- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566202 przez ferritka
a co miałyście na głowie? welon? toczek? opaskę? hmmm mmi to sie toczek marzy - ale A mi powiedział że jak babcia na stypie będę wygladać - choć nie wiem skąd on to wie, jak mnie w zyciu w toczku nie widział
Sylka, no właśnie te w A są najbezpieczniejsze, ładnie modelują sylwetkę i maskują brzuch - ja niby swój ćwiczę, ale ugh no same wiecie jak to jest
Sylka, no właśnie te w A są najbezpieczniejsze, ładnie modelują sylwetkę i maskują brzuch - ja niby swój ćwiczę, ale ugh no same wiecie jak to jest
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566210 przez julka2404
Emka a czemu ja kieca na fb nie widzę????
Feritka 2 bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fredeczka gratuluję! oj bociek szaleje!!!!!
Całuję wszystkie piękne dzieciaczki
Feritka 2 bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fredeczka gratuluję! oj bociek szaleje!!!!!
Całuję wszystkie piękne dzieciaczki
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez julka2404.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu #566215 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
JUlka Ja sie dziwie ze Mirella ją zobaczyła, ale chyba wiem dlaczego, bo mój mąż mnie oznaczył na tych zdjęciach. To nie są wrzucone przeze mnie Na naszą 10 rocznicę się tak chwalił przed znajomymi, za co zjebkę dostał
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566220 przez ferritka
kurka rurka, ja bym chciała taką fryzurę jak miała sienna miller w filmie "dziewczyna hitchcocka"- była tam taka scena w restauracji i ona miala taki kok piękny, nie wiem czy widziałyscie ten film bo nie wiem jak Wam go opisać a nie mogę znaleźć foty z nim FROG!!
to jest przód , który za wiele nie mówi w sumie nic o tyle on nie mówi
aa mam kawałek filmu...
to jest przód , który za wiele nie mówi w sumie nic o tyle on nie mówi
aa mam kawałek filmu...
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #566222 przez julka2404
Humorek :
Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić.
Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej!
Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobić stówę?
- Jasne! Co mam robić?
- Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieść nas oboje do domu.
Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział:
- Trzymaj pan ją!
A facet krzyknął do taksówkarza:
- To nie jest moja żona!
- Wiem, to moja! Teraz idę po pańską!
Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić.
Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej!
Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobić stówę?
- Jasne! Co mam robić?
- Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieść nas oboje do domu.
Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział:
- Trzymaj pan ją!
A facet krzyknął do taksówkarza:
- To nie jest moja żona!
- Wiem, to moja! Teraz idę po pańską!
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #566237 przez Mirella
Emka, za chiny bym nie zgadła że w ciązy byłaś, w ogóle na tych fotach nie widać I nie pytaj jak Cię znalazłam bo Ci nie powiem, nikomu nie mówię
a jak mamy dzień humoru to proszę:
Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwko.
Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały. Po drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle parcie na pęcherz.
Jedynym w miarę zacisznym zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk. Ponieważ dłużej już nie mogły, postanowiły tam właśnie załatwić swoje potrzeby fizjologiczne.
Przycupnęły w kątku miedzy nagrobkami, zsunęły majtki i sikają.
Na tej czynności przyuważył je znudzony swym fachem i również nieźle "wcięty" grabarz. Postanowił dla rozrywki babki postraszyć. Jak pomyślał tak zrobił. Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki.
Baby przerażone hałasem pierzchły w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy.
Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspomnianych trzech babek.
Wszyscy miny do pasa, ponurzy, że bardziej nie można.
W milczeniu wala setę za setą. Wreszcie jeden wszedł już w "fazę zwierzeń" i mówi:
- Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek.
- Moja jeszcze gorzej - mówi drugi. - Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cała suknia była na niej poszarpana i podarta.
- Eeeech - wzdycha na to trzeci.
- To jeszcze nic. Moja wróciła wczoraj pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana szarfą z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA.
a jak mamy dzień humoru to proszę:
Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwko.
Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały. Po drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle parcie na pęcherz.
Jedynym w miarę zacisznym zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk. Ponieważ dłużej już nie mogły, postanowiły tam właśnie załatwić swoje potrzeby fizjologiczne.
Przycupnęły w kątku miedzy nagrobkami, zsunęły majtki i sikają.
Na tej czynności przyuważył je znudzony swym fachem i również nieźle "wcięty" grabarz. Postanowił dla rozrywki babki postraszyć. Jak pomyślał tak zrobił. Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki.
Baby przerażone hałasem pierzchły w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy.
Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspomnianych trzech babek.
Wszyscy miny do pasa, ponurzy, że bardziej nie można.
W milczeniu wala setę za setą. Wreszcie jeden wszedł już w "fazę zwierzeń" i mówi:
- Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek.
- Moja jeszcze gorzej - mówi drugi. - Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cała suknia była na niej poszarpana i podarta.
- Eeeech - wzdycha na to trzeci.
- To jeszcze nic. Moja wróciła wczoraj pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana szarfą z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #566253 przez Gosia 2712
FREDECZKA to jest peugeot 206 no to widze ze bardzo blisko siebie mieszkamy ale ten swiat maly:) do wreczycy mam jakies 10km ja to myslalam o Schulzu bo w sumie to tylko jego tam kojaze jako mechanika.
Julka i Mirella ale sie usmialam
Co do sukni slubnej to ja mialam princeske. I najlepsze jest to ze pojechalam do pierwszego salonu i tak mi sie spodobala ze juz nigdzie wiecej nie bylam wybierac tylko ta wzielam przymierzalam kilka ale w tej sie najlepiej czulam
Julka i Mirella ale sie usmialam
Co do sukni slubnej to ja mialam princeske. I najlepsze jest to ze pojechalam do pierwszego salonu i tak mi sie spodobala ze juz nigdzie wiecej nie bylam wybierac tylko ta wzielam przymierzalam kilka ale w tej sie najlepiej czulam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566254 przez ferritka
Mirellka
no właśnie wszyscy mi mówią, że dopiero jak z każdego kroju przymierzę, to mogę powiedzieć że czegoś nie kce.... tak strasznie się broniłam przed tym salonem kariną - ona szyła kiecki dla miss polski , wszystkie moje koleżanki się podniecają nad tymi kieckami, a ja tego nie czuje no ni uja
ale dzisiaj jak weszłam na strone to postanowiłam że najsampierw wybiorę się z mym orszakiem druhen tam właśnie
no właśnie wszyscy mi mówią, że dopiero jak z każdego kroju przymierzę, to mogę powiedzieć że czegoś nie kce.... tak strasznie się broniłam przed tym salonem kariną - ona szyła kiecki dla miss polski , wszystkie moje koleżanki się podniecają nad tymi kieckami, a ja tego nie czuje no ni uja
ale dzisiaj jak weszłam na strone to postanowiłam że najsampierw wybiorę się z mym orszakiem druhen tam właśnie
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej