluchanie serdeuszka, ze dostane karte ciazy...ale dziewczyny mi tutaj wytlumaczyly, ze to co zrobila, ze mnie odeslala to normalne...zreszta na innych forach teraz to samo czytam..takze nie mam do niej o to pretensji..
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 dzień temu #49161 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Marto (Boshh jak dla mnie dziwne odmienianie choc moze sie powinno) tez Ci mowilam ze to normalne na poczatku... Ja jestem od pewnego czasu sceptycznie nastawiona do kobiet ginow, a juz jak przeczytam cos jak 2 opinie to wogole
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 1 dzień temu - 14 lata 14 godzin temu #49174 przez delfinek83
1) bewipo od października 2009, pierwsze, nieaktualne
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała od maja 2010, drugie
6) delfinek, od grudnia 2009, pierwsze
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od września 2010, pierwsze, nieaktualne na 99%
9) Diana od grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła(pierwsza); od sierpnia 2010,drugie...
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
12) Magda M od maja 2010; 9.12.2010 ciąża obumarła; od stycznia 2011, dla mnie drugie...
13) Magduśka od czerwiec-lipiec 2010 pierwsze
14) Iwonka lipiec-sierpień 2010 pierwsze
Agusia83, zaryzykuję, zresztą to już na 99% pewne,więc - gratuluję!
gosiak, tak patrzę i widzę, że jesteś ode mnie starsza tylko o dwa dni, ja z 23.09 jestem
Może coś się w końcu ruszyło w tym naszym roczniku kochanym
Ja też właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę z testami z allegro. Zamówiłam 5 owulacyjnych na próbę, bo jeszcze nigdy nie robiłam i 10 ciążowych tak na zapas, żeby robić jeden za drugim jak nie będą chciały wyjść, hehe
podobno im więcej i częściej tym lepiej
Mam drugi dzień @ i leci ze mnie jak z kranu na dodatek dużo skrzepów, fuj a ostatnia @ była dziwna, trwała 1 dzień a potem kilka dni same małe plamki raz dziennie, wredny ten mój okres, robi co chce i leci sobie ze mną w kulki, czas by dał mi odetchnąć i zniknął na jakiś czas (przynajmniej 9 m-cy )
Magduska, fajnie że się z mężem pogodziłaś, szkoda życia na kłótnie.
Mirella napisała:
a ja się popłakałam ze wzruszenia, ach te nasze babskie hormony
Dobrej nocy, pa
2) Marta M od czerwca 2010, pierwsze, nieaktualne
3) gosiak od lipca 2010, pierwsze
4) Nati od października 2010, pierwsze
5) Mała od maja 2010, drugie
6) delfinek, od grudnia 2009, pierwsze
7) Lacrijka od czerwca 2010, pierwsze
8) Agusia83 od września 2010, pierwsze, nieaktualne na 99%
9) Diana od grudnia 2010 pierwsze
10) ViFi od lipca 2009; 30-03-2010-ciąża obumarła(pierwsza); od sierpnia 2010,drugie...
11) Nikusia1988- od listopada 2010r pierwsze
12) Magda M od maja 2010; 9.12.2010 ciąża obumarła; od stycznia 2011, dla mnie drugie...
13) Magduśka od czerwiec-lipiec 2010 pierwsze
14) Iwonka lipiec-sierpień 2010 pierwsze
Agusia83, zaryzykuję, zresztą to już na 99% pewne,więc - gratuluję!
gosiak, tak patrzę i widzę, że jesteś ode mnie starsza tylko o dwa dni, ja z 23.09 jestem
Może coś się w końcu ruszyło w tym naszym roczniku kochanym
Ja też właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę z testami z allegro. Zamówiłam 5 owulacyjnych na próbę, bo jeszcze nigdy nie robiłam i 10 ciążowych tak na zapas, żeby robić jeden za drugim jak nie będą chciały wyjść, hehe
podobno im więcej i częściej tym lepiej
Mam drugi dzień @ i leci ze mnie jak z kranu na dodatek dużo skrzepów, fuj a ostatnia @ była dziwna, trwała 1 dzień a potem kilka dni same małe plamki raz dziennie, wredny ten mój okres, robi co chce i leci sobie ze mną w kulki, czas by dał mi odetchnąć i zniknął na jakiś czas (przynajmniej 9 m-cy )
Magduska, fajnie że się z mężem pogodziłaś, szkoda życia na kłótnie.
Mirella napisała:
No a na koniec prywata straszna, ale poprostu MUSZĘ się pochwalić!!! Wczoraj przed snem, właściwie to już dziś bo grubo po północy, moja córeczka przyszła do mnie do łóżka, wzięła moją twarz w swoje małe łapki, powiedziała "kokam" i dała pięknego buziaka a potem się moooocno przytuliła i jeszcze kilka razy powiedziała "kokam"
No rozpłynęęęęłam się
a ja się popłakałam ze wzruszenia, ach te nasze babskie hormony
Dobrej nocy, pa
Ostatnio zmieniany: 14 lata 14 godzin temu przez delfinek83.
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
14 lata 21 godzin temu #49175 przez Sylwik
Witam
gorączki na szczęście nie mam, za to głowa mi pęka ale z zatok, od kiedy pamiętam mam z nimi problemy, może jakiś krople do nosa pomogą albo inhalacje musze zaglądnąć do apteki, tylko jak ja wysiedzę w pracy z takim bólem
Marta M ja byłam na usg 3 razy dopiero na 3 lekarz mi powiedział że jest pęcherzyk, oczywiście poszłam do innego po tych 2 próbach nieudanych. I też lekarka kazała mi przyjść za 3 tygodnie to wtedy założymy kartę ciąży. Ale martwi mnie że jeszcze zarodka nie było ale może jest tak jak lekarz mówi, że to wczesna ciążą, kurde nie będę się martwić na zapas. Zobaczymy za 3 tygodnie...dokładnie to za 2 i 2 dni
Dziewczyny trochę nastraszyłyście mnie z tym sokiem z malin, bo ja piję prawie każą herbatę z sokiem
ojjj chyba zaczynam się nakręcać...ale herbatę będę piła już bez soku
może na miodek i cytrynkę się teraz przerzucę.
Dobra zmykam ...miłego dnia życzę...Agusia czekamy na wieści od Ciebie
gorączki na szczęście nie mam, za to głowa mi pęka ale z zatok, od kiedy pamiętam mam z nimi problemy, może jakiś krople do nosa pomogą albo inhalacje musze zaglądnąć do apteki, tylko jak ja wysiedzę w pracy z takim bólem
Marta M ja byłam na usg 3 razy dopiero na 3 lekarz mi powiedział że jest pęcherzyk, oczywiście poszłam do innego po tych 2 próbach nieudanych. I też lekarka kazała mi przyjść za 3 tygodnie to wtedy założymy kartę ciąży. Ale martwi mnie że jeszcze zarodka nie było ale może jest tak jak lekarz mówi, że to wczesna ciążą, kurde nie będę się martwić na zapas. Zobaczymy za 3 tygodnie...dokładnie to za 2 i 2 dni
Dziewczyny trochę nastraszyłyście mnie z tym sokiem z malin, bo ja piję prawie każą herbatę z sokiem
ojjj chyba zaczynam się nakręcać...ale herbatę będę piła już bez soku
może na miodek i cytrynkę się teraz przerzucę.
Dobra zmykam ...miłego dnia życzę...Agusia czekamy na wieści od Ciebie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
14 lata 20 godzin temu #49176 przez Agusia83
Dziewuszki pisze jak obiecalam....nie wiem czy sie cieszyc czy plakac, bo dzis jest podobna sytuacja...czyli bledziutka kreska...
zaczynam sie zastanawiac nad awaryjnoscia testu...z drugiej zas strony moze to bardzo wczesna ciaza i dlatego nie ma na tyle hormonu? mam metlik w glowie..
co prawda w 1 tescie kreska testowa byla bardziej czerwona i ta krecha ciazowa tak lipnie przyniej wygladala...teraz testowa jest jasniejsza(ale czemu?) i ciazowa bardziej pasuje ...
chyba jak bede wracac z pracy to kupie 2 testy roznych firm i wtedy bede pewna na 10000000% czy to dzidzia czy nie....
troszke jestem smutna...mam nadzieje, ze jutro humor sie poprawi...
zycze wam milego dnia....
ps....delfinek, jeszcze nie wpisuj, ze nie aktualne do naszej listy....dobrze/
bo sie stresuje....bo jak to nie ciaza???
zaczynam sie zastanawiac nad awaryjnoscia testu...z drugiej zas strony moze to bardzo wczesna ciaza i dlatego nie ma na tyle hormonu? mam metlik w glowie..
co prawda w 1 tescie kreska testowa byla bardziej czerwona i ta krecha ciazowa tak lipnie przyniej wygladala...teraz testowa jest jasniejsza(ale czemu?) i ciazowa bardziej pasuje ...
chyba jak bede wracac z pracy to kupie 2 testy roznych firm i wtedy bede pewna na 10000000% czy to dzidzia czy nie....
troszke jestem smutna...mam nadzieje, ze jutro humor sie poprawi...
zycze wam milego dnia....
ps....delfinek, jeszcze nie wpisuj, ze nie aktualne do naszej listy....dobrze/
bo sie stresuje....bo jak to nie ciaza???