- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
..........................
a ja cisne dzisiaj do dentysty, bo mimo tego, że w ciązy nie jestem i już sobie jej nie urajam, to FROG wciąż mnie boli ząb którego nie mam i bank mi nic nie promieniuje bo przegląd miałam niedawno i wcio ok było no mówie Wam głowa bardziej ułomna od dupy
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Melduję, że 1 tłusta krecha, wiec sie pewnie poprzestawaiałam. Jak się uda umówię wizytę u gina.
dzięki za kciuki.
Marta M smutna wiadomośc Niech spoczywa w pokoju aniołeczek.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Kochane dziękuje za ciepłe słowa dla mojej perełki, czups jak był tak jest, Lacra się nie pokusiła
A ja wybaczcie że tym razem ze smutną wiadomością...pamiętacie jak wklejałam linki do głosowania na malutką Maję? Dzięki Wam wygrała wakacje z rodzicami, niestety na te nie zdązyła...odeszła
majakropiwnicka.eu/maja-odeszla-byla-i-jest-naszym-aniolem/
Smutno... Bardzo współczuję rodzicom.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacruś Wiesz ja piękniejszej mamy w ciąży nie widziałam chyba Ale Ci zasłodziłam Ale serio serio KIlogramami się nie przejmuj, pokarmisz to zleci z Ciebie szybciej niż się zdążysz w lustrze przejrzeć. Czy rok temu pomyślałąbyś, że będziesz narzekać na takie pierdoły ? ( ale spoko rozumiem ) Ciesz się ciążą!
Emcia - ciesze sie ciesze..nigdy nie byłam bardziej uchachana.. Tak sobie wczoraj pomarudziłam żeby sie zmobilizowac do bardziej racjonalnego zywienia.. No i chyba podzialało bo rano zamiast bułki zjadłam płatki z mlekiem i jabłuszko.. Zamisat sztucznych pitków pogodziłam sie z wodą z sokiem.. Moze chociaz przystopuje ta wage hihi
Mamunie, powiedzcie mi czy sprawdzaja sie dla noworodka te pieluszki z wycieciem na brzuszku na pępuszek żeby sie ładnie goił ?? Bo ja to juz w 3 gazetach wyczytałam i znalazlam takie na allegro i tak sie zastanawiam nad nimi..
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Marta
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
A poza tym na pampersy marki pampers ma uczulenie - bo są strasznie perfumowane, a mały jest alergikiem (ma stwierdzoną skazę białkową + uczulenie na niektóre owoce- szczególnie te południowe, jak banany, morele, brzoskwinie)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
42 pieluchy przy dwójce dzieci to obstawiam że góra na trzy dni Ci wystarczą, lepiej zrób jakiś większy zapas
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A pytaj sobie A najlepsze jest to, że jak sie dzieci urodzą to i tak wszystko zapomnisz i będziesz się od nowa uczyła Ja zawijałam zwykłe, najpierw Huggisy, potem na pampersa Duśka przeszła, na Dadę była uczulona niestety, teraz na noc jeszcze Helen Harper, wielka paka za 20 zeta. Ale tak coś czuję że to już ostatnia paka jaką mamy, najwyższy czas.
42 pieluchy przy dwójce dzieci to obstawiam że góra na trzy dni Ci wystarczą, lepiej zrób jakiś większy zapas
Zrobie zapas zrobie.. Pisząc o paczuszce to mialam na mysli te wycięte na pępuszek na spróbkę Na poczatek kupie jakies z tzw górnej połki bo jak będą miały skorę po tatusiu to Matko Bosko..cza bezie je w mleku kąpac hihi
Kurcze, znalazłam sobie sprzedawce na allegro co ma duzo takich pierdół dla dzieci, typu myjki, obcinaczki, grzebyczki itd itp i tak sobie klikałam kup teraz i przy łacznej wpłacie wyszło prawie 400zł Ja pitole ! A to kropla w morzu potrzeb Dobrze ze eMek wypłate przyniósł we tamtym tygodniu hihi
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Czy dwa szczęścia to za wiele...?