BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #568189 przez mesy
ferritka napisał:

pamiętacie jak tu o krwi rozmawiałyśmy, wiedziałyście że osoby z grupą krwi 0 mogą być dawcą nerki do każdej innej grupy krwi B)

Lacra- 15kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ty to zrobiłaś?? ja kce 5 i póki co to ino przybieram i przybieram :(

Ja przestałam walczyć z moimi kg hehe nie chcą spadać to mam je gdzieś :lol:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #568190 przez nefretete666
Feritka ja podchodze z dużym luzem bo mój Kuba jeszcze mały jest także mamy czas, nie spinamy sie jedyne co zrobiłam to kupiłam testy owulacyjne. A co do szykowania pokoiku i prania ubranek to ja zrobiłam to 2 mies przed porodem a koleżanka widze spodziewa sie blizniaków to wczesniej bym zaczela bo pozniej to ciezko stac,prasowac i schylac sie
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568196 przez Lacrijka
ferritka napisał:

pamiętacie jak tu o krwi rozmawiałyśmy, wiedziałyście że osoby z grupą krwi 0 mogą być dawcą nerki do każdej innej grupy krwi B)

Lacra- 15kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ty to zrobiłaś?? ja kce 5 i póki co to ino przybieram i przybieram :(

Od lutego do czerwca tyle mi zeszło.. Wykupiłam sobie diete na
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
..Do tego ruch o i jakże silna motywacja - suknia ślubna :) Rowerek sobie postawiłam na środku salonu, załączałam VIVE (to była katorga) i patrzylam na te przeszczepy z teledysków, motywacja jak uj.. Ale w podróży poślubnej sie połamałam i po powrocie leżałam i jadłam i niestety szybko przybrałam 10kg i tak mi sie buja waga 69-75 kg.. yyy tzn bujała bo teraz to juz mam 8 ze przodu hehe ale rodzimy na lato to mysle ze szybko polece, łazic mam tu gdzie to wychodze wszystko :)

Ide sie farbnąc, szarpnełam sie 5dychów na farbe dla pontoników i mam nadzieje ze bedzie tego warta kurewka :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568212 przez ferritka
Mesy B) jakbym była takim szczypiorkiem chudym jak Ty to też bym olała :side: :side: :P póki co katuje się skalpelem i zastanawiam się jak te laski co przesyłają swoje foty przed i po to robią, bo9 ja walczę już tyle dni i co? i pstro kaloryfera nie ma, nawet cienia kaloryfera :angry:

a znam tą strone :laugh: kiedys schudłam tam 4 kilo bez jojo :lol:

missyy - mowie Ci cuda wianki na kiju, czasami tak jest jedna @ wylewa sie bokami a inna jak strumyczek radośnie kapie - nic na to nie poradzisz. A jak skończysz się sączyć to idź do g8inka i bedziesz miała kawe na ławe

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568218 przez mesy
ferritka napisał:

Mesy B) jakbym była takim szczypiorkiem chudym jak Ty to też bym olała :side: :side: :P póki co katuje się skalpelem i zastanawiam się jak te laski co przesyłają swoje foty przed i po to robią, bo9 ja walczę już tyle dni i co? i pstro kaloryfera nie ma, nawet cienia kaloryfera :angry:

Taaa szczypiorkiem :woohoo: :woohoo: :woohoo:
11 lata 10 miesiąc temu #568221 przez missyy
iwonta_kg napisał:

missyy napisał:

Wiara umiera ostatnia, choćby test był n
egatywny to staraczki i myślą na od
wrót :) Prawda? :woohoo:
Dwa testy dały mi negatywny wynik, więc nie wiem co myśleć :unsure:

Dwa testy negatywne to już chyba musisz czekać do następnego cyklu.

wiem, nie chce być naiwna. Tylko dlaczego nie boli mnie brzuch, a jeśli chodzi o obfitosc to blizej do plamienia niz krwawienia. A to juz drugi dzień. Ze mną coś nie tak?

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 10 miesiąc temu #568252 przez sylka
Dzwoniłam do ginki. Póki co nie kazała mi brać luteiny i czekać na @. Wizytę mam 25 marca bo bedzie na urlopie.
11 lata 10 miesiąc temu #568254 przez gosiak
Nie wiem moze sie myle, ale kiedyś czytałam czy slyszalam ze jak @ jest slaba i bezbolesna to cykl byl bezowulacyjny...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #568259 przez nefretete666
Po porodzie szybko waga spada ja utylam w ciazy 16kg a przy wyjsciu ze szpitala nie bylo juz 12 pozostale 4 zgubilam w 2 tyg takze nie ma sie co martwic trzeba sobie w ciazy pozwalac bo to jedyny taki okres:)
11 lata 10 miesiąc temu #568261 przez mesy
gosiak napisał:

Nie wiem moze sie myle, ale kiedyś czytałam czy slyszalam ze jak @ jest slaba i bezbolesna to cykl byl bezowulacyjny...

Też tak słyszałam a nawet tak miałam ;)
11 lata 10 miesiąc temu #568262 przez nefretete666
Sylka a ty też sie starasz? Przepraszam, że ja taka nie w temacie ale udalo mi sie tylko 4000 pierwszych przeczytac
11 lata 10 miesiąc temu #568264 przez Mirella
Ja przez dwa dni udawałam że już jestem zdrowa, a dziś mnie brzuch boli, jak komuś mało, to mogę się tym bólem podzielić ;)

Sylka, a nie walniesz drugiego testa dla starych koleżanek? :lol:

Ferritka, ja się nie znam za bardzo, ale dziewięć dni to chyba za mało żeby były efekty widoczne? Chociaz powiem Wam że mnie trzy kilo na minusie ciągle się trzyma, a spadło tam gdzie chciałam, z brzucha i z bioder i to widac :lol: jak się zmierzyłam to w szoku byłam 10 cm w biodrach na minusie. Ciekawe kiedy mi to wróci ;)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568280 przez ferritka
Mirellka, no masz rację, ale dziwi mnie to fest a fest. jakby mi tak z 5 centów z brzucha ubyło to bym chyba umarła z radości i z cyca też 5 cm!!!

a i wiem, że nie mam uprawnień ,ale kcesz po Twoich 4 literach dostać, za to że się forsujesz?????

podobno u każdej kobiety w roku sie trafiają cykle bezowulacyjne. się wylewamy bez powodu FROG!!

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568281 przez missyy
gosiak napisał:

hm... To mnie zaczyna powoli martwic, bo fakt faktem nie czułam owulacji a testy owulacyjne też nie lepiek. Dwa cykle wcześniej ginek nie byl pewny po usg czy wogóle była owulacja, czy nie:( a okres dostałam tydzien wczesniej, teraz by mialobyc podobnie?
A powiedzcie mi gdy siora nie mogła zajsc w ciąże, jest takie genetyczne uwarunkowanie i moze mnie dotyzyc?

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 10 miesiąc temu #568291 przez sylka
Ja zawsze miałam tylko 2 dni przed @ bóle a później nic i w czasie owu tez nic nie czułam a w ciaze szybko zaszałam w 2 mies. staran. Także chyba nie regóła, Owulację zaczęąm czuć dopiero teraz jak byłam przez 3 mies. na luteinie. Po odstawieniu luteiny nie miałam bóli na owu i jak widać @ też sie zgubiła.

Nefretete jako tako sie oficjalnie jeszcze nie staramy, co nie zmienia faktu jakby KUba miał rodzenstwo to byśmy sie cieszyli.

Mirelka testa jak chcesz to zrobię po weekendzie.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia