BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 miesiąc temu #49704 przez Marta M
Ta czarna plamka to moj pecherzyk
Mirella, a Ty mnie nie wrozylas jeszcze plci...:(

Załączniki:
Temat został zablokowany.
14 lata 3 miesiąc temu #49705 przez bewipo
Marta to super, że Tatuś się troszczy :) Mój mężuś też się przejął, co mnie cieszy, i najpierw mówi mi dzień dobry, a potem do brzuszka. Albo jak wychodzi do pracy to do brzuszka mówi "Tatuś musi iść do pracy" ;) Cieszę się, bo od początku tworzy się więź z dzidziusiem :)
14 lata 3 miesiąc temu #49716 przez angellika1
Marta Twój pęcherzyk ma tyle co moja dzidzia jak pierwszy raz zobaczyłam jej serduszko :)
Bewipo a Ty chyba dzisiaj odbierasz wynik bety?? daj znać jaki wynik
MAgda M trzymam kciuki kochana za Ciebie i za Twój humorek oby sie poprawił :kiss:
14 lata 3 miesiąc temu #49717 przez Sylwik
Dzień doberek
Marta M pęcherzyk śliczny, czyli jesteś w podobnej sytuacji do mojej ,że do zapłodnienia doszło później, dlatego taki mały pęcherzyk. Ale najważniejsze że jest :)
Kolejną wizytę masz dzień przedemną, bo z tego co pamiętam to mówiłaś coś o 19.01 :laugh:
Dziewczyny ja też musze powiedzieć, że się nie spodziewałam takiego zachowania po moim mężu, myślałam że dopiero jak brzuszek będzie większy to zacznie gadać do niego , ale nie :) Wczoraj wieczorem podszedł i mówi mi dobranoc,a zaraz potem pocałował brzuszek i mówi dobranoc Gabrysiu hihi
A co do testu gosiaka to pierwszy raz się spotkałam z białą kreską,/choć ja ślepa jestem bo nie bardzo ją widzę/ :unsure: chyba że wcześniej się nie przyglądałam dokładanie swoim testom :unsure:
Także gosiak czekamy z niecierpliwościa na wieści jutro rano i trzymamy kciuki :)
i na wieści od Asika, jak wróci od gina :)
14 lata 3 miesiąc temu #49720 przez Marta M
Tak Sylwik, 19.01 chociaz pani doktor powiedziala zebym przyszla 24.01...ale ja nie chcialam dlugo czekac i wytargowalam 19...w sumie teraz mysle ze ona lepiej wie i jak przyjde tego 19 to nie wiem czy tez cos konkretnego mi powie...

no malutki, malutki, ale dla mnie upragniony, najpiekniejszy :):)
14 lata 3 miesiąc temu #49721 przez Marta M
Maz jak maz, ale wyobrazcie sobie, ze dzisiaj obudzil mnie telefon od tesciowej...pytala jak sie czuje :) Hah :)
14 lata 3 miesiąc temu #49724 przez Lacrijka
magduska napisał:

a jak tak sie poskarze,ze juz mam dosyc mojej @,jest w tym cylku do niczego,leci troche,potem nie i juz trzeci dzien dzis mi wypada,najgorzej wkurza mnie ten bol jajnikow,czuje je caly czas,tak doslownie cmi mnie,boje sie,ze to cos nie tak,bo jak blam ostatnio u lekarza i robilam podstawowe badania,to wyszedl jakis stan zapalny w moczu i kazala mi sie zapisac do ginekologa,a wizyte mam na dziesiatego,mam nadzieje,ze nic zlego sie nie dzieje,ale juz sie boje isc do niego :-((((((((((9

Magduśka, Ty mnie nie strasz jakimiś zapeleniami bo ja mam podobnie..@ leci jakby chciala a nie mogła..Dzis mam 3d a juz nic nie leci tylko takie plamy brązowe i jajniki mnie pikają cały czas..to samo piersi. Wy pisałyscie ze jak @ nadchodzi to piersi sie uspakajają..dla mnie ból piersi na @ to nowośc od 2 cykli bo mnie nigdy nie bolały !!!!! Oczywiście juz sie naczytałam o torbielach na jajnikach itd itd..W przyszłym tyg mam wizyte u gina..bo zaczynam sie niepokoic :(:(:(
14 lata 3 miesiąc temu #49734 przez Sylwik
No to nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość, choć z tym to u mnie kiepsko :lol:
A co do teściowej to fajnie Marta że się troszczy o Ciebie. Do mnie tez ciocia dzwoni codziennie
i pyta jak się czuję, trza się przyzwyczaić ze przez te 9 miesięcy będą nas traktować
w szczególny sposób, tylko żeby się nie przyzwyczaić do tego za bardzo, bo później ciężko sie będzie odzwyczaić :silly:
Moi teściowie jeszcze nic nie wiedzą, powiemy im jak pojedziemy na dzień babci i dziadka, ciekawe czy się ucieszą...w sumie to już mają jednego wnuka /ich oczko w głowie/ ale teraz będa mieli drugie :lol:
Lacrijka nie czytaj za dużo!!! mi pierwszy lekarz też powiedział, że widzi jakiegoś torbiela na jajnikach, jak poszłam do drugiego to nic takiego nie potwierdził /też nie zaprzeczył/ ale ja się trzymam tej pierwszej wersji :) pewnie jak pójdę za 2 tygodnie na kontrolę to znów posprawdza czy wszystko ok.
Tak więc nie martw się na zapas tylko idź do ginekologa, będzie dobrze zobaczysz :)
14 lata 3 miesiąc temu #49736 przez magduska
Lacrijka ja cie nie strasze,u mnie z piersiami to samo bola i na dodatek strasznie mnie swedzi prawa piers w okolicach brodawki,powiem ci,ze ja tez sie boje teraz tej wizyty u ginekologa,wytargowalam na wczesniejszy termin,bo powiedzialam,ze musze i sie boje,roznie moze byc :-((( ale mam nadzieje,ze wszystko ok i nie bedzie nic strasznego.Dla mnie takai okres to nowosc,tj pisalam,zawsze mialam 3 dni drugiego lecialo tak ,ze nie moglam zdazyc z wymiana tamponu,a teraz prawie jak kot naplakal.nie wiem co mam myslec
14 lata 3 miesiąc temu #49741 przez magduska
chociaz nie powiem,jak bylam ostatnio to powiedzial,ze wszystko ok,ale wiecie jak jest z tymi sprawami wszystko zmienia sie w ciagu paru dni,a jak bedzie cos nie tak to chyba sie zalame :-(((((((((( mam coraz gorsze mysli,i jeszcze jak mi na dodatek powie,ze narazie nnie moge miec fasolki :-((((((((((
14 lata 3 miesiąc temu #49752 przez bewipo
angellika no właśnie byłam po wynik 253,7 czyli 5/6 tydz czyli wszystko się zgadza, z moich obliczeń wynika, że 5 :)

magduska nie martw się na zapas, na pewno będzie wszystko ok.
14 lata 3 miesiąc temu #49757 przez Iwonka
Asia super że wróciłaś od razu dawaj znać co nowego się dowiedziałaś od gin:):):)I wklejaj zdjęcie swojej kruszynki:)
MartaM piękny pęcherzyk:) Gratuluję :)
Magduska Ty się niczym nie martw bo na pewno jest wszystko dobrze i najważniejsza jest wiara , wiara że wszystko jest ok i tak będzie:)
14 lata 3 miesiąc temu #49758 przez Iwonka
Bewipo to superowoo :) to jak pójdziesz do gin to myślę że zobaczysz więcej jak pęcherzyk:)
14 lata 3 miesiąc temu #49767 przez magduska
no wiem,zeby sie nie przejmowac,ale i tak nie umiem tego zrobic,dziwne,,ze akurat wszystko zlozylo sie na to i na dodatek taka @,ale do poniedzialku nie dlugo to sie uspokoje,tylko,ze wizyta dopiero o 18.00,ale i tak pewnie pozniej wejde znajac zycie :-))))))))))0
Marta M, sylwik taki maz to skarb i widac,ze ciesza sie razem z wami na upragniona przez was fasolke :-)))))
14 lata 3 miesiąc temu #49776 przez Asik
No laseczki juz wróciłam :D mój misiek sie załapał na usg bo wczoraj wrócił :)
kruszynka ma 2,6cm :) termin sie nie zmienił,mam skierowanie na badania prenatalne i muszę sie zapisać.na razie co było widać to to że z kręgosłupem wsio ok :D no i wyniki badań mam pokazowe :) jedynie co to nie chorowałam na toxo i nie mam przeciwciał więc muszę uważać na koty,i pa pa sery pleśniowe tatary i inne surowe jedzonka ;)

skaner mi cos szwankuje i zdjęcie jest z mojego fona :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży