- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
O takie jeszcze mam
I tak mu marudze ze na 30 chce i kuniec i mam trzy miejsca kark, nera albo na dole brzucha z boku jeszcze myślę nad skokiem na bungee (nie wiem czy dobrze napisałam ) takie małe przełamanie strachu, ale tu sie bojam ze siara bedzie albo jak juz skiknę to brązowa smuga za mną się pociągnie
Emka znam ten chit musiało być wesoło co ?
Ferri heh też tego zdziwionego kota widziałam
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka Już jestem :)Wiesz szczerze mówiąc to już niebardzo pamietam szczegóły wiesz to było 10 lat temu... Ale pamiętam że byłam przerażona na początku i leżałam w domu, nia miałam usg dopiero po jakimś miesiacu więc nie wiedziałąm czy wszytsko jest ok. Dlatego uważam twoją sytuacje za bardziej komfortową. Ja wstawałam tylko na siusiu :)Strasznie się pilnowałam więc pewnie póki nie usyszałam, że sie krwiak wchłonął to o bzykanku nawet nie myślałam. Ale wiem, że może być ci ciężko bo w ciąży libido często jest wyższe :)Ale ja bym poczekała jeszcze troche :)No i moja rada nie czytaj GREYA Popość jeszcze dla fasolki A jeszcze jedno!!! Babo przestań sprzatać, męża zagoń!!! MIałaś lezeć i pachnieć, a nie się pocić Wiesz co a o ten seksik spytaj lekarza, najlepiej Mi chyba odpowiedział- delikatnie na boczku :0
dzięki za odpowiedź. w piątek mam wizytę i wypytam o wszystko
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widziałyście to????????? mi się sprawdziło!! w dwóch przypadkach chłopiec jak nic
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Iwonka Widziałam ze wasz wrześniowy wątek fajnie się rozkręca
Ej właśnie co z Gosią Sz, miała iść do lekarza. Odzywałą się jak mnie nie było?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
www.facebook.com/photo.php?fbid=41401304...21723&type=1&theater
mój synuś taki całuśny, Twój jakby niebałdzo
kurka rurka.. mam problem z praniem, nosz Frog po wypraniu wszystko mi zajeżdża takim hmmm zakiśniętym jakby i takim zapoconym dresem A po treningu
Zaczęło się od tego, że A kupił jakiś badziewiasty płyn który zalatywał, ale nie zakiśniętym tylko hmmm takim nijakim zapachem.
Kupiłam teraz niemiecki koncentrat, niestety pranie nie pachnie płynem - pralka pierze dobrze, może muszę prać w większej temp ? miałyście tak kiedyś ?? może ja cos źle załączam
aaa mam, bo mi A poprzekręcał i wszystko prałam w 30 C!! nosz to nie dziw, że ręczniki w 30C to se mogę wsadzić problem rozwiązany, pranie nowe nastawione- zobaczę co z tego wyjdzie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chcialabym zeby był już czerwiec bo wtedy wybiorę sie do piwnicy po wszystkie ciuszki i inne rzeczy mojego synka... Chcialabym już miec to za sobą. Będzie ciężko ale też bede sie cieszyc ze w niedługim czasie moj drugi synek będzie je nosił.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a my ozmawialismy z M ze chyba jednak odczekamy jeszcze 2 miesiace bo majac wyboierac grudzien albo styczen na urodzenia malucha to lepiej w styczniu zeby nie byl caly rok do tylu chyba ze sie wczesniej zdarzy to super
w piatek ide na wizyte pogadam jescze z ginem no i zobaczymy co jeszcze na badaniach powychodzilo
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- lilka1212
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem tu nowa tzn nowa staraczką. Cyztam forum od początku ale jeszcze dłuuugo zanim dojdę do końca. Postanowaiłam do Was dołączyć bo już nie mam sił, poddaje się. OD poł roku staramy się z mężem o dzidziusia i co miesiac nic i nic. Wiem, że 6 miesięcy to niedlugo ale... chyba same rozumiecie. Jestem dwa dni przed okresem boję się zrobić test bo obawiam się co znowu zobacze jednak w tym miesiacu mam obolałe bardzo piersi ( chyba raczej jak zazwykle), temperatura od owulacji 37.0 - 37.1, bardzo często chodzę do toalety ( nawet w nocy 2-3 razy wstaję) myślicie, że tym razem mogło się udac?? Miała któraś z Was takie objawy?? Boje się kolejnego rozczarowania
pomóżcie...
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Iwonta będzie dobrze Powoli tak jak napisała Monia oswajaj się z ubrankami.
Monia no to jest szansa na wspólny wątek Ja też po miesiączce idę na wizytę i ciekawe co mi doktorek powie.
lilka Witam Poczekaj spokojnie do miesiączki i zajmij się czymś żeby nie myśleć a dwa dni szybko zlecą. Objawy przed okresem jak i we wczesnej ciąży są bardzo podobne i psychika płata czasami figle i łatwo można sobie ciąże wkręcić. Powodzenia
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Lilka- dokładnie jak tu Anoda mówi, spokojnie, bez spięcia.. jeśli czytasz od początku forum to wiesz, że dziewczyny ktore straciły nadzieje i się poddały zachodziły w ciąże. Nie bedę Ci pisać że 6 miesięcy to kropla w morzu dla dziewczyn które starają sie tu i 3 lata i dłużej. Dlatego bardzo spokojnie, spróbuj zająć głowe czymś innym - wiem, że to frazes i bardzo cięzko jest przestać mysleć.
wiesz co ja tu niedawno narobiłam burzy z tsunami, bo miałam wszystkie objawy łącznie z mdłościami i śmerdzącym mięsem - @ spóźniona 7 dni, ale testy wszystkie negatywne, beta poniżej normy i @ przyszła - chodzi mi o to, że ludzki umysł i ciało płatają nam czasami figle a podświadomość jest złą ciocią, siostrą wstrętnej @.... tak wieć 3 mam kciuki żeby u Ciebie to był objaw fasolki, życzę tego Ci bardzo mocno. A i oficjalnie : Lilka witaj, rozgość się i powtarzaj jak mantrę nasze motto staraczkowe " LUZ BLUS I BZYKANKO "
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Feri Aleś mądrze to napisała, takie tsunami czasem wychodzi na dobre Ale troche w tym tsunamiu było naszego udziału!
Iwonka Zobaczysz nie będzie tak źle... nowe życie, nowa nadzieja , to duże pocieszenie, choć łezki się pewnie pojawią... to normalne...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
nooo jakie sliczne dziewczynki jakie fryzurki
w związku z tym ... chciałam pokazac jak mojemu Szymkowi fryzurke zmieniłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa