BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #50084 przez gosiak
Nati ja tak jeden post pod drugim bo co chwila mi się coś przypomniało i dopisywałam w następnym i tak 3 po kolei wyszły:) kochana łatwo Ci mówić żeby na luz dać:) Nati kiedy Ty testujesz? bo następną najwcześniejszą testerke to wiem że mamy Iwonkę na 14-go a może Ty szybciej??

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #50086 przez Nati
tak ja również staraczka, ale jak już kochane dziewczynki wspominałam na razie pauza, ponieważ czekają nas duże wydatki i zmiana mieszkania max do roku czasu. ale mimo to nadal z wami będę :*

Never judge the book by its cover...
13 lata 11 miesiąc temu #50087 przez ViFi
Witam,

Gratuluje zafasolkowanym II kresek.
Byłam dzisiaj u gin. dostała skierowanie na następne badania anty-Tpo; DHEA-SO4; Testosteron; glukoza; Posiewy bakteriologiczne, mykologiczne, Mycloplasma,ureaplama + chlamydia.
MAm konflikt serologiczny po poronieniu brałam zastrzyk imunologiczny...
Załamka..... :(
Będę miała monitoring Usg chodzi o owulacje.....
Wspomniał coś o laparoskopii jajników.... normalnie płakać mi się chce, mąż ma mieć badanie nasienia....
Dlaczego tak pod górę....
W pracy stresy nerwy od tego mam chyba depresję.... tak czuje na dodatek zbliża się sesja....
Nie może ktoś rzucić jakiś czarów..... :dry: :( :unsure:

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 11 miesiąc temu #50089 przez nikusia1988
Ja na luz sobie wrzuciłam w trakcie przytulań ale jak nadchodzi dzień testu to ojojojojojoj... szkoda gadać... :)
13 lata 11 miesiąc temu #50090 przez gosiak
Jak to Mirella w jednym z postów napisała- Nati sobie odpuszcza to zafasolkuje:) no kupno własnego mieszkania to rzeczywiście spory wydatek i trzeba na jakiś czas zacisnąć pasa, ale staniecie na nóżki to i na dzidzie przyjdzie pora no chyba że przepowiednia Mirreli się potwierdzi:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50091 przez nikusia1988
ViFi bardzo ci współczuję... :( Niestety na badaniach się nie znam to ci nie pomogę.
Od czarów to jest tylko i wyłącznie wróżka Mirella :) Dobrze o tym wiesz :)
Ale pomalutku pomalutku wszystko się ułoży, Po burzy zawsze wychodzi słońce więc nnnnnosek do góry :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #50094 przez Nati
ViFi głowa do góry :*

Gosiaczku masz rację, a dlatego taka nagła zmiana plnaów, bo nadarzyła się okazja :) a dzidzia będzie już "na swoim" :):)

13 lata 11 miesiąc temu #50101 przez gosiak
ViFi ja też współczuję masa badań ale jak nikusia pisze i dla Ciebie słonko zaświeci, trzymam kciuki :kiss:

Nati no pewnie nie ma to jak na swoim, bo o wynajmowaniu też coś wiem bo przed ślubem mieszkaliśmy przez dwa lata płaciliśmy za wynajem a nic po swojemu nie mogliśmy zrobić i trzeba było mieszkać na takim jakie zastaliśmy a jeszcze było to mieszkanie przed remontem także warunki nie za ciekawe, no ale po ślubie wróciliśmy do mojego domu i mamy swoje piętro i powolutku remontujemy to co trzeba i się cieszymy bo Nasze:) co prawda rodzice na górze ale mamy osobne wejście także nikt nikomu w drogę nie wchodzi:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50102 przez nikusia1988
Asik, Lacrijka, Mirella nie podglądać z góry tylko wyłazić!!! I to już!!! Nio! Kropka. :P
13 lata 11 miesiąc temu #50103 przez Nati
To super Gosiu, życzę abyście jak najszybciej wykończyli swoje lokum :) a że są rodzice, to może nawet na plus, jak będzie dzidzia to od czasu do czasu będzie kto miał się nią zająć :)

a teraz lecę z kompa, buziaczki i do jutra :):*

13 lata 11 miesiąc temu #50105 przez ViFi
Tego Wam nie pisałam jak dowiedziałam sie ze jesem w ciazy w szpitalu moja siostra 09-03-2010 ur córkę a ja trafiłam do szpitala 11-03 i ciąża obumarła... Siostra chciała aby przyjechać i zobaczyć mała jaki ja czułam ból nikt tego nie mógł zrozumieć moje stray nawet ze mną rozmawiać.....
Nadal mam pustkę

ViFi

13 lata 11 miesiąc temu #50107 przez ViFi
MagdaM zrobie wszystkie wyniki i ide na konsultacje o Twojego lekarza....
Naprawdę ich dużo zrobiłam wszystko co się dało a co można było wykluczyć....
:( :( :(

ViFi

13 lata 11 miesiąc temu #50108 przez nikusia1988
Jeju ale smutno się zrobiło... :,-( To naprawde wielkie przeżycie stracić coś na co się tak długo czeka i stara... I to jeszcze w takim czasie gdzie trzeba sie cieszyć z urodzin innej dzidzi... :(
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50109 przez Mirella
Vifi o ile pamiętam to Magga miała milion badań przeróżnych i chyba właśnie miała mieć, nie nie miała, to nie była laparoskopia jajników tylko coś z jajowodami, nie pamiętam co, ale bardzo się tego badania bała, no i się nie odbyło bo się okazało że jest w ciąży :lol:

A co do nasienia męza to bardzo dobrze że będzie zbadane, inaczej ten milion twoich badań nie ma sensu.
A w ogóle to się ciesz ze jest ktoś kto chce Cię tak szczególowo przebadać, gorzej by było jakbyś była zdana na jakiegoś konowała.

Czary mary,hokus pokus, abrakadabraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P.S. Nikusia nie podglądam tylko coś mnie od pisania oderwało a Wy w międzyczasie tyle napisałyście......
13 lata 11 miesiąc temu #50110 przez Agusia83
hejka :) a raczej dobry wieczor...
zawzielam sie dzis i poszlam na bete i do lekarza, prywatnie oczywiscie bo nasza sluzba zdrowia jak zwykle w d...e uprzejma...
bede mialam za 1,5h i wynosi 395,9 mlU/ml :) co wskazuje na przelom 4/5 tygodnia..
natomiast pani doktor powiedziala, ze w badaniu normalnym wyczuwa narazie tylko rozpulchniona macice..innych rzeczy jeszcze nie, ale dlatego, ze za wczesnie..
dostalam do zrobienia mnooooooooostwooo badan...jak tylko sie z nimi uporam to mam przyjsc do niej a bede powtorzyc w poniedzialek by zobaczyc czy dzidzius sie rozwija... :)
i jestem troche uspokojona...i chyba szczesliwa...o usg mowila, ze dopiero kolo 7 tygodnia...wiec nie moge sie doczekac
suwaczka jeszcze nie zakladam...raczej dopiero jak zobacze serduszko na monitorze:)
Dziewczyny: Nikusia i Gosiak, trzymam jutro za Was kciukasy oby byly 2 tluste(chociaz wcale takie wyraziste nie musza byc) krechy :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia