- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pamiętacie jak tu o krwi rozmawiałyśmy, wiedziałyście że osoby z grupą krwi 0 mogą być dawcą nerki do każdej innej grupy krwi
Lacra- 15kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ty to zrobiłaś?? ja kce 5 i póki co to ino przybieram i przybieram
Ja przestałam walczyć z moimi kg hehe nie chcą spadać to mam je gdzieś
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
pamiętacie jak tu o krwi rozmawiałyśmy, wiedziałyście że osoby z grupą krwi 0 mogą być dawcą nerki do każdej innej grupy krwi
Lacra- 15kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ty to zrobiłaś?? ja kce 5 i póki co to ino przybieram i przybieram
Od lutego do czerwca tyle mi zeszło.. Wykupiłam sobie diete na
Ide sie farbnąc, szarpnełam sie 5dychów na farbe dla pontoników i mam nadzieje ze bedzie tego warta kurewka
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a znam tą strone kiedys schudłam tam 4 kilo bez jojo
missyy - mowie Ci cuda wianki na kiju, czasami tak jest jedna @ wylewa sie bokami a inna jak strumyczek radośnie kapie - nic na to nie poradzisz. A jak skończysz się sączyć to idź do g8inka i bedziesz miała kawe na ławe
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy jakbym była takim szczypiorkiem chudym jak Ty to też bym olała póki co katuje się skalpelem i zastanawiam się jak te laski co przesyłają swoje foty przed i po to robią, bo9 ja walczę już tyle dni i co? i pstro kaloryfera nie ma, nawet cienia kaloryfera
Taaa szczypiorkiem
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
missyy napisał:
Wiara umiera ostatnia, choćby test był n
egatywny to staraczki i myślą na od
wrót Prawda?
Dwa testy dały mi negatywny wynik, więc nie wiem co myśleć
Dwa testy negatywne to już chyba musisz czekać do następnego cyklu.
wiem, nie chce być naiwna. Tylko dlaczego nie boli mnie brzuch, a jeśli chodzi o obfitosc to blizej do plamienia niz krwawienia. A to juz drugi dzień. Ze mną coś nie tak?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Sylka, a nie walniesz drugiego testa dla starych koleżanek?
Ferritka, ja się nie znam za bardzo, ale dziewięć dni to chyba za mało żeby były efekty widoczne? Chociaz powiem Wam że mnie trzy kilo na minusie ciągle się trzyma, a spadło tam gdzie chciałam, z brzucha i z bioder i to widac jak się zmierzyłam to w szoku byłam 10 cm w biodrach na minusie. Ciekawe kiedy mi to wróci
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a i wiem, że nie mam uprawnień ,ale kcesz po Twoich 4 literach dostać, za to że się forsujesz?????
podobno u każdej kobiety w roku sie trafiają cykle bezowulacyjne. się wylewamy bez powodu FROG!!
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Nie wiem moze sie myle, ale kiedyś czytałam czy slyszalam ze jak @ jest slaba i bezbolesna to cykl byl bezowulacyjny...
hm... To mnie zaczyna powoli martwic, bo fakt faktem nie czułam owulacji a testy owulacyjne też nie lepiek. Dwa cykle wcześniej ginek nie byl pewny po usg czy wogóle była owulacja, czy nie:( a okres dostałam tydzien wczesniej, teraz by mialobyc podobnie?
A powiedzcie mi gdy siora nie mogła zajsc w ciąże, jest takie genetyczne uwarunkowanie i moze mnie dotyzyc?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nefretete jako tako sie oficjalnie jeszcze nie staramy, co nie zmienia faktu jakby KUba miał rodzenstwo to byśmy sie cieszyli.
Mirelka testa jak chcesz to zrobię po weekendzie.