- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #546209 przez GwenB
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Obiecuję, że już nie będę nakręcać.. to ostatni post zgadzam się z Gosią, wprawdzie mi wyszedł pozytyw dokładnie 10 dni po owulce, czułość 10, ale może Ferritka miała później owulację, a test też nie był tak czuły. Pojechała po inny test więc sprawdzi, jak nie wyjdzie to poczekamy kilka dni. Tak czy siak jest nadzieja!
trzeba być zawsze dobrej myśli, ja kupiłam dwa dni przed @ i negatyw wkur..............................się jak cię mogę, wzięłam apteczkę okresową i czekałam, doczekałam się pierwszego testa z dwoma kreskami gdzie druga była widoczna tylko dla mnie ( nawet mąż stwierdził że ściemniam) na drugi dzień już były wyraźniejsze. Niech feritka kupi normy test a nie jakiś nord i głowa do góry wydaje mi się że coś z tego będzie:)
Obiecuję, że już nie będę nakręcać.. to ostatni post zgadzam się z Gosią, wprawdzie mi wyszedł pozytyw dokładnie 10 dni po owulce, czułość 10, ale może Ferritka miała później owulację, a test też nie był tak czuły. Pojechała po inny test więc sprawdzi, jak nie wyjdzie to poczekamy kilka dni. Tak czy siak jest nadzieja!
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #546223 przez Mirella
Ferritka, szkoda kasy na testy, idź na betkę i wszystko będzie jasne.
Lacra, fakt, że dużo tu było "pewniaków" ale mało tak wyraźnych jak Ferritka Jak wyjdzie na Twoje, to będziemy musiały się
samobiczować publicznie, bo co racja to racja, wkręcać nie wolno.
Inso łapaj buziale, Natalko witaj, ciocia buziakuje
Lacra, fakt, że dużo tu było "pewniaków" ale mało tak wyraźnych jak Ferritka Jak wyjdzie na Twoje, to będziemy musiały się
samobiczować publicznie, bo co racja to racja, wkręcać nie wolno.
Inso łapaj buziale, Natalko witaj, ciocia buziakuje
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #546259 przez studentkaae
Ferritka - tulam Cię mocno Kochana
ale może fsktycznie beta byłaby pewniejsza i 100%, co?
Inso - uff, gratulacje dla Nowej Mamusi
ale może fsktycznie beta byłaby pewniejsza i 100%, co?
Inso - uff, gratulacje dla Nowej Mamusi
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546308 przez ilona
Natalka urodzona 31.01 o godz. 8.30
waga 3900 wzrost 60 cm poród SN
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
waga 3900 wzrost 60 cm poród SN
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ilona.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546313 przez ferritka
mam dół jak Uj!!! jedynie dobre wieści Inso mnie trzymają przy życiu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Natka jaka duża pannica!!!! śliczna dziewczynka:)))) Ale chyba nie zadowolona, ze z brzuszkowa ją wymeldowali śliczna ) Witaj Natko Gratulacje dla najdzielniejszej Mamusi
pojechałam do apteki, kupiłam 2 testy bobo test i maluszka, ale ich nie robie póki co... pani aptekarka powiedziała, ze czasami tak się dzieje, że test wychodzi negatywny i poradziła mi właśnie iść na bete po weekendzie, jeśli się nic nie podzieje.
Tak jak radziłyście, pójde bete zrobić w pon jeśli mnie nie zaleje, ale nie czuje żeby było coś na rzeczy. Rano mnie tak bok kuł że myślałam że umre - boje się tej kolki nerkowej bo aż mi do uda promieniowało.
Nie nakręcam się, muszę poczytać na prawde o ciązy urojonej- bo chyba tak się wkręciłam, że się w nią wpakowałam
tak sie wkurzyłam że juz 2 okna wyszorowałam z ramami muszę się czymś zająć dzisiaj bo sie kompletnie rozsypie.
RAPORT:
nie ma II kresek,
nie ma @,
biały sluz jest
przepraszam Dziewczyny, że sie tak nakręciłam i Was w to wciągnęłam. Przysięgam już nie panikować, a jak zacznę błagam walnijcie mnie z liścia
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Natka jaka duża pannica!!!! śliczna dziewczynka:)))) Ale chyba nie zadowolona, ze z brzuszkowa ją wymeldowali śliczna ) Witaj Natko Gratulacje dla najdzielniejszej Mamusi
pojechałam do apteki, kupiłam 2 testy bobo test i maluszka, ale ich nie robie póki co... pani aptekarka powiedziała, ze czasami tak się dzieje, że test wychodzi negatywny i poradziła mi właśnie iść na bete po weekendzie, jeśli się nic nie podzieje.
Tak jak radziłyście, pójde bete zrobić w pon jeśli mnie nie zaleje, ale nie czuje żeby było coś na rzeczy. Rano mnie tak bok kuł że myślałam że umre - boje się tej kolki nerkowej bo aż mi do uda promieniowało.
Nie nakręcam się, muszę poczytać na prawde o ciązy urojonej- bo chyba tak się wkręciłam, że się w nią wpakowałam
tak sie wkurzyłam że juz 2 okna wyszorowałam z ramami muszę się czymś zająć dzisiaj bo sie kompletnie rozsypie.
RAPORT:
nie ma II kresek,
nie ma @,
biały sluz jest
przepraszam Dziewczyny, że sie tak nakręciłam i Was w to wciągnęłam. Przysięgam już nie panikować, a jak zacznę błagam walnijcie mnie z liścia
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546332 przez agnesssa
Ojejulku jaką mam śliczną synową Piękności normalnie i jest "wyższa" od Maksia jak się urodził
Inso Jesteś mega dzielna
Ferritka qrcze mówiłam, żeby dziewczyny Cię nie nakręcały, ale ja też miałam biały dość gęsty śluz jak zafasolkowałam Poka tego testa
Inso Jesteś mega dzielna
Ferritka qrcze mówiłam, żeby dziewczyny Cię nie nakręcały, ale ja też miałam biały dość gęsty śluz jak zafasolkowałam Poka tego testa
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez agnesssa.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #546346 przez dzidzia1234
a mój synuś też ma dziś urodzinki- drugie
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #546348 przez Ingrid29
Inso gratuluje serdecznie tak ślicznej i dużej córeczki i życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku
Ferritka dobrze prawisz - idź w poniedziałek na betkę i się wszystko wyjaśni - czy to ciąża "urojona" czy "zwykła"
Ferritka dobrze prawisz - idź w poniedziałek na betkę i się wszystko wyjaśni - czy to ciąża "urojona" czy "zwykła"
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.