- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Z siostrą ta sama sytuacja! jak wychodziła wieczorami to nie zasnełam dopóki nie wróciła do domu. mąż teraz tak nie wychodzi (wiadomo jak to po ślubie;)) haha ale jak idzie do kolegi na mecz czy piwo to sam dzwoni i pyta co u mnie i że tęsknie hehe
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Powiem Wam ze jak ja byłam 10 lat temu w ciąży z Wikulą i chodziłam wtedy na kase chorych do gina, to na pierwszej wizycie mnie zbadał, coś tam burknął ze skoro zrobiłam test i wyszedł pozytywny to pewnie jest ciąża, bo coś tam rozpulchnione jest. Żadnego USg nie było w gabinecie. Jak zaczęłam krwawić w 8 tyg to mi tylko lutke przepisał i kazał leżeć i przyjść do niego prywatnie za kilka dni sprawdzić czy serduszko bije. Na szczęscie biło Ja wtedy byłam w szoku ze już, teraz wiem ze wtedy biło już od dawna A potem jak sie uspokoiły plamienia to miałąm tylko jedno czy dwa USG w podanych terminach. U Pani która sie zajmuje typowo USG. I to na tyle... Teraz każda wizyta z USG. Wtedy jak już czułam ruchy to wiedziałąm ze wsio Ok , ale na początku po prostu trzeba było wierzyć że jest Ok. NO czasy sie zmieniły. Teraz pewnie też bym chciała na każdej wizycie zobaczyć maluszka I fajne to jest. A zobaczcie nasze mamy, babcie... Jednak medycyna się rozwija i to szybko A my zestarchane bo wiemy więcej... Jak to mówią "mniej wiesz lepiej śpisz"
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
No ale jestem już w domku więc Ci wybaczam, ale tylko pod warunkiem że się ze trzy dni wstrzymasz z następnymi takimi, bo jeszcze mnie boli.
I bardzo proszę nie odsyłać Pauli do mnie, nie będę wróżyć komuś kto szuka na forum testu ciążowego online. Nie mam nic przeciwko nowym forumkom, ale trolle należey przeganiać ino migiem i naprawdę jestem z Was dumna
I nawet jak jeszcze coś miałam to i tak nie wiem co Acha, nie poszłabym do wróżki za nic w świecie.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonta Mirelle trzeba tam posłać, albo Ingrid
Powiem Wam ze jak ja byłam 10 lat temu w ciąży z Wikulą i chodziłam wtedy na kase chorych do gina, to na pierwszej wizycie mnie zbadał, coś tam burknął ze skoro zrobiłam test i wyszedł pozytywny to pewnie jest ciąża, bo coś tam rozpulchnione jest. Żadnego USg nie było w gabinecie. Jak zaczęłam krwawić w 8 tyg to mi tylko lutke przepisał i kazał leżeć i przyjść do niego prywatnie za kilka dni sprawdzić czy serduszko bije. Na szczęscie biło Ja wtedy byłam w szoku ze już, teraz wiem ze wtedy biło już od dawna A potem jak sie uspokoiły plamienia to miałąm tylko jedno czy dwa USG w podanych terminach. U Pani która sie zajmuje typowo USG. I to na tyle... Teraz każda wizyta z USG. Wtedy jak już czułam ruchy to wiedziałąm ze wsio Ok , ale na początku po prostu trzeba było wierzyć że jest Ok. NO czasy sie zmieniły. Teraz pewnie też bym chciała na każdej wizycie zobaczyć maluszka I fajne to jest. A zobaczcie nasze mamy, babcie... Jednak medycyna się rozwija i to szybko A my zestarchane bo wiemy więcej... Jak to mówią "mniej wiesz lepiej śpisz"
Dokładnie! ostatnio w jakiejś ciążowej gazecie był arykuł o tym jak kiedyś wyglądały porody naszych mam, babć... koszmar jakiś! kobieta szła trzy razy do gina w ciągu 9 miesięcy, raz oddała krew i to wszystko. dziecko przychodziło na świat zdrowe.
jak moja mama mnie urodziła to miesiąc leżała ze mną w szpitalu bo złapałam jakąś bakterię i mój tata mnie zobaczył dopiero po 30 dniach od narodzin!!! teraz jak leżałam w szpitalu i czekałam na wypis na korytarzu to tylko podjeżdżały łóżeczka te szpitalne z noworotkami pod szklane drzwi żeby tatusiowie mogli zobaczyć swoje maleństwa! czułam się jak w XIX wieku...
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Wczoraj jak wyszłam z foruma poleciała reklama oreo noż kuwa, to się chyba lize zeby zobaczyć jak smakuje bez mleka a tak serio to jakiś pedofil fymyślił tą reklamę
Emka ciesze się ze z Twoim tatem nie jest tak zle
Mirella będzie co raz lepiej
Ferritka też już mam skurcze @-owe
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
A ta dalej o tej reklamie hehe
ale sie rozpisalam na wrześniówkach... Ja może jestem młoda, niedoświadczona, bezdzietna ale całą ciążę przeżyłam już jedną i troche wiem na ten temat ale co tam się dzieje to jakaś masakra... one same siebie zarazają złym samopoczuciem i zamartwianiem o dziecko! nie wiem wszystkiego ale wiem że nie można się martwić od rana do wieczora bo idzie oszaleć! trzęsą się jak tylko się obudzą czy dziecko tam jeszcze jest, czy serce bije, czy może już poroniła... To idzie wpaść w jakąś paranoję...
Ja też się stresuję, ale nie zaglądam na wrześniówki, bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcać. Czekam do wizyty i tyle
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz