- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #50138 przez Nati
a ja jakoś nie mogę zasnąć
Agness witam Cię serdecznie :*
ViFi nie wiem czy Cię to pocieszy ale znajoma mojej mamy i jej mąż też mają różne grupy krwi (rh+ i rh-) i też jest konflikt serologiczny i ona zaszła w ciążę po raz 1szy jak miała ok 30 lat i poroniła i dopiero w wieku 38 lat urodziła zdrowego chłopca! Trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Agness witam Cię serdecznie :*
ViFi nie wiem czy Cię to pocieszy ale znajoma mojej mamy i jej mąż też mają różne grupy krwi (rh+ i rh-) i też jest konflikt serologiczny i ona zaszła w ciążę po raz 1szy jak miała ok 30 lat i poroniła i dopiero w wieku 38 lat urodziła zdrowego chłopca! Trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Temat został zablokowany.
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50139 przez delfinek83
Cześć laseczki też zasnąć nie mogę, a mężuś charczy już od dwóch godzin, potem szybko wstanie a ja się biedna obudzę i lipa ze spania, heh
Nikusia i Gosiak, powodzenia rano w testowaniu, II kreseczek życzę
Agness, witam Cię cieplutko, nie martw się wiekiem, jak już jakiś czas temu pisałam, moja przyszywana ciocia urodziła we wrześniu pierwszego synka w wieku 34 lub 35 lat, już nie wiem dokładnie ile ona ma, pogubiłam się, ale widzisz, że wiek nie gra roli
Gosiak, a co do urodzinek we wrześniu, to Ty masz 21, ja 23, a Nikusia 25. Z jednej imprezy można iść na drugą
Nikusia i Gosiak, powodzenia rano w testowaniu, II kreseczek życzę
Agness, witam Cię cieplutko, nie martw się wiekiem, jak już jakiś czas temu pisałam, moja przyszywana ciocia urodziła we wrześniu pierwszego synka w wieku 34 lub 35 lat, już nie wiem dokładnie ile ona ma, pogubiłam się, ale widzisz, że wiek nie gra roli
Gosiak, a co do urodzinek we wrześniu, to Ty masz 21, ja 23, a Nikusia 25. Z jednej imprezy można iść na drugą
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #50143 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ViFi to poki do Niego nie pojdziesz to sie nie stresuj na zapas. U mnie rozwial wszystkie watpliwosci i troski. Tez mialam nie najlepsze wyniki i wciskane rozne kity a okazalo sie, ze lekarz mial racje Pozatym jesli nawet cos jest nie tak, to jestem pewna, ze On Ci pomoze:) Wkoncu z jakiegos powodu jest konsultantem kliniki leczenia nieplodnosci Bocian i ma swoja wlasna klinike co nie?? Bedzie dobrze zaciskam mocno kciukasy!!
Aaaaaagnesssss SLONCE Ty moje!! Witojcie Witojcie i sie rozgosccie!! Ahh uda sie uda!!
Dzien dobry wszystkim
Jak tam testowanie??
Aaaaaagnesssss SLONCE Ty moje!! Witojcie Witojcie i sie rozgosccie!! Ahh uda sie uda!!
Dzien dobry wszystkim
Jak tam testowanie??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50144 przez Asik
hello kochane
Co do wieku to mojs ciocia urodziła mając 37 lat pierwsze dziecko Mateusz ma teraz juz 18 lat i jest z niego chłop ze hej
Ja teraz w lutym kończę 39 hehe wiek nie gra roli i nie ma reguły ze im starsza tym dłuzej sie czeka i tym trudniej.poprostu jedne zachodzą jak to sie mówi jak tylko facet kalesonami trzepnie a inne muszą poczekać i sie trochę wiecej napracować
Agneswitam gorrąco
Nikusia !!! Gosiakuuu !!! jak tam??? już mnie palce bolą od trzymania kciuków,a jak sie zle przyciska klawisze.. uhhh czekam na wieści
Co do wieku to mojs ciocia urodziła mając 37 lat pierwsze dziecko Mateusz ma teraz juz 18 lat i jest z niego chłop ze hej
Ja teraz w lutym kończę 39 hehe wiek nie gra roli i nie ma reguły ze im starsza tym dłuzej sie czeka i tym trudniej.poprostu jedne zachodzą jak to sie mówi jak tylko facet kalesonami trzepnie a inne muszą poczekać i sie trochę wiecej napracować
Agneswitam gorrąco
Nikusia !!! Gosiakuuu !!! jak tam??? już mnie palce bolą od trzymania kciuków,a jak sie zle przyciska klawisze.. uhhh czekam na wieści
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50145 przez nikusia1988
No i u mnie lipa... To nie mój miesiąc...
Ciekawe jak Gosiak
Gosiak... Gosiak... Gosiak... Gosiak... Dawaj na forum!!!
Ciekawe jak Gosiak
Gosiak... Gosiak... Gosiak... Gosiak... Dawaj na forum!!!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50147 przez nikusia1988
1 krecha gruba tłusta spasiona
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50149 przez nikusia1988
No ale żeby chociaż cień cienia cienia był... A tu nic...
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50152 przez Sylwik
Witam nowe staraczki a tak wogóle to dzień doberek
weszłam bo mnie ciekawość zjada co z teścikami, ale czytam i widze że Nikusia juz po...ale Nikusia póki nie ma @ to ja bym testowała jutro albo pojutrze jeszcze raz.
No a Gosiak to chyba zaspała dziś wczoraj a raczej dziś zasnąć nie umiała, to teraz odsypia, a my tu czekamy
weszłam bo mnie ciekawość zjada co z teścikami, ale czytam i widze że Nikusia juz po...ale Nikusia póki nie ma @ to ja bym testowała jutro albo pojutrze jeszcze raz.
No a Gosiak to chyba zaspała dziś wczoraj a raczej dziś zasnąć nie umiała, to teraz odsypia, a my tu czekamy
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50154 przez nikusia1988
Ech... Ta wredna @ i tak przyjdzie. Ona chyba by nie wytrzymała gdyby nie mogła przyjść, prędzej by uchem wyleciała żeby tylko być. Wredna
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej