BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #539804 przez iwonta_kg
ferritka napisał:

oh oh 29 ma być @ więc mam 4 dni ;/

Cos mi sie czuje ze sie nie doczekasz Ferritka...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #539813 przez Lacrijka
Myśłicie ze mam chetke na pomidorowa ?? hmmm sama nie wiem.... Wiecie ze juz utyłam 5 kg..a tu nawet połowy ksiaży nie ma :( :( :(
11 lata 11 miesiąc temu #539814 przez pani_p
ferritka napisał:

A ja już nawet nie wiem kiedy... Wszystko mi zwariowało. Wkurza mnie to niemiłosiernie. Ale ja już nie czekam bo nie mam na co. Ty Ferritka masz duże szanse na miłą wiadomość :-)
11 lata 11 miesiąc temu #539820 przez ferritka
pani_p napisał:

ferritka napisał:

A ja już nawet nie wiem kiedy... Wszystko mi zwariowało. Wkurza mnie to niemiłosiernie. Ale ja już nie czekam bo nie mam na co. Ty Ferritka masz duże szanse na miłą wiadomość :-)

takie same mamy szanse Pani, wszystkie tu na staruszkach B)

Lakra, pomidorowa .mmmmmmmmmmmmmmm taka z takim makaronem muszelkami przed samym podaniem chwile pogotowanym w zupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa narobiłaś mi smaczka, a wczoraj był czwartek dzień pomidorowej B) B)

5 kg to ja w urojonej przybrałam więc u Ciebie toż to pikunia... ile w bliźniaczej jest norma przytyć. Czytałam że w pojedynczej od 7 do 12 kg . zastanawiam się czy znam tak chudego szczypiorka co to tylko 7 kg przytył i chyba medycyna takiego nie poznała.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #539828 przez MoNiaaa
dziewczyny jak wam nie wstyd smiac sie z czyjes glupoty.. B)

pani to czytaj czytaj i sie nie odrywaj ja w tydzien przeczytalam wszystkie 3 czesci i teram mi brakuje szarego :(

lkarca ja mialam wczoraj pomidorowke z muszelkami :D:D

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #539833 przez ilona
Lacra u mnie się już gotuje pomidorowa :)
a na deser będą faworki :laugh:

Ja ciąże zaczęłam z waga 75 w dniu porodu 115,7 kg :)
teraz 71 :)
11 lata 11 miesiąc temu #539837 przez iwonta_kg
A ja mam dzisiaj na obiad zupe z wczoraj jeszcze. Warzywna z ziemniaczkami, marchewka, selerem, groszkiem, fasolka szparagowa i duzo wiecej warzyw:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539838 przez MoNiaaa
wow ilona to dalas czadu :)
ale super ze pozniej ci sie tak udalo zbic

ja do porodu przytylam ponad 20 kg ale niestety do wagi wyjsciowej 5 kg mi brakuje :(

az sie glodna zrobilam...

my jutro idziemy do mamy na obiad i juz zlozylam zamowienie na barszcz czerwony z ziemniakami miesko z ziemniaczkami i marchewka na slodko(zrobilyscie mi kiedys ochote na marchewke:P)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #539849 przez ilona
No Monia dałam czadu, ale pierwsze 2 miesiące brałam sterydy na jelita i lodówka się nie zamykała. :laugh: non stop byłam głodna, nawet w nocy
11 lata 11 miesiąc temu #539860 przez ferritka
Ilonka, no czad faktycznie, szacun za zrzucenie, bo nie filozofia przybrać tylko zgubić ;}
ja to pół tonowa będę pewnie ;D

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #539870 przez ilona
Na koniec ciąży się nienawidziłam,nie mogłam patrzeć w lustro i miałam chyba początki depresji :laugh:

muszę chyba włączyć skalpel albo killera ewy bo jedyne co mnie jeszcze trapi to wiotki brzuch... ale pod ciuchami nie widać :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #539873 przez ferritka
ilona napisał:

Na koniec ciąży się nienawidziłam,nie mogłam patrzeć w lustro i miałam chyba początki depresji :laugh:

muszę chyba włączyć skalpel albo killera ewy bo jedyne co mnie jeszcze trapi to wiotki brzuch... ale pod ciuchami nie widać :laugh:

najlepszy jest trening z gwiazdami Ilonka, po wczorajszym mam zakwasy ;D dupka, uda i góra brzucha :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #539876 przez anoda89
Hejka. Kurde a ja dzisiaj z teściową w domu, normalnie uwielbiam spędzać z nią czas :angry:

Ilona wow dobrze że zgubiłaś zbędne kilogramy.

Ja schudłam i po tym jakie miała jazdy z jedzeniem przed okresem przytyłam :dry: Normalnie wkurw mnie bierze jak na siebie patrzę.
11 lata 11 miesiąc temu #539878 przez ilona
No właśnie tyłka o już nie mam :dry:
płaska jak deska jestem z tyłu i nogi też chude jak patyczaki
cycków też już prawie nie ma :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #539879 przez Ingrid29
Ja przytyłam w ciąży 8kg. Jakoś tak się po prostu nie przejadałam, jadłam normalnie tylko zdrowo. A jak w nocy mi się chciało jeść, to jadłam jogurty.

Moja koleżanka przytyła 30kg, bezpośrednio po porodzie zeszło jej 20kg, a po pół roku karmienia piersią 10kg i wróciła do wagi sprzed ciąży
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia