BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #50131 przez Mirella
Vifi dziecko jest CUDEM NAJCUDNIEJSZYM NA ŚWIECIE bez względu na wiek rodziców, i warto czekać, warto jak......
no nie będę się wyrażać :P warto i już, no :lol:

A ja jeszcze ze dwie godzinki nie pośpię :D
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #50138 przez Nati
a ja jakoś nie mogę zasnąć :P
Agness witam Cię serdecznie :):*
ViFi nie wiem czy Cię to pocieszy ale znajoma mojej mamy i jej mąż też mają różne grupy krwi (rh+ i rh-) i też jest konflikt serologiczny i ona zaszła w ciążę po raz 1szy jak miała ok 30 lat i poroniła i dopiero w wieku 38 lat urodziła zdrowego chłopca! Trzymam mocno za Ciebie kciuki :*

Never judge the book by its cover...
13 lata 11 miesiąc temu #50139 przez delfinek83
Cześć laseczki :) też zasnąć nie mogę, a mężuś charczy już od dwóch godzin, potem szybko wstanie a ja się biedna obudzę i lipa ze spania, heh :silly:

Nikusia i Gosiak, powodzenia rano w testowaniu, II kreseczek życzę :kiss:

Agness, witam Cię cieplutko, nie martw się wiekiem, jak już jakiś czas temu pisałam, moja przyszywana ciocia urodziła we wrześniu pierwszego synka w wieku 34 lub 35 lat, już nie wiem dokładnie ile ona ma, pogubiłam się, ale widzisz, że wiek nie gra roli :lol:

Gosiak, a co do urodzinek we wrześniu, to Ty masz 21, ja 23, a Nikusia 25. Z jednej imprezy można iść na drugą :silly:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu #50143 przez MagdaM
ViFi to poki do Niego nie pojdziesz to sie nie stresuj na zapas. U mnie rozwial wszystkie watpliwosci i troski. Tez mialam nie najlepsze wyniki i wciskane rozne kity a okazalo sie, ze lekarz mial racje :) Pozatym jesli nawet cos jest nie tak, to jestem pewna, ze On Ci pomoze:) Wkoncu z jakiegos powodu jest konsultantem kliniki leczenia nieplodnosci Bocian i ma swoja wlasna klinike co nie?? Bedzie dobrze zaciskam mocno kciukasy!! :laugh:

Aaaaaagnesssss SLONCE Ty moje!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Witojcie Witojcie i sie rozgosccie!! Ahh uda sie uda!!

Dzien dobry wszystkim :)
Jak tam testowanie??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50144 przez Asik
hello kochane :)
Co do wieku to mojs ciocia urodziła mając 37 lat pierwsze dziecko :) Mateusz ma teraz juz 18 lat i jest z niego chłop ze hej :)
Ja teraz w lutym kończę 39 hehe wiek nie gra roli :) i nie ma reguły ze im starsza tym dłuzej sie czeka i tym trudniej.poprostu jedne zachodzą jak to sie mówi jak tylko facet kalesonami trzepnie a inne muszą poczekać i sie trochę wiecej napracować :D

Agneswitam gorrąco :kiss: :woohoo:

Nikusia !!! Gosiakuuu !!! jak tam??? już mnie palce bolą od trzymania kciuków,a jak sie zle przyciska klawisze.. uhhh czekam na wieści :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #50145 przez nikusia1988
No i u mnie lipa... :( To nie mój miesiąc...
Ciekawe jak Gosiak :D
Gosiak... Gosiak... Gosiak... Gosiak... Dawaj na forum!!! :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #50146 przez Asik
ojjj Nikusia a to wredna @ zawitała czy 1 krecha?? bo wiesz..jak @ nie ma to cierpliwie czekac trza...do jutra i walnąć testa :D

Gosiak pewnie jeszcze śpi,ma ten pęcherz wytrzmały;) jak sie jej siku zachce to się obudzi :D

13 lata 11 miesiąc temu #50147 przez nikusia1988
13 lata 11 miesiąc temu #50148 przez Asik
Nikusia o co tak pesymistcznie?? :P mne przecież cieniuśka jaśniuśka wyszła dwa dni po terminie @ dopiero a w pierwszej ciązy to heh kilka tygodni minęło :)
No to nie żadna lipa u Ciebie :)

13 lata 11 miesiąc temu #50149 przez nikusia1988
No ale żeby chociaż cień cienia cienia był... A tu nic... :angry:
13 lata 11 miesiąc temu #50152 przez Sylwik
Witam nowe staraczki :) a tak wogóle to dzień doberek :lol:
weszłam bo mnie ciekawość zjada co z teścikami, ale czytam i widze że Nikusia juz po...ale Nikusia póki nie ma @ to ja bym testowała jutro albo pojutrze jeszcze raz.
No a Gosiak to chyba zaspała dziś :unsure: wczoraj a raczej dziś zasnąć nie umiała, to teraz odsypia, a my tu czekamy :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #50153 przez Asik
nikusia1988 napisał:

No ale żeby chociaż cień cienia cienia był... A tu nic... :angry:

heh nooo a le żeby to takie proste było ;) jutro albo pojutrze strzel to grubasa zobaczysz :D

13 lata 11 miesiąc temu #50154 przez nikusia1988
Ech... Ta wredna @ i tak przyjdzie. Ona chyba by nie wytrzymała gdyby nie mogła przyjść, prędzej by uchem wyleciała żeby tylko być. Wredna
13 lata 11 miesiąc temu #50157 przez Asik
heh to namieszaj jej w głowie ;) moze sie zgubi i adresu nie odnajdzie :) a jak będziesz o niej myślała to nic z tego...adres sie jej przypomni i przylezie wredota

13 lata 11 miesiąc temu #50158 przez nikusia1988
Asik ty mądralo to podpowiedz mi jak mam jej w głowie namieszać :lol: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby