BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #50188 przez magduska
no wreszcie kochana,wystawilas nasza cierpliwosc na probe,ale mysle,ze skoro nadAL nie ma wstretnej @ to moze jest fasolka u ciebie,poczekaj z dwa dni i strzel sobie bobo testa hihh :-))) a wtedy napewno wyjdzie fasolka trzymam kciuki
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #50189 przez gosiak
No z temp. najbardziej się cieszę bo nigdy w dniu spodziewanej @ nie skoczyło do góry:) także jestem dobrej myśli ;) zobaczymy czy do jutra się utrzyma:) i w sobotę planuję testa strzelić o ile wiecie małpa się nie wkręci;/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50190 przez Iwonka
Noo gosia a ja i tak czuje że masz fasolkę:) oby @ nie przyszła trzymam kciuki
13 lata 11 miesiąc temu #50191 przez gosiak
dzięki za Wasze kciuki:) jak dobrze że Was mam:) Nikusia a Ty masz taką sytuację jak ja jedna kreska i brak okresu także jeszcze mamy jakąś małą szansę:) a jak się nie uda to wiesz trzeba znowu popracować ale całkiem przyjemna ta praca :) także jak dziewczyny piszą nosek do góry i do przodu ;) ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50196 przez magduska
nikusia powiem ci,ze ja tez dosc dlugo bralam tabletki ifakt tez ze zaczelam je brac od 17-18 roku zycia,ale po odstawieniu tabletek okres mi pozostal taki jakbym je brala czyli 3-4 dniowy i tak juz mam od kilku lat,tylko czasami maly poslizg w dacie ale to z 28 dni max do 32,ale ty masz bardzo rozregulowany cylk,a nie chcialas czegos brac na uregulowanie cylku???
;-))) :-))))
13 lata 11 miesiąc temu #50211 przez nikusia1988
Gosiak to nie pozostaje nam nic innego jak dalej trzymać kciuki :)
Brałam jakiś czas luteine ale nie pomagala i byla niedobra wiec odstawilam...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50214 przez Asik
Nikusia ojj co to za wichura tam u Was w Opolu?? mój misiek w trasę pojechał i mówił mi że jak koło Opola jechał to tak wiało że prawie bokiem po autostradzie jechał :ohmy:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #50218 przez nikusia1988
Asik no żebyś wiedziała tutaj tak jest od wczoraj wieczora!!! Normalnie masakra, całą noc wiało i nawet po wymienionych plastikowych oknach wiało tak że spać nie szło w nocy bo tak chuczało i gwizdało i do teraz jeszcze się nie uspokoiło :ohmy:
13 lata 11 miesiąc temu #50220 przez gosiak
Asia ja z okolic Opola no i troszeczkę zawiewa i mroźno, ale ja i tak nie wychodzę bo po wczorajszym orle jestem tak obolała że niczym nie mogę ruszać:( Nikusiu trzymajmy kciuki nie puszczajmy:) ja to bym zwariowała jak bym miała takie cykle jak Ty, spóźnia mi się jeden dzień to ja już 1000 myśli mam...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50224 przez gosiak
dziewczyny ja już taka głupia jestem że wczoraj sobie w kalkulatorze tyg.ciąży obliczyłam że jak bym była to na 17 września bym miała przewidywaną datę porodu :lol: całkiem blisko moich urodzin:) ach to czekanie... :silly: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50225 przez nikusia1988
Heh... Ja już przyzwyczajona :) Hmmm... czy zdarza się czasami mieć śluz przed okresem??? bo chyba tak normalnie to powinny byc dni "suchości" tak???
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50226 przez Asik
no to macie masakre ,a ja cóz sama w domciu ,mój pewnie zjedzie koło wtorku,dobrze że chociaż się załapał na wczorajsze usg :D
Gosiak :) ja co miesiąc tak robiłam :D

nikusia1988 napisała

czy zdarza się czasami mieć śluz przed okresem??? bo chyba tak normalnie to powinny byc dni "suchości" tak???

no ostatnio to miałam śluz zamiast okresu i tak zostało :woohoo: a tak normalnie to zawsze sucho miałam przed @

13 lata 11 miesiąc temu #50229 przez gosiak
Asik napisał:

Gosiak :) ja co miesiąc tak robiłam :D

No to uspokoiłaś mnie bo już myślałam że coś ze mną nie tak :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50230 przez nikusia1988
Gosiak a jak to się liczy bo ja jeszcze ciemna w tych sprawach :)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50231 przez Asik
Gosiak jasne ze wsio okk z Toba :D ehh ja sobie chyba te nalesniki zrobie co widziałam w takim programie na polsat play---mistrz kuchni australia :) wyglądały okk :) wypróbuje a potem jak mi sie uda to mojemu miskowi zrobię :) ojj uwielbia takie rzeczy szamac :woohoo:

Nikusia w wyszukiwarce poszukaj kalkulator terminu porodu :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży