- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 14 godzin temu #49224 przez gosiak
dziewczyny ja oszaleje zaraz mam za dwa 2 dni dostac okres a teraz tak jakoś mokro mi sie zrobiło i patrze i jakieś brązowe plamienie ze śluzem jedna taka plamka okres 2 dni wczesniej? nie mialam tak jeszcze (((( juz nawet chyba nie ma sensu testowac jak sie rozkręci (( buuuu
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 13 godzin temu #49230 przez gosiak
najwyżej jak do wieczora się nie rozkręci to wieczorem strzele dzwoniłam do męża żeby mi test kupił, ale czy jest sens? dla czego ta franca takie figle mi strzela rozumiem jak się spóźnia to często się zdarza, ale żeby szybciej była to tego jeszcze nie miałam...no ale najwyżej szybciej rozpoczniemy nowy cykl starań...ach nic mi się już nie chce:((((
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 13 godzin temu #49236 przez Marta M
Agusia jak jest druga nawet slaba, cien cienia jak pisala bewipo to znaczy ze trzeba sie cieszyc bo dzidzius sie zaczyna rozwijac Gratulacje Jak dobrze pojdzie to we trojke z bewipo bedziemy koncem wrzesnia wymieniac sie fotkami bejbikow
gosiak a moze to nie @ tylko plamienie jakie wystepuje u czesci kobiet, ktore zaszly dawaj na biezaco znac, bo wiesz ze ja na Ciebie stawialam
Sylwik, a mozesz mi napisac w ktorym dniu od OM bylo widac pecherzyk i jakiej byl wielkosci?? Mnie kazala przyjsc za trzy tygodnie ale sie utargowalam na za dwa i pol
gosiak a moze to nie @ tylko plamienie jakie wystepuje u czesci kobiet, ktore zaszly dawaj na biezaco znac, bo wiesz ze ja na Ciebie stawialam
Sylwik, a mozesz mi napisac w ktorym dniu od OM bylo widac pecherzyk i jakiej byl wielkosci?? Mnie kazala przyjsc za trzy tygodnie ale sie utargowalam na za dwa i pol
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 13 godzin temu #49237 przez angellika1
Agusia uwierz dziewczynom jak mówią że jesteś w ciąży to znaczy że jesteś jak jest blada kreska to znaczy że jest fasolka ja robiłam testy przez 3 dni i chyba z 5 ich zrobiłam na każdym pojawiała sie bladziocha a może idz zrobić sobie bete....to sie upewnisz na 100%
gosiak to licze na to że zołza sie nie rozkręci daj wieczorkiem znać ...
gosiak to licze na to że zołza sie nie rozkręci daj wieczorkiem znać ...
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
14 lata 13 godzin temu #49239 przez Iwonka
Gosia strzel testa, może właśnie tak jak piszą dziewczyny to plamienia które się zdarzają nosek do góry i będzie dobrze
Mi właśnie przyszły testy będę dobrze zaopatrzona:) 17 testów:) mam nadzieje że od razu będę mogła je zużyć żeby sobie patrzeć jak na każdym są piękne II czerwone krechy
Kurcze ale super był by prezent dla rodziców na dzień babci i dziadka:)
Mi właśnie przyszły testy będę dobrze zaopatrzona:) 17 testów:) mam nadzieje że od razu będę mogła je zużyć żeby sobie patrzeć jak na każdym są piękne II czerwone krechy
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 13 godzin temu #49243 przez gosiak
Marta M napisał:
Martusia mam taka cicha nadzieję że to właśnie to plamienie, które mylone jest często z okresem a kobitki są w ciąży...ale nie wiem zobaczymy do wieczora , na razie chodzę co chwila do toalety i sprawdzam czy leci bardziej, ale na razie stanęło na tej jednej plamce.
Martusia mam taka cicha nadzieję że to właśnie to plamienie, które mylone jest często z okresem a kobitki są w ciąży...ale nie wiem zobaczymy do wieczora , na razie chodzę co chwila do toalety i sprawdzam czy leci bardziej, ale na razie stanęło na tej jednej plamce.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 13 godzin temu #49245 przez gosiak
Iwonka napisał:
Iwonka jak do wieczorka sie nie rozkręci to strzelę bo jak to cykl bez testa to nie może być a jeszcze mam jedno pytanko Iwonka Ty kupiłaś te testy za 1 zł? możesz mi przesłać linka z allegro gdzie zamawiałaś? może też się zaopatrzę na następne cykle.
Gosia strzel testa, może właśnie tak jak piszą dziewczyny to plamienia które się zdarzają nosek do góry i będzie dobrze
Iwonka jak do wieczorka sie nie rozkręci to strzelę bo jak to cykl bez testa to nie może być a jeszcze mam jedno pytanko Iwonka Ty kupiłaś te testy za 1 zł? możesz mi przesłać linka z allegro gdzie zamawiałaś? może też się zaopatrzę na następne cykle.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 13 godzin temu #49250 przez magduska
gosiak oby bylo to tylko plamienie,dajace znak,ze fasolka sie zadamawia u ciebie w brzuszku,trzymam kciuki za ciebie ))) ja zaraz po wrednej malpie zaczynam ostatni cykl staran, hehe i mam nadzieje,ze bedzie prezencik w pazdzierniku,wiem,ze sie powtarzam z tym,ale mam nadzieje,ze tym razem mi sie uda,
dziewczyny zafasolkowane,rzucilybyscie na forum jakiegos wirusa zarazajacego fasolkami hehe )) )))
pozdrawiam
dziewczyny zafasolkowane,rzucilybyscie na forum jakiegos wirusa zarazajacego fasolkami hehe )) )))
pozdrawiam
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 13 godzin temu #49255 przez gosiak
oki to sprawdzam...dziękuję dziewczynki za pocieszenie ale już nie wiem co myśleć, a tak sobie tez myślę że wtedy jak mnie tak zabolał jajnik na kilka sek. to wydaje mi się że wtedy to plamienie powinno wystąpić bo to by chyba oznaczało że fasolka się zadomawia a nie dwa dni bo tym bólu..
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 13 godzin temu #49256 przez Iwonka
Pewnie że ci wyśle linka
allegro.pl/test-ciazowy-plytkowy-najleps...1gr-i1394486234.html
ja te testy kiedyś kupiłam w aptece za 11zł jakoś tak to myślę że będą dobre (mam nadzieje że to te) ale jak jest ciąża to pokażą
allegro.pl/test-ciazowy-plytkowy-najleps...1gr-i1394486234.html
ja te testy kiedyś kupiłam w aptece za 11zł jakoś tak to myślę że będą dobre (mam nadzieje że to te) ale jak jest ciąża to pokażą
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 13 godzin temu #49261 przez magduska
powiem ci gosiak,ze ja sama tez nie wiem co mam myslec,niby drugi dzien mam tej wrednej malpy,a tu gdzie,zwylke nie moge zdazyc z wymiana tamponu hehe )),prawie malo co leci,za to bola mnie jajniki,wczoraj jak mialam pierwszy dzien,bolal mnie brzuch,zoladek,glowa i na dodatek bylo mi nie dobrze,ale moze nie bede sie nakrecac,bo byc moze w tym cylku mam slabsza @,
gosiak oby u ciebie sie nie rozkrecila,ja juz zamowilam sobie na allegro testy za 1 zl i te ciazowe i te owulacyjne,zobaczymy co z tego bedzie
pozdrawiam i trzymam kciuki ) ))
gosiak oby u ciebie sie nie rozkrecila,ja juz zamowilam sobie na allegro testy za 1 zl i te ciazowe i te owulacyjne,zobaczymy co z tego bedzie
pozdrawiam i trzymam kciuki ) ))
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5