- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #563682 przez Martynka__89
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Martynka__89.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563684 przez Lacrijka
Mirella napisał:
Nie ma za co Polecam sie na przyszłośc
No masz racje z tym że kobiecie w ciąży sie ustepuje, ale po glębszym zastanowieniu doszłam do wniosku że faktycznie moze to byc niesmaczne ze Max kot i Max syneczek.. Ale jak juz los zadecysuje że sa dwa Wacusie to Maxiu też będzie hihi
Lacrijka napisał:
A my po zażartej rozmowie dotyczącej imion mamy podjęta prawie decyzje
Dwie cinki - Aurelia i Anastazja Jedna cinka - Anastazja
Dwaj syneczkowie - Maxymilian i Antoś Jeden syneczek - Antoś
Skapitulowałam dosc mocno, no ale co tam. Antoś tez mi sie podoba. Walka byla o Leona ale na to sie nie dałam nabrac hihi
Jak to skapitulowałaś? W końcu to kobiecie w ciąży się ustępuje???
Ja już mam wybrane imiona dla drugiego szkraba, ciekawe czy szkrab będzie
Pamiętacie loki Duśki? Wyprostowały się cholery jedne, chociaż nożyczkami włosów nie dotknęłam
Ingrid, dziękuję, coraz lepiej, nawet sobie pozwoliłam na plasterek sera żóltego na śniadanie, co mi ponoć nie wolno jeszcze, zobaczymy jakie będą efekty
Skończyłam Greya, uufff, ale ten trzeci tom porypany, a ile glupot tam jest to w ogóle szok. Autorka chyba w szpitalu w życiu nie była Ale generalnie przyjemnna lekturka na odmóżdżenie Drugi i trzeci tom chyba cztery dni mi zajął, co przy dziecku jest naprawdę dobrym wynikiem. Lacra, raz jeszcze dziękuję
Nie ma za co Polecam sie na przyszłośc
No masz racje z tym że kobiecie w ciąży sie ustepuje, ale po glębszym zastanowieniu doszłam do wniosku że faktycznie moze to byc niesmaczne ze Max kot i Max syneczek.. Ale jak juz los zadecysuje że sa dwa Wacusie to Maxiu też będzie hihi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563686 przez Martynka__89
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu #563699 przez Lacrijka
Martynka__89 napisał:
Kotek to tak w ogóle jest Maciej, Maciek..ale jak mi wlizie pod nogi to czasem krzykne do niego "Max, patrz jak leziesz" No i tak czasem wymsknie mi sie do niego Maxiu, ale mam duzo czasu zeby sie tego oduczyc
Kotek to tak w ogóle jest Maciej, Maciek..ale jak mi wlizie pod nogi to czasem krzykne do niego "Max, patrz jak leziesz" No i tak czasem wymsknie mi sie do niego Maxiu, ale mam duzo czasu zeby sie tego oduczyc
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #563706 przez pani_p
Witam się niedzielnie
Lacrijka Antoś bardzo mi się podoba i Anastazja byłoby ślicznie:-)
Zapomniałam co jeszcze chciałam napisac:-D
Idę do moich malowideł trochę się odprężyć
Lacrijka Antoś bardzo mi się podoba i Anastazja byłoby ślicznie:-)
Zapomniałam co jeszcze chciałam napisac:-D
Idę do moich malowideł trochę się odprężyć
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #563710 przez Martynka__89
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563856 przez ferritka
Lacra- boskie imiona, Antoś też lubię, mój groszek może być Antosiem, albo Kubusiem albo Adasiem
u nas też dzisiaj święto, synusiowi nawet na stole siedzenie jest wybaczone i pozwalam mu pić z konewki ,a niech ma mój jest Leon własnie a A twierdzi że Leo. Ja myslałam że Leo od benhakera, a to się okazało że to Leo Messi choć dla mnie i tak jest Leonkiem, Leośkiem reaguje jak się go zawoła leo czy leoś ale najbardziej reaguje na swoje drugie imie " Masz- Masz "
jaaaakie długie Duśkowe włosy, i jaki Kędziorek od Martynki cudne są takie kędziorki u dzieci
a imie Dzień Dobry - hahah czad,
znacie to www.paputki.com.pl/ cudaśne tylko nie rozumiem dlaczego z naturalnej skórki
co do Greja, to hmmm pochłonęłam wszystkie 3 częsci migusiem, ale fakt ,że 3 część to jakaś takaś naciągana ..miałam wrażenie że autorce się pisać nie chciało a miała kontrakt na tyle i tyle stron i musiała coś naszkrobać mnie np wkurzał do czerwoności te ciągłe powtarzające się słowa, jakby autorka była lekko ograniczona i miała bardzo ubogi zakres słów.i ta cholerna tupająca wewnętrzna bogini ale co by nie zarzucić, to tęskno mi za tym napięciem i oczekiwaniem co bedzie dalej
u nas też dzisiaj święto, synusiowi nawet na stole siedzenie jest wybaczone i pozwalam mu pić z konewki ,a niech ma mój jest Leon własnie a A twierdzi że Leo. Ja myslałam że Leo od benhakera, a to się okazało że to Leo Messi choć dla mnie i tak jest Leonkiem, Leośkiem reaguje jak się go zawoła leo czy leoś ale najbardziej reaguje na swoje drugie imie " Masz- Masz "
jaaaakie długie Duśkowe włosy, i jaki Kędziorek od Martynki cudne są takie kędziorki u dzieci
a imie Dzień Dobry - hahah czad,
znacie to www.paputki.com.pl/ cudaśne tylko nie rozumiem dlaczego z naturalnej skórki
co do Greja, to hmmm pochłonęłam wszystkie 3 częsci migusiem, ale fakt ,że 3 część to jakaś takaś naciągana ..miałam wrażenie że autorce się pisać nie chciało a miała kontrakt na tyle i tyle stron i musiała coś naszkrobać mnie np wkurzał do czerwoności te ciągłe powtarzające się słowa, jakby autorka była lekko ograniczona i miała bardzo ubogi zakres słów.i ta cholerna tupająca wewnętrzna bogini ale co by nie zarzucić, to tęskno mi za tym napięciem i oczekiwaniem co bedzie dalej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 10 miesiąc temu #563913 przez sylka
Lacra fajnie dopasowane imionka
Mirella jakie długie włoski ma już Klaudia
Ferritka papucie fajne są, tyle ze nie kazdy moze je nosić. U mojego Kubula odpadają ze wzgl. na nózki. A naturalna bo najlepsza dla stópek pod wzgl. wentylacji. Nózka oddycha.
Mirella jakie długie włoski ma już Klaudia
Ferritka papucie fajne są, tyle ze nie kazdy moze je nosić. U mojego Kubula odpadają ze wzgl. na nózki. A naturalna bo najlepsza dla stópek pod wzgl. wentylacji. Nózka oddycha.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563932 przez Martynka__89
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #563971 przez Mirella
Ja się chyba na Crossa nie zdecyduję w najbliższym czasie, mam ochotę na coś całkiem odmiennego, jakieś dobre morderstwo by się przydało Po trzech tomach Greya Cross to dla mnie za wiele. NIe macie czasem dobrej sensacji pod ręką?
A jak chcecie coś bardziej macierzyńskiego to u nas na blogu są do wygrania fajne ksiażki, to się chyba nazywa pierwsze dwa lata życia dziecka, czy jakoś tak. Zresztą zajrzyjcie wrolimamy.pl/konkurs-poznaj-aplikacje-moje-dziecko/
acha, słuchajcie, bo Wy w przepisach obeznane, będę miała gościa na diecie bezglutenowej, macie coś fajnego nieskomplikowanego na takie okazje? tylko żeby to nie były same sałatki
A jak chcecie coś bardziej macierzyńskiego to u nas na blogu są do wygrania fajne ksiażki, to się chyba nazywa pierwsze dwa lata życia dziecka, czy jakoś tak. Zresztą zajrzyjcie wrolimamy.pl/konkurs-poznaj-aplikacje-moje-dziecko/
acha, słuchajcie, bo Wy w przepisach obeznane, będę miała gościa na diecie bezglutenowej, macie coś fajnego nieskomplikowanego na takie okazje? tylko żeby to nie były same sałatki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563980 przez MoNiaaa
to wam zapodam Julke zdjecia z telefonu wiec nie do konca wyrazne
a teraz jak wrocilismy po calym dniu do domu to juz sie jej koncowki calkiem skrecily
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a teraz jak wrocilismy po calym dniu do domu to juz sie jej koncowki calkiem skrecily
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5