BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #537663 przez iwonta_kg
Pani gratulejszyn!!!!!!!!

Ja juz leże sobie w łóżeczku w domku :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #537672 przez gosia28
Iwonta super że wsio ok.

Pani gratuluję łokrutnie :)

Emka Twojego wyniku nie ma się chyba co czepiać. (miałam podobny to mój gin twierdził, że ok.)

Nooo z tą bezssennością... ja nie wiem co jest, dziś też nie spałam do 2.00 :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #537674 przez GwenB
Iwona cieszę się, że już w domu i wsio z Dzidzią ok :)

Pani gratulacje! oblewanie dzisiaj będzie jak nic :D
11 lata 11 miesiąc temu #537691 przez Mirella
A ja dziś znowu zdycham, niby wiem że codzień powinno być lepiej ale jakoś nie wierzę ;) ale dziś to zdycham bo mi dwa dni jeść nie dawali, ja nie jestem w stanie tyle wytrzymać, flaki mi z głodu poskręcało, a wczoraj miałam omamy z głodu. Możecie mi wyjaśnić dlaczego oni nie słuchają stetoskopem czy jelita pracują tylko patrzą na zegarek i mówią że jeszcze nie?
W związku z powyższym będę tu na razie rzadziej, ale widzę że ładnie Was sobie wychowałam i same wiecie kiedy się palnięcie gigantyczne należy. :lol:

Mój bocian na Śląsku jeszcze nie wykonał zadania, także jeszcze go nie odwołuję. Łapcie póki możecie.

Iwonka, a Ty to pracy nie szukaj tylko leż i pachnij, sama widzisz, praca jest szkodliwa :P

Pani_p gratuluję inżyniera!!!!!! :kiss:

dpc uciekła na wrześniówki i ma nas gdzieś, chyba się fochnę na nią ;)

Jeżeli o bezsenności mowa to spałam może z godzinę.

A teraz idę dalej zalegać, wyjęłam lapa na chwilę ale normalnie nie daję rady.
11 lata 11 miesiąc temu #537705 przez anoda89
Iwonta super wieści :) Fasolka ładnie rośnie :) Teraz się oszczędzaj i wydawaj polecenia z łóżka :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #537835 przez MoNiaaa
pani wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iwonka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszysko ok!!!!!!!!!!

mam nadzieje jeszcze na jakas dalsza czesc szarego na koncu pisalo...na razie wiec kto wir...moze napiszemy jakies zbiorowa petycje o dalsze losy albo to samo od pozcatku od strony szarego:D bardzo mnie zainteresowalo jak on to postrzegal i te wspomnienia z dziecinstwa mogloby byc wiecej :)

a macie ta ksiazke o tych kolorach??fajna??musze wypelnic pustke po szarym choc pewnie juz nic takiego nie znajde:(

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #537841 przez emka
Ja pierdziu! Czytam tego waszego Greja i wytrzeszczam oczy! :cheer: :lol: :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #537844 przez Elmirka85
Iwonta nawet nie wiesz jak się cieszę że u Ciebie wszystko ok:-)mi dzidzia tak ładnie rośnie... super

leż i odpoczywaj

Studentka wiem co czujesz bo ja też cały poniedziałek płakałam... to jest takie głupie uczucie bezsilności że tak bardzo
czegoś się pragnie a tu ca miesiąc kolejne rozczarowanie!! A ja byłam własne z Aleksem na bilansie czterolatka, wszystko ok, ale pielęgniarka która go ważyła i mierzyła mnie wkurzyła bo wyjechała z tekstem: "nic Ci rodzice o nie dbają
- nie starają się o brata albo siostrę dla Ciebie, będziesz sam?" A mnie się tak ciśnienie podniosło że masakra, tym bardziej że na poczekalni się naoglądałam dzidziusiów, bo byli do szczepienia... ja tez chcę!!
11 lata 11 miesiąc temu #537846 przez Elmirka85
Elmirka85 napisał:

Iwonta nawet nie wiesz jak się cieszę że u Ciebie wszystko ok:-)mi dzidzia tak ładnie rośnie... super

leż i odpoczywaj

Studentka wiem co czujesz bo ja też cały poniedziałek płakałam... to jest takie głupie uczucie bezsilności że tak bardzo
czegoś się pragnie a tu ca miesiąc kolejne rozczarowanie!! A ja byłam własne z Aleksem na bilansie czterolatka, wszystko ok, ale pielęgniarka która go ważyła i mierzyła mnie wkurzyła bo wyjechała z tekstem: "nic Ci rodzice o nie dbają
- nie starają się o brata albo siostrę dla Ciebie, będziesz sam?" A mnie się tak ciśnienie podniosło że masakra, tym bardziej że na poczekalni się naoglądałam dzidziusiów, bo byli do szczepienia... ja tez chcę!!

no oczywiście miało być i dzidzia ładnie rośnie a nie "MI" HAHA

I ZAPOMNIAŁAM Pani- wielkie gratulację
11 lata 11 miesiąc temu #537853 przez mesy
emka napisał:

Ja pierdziu! Czytam tego waszego Greja i wytrzeszczam oczy! :cheer: :lol: :silly:

Nie zły jest co :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #537855 przez iwonta_kg
Mirella napisał:

A ja dziś znowu zdycham, niby wiem że codzień powinno być lepiej ale jakoś nie wierzę ;) ale dziś to zdycham bo mi dwa dni jeść nie dawali, ja nie jestem w stanie tyle wytrzymać, flaki mi z głodu poskręcało, a wczoraj miałam omamy z głodu. Możecie mi wyjaśnić dlaczego oni nie słuchają stetoskopem czy jelita pracują tylko patrzą na zegarek i mówią że jeszcze nie?
W związku z powyższym będę tu na razie rzadziej, ale widzę że ładnie Was sobie wychowałam i same wiecie kiedy się palnięcie gigantyczne należy. :lol:

Mój bocian na Śląsku jeszcze nie wykonał zadania, także jeszcze go nie odwołuję. Łapcie póki możecie.

Iwonka, a Ty to pracy nie szukaj tylko leż i pachnij, sama widzisz, praca jest szkodliwa :P

Pani_p gratuluję inżyniera!!!!!! :kiss:

dpc uciekła na wrześniówki i ma nas gdzieś, chyba się fochnę na nią ;)

Jeżeli o bezsenności mowa to spałam może z godzinę.

A teraz idę dalej zalegać, wyjęłam lapa na chwilę ale normalnie nie daję rady.

Mirelka a są odwiedziny tam w szpitalu gdzie jestes????????????????

11 lata 11 miesiąc temu #537856 przez iwonta_kg
Elmirka85 napisał:

Elmirka85 napisał:

leż i odpoczywaj

no oczywiście miało być i dzidzia ładnie rośnie a nie "MI" HAHA

I ZAPOMNIAŁAM Pani- wielkie gratulację

będziecie ciociami więc wam też rośnie hehe :silly: :silly: :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #537868 przez pani_p
dziękuję moje kochane !! :-*

Iwonta cieszę się że już wszystko ok :-)

od jutra ja zacznę czytać Tego waszego greya o ile bede w stanie bo jade na imprezę studencką :-D

udanego wieczorku :-*
11 lata 11 miesiąc temu #537882 przez studentkaae
Iwonka - super, że jesteś już w domku :) teraz leż i odpoczywaj sobie :) dzidziuś rośnie jak na drożdżach, pięknie :)

Pani - no super, gratulację. Teraz musisz zmienić nick na Pani_Inżynier :) baw się dobrze na imprezce :)

Mirella - Ty też Kochana odpoczywaj, ważne, że już po, najgorsze za Tobą!

emka - hehhee, wytrzeszczasz oczy przy czytaniu Greya? hehe - nie Ty jedna :)
miłej lektury :)

Asik - dzięki za słowa otuchy, obyś miała rację z ta@ sprzątaczką :) :kiss:

Elmirka - taa, no trudno, oby teraz @ się skończyła i znowu do ataku :)
alle wredna baba z tej pielęgniarki - kurde, ludzie to w ogóle nie myślą tylko paplają 3 po 3. pewnie z ciążą sami problemu nie mieli i nie rozumieją, że wszyscy tak łatwo w tym temacie nie mają. nie dziwię Ci się, że tak się wkurzyłaś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 11 miesiąc temu #537895 przez gosia28
Studentka ja swojego wysłałam po 1 roku od pierwszego poronienia. Wyszło ok. Ale to też się może zmieniać- stres, warunki pracy, odżywianie- to może mieć wpływ na aktualną płodność nie tylko u kobiet, ale i u mężczyzn. Mój szwagier z kolei miał tak kiepskie wyniki, że gin powiedział, że nawet do in vitro się aktualnie nie kwalifikują, a szwagierka pół roku później zaszła naturalnie w ciążę.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia