- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Ja tez sie czesto martwie, jak D. gdzies sam jedzie...kilka razy mielismy niemile zdarzenia, na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze.
Ferritka, a mnie najbardziej podoba sie 1....ale jak dziewczyny pisza...podobac sie moze, ale sama musisz sie przekonac, czy w takim kroju bedzie Ci ladnie...
Odnosnie wesela..ze stesu nie zjesz zbyt wiele..poza tym non stop bedziesz na parkiecie coidzie za tym spalanko wysmienite ..zaopatrz sie w kieliszek z woda...ja tak oszukiwalam bo kazdy chcial ze mna wypic kielicha...zreszta nie jednego ..no i wybierz tez suknie wygodna..w ktorej sie bedzie wysmienicie tanczyc.
ja wybieralam kiece z 2 kolezankami, a na zamowienie pojechalam z mama...byla zachwycona i miala swieczki w oczkach
Hej Gosiu, pisz tu czesciej co u Ciebie.
Fredeczka, na mdlosci chyba troszke za wczesnie...wiec jeszcze Cie moga dopasc...ale nie zycze
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacra z czego ja sie pytam kobieto z czego ?
Bo jeste jak pączek..bez głowy i rączek
Jak widze lipcówki to mi czykro.. takie malutkiejeszcze sa a ja ?? jakbym zaraz miała isc rodzic
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a propos wesela...D. przyznal mi sie dopiero kilka miesiecy po....ze gdy sie ubieral zadzwonil szwagier, ze jechal po niego naszym autkiem i nagle stanelo...D. juz nie wiedzial czy ubierac garnitur, czy inne ciuchy..bo mial podjecac szwagrowi pomoc..na szczescie niedlugo po tym zadzwonil, ze wsio ok...jakby mnie poinformowal o tym jak bylam u kosmetyczki, to chyba bym zemdlala z przerazenia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylka napisał:
Lacra z czego ja sie pytam kobieto z czego ?
Bo jeste jak pączek..bez głowy i rączek
Jak widze lipcówki to mi czykro.. takie malutkiejeszcze sa a ja ?? jakbym zaraz miała isc rodzic
Jestes piekna lap buziola One maja single a Ty fajowy pakiecik Dzidki musza miec w czym tancowac i pukac do mamci a nie siedziec jak korniszonki w sloju
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Do porodu to jeszcze troche...a Ty wbij sobie do makowki, ze nosisz 2 dodatkowe serduszka a nie jedno...a wygladasz naprawde ladnie...seksi mama
a propos wesela...D. przyznal mi sie dopiero kilka miesiecy po....ze gdy sie ubieral zadzwonil szwagier, ze jechal po niego naszym autkiem i nagle stanelo...D. juz nie wiedzial czy ubierac garnitur, czy inne ciuchy..bo mial podjecac szwagrowi pomoc..na szczescie niedlugo po tym zadzwonil, ze wsio ok...jakby mnie poinformowal o tym jak bylam u kosmetyczki, to chyba bym zemdlala z przerazenia
A ja się dowiedziałam pare dni po, że mój miał kaca bo ze świadkiem popili wieczorem... Ma szczęście, że nic nie było widać i czuć. Chyba był mocno zestresowany, że się rozluźniać musiał
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jedz na co masz ochote, ale z umiarem...na pewno wszystko bedzie dobrze...moja kolezanka choc byla z 1 dzidkiem w ciazy przytyla 30kg...
A Ty Lacra ile masz kg na plusie? 5,6?
Juz mam 7,5kg do przudu a to dopiero połowa W tym kilo dziecia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my kilkanascie godzin przed slubem...dokladnie o polnocy mielismy ostatni raz zatanczyc walca...i co? Tak walnelam reka o sciane, ze jeden paznokiec mi sie zlamal (mialam tipsy) a drugi oderwal sie wraz z moim paznokciem...teraz jak sobie przypomne, to sie smieje z tego, ale wowczas to byla panika...bo ja sie bardziej zdenerwowalam tym ulamanym paznokciem niz tym, co odchodzil D. dopiero zauwazyl krew na podlodze...na szczescie zlamanego zrobila mi kosmetyczka...a tamtego musialam zaplajstrowac
No widzisz ja w 22tc z Emi mialam juz 5,5kg na plusie...bardzo ladnie przybierasz...chodzi mi to, ze niewiele
dziewczyny a tak z innej beczki...czytalyscie?
ja jestem zbulwersowana..
wiadomosci.onet.pl/swiat/amerykanskie-wy...25108,wiadomosc.html
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202