BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #568672 przez Mirella
Ferritka idź na jeżyka na sześć minut, trzy za gadanie durnot, drugie trzy za mój ból brzucha ze śmiechu. I dobrze Ci radzę idź bo armatę wyciągnę :P
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #568685 przez ferritka
:blush: dobrze, to ja przykucnę przy jeżyku, A nie ma w domu to muszę być ostrożna na podniecające bodźce B) :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568689 przez mesy
ferritka nie wstrzymie z tobą :lol: ode mnie na kolejne 3 minuty na jeżyka hehe
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568692 przez nefretete666
Farritka Cibie to na pewno nie dotyczy bo ty akurat sobie wkrecasz, ale moja znajoma ktora rodzila w podobnym czasie jak ja ma teraz chyba 27 czy 28 lat i miala bardzo mocne i nieregularne krwawienia po ciazy poszla do gina i jeje powiedzial ze jak chce drugie dziecko to musi sie teraz starac bo zaczela przekwitac ale ona jest akurat wyjatkowa bo to pierwszy taki przypadek o ktorym slyszalam a i jeszcze jedno jesli chodzisz do gina to na bank by to zauwazyl wiec na jezyka siadaj heheh
11 lata 10 miesiąc temu #568698 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka nie wstrzymie z tobą :lol: ode mnie na kolejne 3 minuty na jeżyka hehe

:blush: to ja dzisiaj bank z tym jeżem zaciąże B)

eee Nefretete toż ja jestem w grupie wysokiego ryzyka. wiek 27-28 - a to już coś :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568706 przez lilka1212
To forum ma naprawdę magiczną moc. Zrobiłam bete i wynik 88 wgląda na to że jestem w ciąży
11 lata 10 miesiąc temu #568710 przez nefretete666
Lilka serdeczne gratulacje a powiedz ile się starałaś? bo ja nowa i nie w temacie:)
11 lata 10 miesiąc temu #568716 przez nefretete666
a co do magicznej mocy forum to mi sie wydaje,że to nie ono Ci pomogło tylko mężulek hehehhe
11 lata 10 miesiąc temu #568717 przez Mirella
Ooo, Lilka, a czy Ty też ze Śląska? Bo to by wszystko tłumaczyło :lol:
11 lata 10 miesiąc temu #568724 przez ferritka
nefretete666 napisał:

a co do magicznej mocy forum to mi sie wydaje,że to nie ono Ci pomogło tylko mężulek hehehhe

... a ja tam uważam ,że Lilka wie co mówi z magią forum B)

poza tym to pragnę zauważyć, iż my tu przez zasiedzenie powinnyśmy już medal i Groszka dostać B) :lol:

Gratki Lili oby wszystko było wspaniale dobrze :laugh: :kiss:

..a kto tego nie czuje ten trąba, jak mawiał klasyk :blink: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568726 przez nefretete666
Ja nowa to jeszce nie w klimacie wiec mi wybaczcie a medale wam sie naleza to fakt:)
11 lata 10 miesiąc temu #568728 przez lilka1212
No mąż też pewnie miał udział :) staramy się 6miesięcy więc krótko a ze śląska nie jestem :) z podkarpacia
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568732 przez ferritka
no to bociek nam zdup.... zboczył z trasy :lol: nie ma nad nim żadnej kontroli :lol: B) wszystkie są na celowniku B) B) B) B) B)
ten nasz bocian to tak samo zorientowany w terenie jak ja i obeznany w kierunkach :lol: jak jadę z A to ten mi mówi, że mam skręcać w prawo a ja w lewo jadę i nigdy nie wiadomo gdzie zajadę :silly:

cudnie Lili :lol: nie zapomnij siknąć dla potomnych pamiątkowo :kiss: :kiss:

ciekawe w które rejony Studentkaa pojechała, może na niego trafi po drodze B) :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568733 przez Mirella
Ze Śląska na Podkarpacie to nie tak daleko w sumie, bliżej niż na Pomorze, może się gdzies zaplątał ten bociek jak myślicie? Jest ktoś jeszcze z tamtych okolic?

Lilka łapaj buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #568741 przez lilka1212
Dziękuję Wam :* ja naprawdę wierzę w to forum i w jego moc :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia