- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #49778 przez angellika1
bewipo super że masz taki wysoki wynik bety mój pierwszy to był 72.... to juz możesz głośno mówić że jesteś w ciąży
Temat został zablokowany.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #49795 przez gosiak
Witam dziewczyny:)
Asik no nareszcie jesteś z nami:) kruszynka śliczna też mi na chłopca wygląda:)
No dziewczynki jak dziś rano się obudziłam to temp.zmierzyłam i miałam 36.7 a najniższą mam 36.4 także nie wiem co myśleć, chyba te plamienia od wczoraj nie zwiastują okresu bo inaczej temp. by chyba spadła do tej najniższej,a co do plamień to dziś jak wstałam to raz tylko wypłynęło że śluzem blada różowa krew ale pyciu pyciu i na tym jak na razie koniec brzuch mnie w ogóle nie boli jak zawsze przed @ także modlę się żeby to było to:)
Asik no nareszcie jesteś z nami:) kruszynka śliczna też mi na chłopca wygląda:)
No dziewczynki jak dziś rano się obudziłam to temp.zmierzyłam i miałam 36.7 a najniższą mam 36.4 także nie wiem co myśleć, chyba te plamienia od wczoraj nie zwiastują okresu bo inaczej temp. by chyba spadła do tej najniższej,a co do plamień to dziś jak wstałam to raz tylko wypłynęło że śluzem blada różowa krew ale pyciu pyciu i na tym jak na razie koniec brzuch mnie w ogóle nie boli jak zawsze przed @ także modlę się żeby to było to:)
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #49856 przez Agusia83
Czesc dziewczynki....
Asik, super, ze jestes...piekny bobas:)..moze faktycznie bedzie chlopak...skradlas mi imie, bo u mnie jak bedzie chlopak to tez chce dac Szymek..co prawda, jeszcze maz o tym nie wie, ale moze da sie przekonac:P
Dziewczyny zdenerwowalam sie, moze nie powinnam ale zaraz wyjde z siebie...
poszlam do przychodni a tam tlum ludzi...wchodze do lekarki czy moze mnie przyjac..mowie, ze chyba jestem w ciazy itd..a ona kiedy okres?..duma duma i mowi, ze to bedzie ponad 4 tygodnie i za wczesnie, ze nic nie zobaczy, ble ble, ble...no to ja " a nie ma pani usg??..
a tu sie okazuje, ze totalna lipa w przychodni..nic nie ma a nawet jakby obejrzala to tylko pecherzyk widac.....hmm.....no to ja jej, ze mam specyficzna prace i naprawde potrzebuje zaswiadczenie ze jestem w ciazy...
ona, ze nie wykluczy ani nie potwierdzi...no chyba, ze bede miec beta hcg..no to ja pytam sie czy moge w przychodni zrobic a tu sie okazuje ze wala...tylko prywatnie..no niech ges kaczke kopnie...
teraz sie zastanawiam czy isc na ta bede czy po prostu o 18 jest prywatny lekarz niedaleko i do nieog pojsc...bo tam to raczej usg jest...
co mi doradzicie?
moja kolezanka byla w tamtym tyg w przychodni u lekarza i stwierdzil jej 4 tygodniowa ciaze....a ta baba mi nie moze? nie rozumiem....
Asik, super, ze jestes...piekny bobas:)..moze faktycznie bedzie chlopak...skradlas mi imie, bo u mnie jak bedzie chlopak to tez chce dac Szymek..co prawda, jeszcze maz o tym nie wie, ale moze da sie przekonac:P
Dziewczyny zdenerwowalam sie, moze nie powinnam ale zaraz wyjde z siebie...
poszlam do przychodni a tam tlum ludzi...wchodze do lekarki czy moze mnie przyjac..mowie, ze chyba jestem w ciazy itd..a ona kiedy okres?..duma duma i mowi, ze to bedzie ponad 4 tygodnie i za wczesnie, ze nic nie zobaczy, ble ble, ble...no to ja " a nie ma pani usg??..
a tu sie okazuje, ze totalna lipa w przychodni..nic nie ma a nawet jakby obejrzala to tylko pecherzyk widac.....hmm.....no to ja jej, ze mam specyficzna prace i naprawde potrzebuje zaswiadczenie ze jestem w ciazy...
ona, ze nie wykluczy ani nie potwierdzi...no chyba, ze bede miec beta hcg..no to ja pytam sie czy moge w przychodni zrobic a tu sie okazuje ze wala...tylko prywatnie..no niech ges kaczke kopnie...
teraz sie zastanawiam czy isc na ta bede czy po prostu o 18 jest prywatny lekarz niedaleko i do nieog pojsc...bo tam to raczej usg jest...
co mi doradzicie?
moja kolezanka byla w tamtym tyg w przychodni u lekarza i stwierdzil jej 4 tygodniowa ciaze....a ta baba mi nie moze? nie rozumiem....
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #49871 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Jezdeeeem Same pozytywne wiesci poki co Musze tylko trzymac jeszcze kciuki za kolezanke. Mam nadzieje, ze rezonans wyjdzie dobrze i bedzie mogla byc operacja na plodzie... Jejus
U mnie cycki mnie bola niemilosiernie, mam niemilosiernie hmm mokro i pomimo postanowienia diety znowu wpierdzielam czekolade kokosowa... Juz by przyszla i poszla bo mam dosc :/
bewipo, angelika dziekuje kochane!! :*
U mnie cycki mnie bola niemilosiernie, mam niemilosiernie hmm mokro i pomimo postanowienia diety znowu wpierdzielam czekolade kokosowa... Juz by przyszla i poszla bo mam dosc :/
bewipo, angelika dziekuje kochane!! :*
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #49886 przez Asik
Magda M jak miło Cię widzieć poczytałam sobie wcześniejsze posty i widzę że dołączyłaś do staraczek :*
Agusia heh polskie realia ogólnodostępnej służby zdrowia .masakra.betę sobie zrób bo jak lekarz ma wątpliwości to beta je rozwieje
Marta M juz niedługo kochana zobaczysz czas tak szybko mija że ani się nie obejżysz i juz w 10 tyg będziesz
Agusia heh polskie realia ogólnodostępnej służby zdrowia .masakra.betę sobie zrób bo jak lekarz ma wątpliwości to beta je rozwieje
Marta M juz niedługo kochana zobaczysz czas tak szybko mija że ani się nie obejżysz i juz w 10 tyg będziesz