BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568744 przez emka
LIlka To gratki! Oj ajk cudnie! :kiss:

Feri Sikam z Ciebie i jeża! :silly: I co by z tego było? :unsure: jeżyna? :) :silly:

Mirella NIech Was tam bociek oblata :) Pomorze grzecznie poczeka :) w kolejce :)

A widziałyście jakie piekne sa małe jeże???
www.google.pl/imgres?imgurl=http://andrz...d=0CEoQ9QEwBQ&dur=97

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568746 przez ferritka
czyli co Kochana, wskakujesz do sexownego października B) tylko pamiętaj, aby nas tu czasami odwiedzić i zdać raport jak rośniesz B) :)

emka - taa jeżyna ostra dziewczyna B) :lol: hmmm patrząc na zdjęcie, nie wiem jakbym takiego potomka A wytłumaczyła, hmm :cheer:
uśmiechnięte po mamusi :lol:

Lili i 88 toż to 5 tyg -poprawcie mnie proszę jak sie mylę - to Ty do nas już zagroszkowana przyszłaś? i zarażałaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :silly: :silly: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568750 przez emka
oj tam oj tam :) już Ty znajdziesz wytłumaczenie :) :silly: :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #568755 przez ferritka
emka napisał:

oj tam oj tam :) już Ty znajdziesz wytłumaczenie :) :silly: :lol:

Kochana, wszystko jestem w stanie staremu wmówić, ale w karnego jeża to on mi bank nie uwierzy :silly: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568756 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #568760 przez ferritka
Martynka, słyszałam że w Brazylii podaje sie dzieciom kawę tak jak u nas herbatkę z koperkiem .... może twoja nietoperzyca ma jakieś brazylijskie korzenie??? :unsure:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568767 przez Gosia 2712
No Lilka gratulacje :)
Bociek zabladzil ale miejmy nadzieje ze wroci na Ślask :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568808 przez pani_p
Bociek niecierpliwy, nie chciało mu się na nas czekać :(

Feritka ja przez Ciebie znowu na głupka wychodzę bo się do telefonu śmieje :laugh: udana jesteś!

Ja nie wiem co jest w powietrzu, ale ostatnio czuje się jakby mnie kto czołgiem przetrącił, ledwo się rano obudzę i juz zmęczona jestem, drzemka w ciągu dnia musi być, a jesc mi sie na okrągło chce...

Macie czasem tak, że same ze sobą wytrzymać nie możecie? Jakby ciało było niekompatybilne z resztą :-D

Zapomniałam pogratulować fasolki:-) Lilka cieszę się ogromnie:-*

A i co do różnicy wieku to nie mam pojęcia jaka jest najlepsza.. U mnie z siostrą 2 lata, z bratem 6 i czasami jest taka przepaść, że masakra. Ja jestem najstarsza. Może jak będziemy starsi to się dogadamy :-)
11 lata 10 miesiąc temu #568821 przez gosiak
Pani, podobnie się dziś czuję, ale to przez niewyspanie, i do tego czuje ze mnie rozklada :huh:

Gratuluje nowozafasolkowanej :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #568831 przez Mała
Ferritka codziennie się skalpelujesz? Już ci kiedyś pisałam, że jestem twoją fanką i powtarzam :lol: Skąd ci się takie pierdoły w tej makówce biorą, menopauza pffff

Lacrijka ja myślę, że jak w kwietniu zaczniesz to będzie ok. Zazdroszczę ci tego :blush:

Ja ten cykl też chyba bezowulacujny miałam, bo @ bezbolesna, nigdy w życiu nie miałam przed czasem, jak teraz, a po Oli czuję kiedy mam owu a w tym m-cu nie czułam :dry:

Mirella oj ten twój emek to chyba ma rację, że cię tak pilnuje, kobieto jeszcze sobie biedy napytasz ta łopatą :ohmy:

LLilka gratuluję :)
11 lata 10 miesiąc temu #568838 przez ferritka
Mała :kiss: :blush: , nop codziennie się skalpeluje :lol: i już mnie torszku nudzi ten układ ale trwam :lol: najbardziej lubie to co się na leżaczka robi, se macham łapkami ,nóziami- lubie ten ostatni odcinek :cheer: chyba zaczne turbo robić dodatkowo, żeby przyśpieszyć ten efekt kaloryfera i napad endorfin :lol:

no to ja nakrzyczałam na Mirellke to mnie na karniaka posłała, a nie mówilam a nie mówiłam, że nie wolno machać :silly: :silly:

słyszałyście nową pisenkę danonków :lol:
nie?
to ja wam zaśpiewam " daj mi daj mi minutkę lub dwie na zabawę " :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568842 przez anoda89
Lilka gratulacje :kiss:
Widzę że co nowa staraczka przyjdzie to zaraz w ciąże zachodzi :) Teraz żeby było sprawiedliwie któraś ze starych staraczek musi zafasolkować :) :)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568846 przez Mała
Ferritka mnie endorfin dosyć dostarcza skalpel, a jeszcze ćwiczę, że swoim osobistym trenerem-synem, on to mnie już rozbawia na maksa. Mówi mama a dzisiaj z panią ćwiczymy, jak mu się znudzi to już ją wyłącz, spocona już jesteś, bluzka ci się podciągnęła i brzuch ci widać. Tak sobie ćwiczę i śmieję z mojego Kamila :silly:

Mój T chory i nie chce się bawić :S

A wiecie Agusia pojechała do szpitala, bo jakiegoś plamienia dostała :(
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568851 przez ferritka
no to ja oporrna na szczęście jestem ,bo skalpel nie działa :dry: a i może to kwestia tego, że masz osobistego trenera obok siebie :side: :blink: taak to ja wiem to już dlaczego nie działa na mnie :cheer:

T chory mowisz? a kcesz se posiedzieć na jeżyku przyjemniaczku? to Ci odstapie kilka moich "karnych" minutek ;) :silly:

oł noł!!! mam nadzieje, że to tylko kilka kropkówi wszystko będzie /jest ok :( 3mam mocno kciuki za Agusie

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #568855 przez Mała
Ferritka chętnie posiedzę z Tobą na jeżyku :silly:

A mój T to mówi, że na chudnięcie to najlepsza gimnastyka seksowa :blink:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby