- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #565351 przez studentkaae
ja tylko na chwilkę - nadrobię, przysięgam, ale może jutro, pojutrze.
jedno wiem - Asik zakochałam się w Twoim Szymonku - w tej fryzurze mega przystojniacha - tak jak lubię
aaaaaa, trzymam kciuki za testujące
dobrej nocki
jedno wiem - Asik zakochałam się w Twoim Szymonku - w tej fryzurze mega przystojniacha - tak jak lubię
aaaaaa, trzymam kciuki za testujące
dobrej nocki
Temat został zablokowany.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #565359 przez fredeczka
Pamietacie mnie jeszcze?Nie pisalam ani nie czytalam bo stwierdzilam ze musze troche odpuscic.
Teraz melduje ze bocian Mirelli odwiedzil slask a dokladnie Częstochowe tak wiec strzezcie sie bo posylam go dalej w swiat
Iwonta widze ze masz taka kuchnie jak ja bede miala mozesz zrobic dokladniejsza fotke mebli kuchennych?Plissss
Teraz melduje ze bocian Mirelli odwiedzil slask a dokladnie Częstochowe tak wiec strzezcie sie bo posylam go dalej w swiat
Iwonta widze ze masz taka kuchnie jak ja bede miala mozesz zrobic dokladniejsza fotke mebli kuchennych?Plissss
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez fredeczka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #565382 przez MoNiaaa
witam sie z ranaa
fredeczka bardzo niedokladnie napisalas..czyzby kolejna fasolka nam rosla??
moj maz wszystkow domu na szcescie potrafi zrobic i pierze sprzata gotuje naprawia jak cos cza a kwiatki mamy tylko dzieki niemu przy mnie by juz dawno padly a on podlewa i przesadza oczywiscie sa dni ze sila go nie mozna zaciagnac do sprzatania ale teraz jak nie pracuje to ja w domu palcem nie kiwne to jego dzialka
o sylwke tez sie martwie pisalam tez na marcowkach ale tez nikt nic nie wie oby sie odezwala szybko
fredeczka bardzo niedokladnie napisalas..czyzby kolejna fasolka nam rosla??
moj maz wszystkow domu na szcescie potrafi zrobic i pierze sprzata gotuje naprawia jak cos cza a kwiatki mamy tylko dzieki niemu przy mnie by juz dawno padly a on podlewa i przesadza oczywiscie sa dni ze sila go nie mozna zaciagnac do sprzatania ale teraz jak nie pracuje to ja w domu palcem nie kiwne to jego dzialka
o sylwke tez sie martwie pisalam tez na marcowkach ale tez nikt nic nie wie oby sie odezwala szybko
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #565438 przez fredeczka
U lekarza nie bylam bo to niespelna 4 tydzien dokladnie 3 i 5 dni.Pojde za 2 tygodnie beda to najdluzsze 2 tygodnie w moim zyciu hihi.Ta ciaza jest calkiem inna od poprzedniej.Z Michalem jak jeszcze nawet nie wiedzialam ze w ciazy jestem to spalam sale dnie i noce a tu nie moge spac ani w nocy ani w dzien nie mam mdlosci zadnych ogulnie super.No tylko apetyt mam ogromny caly czas jem i jem i to nie z przyzwyczajenia czuje taki glod ze slychac jak mi w brzuchu burczy:)
Iwonta wyslij na maila mojego meza Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i jakbys mogla to podaj mi wymiary szafek gornych.Bop wiesz my to sami ta kuchnie robimy szukalam w necie i wlasnie taki wzor jak twojej mi sie podoba i kolor tez wenge.
A co do terminu hmmm nie wiem kiedy mam.Bo nie wiem czy od tych plamien liczyc czy od normalnej miesiaczki...ale twermin przypada gdzies miedzy 30pazdziernika a 1 listopada.Jednak cos mi mowi ze okolo 7 listopada dzidzia wyjdzie zobaczymy czy sie sprawdzi bo z Michalem bylam przekonana ze urodze miesiac wczesniej tj, 14 pazdziernika a urodzil sie 19 list.Nawet lekarz byl przekonany ze bedzie wczesniej bo w 20 tygodniu glowa utknela mu w kanale rodnym hihi doslownie utknela przez to po urodzeniu mial takie jajo wielkie na glowie ale po roku sie wyrownalo.
Iwonta wyslij na maila mojego meza Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i jakbys mogla to podaj mi wymiary szafek gornych.Bop wiesz my to sami ta kuchnie robimy szukalam w necie i wlasnie taki wzor jak twojej mi sie podoba i kolor tez wenge.
A co do terminu hmmm nie wiem kiedy mam.Bo nie wiem czy od tych plamien liczyc czy od normalnej miesiaczki...ale twermin przypada gdzies miedzy 30pazdziernika a 1 listopada.Jednak cos mi mowi ze okolo 7 listopada dzidzia wyjdzie zobaczymy czy sie sprawdzi bo z Michalem bylam przekonana ze urodze miesiac wczesniej tj, 14 pazdziernika a urodzil sie 19 list.Nawet lekarz byl przekonany ze bedzie wczesniej bo w 20 tygodniu glowa utknela mu w kanale rodnym hihi doslownie utknela przez to po urodzeniu mial takie jajo wielkie na glowie ale po roku sie wyrownalo.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez fredeczka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #565445 przez anoda89
Witam z rańca
Fredeczka gratuluje Coraz mniej staraczek na forum się robi
Ja przed okresem też mam małego głoda i gdyby nie to że się nie staramy to bym pomyślała że może w ciąży jestem ale od dzisiaj nie żre tyle by dupa rośnie
Iwonta dzidzia tak wysoko raczej jeszcze nie szaleje ale jak tak mówisz to spoko Zdjęcia kuchni możesz wrzucić bo i ja może pod koniec roku będę sobie robić
Fredeczka gratuluje Coraz mniej staraczek na forum się robi
Ja przed okresem też mam małego głoda i gdyby nie to że się nie staramy to bym pomyślała że może w ciąży jestem ale od dzisiaj nie żre tyle by dupa rośnie
Iwonta dzidzia tak wysoko raczej jeszcze nie szaleje ale jak tak mówisz to spoko Zdjęcia kuchni możesz wrzucić bo i ja może pod koniec roku będę sobie robić
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #565446 przez iwonta_kg
Ok. Dziś Ci wyśle. Tylko mąż mi z górnej szafki musi ściągnąć metrówkę
Co do spania mam takie problemy ze snem ze masakra! Dziś obudziłam się o 5 poszłam siusiu i koniec spania. Zrobilam sie glodna zjadlam jogurt a i tak nie moglam spac. Zasnelam chyba o 7 a pół godz pozniej teściowa zadzwonila że teść do lekarza przyjeżdża i trzeba iść z nim do szpitala i mnie już to rozbudziło. Nie wiem co jest ze mną. A jak już zasne to śnią mi się jakies głupoty. Nie wiem chyba łóżko w sypialni przestawie:/
Co do spania mam takie problemy ze snem ze masakra! Dziś obudziłam się o 5 poszłam siusiu i koniec spania. Zrobilam sie glodna zjadlam jogurt a i tak nie moglam spac. Zasnelam chyba o 7 a pół godz pozniej teściowa zadzwonila że teść do lekarza przyjeżdża i trzeba iść z nim do szpitala i mnie już to rozbudziło. Nie wiem co jest ze mną. A jak już zasne to śnią mi się jakies głupoty. Nie wiem chyba łóżko w sypialni przestawie:/
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #565451 przez fredeczka
Ok to czekam na fotki tylko bardzo prosze o wymierzenie szafek hihi A konkretnie chodzi o gorne i szuflade pod piekarnikiem ;P facet mi powiedzial 1000zl od metra za ta kuchnie a ja potrzebuje gdzies 3 metry... a nas materialy beda kosztowac 700zl a teraz wiadomo kazdy grosz sie liczy wole cos dzieciom kupic.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #565469 przez MoNiaaa
fajowa kuchnia
iwonka pytalas na ktora mam wizyte u gina.ide na 8.30
ale jak juz mowilam wstepnie uzgodnilismy z M ze lepiej miec dzidiza w styczniu zeby nie byl do tylu za rowiesnikami ale z drugiej strony chcialabym juz za miesiac sprobowac
fredeczka cos mi sie wydaje ze bez foty tesciora sie nie obejdzie :D:D
iwonka pytalas na ktora mam wizyte u gina.ide na 8.30
ale jak juz mowilam wstepnie uzgodnilismy z M ze lepiej miec dzidiza w styczniu zeby nie byl do tylu za rowiesnikami ale z drugiej strony chcialabym juz za miesiac sprobowac
fredeczka cos mi sie wydaje ze bez foty tesciora sie nie obejdzie :D:D