BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #537900 przez emka
Elmirka Ja ostatnio takie komentarze zbywam "Jakoś sie nie udaje", albo mówię że poroniłam 3 razy wtedy wytrzeszczają gały i cisza... NIe masz dzieci , to będą pytać "kiedy? "Już czas na was" itp, masz jedno to ledwo urodzisz słyszysz "Kiedy drugie?" Ludziska! ;)

Mesy A Ja to w pracy czytam! :silly: :laugh:

PaniP
To miłej lektury :silly:

Czytałyście Jedenaście Minut" Coello?
lubimyczytac.pl/ksiazka/48081/jedenascie-minut

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #537902 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #537904 przez gosiak
Eee...kurka wlaznęłam na sklep internetowy z łóżeczkami, tak chcialam polukac, i klikłam "do koszyka" to chyba jeszcze nie kupilam co? :blush: w sumie to najpierw cza podac swoje dane zeby kupić :silly: nigdy nie kupuje kilku rzeczy wiec z opcji "do koszyka" nigdy nie korzystałam hahha wylazłam z tej strony :silly: no ale w sumie jestem jak by co w 3 tyg. To sie przydało by :lol:

Studentka, nom mój eMon był na badankach, ale swoje musiałam się nagadać zeby w koncu poszedł :silly: z facetami tak to jest, trudno ich do zwykłego lekarza wysłać z grypą a co dopiero na takie badanie :laugh: no ale w końcu ulegają :blink:

Iwonka leż i pachnij :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #537908 przez emka
Studentka No nie łątwo o tych sprawach sie gada, musisz wyczuć moment.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #537909 przez Ingrid29
Gosiak ekstra awatarek. A właśnie czytał w końcu ktoś te niebieskie kartki? Bo nie wiem, czy warto szukać i czytać?

Iwonka super, że jesteś już w domku, więc leż i pachnij.

emka to nieźle w pracy czytasz Grey'a to murowane rumieńce masz :blush:
11 lata 11 miesiąc temu #537916 przez gosia28
Ja tam poprostu powiedziałam, że od tego powinno się zacząć badania, dziwnie się patrzył, ale nie protestował, potem poprostu go umówiłam w rejestracji, zawiozłam do labolatorium, wspomogłam jak mogłam i już :blush:
studentka nie załamuj się skarbie. Głowa do góry, na każdą z nas przyjdzie odpowiedni czas. Nooo i wyszło mi całkiem dobre motto :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #537918 przez studentkaae

Gosia :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #537928 przez gosiak
Studentka nie przymulasz, to normalne ze w takich chwilach człowiek chce sie wygadać...głowa do góry w końcu sie uda ;) Heh i kto to mówi :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #537932 przez gosia28
Studentka każda z nas ma chwile załamania. Więc tera wszystkie smutki wyrzuć na mróz, niech sobie tam umarzną, a Ty się zrelaksuj.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #537961 przez mesy
Gosiakowa zmieniłaś avatarroooo :laugh:

Emka każde miejsce jest dobre na czytanie szarego hehehe

studentkaa a jak długo się staracie ?
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #537967 przez studentkaae
mesy, staramy się równo rok, ale już "po drodze" zaliczyłam jedno poronienie.
11 lata 11 miesiąc temu #537969 przez gosiak
No mesy zmieniłam, wiesz szybko się nudzę :silly: ale kota miałam najdłużej :woohoo: ale jak paczałam na niego tutaj to mi sie myliło ze to asbaria z sm :)

Ja już w piżamce :) musiałam wskoczyć pod gorący prysznic bo zmarzłam dziś i ni jak nie umiałam sie rozgrzać :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #537970 przez Dave
Starki, cosik Wam pokażę, ale wybaczcie za jakość i dodam, że jakaś wzdęta jestem i mój brzuch jest ogromny :lol: :lol:

No i sorry za image :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #537977 przez mesy
Dave ale brzusio :woohoo: wygłaskaj :lol: :lol:

studentkaa no to trochę czasu ... fakt poronienie nie jest przyjemnym przeżyciem ale przyjdzie i pora na Ciebie :) rok to jeszcze nie aż tak długo jak np starania moje gosiaka i innych jeszcze tu staraczek ;) Musisz podejść do sprawy trochę z dystansem ....tak wiem wiem łatwo się mówi , ale takie nakręcanie się , płakanie , szukanie w niczym Ci nie pomoże :kiss:

Gosiak o tej godzinie w piżamie :unsure: :unsure: No serio nie poznaje kuleżanki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #537982 przez ferritka
Dave!!! ależ boski brzusio..i co Ty mówisz, jaki wzdęty?? piękny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i widzę, że Ty taka chudzinka jesteś :))))

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka