BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #49580 przez Marta M
Gosiak no wedlug mnie biala, jak robilam kiedys test pamietam ze biala byla a ciazy nie bylo...ale wiesz ze jestes przed dniem spodziewanej @ i test robilas wieczorem...jesli masz drui zrob jutro rano...wtedy powinno byc juz wszystko jasne czy cos jest czy nie...moze tez nie widze dlatego, ze nie widze tego na zywo...
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #49581 przez MagdaM
tez mialam kiedys biala i nie byla to ciaza tylko fabrycne wyzlobienie

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #49582 przez gosiak
zrobię test pojutrze w dzień spodziewanej oczywiście jeśli te moje plamienia (których na razie nie ma) nie rozkręcą się w @. ja dziewczyny się nie spodziewałam II bo po pierwsze za wcześnie po drugie jest wieczór, zrobiłam bo się nakręciłam a ta biała kreska to jak pisałam wcześniej zdarzyła mi się w tamtym cyklu, mój mąż też widzi tą kreskę ale mówi że też to jakieś fabryczne miejsce, także pozostaje mi być cierpliwą do pojutrza:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49583 przez Monix
Faktycznie jakaś biała kreska jest, ale jak to MagdaM napisała to fabryczne wyżłobienie
13 lata 11 miesiąc temu #49585 przez gosiak
Monix napisał:

Faktycznie jakaś biała kreska jest, ale jak to MagdaM napisała to fabryczne wyżłobienie

to chociaż się cieszę że Wy tez to widzicie :silly: i wiem że na takie kreski nie ma co uwagi zwracac ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49586 przez Marta M
Gosiu ja robilam w 25dc RANO i NIC nie wyszlo!! Takze nie mysl o tym..:) Czekamy z Toba do 6 stycznia...:):)
13 lata 11 miesiąc temu #49588 przez Monix
Gosiak trzymam kciuki, aby ukazały się upragnione II krechy, jak nie w tym to w przyszłym miesiącu. Pozdrawiam
13 lata 11 miesiąc temu #49589 przez Agusia83
I ja wrocilam...moze lapia mnie juz dolegliwosci ciazowe bo musialam sie przespac....teraz wypoczeta bede probowac wstawic wam fotke...
kochane, zmniejszylam zdjecie do 150kb...ale moze to faktycznie za malo, sprobuje jeszcze mniejsze zrobic i moze sie uda...
Gosiak, ja tez widze kreseczke, ale faktycznie jest biala...
jednak zrob w dzien spodziewanej, wowczas zobaczymy...z drugiej zas strony, wydaje mi sie, ze gdybym robila w tym dniu to chyba niewiele bym zobaczyla...dzis jestem 3 dni po planowanym @ i dopiero ujrzalam konkretna kreske ale w bobo tescie:)..
ok....zaczynam kombinowac z obrazkiem:)
13 lata 11 miesiąc temu #49590 przez gosiak
Dziękuję dziewczynki teraz właśnie doczytałam jak na mnie czekałyście jak test robiłam:) z takimi kibicami to na pewno niebawem się uda, ja oczywiście też za wszystkie staraczki mocno trzymam kciuki :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49591 przez sylka
Kobitki co do witamin. JAk wcześniej pisałam to do 12 tyg. brałam wyłącznie kwas foliowy ale w dawce 0,8 mg. Są różne kwasy foliowe i niektóre mają 0,2 lub 0,4 mg. Po 12 tyg. zaczęłam przyjmować FEMINATAL N. Takie zalecenie miałąm od gina: najpierw kwas foliowy dopiero później witaminy. Oczywiście przed ciążą brałam też kwas foliowy.

Gosiu czekamy jutro na info.
13 lata 11 miesiąc temu #49592 przez Agusia83
hmmm...kolejna proba pokazania mego testu
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #49593 przez gosiak
No Agusia to czekamy :) ja też z dodaniem fotki miałam problem ale zmniejszyłam i się udało ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49595 przez gosiak
No piękne kreseczki:) to są kreseczki:) teraz mogę wykrzyczeć jak obiecałam GRATULUJĘ!!! :lol: :lol: dbaj o siebie i o fasolkę:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #49597 przez Monix
Agusia83 GRATULACJE !!!!
13 lata 11 miesiąc temu #49599 przez Diana
No Agusia teraz to widać wyraźnie różowo na białym :lol:
To jeszcze raz gratuluję szczęściaro :side: !!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia