BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #49418 przez wiola
Agusia gratuluję i pozdrawiam,cieszę się że wam się udało. :) :) :)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #49419 przez gosiak
ja myślę że jeszcze musisz zmienić wielkość bo chyba przez wielkość zdjęcia nie chce przejść próbuj kochana my poczekamy bo ciekawe jesteśmy:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49420 przez Sylwik
Witam
Agusia GRATULACJE !!! :kiss: a nie mówiły dziewczyny, ze będzie druga krecha bardziej widoczna...mówiły :P super kolejna zafasolkowana, pięknie się ten rok zaczął, a to dopiero początek :laugh: Ja kochane jestem jednak na l4 lekarka jedna mi przepisała antybiotyk
w tabletkach, ale go nie wykupiłam poszłam do laryngologa a ten mi dał antybiotyk ale
w sprayu do nosa Bioparox czy jakoś tak i tym będę psikać, mówi że to działa miejscowo więc nie będę się faszerować tabletkami :angry: Poza tym się wygrzeje w domu przez te kilka dni i mam nadzieję że wszystko będzie ok :)
Marta pytałaś się ile po OM było u mnie widać pęcherzyk ciążowy, u mnie kochana to trochę skomplikowane, bo ja prawdopodobnie zaszłam w ciąże niedługo przed kolejną @ najprawdopodobniej 4.12 a poprzednio okres miałam 13.11. Testowałam 11.12 i wyszły 2 krechy ta druga słaba ale była :woohoo: poszłam do gina 13.12 ale nic nie było widac, póżniej znów za 2 tygodnie tj.28.12 i też powiedział że jeszcze nic nie ma, ale 29.12 pojechałam do innego lekarza i był pęcherzyk :) także lekarz powiedział że prawdopodobnie jestem w ok 4 tygodniu.
Dobra zmykam dziewczyny do łóżka się wygrzewać...
Agusia jeszcze raz gratulacje :kiss: a za niezafasolkowane trzymamy kciukasy :)
13 lata 11 miesiąc temu #49421 przez Agusia83
ja to chyba ciemnota ruska jestem...
13 lata 11 miesiąc temu #49422 przez Diana
Agusia Moje GRATULACJE!!!!

Nie mogę się powstrzymać A NIE MÓWIŁAM :lol: :blink: :blink:
:kiss: :kiss: :kiss: SUPER
13 lata 11 miesiąc temu #49424 przez PM
Ja kiedyś jak zrobiłam zdjęcie telefonem to też nie chciało umieścić i okazało się że za dużą rozdzielczość miałam ustawiona w telefonie. Zmieniłam, pstryknęłam jeszcze raz i od razu wkleiło :)
13 lata 11 miesiąc temu #49425 przez Agusia83
dziewczyny jak ochlone to postaram sie powalczyc ze zdjeciem, ok?...i na pewno wam wstawie...teraz ide mezowi obiad gotowac..
dziekuje Wam, ze tak mnie wspieralyscie w przekonaniu ze jest fasolka:)..
oby u lekarza bylo ok...
13 lata 11 miesiąc temu #49426 przez Iwonka
Ja na razie mykam bo mężuś przyszedł do mnie:):) wieczorem zajrzę:) pooglądać nowe II kreskowe testy Agusi i Gosi:):)
13 lata 11 miesiąc temu #49428 przez Mirella
Agusia ważna jest nie tylko wielkośc w KB ale i rozdzielczość, za dużej nie przyjmie, o ile pamiętam to dopuszczalna jest 800x800 a zdjęcie nie może mieć więcej niż 150KB, no chyba ze źle zapamiętałam :P

Magda, 100 to było jak z pracy wróciłaś, teraz już chyba ze 150 :P no robuchały się staraczki że nie wiem, tamten zepsuty wątek pisałysmy 10 miesięcy, tu chyba po dwóch będzie 200 stron jak tak dalej pójdzie :D wiecie że już trafiłyśmy do dziesiątki wątków najczęściej przeglądanych?

A no i oczywiście że Duśka piękna i pod każdym względem cudna, ale naprawdę był czas że mówiłam ze dziecka nie chcę, a jak już przyjdzie czas to sobie adoptuję od razu pięcioletnie...
A teraz mam takiego szkraba że każdej mamie takiego życzę i wcale nie dlatego że moje i zaślepiona jestem :P
Pomijam to ze śliczna, ale nigdy nie miała kolek, no może ze dwie po godzince, to się nie liczy, żadnych znaczących alergii, bez awokado można żyć, żadnych dziwnych wysypek, odparzeń, uczuleń, (chusteczki z Biedronki przemilczmy, wypadek przy pracy) świetnie znosi szczepionki, nie jest chorowita ani płaczliwa, a ząbki wyszły same nie wiadomo kiedy :D A, no i od początku przesypia całe noce, no może e dziwnych godzinach ale ciurkiem 10 godzin. Jak się urodziła też tak było tylko wtedy karmiłam ją przez sen, bo noworodek nie może tak długo nie jeść.

No i właśnie takich szkrabów Wam życzę, sama radość :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #49430 przez Marta M
dziewczyny dwie godziny mnie nie ma, a wy tu tak szalejecie...:)

Agusia GRATULACJE!! I dobrze Cie rozumiem..czeka sie na dwie kreseczki i tak pragnie sie je ujrzec a jak juz sie zobaczy to trudno w to uwierzyc...i zaczyna sie myslenie, czy wszystko w porzadku, itd..

Mirella wspaniala masz ta coreczke..:)

Gosiak o ktorej bedziesz miala ten test??
13 lata 11 miesiąc temu #49431 przez gosiak
No Mirello córeczkę masz przeuroczą każda z Nas o takiej marzy i jeszcze jak tak słodko do Ciebie powiedziała że Cie Koka to już całkiem serducho wymięka:)

no a ja dziewczyny już się naczytałam o tym Plamieniu implantacyjnym że już teraz całkiem mam mętlik w głowie, wszystko co przeczytałam zgadzało by się że jest tego niewiele ma kolor brązowy bądź jasno różowy z domieszką śluzu no i ja tak mam, nie wiem nie chce się nakręcać bo jutro pewnie z rana mnie obudzi wredna @ i wszystkie moje nadzieję legną, w tym artykule co też czytałam zaleca się test zrobić w dniu okresu mimo tych plamień także nie wiem czy czkać do 6-go ? a może dziś zrobię a 6-go powtórzę? Iwonka dzięki że tak mi kibicujesz, ale na moją fotkę teścika z II kreskami to raczej jeszcze będziemy musiały poczekać.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49432 przez gosiak
Martuś testa to tak ok 19 będę miała mąż wtedy przyjedzie:) ale już zameldował że kupił także tylko czekać, no ale nie wiem czy dziś robić;/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49434 przez sylka
Może lepiej poczekać do rana gdy stężenie hormonów jest wyższe, chyba że kupił 2 :)
13 lata 11 miesiąc temu #49438 przez gosiak
zrobię dziś i 6-go powtórzę rano, a jutro rano jeszcze zmierzę temp. znów byłam w ubikacji i nie leci już nic i dziewczyny daje mi do myślenia te kłucie w boku a brzuch nie boli jejku może rzeczywiście się myszka we mnie zagnieżdża??:) jestem nakręcona na maxa a jak okres przyjdzie to chyba neta z domu wywalę żeby tyle nie czytać i się nie nakręcać w następnym cyklu:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49450 przez MagdaM
Mirella haha tylko, ze ja tu tylko z Toba pisze ;)
No nic... Stad znikam, ale na gg bedziemy gadac mam nadzieje ;) Przynajmniej do momentu jak mnie nie bedziesz miala dosc :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży