- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #50277 przez magduska
no nati staram sie pomalutku wziasc do robotki
))
wlasnie mirello to ja mialam trzecia testowac,ale przyszla niby ta sama a ninnna kolezanka @ hehe
),ale kto wie,bede testowac innym razem
nati ja tez nie lubie bialego sera,ale mysle,ze w polaczeniu z tym bedzie mial inny smak,wiec i tak bede je zrobic mimio tego :-0))
))
Marta m no niezle
)),bardzo tani sms hihi,a jak wyglada test ciazowy on line
))czegusz nie wymysla dla nas glupich bab hihi
)
)

wlasnie mirello to ja mialam trzecia testowac,ale przyszla niby ta sama a ninnna kolezanka @ hehe

nati ja tez nie lubie bialego sera,ale mysle,ze w polaczeniu z tym bedzie mial inny smak,wiec i tak bede je zrobic mimio tego :-0))

Marta m no niezle

Temat został zablokowany.
- Agness_13
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 3 miesiąc temu #50281 przez Agness_13
Witam was popołudniowo, ale naskrobałyście....
Jeszcze raz dziękuję zamiłe przyjęcie.
Ja juz po obiadku, ale ciężko było, bo ostatnio co zjem to mi do gardła podchodzi, i na wymioty mnie zbiera. jednie po słodkim mi nic nie jest hihihi.
ja zamierzam testować w niedzielę, ale nie wiem jak ja doczekam..... bo już mnie korci.
A dodatkowo, to będzie dopiero 28 dc, więc za wcześnie.... Uffffffffff to czekanie mnie dobija.
Jeszcze raz dziękuję zamiłe przyjęcie.
Ja juz po obiadku, ale ciężko było, bo ostatnio co zjem to mi do gardła podchodzi, i na wymioty mnie zbiera. jednie po słodkim mi nic nie jest hihihi.
ja zamierzam testować w niedzielę, ale nie wiem jak ja doczekam..... bo już mnie korci.
A dodatkowo, to będzie dopiero 28 dc, więc za wcześnie.... Uffffffffff to czekanie mnie dobija.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 3 miesiąc temu #50282 przez gosiak
wiecie mi kiedyś też wyskoczyła reklama testu online no i polegał on na odpowiedzeniu na kilka pytań z ciekawości weszłam na koniec właśnie wyskoczyło żeby wysłać sms-a wtedy to już wiedziałam ze haczyk:) no ale co raz więcej tego w internecie jakieś różne testy(nie tylko ciążowe) się rozwiązuje a potem naciągają na smsy i kasują właśnie sporo. Ja dziś na obiad rosołek coś mi się zachciało, a jutro to pewnie pomidorówka na rosole:) kurcze co chwilę chodzę siusiu na początku nie zwracałam uwagi, ale w ciągu ostatniej godziny chyba z trzy razy byłam...
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #50284 przez gosiak
Agness_13 napisał:
Agness a ile tescików masz w zanadrzu?
może by tak teges? ;D
Agness a ile tescików masz w zanadrzu?

- Agness_13
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #50288 przez gosiak
wiem coś o rozczarowaniach dziś miałam po raz 5:( w sumie jeszcze mam małą nadzieje bo jak na razie @ nie ma
więc się łudzę że dziś po prostu jeszcze na test było za wcześnie...od wtorku miałam plamienia, które wczoraj ustały niewielkie jasno różowe plamki...

- Agness_13
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #50291 przez magduska
no niestety my juz tak mamy,ale na szczescie po to jest to forum,zeby sie wspierac nawzajem
)) i az czlowiekowi lzej jak sie ma do kogo wyzalic w kazdej chwili,i przyjemniej wtedy robii sie na duszyczce
)),hihi
powiem ci gosiak,ze mnie tez na poczatku korcilo jak dostalam taki dziwny @ ale mi przeszlo,wlasnie u mnie rano w poniedzialek,byl taki rozowawo-brunatny sluz,a potem to jak juz pisalam
))
najgorzej wkurza mnie to,ze bola mnie te jajniki i strasznie drazliwa sie zrobilam,wszystko mnie wkurza tak jakbym byla przed @ hehe a tu juz po
))

powiem ci gosiak,ze mnie tez na poczatku korcilo jak dostalam taki dziwny @ ale mi przeszlo,wlasnie u mnie rano w poniedzialek,byl taki rozowawo-brunatny sluz,a potem to jak juz pisalam

najgorzej wkurza mnie to,ze bola mnie te jajniki i strasznie drazliwa sie zrobilam,wszystko mnie wkurza tak jakbym byla przed @ hehe a tu juz po

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Iwonka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #50297 przez Iwonka
Jej dziewczyny mi się ciągle jeść chce masaakraaa byłam u teściowej zarobiła mi gofry z jagodami i bitą śmietana, a ja znowu jestem głodna byłam w piwnicy i przyniosłam sobie 3 słoiki grzybków i już ie mogę się doczekać żeby wszamać z mięskiem eheheheheh
Laseczki strzelajcie teściki nie ma co sobie żałować hheheehe ja już też się nie mogę doczekać a kuszą kuszą aż 17 ich jest:D:D:D:D
Laseczki strzelajcie teściki nie ma co sobie żałować hheheehe ja już też się nie mogę doczekać a kuszą kuszą aż 17 ich jest:D:D:D:D
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #50298 przez magduska
mirella nie chce sie nakrecac,gdyby jednak jej nie bylo @ to napewno co dziennie bym kupowala i robila testy,a tak wiem,ze mimo tego jaka jest to niestety jest
((
poczekam do nastepnego cyklu,chociaz nie powiem,ze termin @ zlozyl mi sie z ewentualnym terminem zagniezdzenia sie fasolka,bo staranka rozpoczelismy od pogodzenia sie w swieta
)) byc moze za dlugo i za czest sie godzilismy,zeby byla fasolinka hihi
),a to trzeba z umiarem,co dwa dni,tak zaczne robi od tego cyklu
)
wlasnie nati fasolka przychodzi niepostrzezenie ci wtedy dopiero czlowiek moze sie zdziwic
) trzymam kciuki,zeby bylo ok,ja tez na ten rok postanowilam sobie,ze postaram sie o fasolke i wreszcie sie wprowadzimy do naszego domku,chociaz teraz trzeba duzo pieniazkow na wykonczanie;-))ale cos za cos,damy wszytskie rade

poczekam do nastepnego cyklu,chociaz nie powiem,ze termin @ zlozyl mi sie z ewentualnym terminem zagniezdzenia sie fasolka,bo staranka rozpoczelismy od pogodzenia sie w swieta

wlasnie nati fasolka przychodzi niepostrzezenie ci wtedy dopiero czlowiek moze sie zdziwic

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 3 miesiąc temu #50299 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Nie nadrobie ale powiem Wam cudowny dzien!! Ja nie wiem co sie stalo
:D
I przy okazji nie znacie hodowli jakiejs z Krakowa West Highland White Terrier?? A jeszcze lepiej Cavalier King Charles spaniel??

I przy okazji nie znacie hodowli jakiejs z Krakowa West Highland White Terrier?? A jeszcze lepiej Cavalier King Charles spaniel??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 3 miesiąc temu #50305 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Nati wogole ciezko znalezc ich hodowle...
Ja Ci powiem, ze mojemu mezowi tez sie podobaja. A mnie przeraza trymowanie i to, ze moga byc agresywne zwlaszcza do dzieci i dlatego ide w strone spaniela, aczkolwiek niektore duze nie sa fajne sama nie wiem
Ja Ci powiem, ze mojemu mezowi tez sie podobaja. A mnie przeraza trymowanie i to, ze moga byc agresywne zwlaszcza do dzieci i dlatego ide w strone spaniela, aczkolwiek niektore duze nie sa fajne sama nie wiem

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.