BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 12 godzin temu #49270 przez Iwonka
Dziewczyny a w którym dniu cyklu najszybciej sprawdzałyście i wam pokazały się dwie piękne kreseczki????
Temat został zablokowany.
14 lata 12 godzin temu #49273 przez gosiak
Iwonka napisał:

Pewnie że ci wyśle linka
allegro.pl/test-ciazowy-plytkowy-najleps...1gr-i1394486234.html
ja te testy kiedyś kupiłam w aptece za 11zł jakoś tak to myślę że będą dobre (mam nadzieje że to te) ale jak jest ciąża to pokażą

Iwonka to płaciłaś 25 zl + przesyłka za 17 testów?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 12 godzin temu #49274 przez Iwonka
tak dokładnie 32 zł zapłaciłam i kalendarz z słodkim dzidziusiem gratis dostałam hehehe
14 lata 12 godzin temu - 14 lata 12 godzin temu #49291 przez delfinek83
Agusia83, sorki za tą listę, ale nie mogłam się powstrzymać, to taki fajny widok jak pojawia się coraz częściej słowo nieaktualne :lol:
Tak jak piszą dziewczyny, II kreseczka, nawet bladziocha to ciąża i już :laugh:
tylko pewnie jeszcze sama nie możesz w to uwierzyć, w sumie się nie dziwię, robi się test w oczekiwaniu na dwie kreseczki a jak się pojawią to się wtedy zastanawia czy oby na pewno test nie kłamie i robi kolejne, dobre to, niezły biznes na nas mają :silly:

gosiak, jak tam? ruszyło się coś czy robisz teścik? Trzymam kciuki :)

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 11 godzin temu #49310 przez gosiak
delfinek 83 nie ruszyło sie nic z tą moją @ jedna plamka jakąś godz temu i nic nawet mnie tak brzuch nie boli jak zawsze przy okresie tylko mnie kuje lekko ten prawy jajnik ale tak ćmi dosłownie, test dopiero wieczorkiem albo poczekam do jutra rana jak się nie rozkręci.

Iwonka to bardzo się opłaca te testy kupić, jak dostane okres to zakupie, już dałam do obserwowanych:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 11 godzin temu #49313 przez gosiak
kurde szkoda że nie mierzyłam dziś temp. ale zawsze zapominam

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 11 godzin temu #49314 przez Mirella
MagdaM natura za Ciebie zdecyduje :P A parcie na macierzyństwo w jakimś momencie jest tak silne że nie ma mocnych, uwierzycie że ja dziesięć lat temu mówiłam że nie chcę dzieci bo ich nie znoszę? :D

Agusia, magduska dobrze kombinuje, bobo test wykrywa ładnie, tylko strumieniowy nie płytkowy, w ogóle strumieniowe są bardziej czułe. Ja robiłam właśnie bobo testem ale nie porannym moczem tylko tym dwie godziny póżniej i dwie krechy jak malowane były a to był ledwo termin @ nawet się spóźnić nie zdążyła :D
Ale jak jest blada to i ciąża jest, zauważ że prawie wszystkie tu tak miały :)

gosiak jedna plamka @ nie czyni :lol: raportuj :D

magduska nie widzisz ze jakiś wirus szaleje??? no fasolka za fasolką, nawet ja straciłam rachubę a zawsze nad tym panowałam, nawet mi się podsumowania chciało robić, teraz to bym pół dnia potrzebowała co najmmniej, za chiny tyle nie wygrzebię ;)

delfinek co racja to racja, najpierw się czeka na te dwie krechy a potem się nie wierzy że ten szkrab jest. Do mnie nie docierało nawet jak mąż łóżeczko skręcał a brzuch już wtedy miałam ogromny :D
A na początku to właśnie tak jest, bo może wczoraj wyszedł test a dziś nie wyjdzie? może wczoraj był szkrab a dziś go nie ma.... gdyby mnie było stać to bym codziennie na usg latała, albo kupiła sobie aparat do usg, taniej by było :lol:

także wszystkie początkujące ciężarówki, myślec pozytywnie proszę, dbać o siebie, nie kombinować za dużo, tylko się cieszyć, no :P i wolnością się trochę nacieszcie, to naprawdę ostatnie chwile kiedy możecie decydować o sobie, nie spać po nocach siedząc w necie, czytając, czy cokolwiek, albo przeciwnie, spać 15 godzin non stop jak macie ochotę.
i się tym cieszcie, potem będziecie się szkrabami cieszyć :lol:

A ja idę na śniadanko :D Mąż mi zrobił :lol: :lol: :lol:
14 lata 11 godzin temu #49318 przez Marta M
Racja Mirella z tym codziennym usg..mnie to juz skreca zeby lecies, a do 19.01 daleko...

Ale powiem Wam dziewczyny, ze moja kuzynka jak byla w ciazy to zamowila sobie taki sprzecior, ktory bada bicie serduszka dziecka...normalnie smaruje sie brzusia zelem, ma sie sluchawki, a z drugiej strony to czym sie jezdzi po brzuchu..i ona poczawszy od trzeciego miesiaca codziennie nasluchiwala...

wlasnie obiecala mi pozyczyc ten sprzecik :):)
14 lata 11 godzin temu #49319 przez sylka
Ja kupywałam na allegro takie testy za chyba 1,9 zł za szt. (test strumieniowy)
Załączniki:
14 lata 11 godzin temu #49320 przez Marta M
Jeszcze jedno...zapomnialam Wam wczoraj napisac...wiecie jakie pierwsze pytanie zadala mi pani doktor przy usg?? Czy byly w rodzinie blizniaki...os strony taty bylo 4x2...i pani mowi ze jest jakby drugi pecherzyk ale duzo mniejszy...ze za dwa tygodnie bedzie wiecej widac...

Maz mowi ze chcial bardzo dziecko ale od razu dwa?? :) Haha, ale by bylo...
14 lata 11 godzin temu #49324 przez Iwonka
Marta to ty takiej wiadomości nam nie powiedziałaś oj Ty Ty , o ludzie ale super byłoby :)
Ale ja juz zaczynam intensywnie myśleć jest fasolka czy nie hmmmmm a tu jeszcze tyle dni do testowania.Już wychwytuje każde zakłucie jajnika i w ogóle:)
Dziewczyny a w którym dniu cyklu najszybciej robiłyście test i pokażał II kreseczki???
14 lata 11 godzin temu #49327 przez gosiak
Marta M napisał:

Jeszcze jedno...zapomnialam Wam wczoraj napisac...wiecie jakie pierwsze pytanie zadala mi pani doktor przy usg?? Czy byly w rodzinie blizniaki...os strony taty bylo 4x2...i pani mowi ze jest jakby drugi pecherzyk ale duzo mniejszy...ze za dwa tygodnie bedzie wiecej widac...

Maz mowi ze chcial bardzo dziecko ale od razu dwa?? :) Haha, ale by bylo...

Marta hohoh to nieźle:D u mnie też jest taka możliwość bo mama mojej mamy czyli babcia miała bliźniaczki:) ale ja chce chociaż jedno:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 11 godzin temu #49328 przez sylka
Ja nie liczyłam dni cyklu bo miałam przerwy nawet do 6 m-cy Jak zaczęliśmy starania obliczyłam tylko pi razy drzwi dni połodne i do przytulańska aktywniejszego :) No i za 2 razem trafiliśmy :D
14 lata 11 godzin temu #49330 przez Iwonka
Gosia ja też zawsze zapominam o mierzeniu temp ale mój mąż mnie pilnuje:) on zawsze pamięta :) a od trzech dni mam w granicach 36,6
14 lata 11 godzin temu #49332 przez gosiak
Iwonka któraś dziewczyna tu chyba robiła dwa dni przed @ i były dwie II, ale nie pamiętam która a może to na FM widziałam że któraś pisała ...tyle fasolek że straciłam rachubę :lol:
a kiedy testujesz?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży