- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #539896 przez MoNiaaa
szacun dziewczyny!!!ja po porodzie na siebie patrzec ni emoge i mam takie kompleksy ze glowa mala!!!!niby tyl;ko 5 kg ale rozeszlo mi sie po calym ciele ze mam nogi grube troszke brzuszek i rece...
ilonka niby tez waze 70 kg ale wydaje mi sie ze jestem gruba!!!
ilonka niby tez waze 70 kg ale wydaje mi sie ze jestem gruba!!!
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539904 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lacra To wcale nie tak dużo, ja w całęj ciąży przytyłam 14, tyle ze wiki wcześniej wylazła. Miesiac później weszłąm w swoje jiny A Ty masz 2 w brzuszku to wiesz , waża więcej Najważniejsze sie zdrowo odżywiać, dzieci potrzebują żarełka. :)Ale żele też ci nie zaszkodzą
Ingrid NO to naprawde niewiele. Nie wiem jakiej jesteś postury, bo to tez zależy. Ale moja kosmetyczka jest grubaskiem, jej lekarz kazał chudnąć w ciąży. Zdziwiłam sie bardzo, ale ona nic nie przytyła. Ale ze 100 lekko waży. Ale Ty to chyba szczuplaczek? Zdjecie chyba uwidziałam.
Ingrid NO to naprawde niewiele. Nie wiem jakiej jesteś postury, bo to tez zależy. Ale moja kosmetyczka jest grubaskiem, jej lekarz kazał chudnąć w ciąży. Zdziwiłam sie bardzo, ale ona nic nie przytyła. Ale ze 100 lekko waży. Ale Ty to chyba szczuplaczek? Zdjecie chyba uwidziałam.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539909 przez anoda89
Ingrd czyli tak naprawde nie przytyłaś Sama ciąża waży ok 10 kg.
Monia moim zdrajca są słodycze Przed okresem też jem co mi pod rękę podejdzie.
Monia moim zdrajca są słodycze Przed okresem też jem co mi pod rękę podejdzie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539913 przez sylka
Mi w ciązy przytyło sie z 12-13 kg (dokładnie nie wiem bo ostatni raz byłam ważona w 32 tc gdy trafiłam na oddział i wtedy było 10 kg na +)Kuba tak jak u Emki wyszedł mies wcześniej. Po porodzie miałam ok 5 kg zapasu które zeszło w czasie karmienia piersią i teraz gdy nie karmię to znów złapałąm trochę kg i ważę 53 kg. Poszło w tyłek i uda Szersza jestem niż byłam no i odkąd nie karmie persią cycyki zgubiłam (a tak mi się podobały) Co prawda i tak są tyci wieksze niż przed ciażą
Brzuszki też przydałoby się porobić i coś na pupę ale jakoś zmobilizować się nie moge
Brzuszki też przydałoby się porobić i coś na pupę ale jakoś zmobilizować się nie moge
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez sylka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu #539918 przez Lacrijka
emka napisał:
Emcia, jak mi Maciek kot moj jest świadkiem od poczatku ciazy zjadlam tylko 7 żelek bo tyle bylo w paczce żelek Frugo które kupilam na spróbke bo nowe uwidzialam.. ale to było równo z testami to sie nie liczy A teraz ani pół żela, nawet nie powachałam se normalnie. Ogólnie mało słodyczy jem, muli mnie po nich to nie jem - kostka czekolady tygodniowo. Ale musze sie przerzucic ponownie na ciemny chlebek bo teraz ciagle jem bialy i to na sniadanie, obiad i kolacje.. a dupa rosnie. I strasznie duzo jablek jem, tak ze 5 dziennie takich sporszych a jak wiadomo jabłka maja duzo cukru no to co sie dziwic.
Lacra To wcale nie tak dużo, ja w całęj ciąży przytyłam 14, tyle ze wiki wcześniej wylazła. Miesiac później weszłąm w swoje jiny A Ty masz 2 w brzuszku to wiesz , waża więcej Najważniejsze sie zdrowo odżywiać, dzieci potrzebują żarełka. :)Ale żele też ci nie zaszkodzą
Emcia, jak mi Maciek kot moj jest świadkiem od poczatku ciazy zjadlam tylko 7 żelek bo tyle bylo w paczce żelek Frugo które kupilam na spróbke bo nowe uwidzialam.. ale to było równo z testami to sie nie liczy A teraz ani pół żela, nawet nie powachałam se normalnie. Ogólnie mało słodyczy jem, muli mnie po nich to nie jem - kostka czekolady tygodniowo. Ale musze sie przerzucic ponownie na ciemny chlebek bo teraz ciagle jem bialy i to na sniadanie, obiad i kolacje.. a dupa rosnie. I strasznie duzo jablek jem, tak ze 5 dziennie takich sporszych a jak wiadomo jabłka maja duzo cukru no to co sie dziwic.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #539925 przez emka
Wiecie co ja wpindalałam to co mi sie chciało, ale nie tak zeby zaraz za dwóch, ale normalnie. Ale wyniki do końca ciaży miałam zarąbiaste. A to ważne jest bo żelazo potem trzeba brać. Jestem za tym żeby słuchac swoejgo organizmu, on najlepiej wie czego mu potrzeba, chce ci sie ryby zajadaj, chcesz zele, jedz zela. Jabłuszka są zdrowe. Zresztą ciażą to taki czas ze można pofolgować. NO 30 kilo to nie chciałabym przytyć, no ale te 17.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #539949 przez iwonta_kg
Jak wy przybierałyscie w ciąży ok 10 kg to ja sie nie odzywam...
Moja waga przed ciążą to 55. W ciąży przytylam 25 kilo! Ważyłam 80 kg!!! Ale jak lezalam tydzień w szpitalu po cc to spadło mi chyba z 7 kilo samej wody z organizmu. Teraz 9 miesięcy po porodzie ważę 60 kg.
Zdazylam przytyc 2 kg odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciąży ale zgubiłam to w szpitalu.
Moja waga przed ciążą to 55. W ciąży przytylam 25 kilo! Ważyłam 80 kg!!! Ale jak lezalam tydzień w szpitalu po cc to spadło mi chyba z 7 kilo samej wody z organizmu. Teraz 9 miesięcy po porodzie ważę 60 kg.
Zdazylam przytyc 2 kg odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciąży ale zgubiłam to w szpitalu.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #539963 przez emka
Wszystko zależy od organizmu. Kazdy zna swój organizm i wie na ile moze sobie pozwolić.
BOzęsz pierwsze dobre wieści... lekarz mówi ze z tatą nie jeste tak źle, powoli będą mu odstawiać leki, raczej nie widzą choroby psychicznej , jakiś taki jednorazowy incydent przypuszczają. Guz mózgu też raczej wykluczają. Ale jeszcze jakies badania go czekają, wiec nie będę zapeszać.... Mam nadzieje ze dobrze sie skończy!
BOzęsz pierwsze dobre wieści... lekarz mówi ze z tatą nie jeste tak źle, powoli będą mu odstawiać leki, raczej nie widzą choroby psychicznej , jakiś taki jednorazowy incydent przypuszczają. Guz mózgu też raczej wykluczają. Ale jeszcze jakies badania go czekają, wiec nie będę zapeszać.... Mam nadzieje ze dobrze sie skończy!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #539984 przez gosia28
Kto się pisze na pirogi z kapuchą i czerwonym barscykiem?
Troche mi ciasta zostało to i jeszcze killka smakowych z truskawkami zrobiłam
Emka super że z tatą dobrze
Ja to wagę mam nieregularną, ciągle tyję-chudnę, zależy jaki rok
Troche mi ciasta zostało to i jeszcze killka smakowych z truskawkami zrobiłam
Emka super że z tatą dobrze
Ja to wagę mam nieregularną, ciągle tyję-chudnę, zależy jaki rok
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #540017 przez Gosia 2712
Czesc!
Emka to super ze z tata lepiej:*
Co do reklamy oreo to normalnie jej nienawidze nie wiem czemu ale jak ja widze to przelanczam zaraz :/ Zato uwielbiam czekolade milke z oreo mnnnniam pychota najgorsze jest to ze nigdzie jej nie umie znalesc :/ w Niemczech jak bylam to codziennie jadlam hehe a pozniej sie dziwilam skad przytylam 10kg
Dziewczyny orientujecie sie co jest dobre na rozstepy zeby zbledly?? po ciazy zostalo mi pare na obydwoch boczkach i troche to mnie wkurza... Co prawda nie sa glebokie tylko takie czerwone...
Emka to super ze z tata lepiej:*
Co do reklamy oreo to normalnie jej nienawidze nie wiem czemu ale jak ja widze to przelanczam zaraz :/ Zato uwielbiam czekolade milke z oreo mnnnniam pychota najgorsze jest to ze nigdzie jej nie umie znalesc :/ w Niemczech jak bylam to codziennie jadlam hehe a pozniej sie dziwilam skad przytylam 10kg
Dziewczyny orientujecie sie co jest dobre na rozstepy zeby zbledly?? po ciazy zostalo mi pare na obydwoch boczkach i troche to mnie wkurza... Co prawda nie sa glebokie tylko takie czerwone...