BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #546209 przez GwenB
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

trzeba być zawsze dobrej myśli, ja kupiłam dwa dni przed @ i negatyw wkur..............................się jak cię mogę, wzięłam apteczkę okresową i czekałam, doczekałam się pierwszego testa z dwoma kreskami gdzie druga była widoczna tylko dla mnie ( nawet mąż stwierdził że ściemniam) na drugi dzień już były wyraźniejsze. Niech feritka kupi normy test a nie jakiś nord i głowa do góry wydaje mi się że coś z tego będzie:)

Obiecuję, że już nie będę nakręcać.. to ostatni post :silly: zgadzam się z Gosią, wprawdzie mi wyszedł pozytyw dokładnie 10 dni po owulce, czułość 10, ale może Ferritka miała później owulację, a test też nie był tak czuły. Pojechała po inny test więc sprawdzi, jak nie wyjdzie to poczekamy kilka dni. Tak czy siak jest nadzieja! ;)
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #546211 przez pani_p
Ferritka coś to dziwne, ale non stres, wspieram Cię bardzo mocno :-*

Witam na świecie maluszka i gratuluję Inso! Silna dziewczyna! :-)
11 lata 11 miesiąc temu #546212 przez madziaska
Inso, gratulacje ! :)

ferritka, :kiss:

Monia, śliczności :)
11 lata 11 miesiąc temu #546223 przez Mirella
Ferritka, szkoda kasy na testy, idź na betkę i wszystko będzie jasne.

Lacra, fakt, że dużo tu było "pewniaków" ale mało tak wyraźnych jak Ferritka ;) Jak wyjdzie na Twoje, to będziemy musiały się
samobiczować publicznie, bo co racja to racja, wkręcać nie wolno.

Inso łapaj buziale, Natalko witaj, ciocia buziakuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #546230 przez gosiak
Inso :laugh: Gratulejszyn :woohoo: Natalcia witaj :kiss:

Ferritka :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #546232 przez Asik
Gosiakuuuuu ale masz zajebiaszczy awatarek :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 11 miesiąc temu #546235 przez Dave
Inso - nareszcie GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #546259 przez studentkaae
Ferritka - tulam Cię mocno Kochana :kiss: :kiss: :kiss:
ale może fsktycznie beta byłaby pewniejsza i 100%, co?

Inso - uff, gratulacje dla Nowej Mamusi :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546308 przez ilona
Natalka urodzona 31.01 o godz. 8.30
waga 3900 wzrost 60 cm poród SN
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #546311 przez Asik
Nooo jejciuuu jaka sliczna dziewczynka :) :) :) a jaka duża :D :D jeszcze raz GRATULACJE DLA INSO :) :) a buziaki dla Natalki :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546313 przez ferritka
mam dół jak Uj!!! jedynie dobre wieści Inso mnie trzymają przy życiu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Natka jaka duża pannica!!!! śliczna dziewczynka:)))) Ale chyba nie zadowolona, ze z brzuszkowa ją wymeldowali :cheer: śliczna :)) Witaj Natko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Gratulacje dla najdzielniejszej Mamusi :kiss: :kiss: :kiss:

pojechałam do apteki, kupiłam 2 testy bobo test i maluszka, ale ich nie robie póki co... pani aptekarka powiedziała, ze czasami tak się dzieje, że test wychodzi negatywny i poradziła mi właśnie iść na bete po weekendzie, jeśli się nic nie podzieje.

Tak jak radziłyście, pójde bete zrobić w pon jeśli mnie nie zaleje, ale nie czuje żeby było coś na rzeczy. Rano mnie tak bok kuł że myślałam że umre - boje się tej kolki nerkowej bo aż mi do uda promieniowało.

Nie nakręcam się, muszę poczytać na prawde o ciązy urojonej- bo chyba tak się wkręciłam, że się w nią wpakowałam :dry:
tak sie wkurzyłam że juz 2 okna wyszorowałam z ramami :angry: :angry: muszę się czymś zająć dzisiaj bo sie kompletnie rozsypie.

RAPORT:
nie ma II kresek,
nie ma @,
biały sluz jest

przepraszam Dziewczyny, że sie tak nakręciłam i Was w to wciągnęłam. Przysięgam już nie panikować, a jak zacznę błagam walnijcie mnie z liścia :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #546319 przez ilona
Ferritka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546332 przez agnesssa
Ojejulku jaką mam śliczną synową :lol: :lol: :lol: :lol: Piękności normalnie i jest "wyższa" od Maksia jak się urodził :lol:

Inso Jesteś mega dzielna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ferritka qrcze mówiłam, żeby dziewczyny Cię nie nakręcały, ale ja też miałam biały dość gęsty śluz jak zafasolkowałam :silly: Poka tego testa :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
11 lata 11 miesiąc temu #546346 przez dzidzia1234
a mój synuś też ma dziś urodzinki- drugie
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546348 przez Ingrid29
Inso gratuluje serdecznie tak ślicznej i dużej córeczki i życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ferritka dobrze prawisz - idź w poniedziałek na betkę i się wszystko wyjaśni - czy to ciąża "urojona" czy "zwykła" :blush: ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia