- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
W związku z powyższym będę tu na razie rzadziej, ale widzę że ładnie Was sobie wychowałam i same wiecie kiedy się palnięcie gigantyczne należy.
Mój bocian na Śląsku jeszcze nie wykonał zadania, także jeszcze go nie odwołuję. Łapcie póki możecie.
Iwonka, a Ty to pracy nie szukaj tylko leż i pachnij, sama widzisz, praca jest szkodliwa
Pani_p gratuluję inżyniera!!!!!!
dpc uciekła na wrześniówki i ma nas gdzieś, chyba się fochnę na nią
Jeżeli o bezsenności mowa to spałam może z godzinę.
A teraz idę dalej zalegać, wyjęłam lapa na chwilę ale normalnie nie daję rady.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
iwonka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszysko ok!!!!!!!!!!
mam nadzieje jeszcze na jakas dalsza czesc szarego na koncu pisalo...na razie wiec kto wir...moze napiszemy jakies zbiorowa petycje o dalsze losy albo to samo od pozcatku od strony szarego:D bardzo mnie zainteresowalo jak on to postrzegal i te wspomnienia z dziecinstwa mogloby byc wiecej
a macie ta ksiazke o tych kolorach??fajna??musze wypelnic pustke po szarym choc pewnie juz nic takiego nie znajde:(
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
leż i odpoczywaj
Studentka wiem co czujesz bo ja też cały poniedziałek płakałam... to jest takie głupie uczucie bezsilności że tak bardzo
czegoś się pragnie a tu ca miesiąc kolejne rozczarowanie!! A ja byłam własne z Aleksem na bilansie czterolatka, wszystko ok, ale pielęgniarka która go ważyła i mierzyła mnie wkurzyła bo wyjechała z tekstem: "nic Ci rodzice o nie dbają
- nie starają się o brata albo siostrę dla Ciebie, będziesz sam?" A mnie się tak ciśnienie podniosło że masakra, tym bardziej że na poczekalni się naoglądałam dzidziusiów, bo byli do szczepienia... ja tez chcę!!
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iwonta nawet nie wiesz jak się cieszę że u Ciebie wszystko ok:-)mi dzidzia tak ładnie rośnie... super
leż i odpoczywaj
Studentka wiem co czujesz bo ja też cały poniedziałek płakałam... to jest takie głupie uczucie bezsilności że tak bardzo
czegoś się pragnie a tu ca miesiąc kolejne rozczarowanie!! A ja byłam własne z Aleksem na bilansie czterolatka, wszystko ok, ale pielęgniarka która go ważyła i mierzyła mnie wkurzyła bo wyjechała z tekstem: "nic Ci rodzice o nie dbają
- nie starają się o brata albo siostrę dla Ciebie, będziesz sam?" A mnie się tak ciśnienie podniosło że masakra, tym bardziej że na poczekalni się naoglądałam dzidziusiów, bo byli do szczepienia... ja tez chcę!!
no oczywiście miało być i dzidzia ładnie rośnie a nie "MI" HAHA
I ZAPOMNIAŁAM Pani- wielkie gratulację
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dziś znowu zdycham, niby wiem że codzień powinno być lepiej ale jakoś nie wierzę ale dziś to zdycham bo mi dwa dni jeść nie dawali, ja nie jestem w stanie tyle wytrzymać, flaki mi z głodu poskręcało, a wczoraj miałam omamy z głodu. Możecie mi wyjaśnić dlaczego oni nie słuchają stetoskopem czy jelita pracują tylko patrzą na zegarek i mówią że jeszcze nie?
W związku z powyższym będę tu na razie rzadziej, ale widzę że ładnie Was sobie wychowałam i same wiecie kiedy się palnięcie gigantyczne należy.
Mój bocian na Śląsku jeszcze nie wykonał zadania, także jeszcze go nie odwołuję. Łapcie póki możecie.
Iwonka, a Ty to pracy nie szukaj tylko leż i pachnij, sama widzisz, praca jest szkodliwa
Pani_p gratuluję inżyniera!!!!!!
dpc uciekła na wrześniówki i ma nas gdzieś, chyba się fochnę na nią
Jeżeli o bezsenności mowa to spałam może z godzinę.
A teraz idę dalej zalegać, wyjęłam lapa na chwilę ale normalnie nie daję rady.
Mirelka a są odwiedziny tam w szpitalu gdzie jestes????????????????
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Elmirka85 napisał:
Iwonta nawet nie wiesz jak się cieszę że u Ciebie wszystko ok:-)mi dzidzia tak ładnie rośnie... super
leż i odpoczywaj
no oczywiście miało być i dzidzia ładnie rośnie a nie "MI" HAHA
I ZAPOMNIAŁAM Pani- wielkie gratulację
będziecie ciociami więc wam też rośnie hehe
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Pani - no super, gratulację. Teraz musisz zmienić nick na Pani_Inżynier baw się dobrze na imprezce
Mirella - Ty też Kochana odpoczywaj, ważne, że już po, najgorsze za Tobą!
emka - hehhee, wytrzeszczasz oczy przy czytaniu Greya? hehe - nie Ty jedna
miłej lektury
Asik - dzięki za słowa otuchy, obyś miała rację z ta@ sprzątaczką
Elmirka - taa, no trudno, oby teraz @ się skończyła i znowu do ataku
alle wredna baba z tej pielęgniarki - kurde, ludzie to w ogóle nie myślą tylko paplają 3 po 3. pewnie z ciążą sami problemu nie mieli i nie rozumieją, że wszyscy tak łatwo w tym temacie nie mają. nie dziwię Ci się, że tak się wkurzyłaś.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32