BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 18 godzin temu #49177 przez MagdaM
Agusia tez mialam 2 blade :) Jest II?? No jest wiec sie cieszyc trzeba :)

Dzien dobry
Nie moge przestac myslec o kolezance... W takich momentach mysle, ze na ciaze sie juz nie zdecyduje... Strach, ucieczka... Eh

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 17 godzin temu #49179 przez magduska
agusia napewno to ciaza,trzeba sie cieszyc,a moze sproboj kupic bobo-test-on wykrywa bardzo wczesna ciaze,niby jak wiekszosc,ale ja sama jak testowalam to nim i moje znajomme tez tylko ten test,ale i tak masz fasolke to ci mowie
milego dnia i nie stresuj sie nie wolno ci :-)))) ;-))) :-))))))))
14 lata 16 godzin temu #49181 przez agi-p
Hej Dziewczyny :)
U mnie też na teście wyszła bardzo blada 2 kreseczka,wiec dla pewności pojechałam do szpitala na usg(dokładnie w dzień terminu spodziewanej @).Niestety lekarz zupełne nic nie widział.Powiedział,że być może jeszcze za mała ciąża , albo wadliwość testu:( Ale nie dało mi to spokoju , bo ciąża była najbardziej upragnioną wiadomością jaką mogliśmy otrzymać , wiec kupiłam 2 test innej firmy...i znowu blada 2 kreska.Mąż przyjechał po pracy i tak sie ucieszył , że oznajmił , ze na 100% będziemy rodzicami.Ale ja jak typowy niedowiarek pojechałam po 3 test hihihi :) oczywiscie też blada 2 kreska.Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości poszłam na betę i wyszła ciąża 3-4 tydz :)
Tak , wiec jak juz pojawia sie 2 kreska to jest ciaza , tyle , że malusia i tzreba czekać :)
Gratuluje zafasolkowanym !!!! :)
14 lata 16 godzin temu #49184 przez sylka
Ja tam w czasie przeziębienia w ciąży piłam herbatę z cytryną osłodzoną sokiem malinowym i mi nie zaszkodziła. Młody zdrowy rośnie nawet lekarz mówił żebym piła sok malinowy jak mam swój. Szkodliwe są liście malin a nie owoce.

Jak na teście widać chiciażby cień II kreseczki to musisz być w ciąży :) tylko bardzo wczesnej. Głowa do góry jak chcesz zrób betę.
14 lata 15 godzin temu #49190 przez Diana
Agusia83 moim zdaniem jesteś zafasolkowana tylko jeszcze za wcześnie na mocną krechę :laugh: !
A jak chcesz mieć pewność to idz na betę!!!
Albo kup test innej firmy może cię uspokoi, bo teraz spokuj dla ciebie jest najważniejszy :blink:

Buziaczki i nie denerwuj się wiem, że łatwo tak mówić ale co tam :) . Kiedyś wy też będziecie mnie uspokajać jak ja będę w takiej sytuacji :silly: :kiss:
14 lata 15 godzin temu #49194 przez Iwonka
Dzień dobry dziewczynki:) Agusia ty się niczym nie martw ważne że jest ta druga kreseczka i tak jak dziewczynki piszą leć na betę i wszystko będzie jasne :) od razu będziesz wiedziała który to tydzień:)
A ja miałam piękny sen o II kreseczkach na teście :)hiihihihih
14 lata 15 godzin temu #49196 przez sylka
A propo snów. Jak sięwczoraj was naczytałam to śniło mi sięże jedna z was zafasolkowała :) Pamiętam pierwszą literę nicka :D
14 lata 14 godzin temu #49204 przez magduska
wychodzi na to,ze chyba wszystkie telepatycznie snilysmy o wszystkim co zwiazane z fasolka,ja mialam sen,ze bylam w sklepie i kupowalam ciuszki dzieciece i co najlepsze na chlopczyka hehe :-))) ;-))) ciekawe czy to sie sprawdzi ;-))

sylka to jaka ta pierwsza litera nicku??? ciekawe czy sie sprawdzi pisz nam tu;-))))
14 lata 14 godzin temu #49206 przez sylka
Kiedyś przysniło mi się że znalazłam w naszym mieszkaniu w pokoiku łóżeczko a w nim niemowle. Płakało myslałam że to dziewczynka. Nie wiedziałam co zrobić, zaczęłam tulić, póżniej sprawdziłam czy nie mam mokro patrzę a tam... jajeczka :) w końcu dałam mu pierś i karmiłam :) A teraz sama spodziewam się synka :D
Sama nie wiem czy pisać tę literkę bo niechciałaby, komuś robić nadziei jak się może nie sprawdzi.
14 lata 14 godzin temu #49207 przez gosiak
Witam laseczki:)

Agusia 83 jasne że będziesz mamusią i listy z napisem nieaktualne nie ma co zmieniac bo po co zaraz musiałybyśmy poprawiać bo lada dzień będziesz miała bardziej czerwoną krechę, tak jak dziewczyny piszą musi to być wczesniutka ciąża i dla tego tak słabo tą druga widać, nie stresuj się tylko myśl pozytywnie!

delfinek no to widzę że podobnie będziemy urodzinki świętować:) no i ja mam nadzieję że w tym roku nasz rocznik to będzie wysyp fasolkowy:)

co do soku z malin to ja tylko słyszałam że jedna dziewczyna teraz na święta miała termin porodu i po terminie wyszło że rodziła to piła właśnie wywar z tych liści z malin żeby wywołać ciążę, nie sam sok z owocu.

sylka co to za literka była? bo ja ostatnio na znaki liczę:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 14 godzin temu #49211 przez sylka
To była literka L
14 lata 14 godzin temu #49212 przez gosiak
sylka my już tyle tych nadziei miałyśmy, więc jedna więcej nam- bynajmniej mi nie robi różnicy:) a co do snów też mi się już test z dwoma krechami śnił, i że w ciąży byłam też już mi się śniło, ale ja myślę że to przez to że dużo tutaj czytam szczególnie przed snem także to przez to!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 14 godzin temu #49213 przez sylka
Ja też się naczytałam dlatego napisałam że nie wiadomo czy się sprawdzi.
14 lata 14 godzin temu #49214 przez [email protected]
Test beta-HCG z krwi daje lepsze wyniki. Poziom HCG jest bardziej stabilny w surowicy niż w moczu. Jak wiadomo wszystko co jest w moczu najpierw musi być we krwi. :blink:
Zyczę dużego wyniku HCG.
14 lata 14 godzin temu #49217 przez magduska
no to sylka litera L no ciekawe czy sie sprawdzi ;-)))) :-))) hihihih
a jak tam u ciebie gosiak @ przyszla czy nie,bo u mnie w 30dc wiec ja nie testuje 6.01,to w tobie zostaje nadzieje,masz jeszcze tylko dwa dni i oby ona juz nie zawiatala do ciebie :-))))
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia