- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 18 godzin temu #49177 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agusia tez mialam 2 blade Jest II?? No jest wiec sie cieszyc trzeba
Dzien dobry
Nie moge przestac myslec o kolezance... W takich momentach mysle, ze na ciaze sie juz nie zdecyduje... Strach, ucieczka... Eh
Dzien dobry
Nie moge przestac myslec o kolezance... W takich momentach mysle, ze na ciaze sie juz nie zdecyduje... Strach, ucieczka... Eh
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 17 godzin temu #49179 przez magduska
agusia napewno to ciaza,trzeba sie cieszyc,a moze sproboj kupic bobo-test-on wykrywa bardzo wczesna ciaze,niby jak wiekszosc,ale ja sama jak testowalam to nim i moje znajomme tez tylko ten test,ale i tak masz fasolke to ci mowie
milego dnia i nie stresuj sie nie wolno ci ))) )) )))))))
milego dnia i nie stresuj sie nie wolno ci ))) )) )))))))
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 16 godzin temu #49181 przez agi-p
Hej Dziewczyny
U mnie też na teście wyszła bardzo blada 2 kreseczka,wiec dla pewności pojechałam do szpitala na usg(dokładnie w dzień terminu spodziewanej @).Niestety lekarz zupełne nic nie widział.Powiedział,że być może jeszcze za mała ciąża , albo wadliwość testu:( Ale nie dało mi to spokoju , bo ciąża była najbardziej upragnioną wiadomością jaką mogliśmy otrzymać , wiec kupiłam 2 test innej firmy...i znowu blada 2 kreska.Mąż przyjechał po pracy i tak sie ucieszył , że oznajmił , ze na 100% będziemy rodzicami.Ale ja jak typowy niedowiarek pojechałam po 3 test hihihi oczywiscie też blada 2 kreska.Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości poszłam na betę i wyszła ciąża 3-4 tydz
Tak , wiec jak juz pojawia sie 2 kreska to jest ciaza , tyle , że malusia i tzreba czekać
Gratuluje zafasolkowanym !!!!
U mnie też na teście wyszła bardzo blada 2 kreseczka,wiec dla pewności pojechałam do szpitala na usg(dokładnie w dzień terminu spodziewanej @).Niestety lekarz zupełne nic nie widział.Powiedział,że być może jeszcze za mała ciąża , albo wadliwość testu:( Ale nie dało mi to spokoju , bo ciąża była najbardziej upragnioną wiadomością jaką mogliśmy otrzymać , wiec kupiłam 2 test innej firmy...i znowu blada 2 kreska.Mąż przyjechał po pracy i tak sie ucieszył , że oznajmił , ze na 100% będziemy rodzicami.Ale ja jak typowy niedowiarek pojechałam po 3 test hihihi oczywiscie też blada 2 kreska.Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości poszłam na betę i wyszła ciąża 3-4 tydz
Tak , wiec jak juz pojawia sie 2 kreska to jest ciaza , tyle , że malusia i tzreba czekać
Gratuluje zafasolkowanym !!!!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 16 godzin temu #49184 przez sylka
Ja tam w czasie przeziębienia w ciąży piłam herbatę z cytryną osłodzoną sokiem malinowym i mi nie zaszkodziła. Młody zdrowy rośnie nawet lekarz mówił żebym piła sok malinowy jak mam swój. Szkodliwe są liście malin a nie owoce.
Jak na teście widać chiciażby cień II kreseczki to musisz być w ciąży tylko bardzo wczesnej. Głowa do góry jak chcesz zrób betę.
Jak na teście widać chiciażby cień II kreseczki to musisz być w ciąży tylko bardzo wczesnej. Głowa do góry jak chcesz zrób betę.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 15 godzin temu #49190 przez Diana
Agusia83 moim zdaniem jesteś zafasolkowana tylko jeszcze za wcześnie na mocną krechę !
A jak chcesz mieć pewność to idz na betę!!!
Albo kup test innej firmy może cię uspokoi, bo teraz spokuj dla ciebie jest najważniejszy
Buziaczki i nie denerwuj się wiem, że łatwo tak mówić ale co tam . Kiedyś wy też będziecie mnie uspokajać jak ja będę w takiej sytuacji
A jak chcesz mieć pewność to idz na betę!!!
Albo kup test innej firmy może cię uspokoi, bo teraz spokuj dla ciebie jest najważniejszy
Buziaczki i nie denerwuj się wiem, że łatwo tak mówić ale co tam . Kiedyś wy też będziecie mnie uspokajać jak ja będę w takiej sytuacji
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
14 lata 15 godzin temu #49194 przez Iwonka
Dzień dobry dziewczynki:) Agusia ty się niczym nie martw ważne że jest ta druga kreseczka i tak jak dziewczynki piszą leć na betę i wszystko będzie jasne od razu będziesz wiedziała który to tydzień
A ja miałam piękny sen o II kreseczkach na teście :)hiihihihih
A ja miałam piękny sen o II kreseczkach na teście :)hiihihihih
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 14 godzin temu #49204 przez magduska
wychodzi na to,ze chyba wszystkie telepatycznie snilysmy o wszystkim co zwiazane z fasolka,ja mialam sen,ze bylam w sklepie i kupowalam ciuszki dzieciece i co najlepsze na chlopczyka hehe )) )) ciekawe czy to sie sprawdzi )
sylka to jaka ta pierwsza litera nicku??? ciekawe czy sie sprawdzi pisz nam tu;-))))
sylka to jaka ta pierwsza litera nicku??? ciekawe czy sie sprawdzi pisz nam tu;-))))
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 14 godzin temu #49206 przez sylka
Kiedyś przysniło mi się że znalazłam w naszym mieszkaniu w pokoiku łóżeczko a w nim niemowle. Płakało myslałam że to dziewczynka. Nie wiedziałam co zrobić, zaczęłam tulić, póżniej sprawdziłam czy nie mam mokro patrzę a tam... jajeczka w końcu dałam mu pierś i karmiłam A teraz sama spodziewam się synka
Sama nie wiem czy pisać tę literkę bo niechciałaby, komuś robić nadziei jak się może nie sprawdzi.
Sama nie wiem czy pisać tę literkę bo niechciałaby, komuś robić nadziei jak się może nie sprawdzi.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 14 godzin temu #49207 przez gosiak
Witam laseczki:)
Agusia 83 jasne że będziesz mamusią i listy z napisem nieaktualne nie ma co zmieniac bo po co zaraz musiałybyśmy poprawiać bo lada dzień będziesz miała bardziej czerwoną krechę, tak jak dziewczyny piszą musi to być wczesniutka ciąża i dla tego tak słabo tą druga widać, nie stresuj się tylko myśl pozytywnie!
delfinek no to widzę że podobnie będziemy urodzinki świętować no i ja mam nadzieję że w tym roku nasz rocznik to będzie wysyp fasolkowy:)
co do soku z malin to ja tylko słyszałam że jedna dziewczyna teraz na święta miała termin porodu i po terminie wyszło że rodziła to piła właśnie wywar z tych liści z malin żeby wywołać ciążę, nie sam sok z owocu.
sylka co to za literka była? bo ja ostatnio na znaki liczę
Agusia 83 jasne że będziesz mamusią i listy z napisem nieaktualne nie ma co zmieniac bo po co zaraz musiałybyśmy poprawiać bo lada dzień będziesz miała bardziej czerwoną krechę, tak jak dziewczyny piszą musi to być wczesniutka ciąża i dla tego tak słabo tą druga widać, nie stresuj się tylko myśl pozytywnie!
delfinek no to widzę że podobnie będziemy urodzinki świętować no i ja mam nadzieję że w tym roku nasz rocznik to będzie wysyp fasolkowy:)
co do soku z malin to ja tylko słyszałam że jedna dziewczyna teraz na święta miała termin porodu i po terminie wyszło że rodziła to piła właśnie wywar z tych liści z malin żeby wywołać ciążę, nie sam sok z owocu.
sylka co to za literka była? bo ja ostatnio na znaki liczę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 14 godzin temu #49212 przez gosiak
sylka my już tyle tych nadziei miałyśmy, więc jedna więcej nam- bynajmniej mi nie robi różnicy:) a co do snów też mi się już test z dwoma krechami śnił, i że w ciąży byłam też już mi się śniło, ale ja myślę że to przez to że dużo tutaj czytam szczególnie przed snem także to przez to!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gaworzenie
- Zycie jest piękne trzeba tylko dostrzec jego uroki
Mniej Więcej
14 lata 14 godzin temu #49214 przez [email protected]
Test beta-HCG z krwi daje lepsze wyniki. Poziom HCG jest bardziej stabilny w surowicy niż w moczu. Jak wiadomo wszystko co jest w moczu najpierw musi być we krwi.
Zyczę dużego wyniku HCG.
Zyczę dużego wyniku HCG.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 14 godzin temu #49217 przez magduska
no to sylka litera L no ciekawe czy sie sprawdzi ))) )) hihihih
a jak tam u ciebie gosiak @ przyszla czy nie,bo u mnie w 30dc wiec ja nie testuje 6.01,to w tobie zostaje nadzieje,masz jeszcze tylko dwa dni i oby ona juz nie zawiatala do ciebie )))
a jak tam u ciebie gosiak @ przyszla czy nie,bo u mnie w 30dc wiec ja nie testuje 6.01,to w tobie zostaje nadzieje,masz jeszcze tylko dwa dni i oby ona juz nie zawiatala do ciebie )))