- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #567534 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Kurcze dziewczyny bardzo mi Was i waszych aniołków szkoda. Współczuję Wam i nawet nie potrafie wyobrazić sobie tego bólu...
Powiem Wam ze my kobiety mamy fisia na punkcie swoich dzieci, gadamy o nich bez przerwy, czasem nawet nie zdając sobie sprawy. Faceci to inaczej, ale dla nas dziecko to cały świat. Pewnie dlatego Wasze koleżanki nie umieją się opanować, nie rozumieją ze robią coś nie tak. Moje też wiecznie o dzieciach trajkotają, mnie to czasem po prostu nudzi, nie moge powiedzieć ze mi jakoś bardzo przeszkadza, tylko nudzi, bo moja to już nie ten sam przedział wiekowy. Takie my baby jesteśmy głupie za swoimi pociechami Ale z drugiej strony jakby całkowicie unikały przy Was tematu dziecko to też byłoby jakos dziwnie... ale koleżanki powinny mieć wyczucie... Ściskam Was mocno
Powiem Wam ze my kobiety mamy fisia na punkcie swoich dzieci, gadamy o nich bez przerwy, czasem nawet nie zdając sobie sprawy. Faceci to inaczej, ale dla nas dziecko to cały świat. Pewnie dlatego Wasze koleżanki nie umieją się opanować, nie rozumieją ze robią coś nie tak. Moje też wiecznie o dzieciach trajkotają, mnie to czasem po prostu nudzi, nie moge powiedzieć ze mi jakoś bardzo przeszkadza, tylko nudzi, bo moja to już nie ten sam przedział wiekowy. Takie my baby jesteśmy głupie za swoimi pociechami Ale z drugiej strony jakby całkowicie unikały przy Was tematu dziecko to też byłoby jakos dziwnie... ale koleżanki powinny mieć wyczucie... Ściskam Was mocno
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #567562 przez Gosia 2712
Dziewczyny dziekuje za mile slowa :* Jest mi ciezko z tym ale jakos sobie poradze (mam nadzieje) nie wyobrazam sobie co bedzie jak bede kiedys w ciazy... Co kolwiek mnie zaboli czy cos zaniepokoi to bede latac do lekarza heh co tydzien
Rozumie ze kobiety swiata poza dzieckiem nie widza ale na litosc boska trzeba sie troche z drugim czlowiekiem liczyc...
Rozumie ze kobiety swiata poza dzieckiem nie widza ale na litosc boska trzeba sie troche z drugim czlowiekiem liczyc...
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #567574 przez Gosia 2712
Dorciaition wiesz teraz Zuzia tez miala Aniolka ktory mial nad nia czuwać a wyszlo tak ze do niego dolaczyla...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 10 miesiąc temu #567599 przez Dorciaition
Goska ale teraz maluch bedzie mial dwa wiec beda strzec z podwojona sila.
Kochana zycze Tobie szybciutko dwoch kresek. Musisz wierzyć ze tym razem sie uda. Bedzie dobrze, musi!
Kochana zycze Tobie szybciutko dwoch kresek. Musisz wierzyć ze tym razem sie uda. Bedzie dobrze, musi!
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #567686 przez Mała
Dziewczyny dobrze będzie, ja w to wierzyłam, co prawda nie straciłam maluszka, ale też swoje przeżyłam. W końcu do cholery ile można mieć pecha, juz się wyczerpał, mówię Wam
Ferritka a ja się dzisiaj skalpelowałam z Chodakowską i nawet nie było ze mną tak, źle. Najgorsze dla mnie na brzuchu wymachiwanie nogami. Ciekawe ile mój słomiany zapał potrwa
Ferritka a ja się dzisiaj skalpelowałam z Chodakowską i nawet nie było ze mną tak, źle. Najgorsze dla mnie na brzuchu wymachiwanie nogami. Ciekawe ile mój słomiany zapał potrwa
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu #567783 przez studentkaae
cześć Kochane melduję, że wyjeżdżam na kilka dni i nie będę mieć dostępu do neta przez ten czas.
mam nadzieję, że po moim powrocie zobaczę same testy z 2 kreskami, fotki Groszków i Fasolek z usg, zdjęcia staraczkowych cudownych dzieciaczków i... wiosnę za oknem
buziaki
mam nadzieję, że po moim powrocie zobaczę same testy z 2 kreskami, fotki Groszków i Fasolek z usg, zdjęcia staraczkowych cudownych dzieciaczków i... wiosnę za oknem
buziaki
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #567863 przez nefretete666
Hej dziewczyny jestem tu nowa i chciałam sie przywitać mam nadzieje ze znajdzie sie tu dla mnie miejsce przeczytalam pierwsze 400 stron staraczek i wiecej nie dam rady ale bardzo mi sie u was spodobało:) To teraz cos o mnie jestem mama prawie rocznego Kubusia i 2 cykl staramy sie o drugiego bobasa:)
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #567937 przez Gosia 2712
Nefretete witaj i rozgosc sie:)
Ale tu cisza a ja oczywiscie cierpie na bezsennosc :/ w dzien spie a w nocy buszuje
Ale tu cisza a ja oczywiscie cierpie na bezsennosc :/ w dzien spie a w nocy buszuje
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #567959 przez missyy
cześć Dziewuszki )
Niech ta zima już się skończy, ciągle tylko śnieg i śnieg, w radiu nawet last christmas leciało:P Więcej słoneczka i odrobina ciepła i będzie ok
A co do staram, 2 cykl się nie udało, test w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny, a dzień później dostałam miesiączkę. Hmmm...niby wiem, że nie jestem w ciąży, ale zastanawia mnie dlaczego takie skąpe krwawienie, jest, takie ciągliwe jakby ze śluzem i czerwone. wygląda bardziej jak plamienie ;] Tylko trochę wczoraj bolał brzuch, dzisiaj drugi dzień, brzuch nie boli, podczas gdy wcześniej wręcz leżałam bo było mi słabo z bólu. Czy to moje hormony tak sabotują czy co?
Niech ta zima już się skończy, ciągle tylko śnieg i śnieg, w radiu nawet last christmas leciało:P Więcej słoneczka i odrobina ciepła i będzie ok
A co do staram, 2 cykl się nie udało, test w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny, a dzień później dostałam miesiączkę. Hmmm...niby wiem, że nie jestem w ciąży, ale zastanawia mnie dlaczego takie skąpe krwawienie, jest, takie ciągliwe jakby ze śluzem i czerwone. wygląda bardziej jak plamienie ;] Tylko trochę wczoraj bolał brzuch, dzisiaj drugi dzień, brzuch nie boli, podczas gdy wcześniej wręcz leżałam bo było mi słabo z bólu. Czy to moje hormony tak sabotują czy co?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez missyy.